IBA Objavljeno Februar 5, 2014 Opozori Objavljeno Februar 5, 2014 veseli "penzionist" je tudi pohvalil Espargaroja Rossi also had words of praise for Aleix Espargaro, who was fifth fastest on the new Open class Yamaha.“It is not only the bike, Espargaro has improved very much in recent years,” said Rossi. “Last year he did great with Aprilia and looks like he is ready to bring a bike to the limit in MotoGP.” vir: http://www.crash.net/motogp/news/200058/1/another-positive-day-for-top-yamaha-rossi.html
IBA Objavljeno Februar 5, 2014 Opozori Objavljeno Februar 5, 2014 Lorenzo pravi, da bi naj Espargarojeva yamaha bila zaradi mehkejše zadnje gume cca pol sekunde hitrejša...
TakeALookAround Objavljeno Februar 5, 2014 Opozori Objavljeno Februar 5, 2014 A Lorenzo pa z rezervo voz al kako?
macak333 Objavljeno Februar 5, 2014 Opozori Objavljeno Februar 5, 2014 Lepo ima rokico zdelano, pa se sezona še sploh ni začela.. U matr, zgleda da je MM samski, glede na "otečeno" dlan . Še dobr mesec in pol do prve dirke, če se ne motim, do takrat se lahko vse spremeni. Še bo blo zanimivo :yes:.
NinjaRider04 Objavljeno Februar 5, 2014 Opozori Objavljeno Februar 5, 2014 (popravljeno) Lorenzo spet joka stoka..ahaha ma daj naj raje preneha dirkat...je reku da je premočan motor 250hp..haha a rossi ga po letos lepo odzadaj pustu..in vse drugi tudi! .GO GO GO GO Rossi!!,. Popravljeno Februar 5, 2014. Popravil NinjaRider04
IBA Objavljeno Februar 6, 2014 Opozori Objavljeno Februar 6, 2014 Danes pa gre zares že 4je pod 2 minuti med njimi je tudi A. Espargaro :)....Tudi Ducatiju je uspel hiter krog. Demon 1
IBA Objavljeno Februar 6, 2014 Opozori Objavljeno Februar 6, 2014 Sem bil prepričan, da vozi Espargaro FTR okvir. Zdaj pa vidim, da ima praktično skoraj kompletno M1 s spec. elektroniko, mehkejšo gumo in 4l bencina več... Yamaha zgleda že pošteno testira dornino elektroniko Espargaro has vowed to aim for a podium finish this season and believes there is still much to come from the FTR-M1, which currently uses a Yamaha M1 engine, chassis, swing-arm and 'Factory Ohlins' suspension.
suzuki Objavljeno Februar 6, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 6, 2014 Hola, Sepang, Day 3 SeBB 1
DXR16 Objavljeno Februar 6, 2014 Opozori Objavljeno Februar 6, 2014 (popravljeno) Prvih sedem samo z 0,837 razlike... Škoda mi je za Cal Crutchlowa,ker po moje Ducati ni glih motor za njega... Popravljeno Februar 6, 2014. Popravil DXR16 Demon 1
exclan Objavljeno Februar 6, 2014 Opozori Objavljeno Februar 6, 2014 Prvih sedem samo z 0,837 razlike... Škoda mi je za Cal Crutchlowa,ker po moje Ducati ni glih motor za njega... Mah Ducati se mi zdi, da ni za nobenega! sax46 1
goggy99 Objavljeno Februar 6, 2014 Opozori Objavljeno Februar 6, 2014 Lorenzo spet joka stoka..ahaha ma daj naj raje preneha dirkat...je reku da je premočan motor 250hp..haha a rossi ga po letos lepo odzadaj pustu..in vse drugi tudi! .GO GO GO GO Rossi!!,. a se ti joĆešš???
Darko3g Objavljeno Februar 6, 2014 Opozori Objavljeno Februar 6, 2014 Te tabele se mi zdijo malce pokvarjene, ker je prva vrstica vedno fiksirana, od druge naprej pa se imena spreminjajo :mellow: Aless, macak333 in hilton 3
Robertjur Objavljeno Februar 6, 2014 Opozori Objavljeno Februar 6, 2014 Te tabele se mi zdijo malce pokvarjene, ker je prva vrstica vedno fiksirana, od druge naprej pa se imena spreminjajo :mellow: Zakaj pa misliš de ma MM oteklo dlan?? Valjda se je namuču da se je zalimal na vrh tabele!!
TakeALookAround Objavljeno Februar 6, 2014 Opozori Objavljeno Februar 6, 2014 More fajn tisat, da Rossiju zbezi. sax46 1
Darko3g Objavljeno Februar 6, 2014 Opozori Objavljeno Februar 6, 2014 Čaki malo, pa ožuljena je levica, kaj z njo drsa v ovinkih ali se poganja po asfaltu.
motozajebant Objavljeno Februar 7, 2014 Opozori Objavljeno Februar 7, 2014 Upam da bo Rossi letos tako formo kazal tudi na dirkah :yes: Ker sem njegov navijač že odkar pomnim, bi mu privoščil še en naslov :hooray:
NX650 Objavljeno Februar 7, 2014 Opozori Objavljeno Februar 7, 2014 Upam da bo Rossi letos tako formo kazal tudi na dirkah :yes: Ker sem njegov navijač že odkar pomnim, bi mu privoščil še en naslov :hooray: To je tudi moja želja.. še desetega :hooray: # 46 Kaže že dobro.. če to prenese v sezono
Robertjur Objavljeno Februar 7, 2014 Opozori Objavljeno Februar 7, 2014 To je tudi moja želja.. še desetega :hooray: # 46 Kaže že dobro.. če to prenese v sezono Cela definicija optimista he he
Jure007 Objavljeno Februar 7, 2014 Opozori Objavljeno Februar 7, 2014 Za nostalgike dirkanja: http://memotyou.gjgd.net/Page/ Stran je Japonska, so pa povzetki dirk svetovnega dirkanja od leta 1950 dalje... suzuki, DXR16, smg2 in 1 other 4
suzuki Objavljeno Februar 7, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 7, 2014 Hola, Crutchlow and Dovizioso satisfied with Sepang results Steady test progression for maturing Bradl Rossi highly positive whilst Lorenzo misses ‘perfect’ lap Impressive fourth for consistently quick Espargaro Marquez and Pedrosa reflect on positive test
suzuki Objavljeno Februar 7, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 7, 2014 Hola, hehe, kot sem rekel - ni bil samo dim, je tudi ogenj tole bo še zanimivo...
orcus Objavljeno Februar 7, 2014 Opozori Objavljeno Februar 7, 2014 Hola, hehe, kot sem rekel - ni bil samo dim, je tudi ogenj tole bo še zanimivo... Lorenzo gre k Hondi in Rossi z lahkoto ostane pri Yamahi za 15 in 16, v kolikor bo imel letos spodobno sezono, kar pa jo zelo verjetno bo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se