pik1 Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 . ... danes naredil že 4 kilometre ... :notworthy: .... na servis ... ... vtis običajen .... :yawn: Efendi, igorkr in DAMI34 3
Borutt Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 . ... danes naredil že 4 kilometre ... :notworthy: .... na servis ... ... vtis običajen .... :yawn: Dolgčas, če nič ne crkne, kajne. kamionar in pik1 2
Kmet2 Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 Se mi zdi ,da odkar maš to Yamaho si sam po servisih pik1 in DAMI34 2
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Marec 5, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 Oujeeee, kok je sedlo vtisnt...v bistvu no, Sočal sm se.......... 150 krasnih dondule, TakeALookAround, motozajebant in 34 others 37
stjepan Objavljeno Marec 6, 2014 Opozori Objavljeno Marec 6, 2014 Se mi zdi ,da odkar maš to Yamaho si sam po servisih bo treba iti po bmwja ne? baje zaj zram novega dobiš cisterno olja da maš za slabo sezono
HyperJack Objavljeno Marec 6, 2014 Opozori Objavljeno Marec 6, 2014 Ne bi vedu,moj je bil skoz v garaži Ni res, vsake toliko se zmenim s tvojo mamo, da mi da ključe od garaže tiste ta renzervne, Se zapeljem, pa sploh neveš , mal gre na knap vn skoz vrata ampak ni hudga pik1, Keiko, Zivnorc in 4 others 7
Efendi Objavljeno Marec 7, 2014 Opozori Objavljeno Marec 7, 2014 Prvič letos v službo s motorjem... DAMI34, Keiko, Snečer in 4 others 7
rrrr Objavljeno Marec 7, 2014 Opozori Objavljeno Marec 7, 2014 Prvič letos v službo s motorjem... Bil moj plan - samo pri -1 zjutraj štartat, mi na Hrušci glih kocke odpadejo. :unsure:
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Marec 7, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 7, 2014 Ups I did it agejn 120 leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeepihhh oujeee suzuki, trebor, Damy in 16 others 19
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Marec 7, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 7, 2014 Meeeššššaaaa seee miiiiii.............Dami zlomu te bom ko žigico :lol: Zivnorc, TakeALookAround, Maximus in 8 others 11
DAMI34 Objavljeno Marec 7, 2014 Opozori Objavljeno Marec 7, 2014 Meeeššššaaaa seee miiiiii.............Dami zlomu te bom ko žigico :lol: Trpi mulac trpi, bo potem tok bolše Predstavljaj si tantrični sex....ti si zdj u uni fazi, k ti ne sme pridet trebor, Efendi, Maximus in 5 others 8
Popularna objava skalaprava Objavljeno Marec 7, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 7, 2014 Meeeššššaaaa seee miiiiii.............Dami zlomu te bom ko žigico :lol: Meni se tudi že meša, ker sem trenutno tudi sam "in the Bergla Club "....so pa vsaj bergle "made in Germany", tako da sem vseeno na nemškem stroju Dobra novica? Recimo za maškare se v službi nisem rabil maskirati - sem bil kar Dr. House, pa ta teden sem se že lahko naokoli vlekel brez pomagal...in ker je tudi v takih primerih potrebno doma kaj početi, sem končno lahko spoliral bokser krivine...mislim da se sedaj še kar dobro svetijo, glede na to,kakšne so bile (ne, niso bile na motorju, ko sem jih poliral) No....še slaba dva tedna, pa gre kolenček prvič pod nož , potem bom pa upam tudi sam kmalu spet v sedlu in do Mirne peči je tudi še kar nekaj dni. Se vidimo na cesti. Lep pozdrav Keiko, DXR16, jami65 in 8 others 11
DAMI34 Objavljeno Marec 7, 2014 Opozori Objavljeno Marec 7, 2014 Meni se tudi že meša, ker sem trenutno tudi sam "in the Bergla Club "....so pa vsaj bergle "made in Germany", tako da sem vseeno na nemškem stroju Dobra novica? Recimo za maškare se v službi nisem rabil maskirati - sem bil kar Dr. House, pa ta teden sem se že lahko naokoli vlekel brez pomagal...in ker je tudi v takih primerih potrebno doma kaj početi, sem končno lahko spoliral bokser krivine...mislim da se sedaj še kar dobro svetijo, glede na to,kakšne so bile (ne, niso bile na motorju, ko sem jih poliral) IMG01133-20140306-2050.jpg No....še slaba dva tedna, pa gre kolenček prvič pod nož , potem bom pa upam tudi sam kmalu spet v sedlu in do Mirne peči je tudi še kar nekaj dni. Se vidimo na cesti. Lep pozdrav držimo pesti, tut zate, da boš čimprej na 2 kola Zivnorc, skalaprava, Keiko in 3 others 6
Popularna objava Damy Objavljeno Marec 8, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 8, 2014 Ni bilo prave inspiracije, nato pa dobim SMS od Baykerice, če pridem v njene konce... greva na čaj. Ni slaba ideja :closedeyes: a bom še malo premislila..... dobim še drugi sms... da greva na tortice ^_^ Mislim da sem se oblačila v teku... vse je potekalo tako hitro, da se sploh ne spomnim kdaj je moj kwak zapredel. Domžale - Logatec po AC - nato po stari cesti Vipava - Ajdovščina - Nova Gorica - Kanal - Nova Gorica - Branik - Štanjel - Kopriva - Dutovlje (kjer sem spet letela ven iz istega ovinka kot še vedno do sedaj) - Tomaj - Sežana - Divača - Kozina - Črni Kal (fočk Viki) - in pa domov po AC (ker se je mudilo na žurko ) Lepo je bilo videti Baykerico po tako dolgem času in pa Lorda Tako se pa mene razvaja za 8. marec Današnji vtisi? Super kosmati in sladki ^_^ c3c, Zivnorc, DXR16 in 18 others 21
Popularna objava Snečer Objavljeno Marec 8, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 8, 2014 Na srečanje sem se peljal danes... Ni bilo gneče So se pa sankali schaby, vuk76, motozajebant in 25 others 28
BREITNER Objavljeno Marec 8, 2014 Opozori Objavljeno Marec 8, 2014 Danes je bil res lep dan, katerega sem izkoristil za druženje z vnučkom, tako da .... malo sva se z poganjalčki vozla (sva EKO usmerjena). Jutri pa tudi jaz odprem konjušnico in ga v mirnem galopu mahnemo proti jodlarom. DXR16, gregorjanc, TakeALookAround in 3 others 6
Popularna objava pik1 Objavljeno Marec 8, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 8, 2014 . ... 301 kilometrček .... ... vtisi .... ???? ..... lepiiiiiiii ... . TakeALookAround, markII, DXR16 in 15 others 18
Popularna objava Danilo D Objavljeno Marec 8, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 8, 2014 Ker mi gume ne dopuščajo kakih večjih tur, sem se odloču za skoz na naš hribček DAMI34, DXR16, igorkr in 7 others 10
Popularna objava Toncek Objavljeno Marec 8, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 8, 2014 Hja, danes je bilo potrebno malo nabiranja moto kondicije. Motocikel je pripravljen za novo sezono. Servis narejen, nove gume Continental Road Attack 2 montirane, torej gremo na pot. Burja v Vipavski dolini in po Krasu. Pot sem izbiral, da sem se nekako izogibal glavnim sunkom. Iz Ajdovščine do Dobravelj, preko Vrtovč v Šmarje in dolino reke Branice. Malo sva pospešila mimo Štanjela do Dutovelj. Tam pa desno proti Dolu pri Vogljah, preko meje in že sva bila v Monrupinu. Mimo Fernetičev in Opčin do Bazovice in nazaj v Slovenijo do Kozine. Postanek v Dainese outletu. Z drago sva malo firbcala a pravega shoping nagona ni bilo. Hvalevredno za denarnico. Kava v bližnjem baru, ter razglabljanje kod naprej. Greva preko Sočerge proti Buzetu. Ura je bila 13.00. Počasi je bil čas za kosilo. Italijanski prijatelj hvali Boljunsko Konobo. Greva preizkusit te dobrote, ker pa nisem poznal poti, sem malo pofirbcal po internetu. Restavracijo odprejo šele ob 15.00 uri. Ne, do takrat pa ne bova čakala in zapravljala lepega sončnega vremena. Sprememba plana, preko Učke greva v Opatijo na kavo. Cesta je bila suha, brez peska, skratka lepa spomladanska, le temperature so se spustile na Veli Učki do 5 stopinj. Na Kvarnerski strani je kar konkretno pihala burja. V Opatiji sva šla v luko in v bližnjem baru se malo martinčkala ob srebanju kave. Prazni želodci so žačeli kruliti. Kje bova jedla kosilo? V Kvarnerju ali v Sloveniji, mogoče pri Mahniču na Kozini? Vmes bo potrebno še tankati! Kvarner zapuščava preko mejnega prehoda Starod. Proti Podgradu, pa sunki burje, ki so bili hujši, kot sem jih navajen v Vipavski dolini. Včasih sem na ravnem odseku ceste izvajal nagibe kot na Planinskih ridah. V Herpeljah tankava, burja brije kot nora. Moja draga pa z novo idejo. Greva domov, bova doma jedla, tukaj preveč zebe. Ok. Po stari cesti mimo Divače do Razdrtega in po Rebernicah (koliko časa se že nisem peljal po tej valovito luknjasti cesti) v Vipavsko dolino. Začuda, burja je malo popustila. Le med Podnanosom in Vipavo sem parkrat zavijal na ravnem odseku. No, pa sva doma. Motor parkiran v garaži. Testenine pa se že kuhajo. Lep potep do morja. Gume lepo držale, motor predel brez težav (ps. pa čeprav ni Japonec). Slikal nisem, mogoče drugič. Srečno Tonček pik1, BREITNER, maxiscooter in 11 others 14
Popularna objava gregorjanc Objavljeno Marec 8, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 8, 2014 :glare: hmmm današnji vtis je segal vse do Portoroža pa nazaj (no v Luciji je pica pasala), zbrala se nas je družba enga Ducatija pa tri drvarnice made in Japan. Po kratki kavici smo švignili čez Rakitno preko makadam asfalta ( ) proti Cerknci in naprej blablabla...na OMV Postojna mogu odscat se.....blablabla.....na Kozini spet kawa pa prgrizki iz dolenjske pekarne....blablabla...vmes fajn pihal.....blablabla....in smo že v Portorožu . Nazaj spet blablabla.....vmes zasledujem zadek fejst punce iz tuki gor ....blablabla.....pitstop kod Viktorja-spet kawa, pa ata Pik je dal za Cockto in naprej ....blablabla proti domu. Seveda sem se iz Grosupelga proti domu švercal po AC (oblubm državi da kupm tedensko vinjeto ko bom mel 7 voženj AC :grim ). Slikc skor nč, bodo drug kej limal, k so več fočkal. Za prvo furo dost zaenkrat: Efendi, Keiko, BREITNER in 12 others 15
Popularna objava Snečer Objavljeno Marec 9, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 9, 2014 Nekaj sem še v kamero včeraj vtisnil. Kmet2, muctdm, igorkr in 7 others 10
gsxf750 Objavljeno Marec 9, 2014 Opozori Objavljeno Marec 9, 2014 (popravljeno) Nekaj sem še v kamero včeraj vtisnil. Lokacija lepa a, ta motor ne poseduje vzmetenja? Popravljeno Marec 9, 2014. Popravil gsxf750
Snečer Objavljeno Marec 9, 2014 Opozori Objavljeno Marec 9, 2014 Lokacija lepa a, ta motor ne poseduje vzmetenja? Na kaj se nanaša provokacija?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se