Popularna objava Damy Objavljeno Marec 19, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 19, 2014 (popravljeno) Današnji vtisi: nekaj se je kadilo :glare: Poznopopoldanski štart (predno je gasperx našel pot do mene ). Ker nisva imela veliko časa, sva si izbrala krajši krog. Domžale - Vače - neuspešna pot do sv. Gore - Litija - Bogenšperk - dolina Besnice - Domžale - Zbilje - Domžale. Včasih imam občutek, da so moje fure kot bi gledal kroglico pri fliperju . Ampak je pa fino. Skratka, prvi postanek GEOS (geometrično središče Slovenije). Razgled je zelo lep, le po kamnitem obeležju se neke opice obešajo. Kot sem že omenila, nekaj se je kadilo... jasno Yamaha. (OK, samo šala, ni mi potrebno pošiljat grozilnih zasebnih sporočil ) Študira pot ... ki sva jo po tem zgrešila. Popravca ima! Pomlad je v polnem teku Ko je vsaka beseda odveč (fotka je objavljena z dovoljenjem modela, ki kot vidite razume šalo ) Malica. Po 40km človek lačen postane -_- Bogenšperk in čas za počitek. 4 ure z menoj, pa so vse težave s spanjem rešene In večerja na Zbiljah Vsega skupaj za ene 130km, ampak 2x se je bilo treba ustaviti za jest Je bilo pa zelo zabavno in sončno Popravljeno Marec 19, 2014. Popravil Damy RYDER, jami65, trebor in 22 others 25
gasperX Objavljeno Marec 19, 2014 Opozori Objavljeno Marec 19, 2014 Damy res najlepša hvala ki si me vzela preko vrste Damy, Mia, trebor in 2 others 5
Popularna objava cb1300 Objavljeno Marec 20, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 20, 2014 Babi po dooooolge času ležanja lepo osvežena spet pretegnila bate trebor, Lubikaa Rozzica, Keiko in 11 others 14
Tedybear Objavljeno Marec 20, 2014 Opozori Objavljeno Marec 20, 2014 Ko je vsaka beseda odveč (fotka je objavljena z dovoljenjem modela, ki kot vidite razume šalo ) DSC_0454.JPG Polepšala sta mi dan. PS...A kraja z imenom Kobila nimamo??? Damy, trebor in Scarlett 3
Ninč. Objavljeno Marec 20, 2014 Opozori Objavljeno Marec 20, 2014 (popravljeno) sej ne vem če je lih prava tema... letela čez ride že na tešče gor in dol + vzela na test karbonsko kahlo (Nexx xr1.r) mrzl ko pes v roke... še dobr, da sem kavo naročila, da sem si roke ogrela, ker ni blo nobenga dol Popravljeno Marec 20, 2014. Popravil fiam Zivnorc, DAMI34 in trebor 3
DAMI34 Objavljeno Marec 20, 2014 Opozori Objavljeno Marec 20, 2014 (popravljeno) sej ne vem če je lih prava tema... Tema je prava, bi bila pa najbrž večja, če bi to ponoči napisala Popravljeno Marec 20, 2014. Popravil DAMI34 trebor, Damy, Tedybear in 3 others 6
Ninč. Objavljeno Marec 20, 2014 Opozori Objavljeno Marec 20, 2014 bom zvečer po šihtu še enkrat napisala, da bo za ziher trebor in DAMI34 2
Fantocci Objavljeno Marec 20, 2014 Opozori Objavljeno Marec 20, 2014 Polepšala sta mi dan. PS...A kraja z imenom Kobila nimamo??? Obstajajo Kobile pri Krškem, a bo v redu, če je množina? Tedybear, DAMI34, Damy in 4 others 7
DAMI34 Objavljeno Marec 20, 2014 Opozori Objavljeno Marec 20, 2014 Obstajajo Kobile pri Krškem, a bo v redu, če je množina? Ni problem, bo pa grupna fotka Ninč., Fantocci, Zivnorc in 2 others 5
Popularna objava jany Objavljeno Marec 20, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 20, 2014 Danes pa sem izkoristil res skoraj že vroče vreme na obali pa sem šel lepo počasi do Lipice pa nazaj, vmes spil eno vodo na OMVju v Lokvi pa kafe na vikiju. Japonski lipicanec... DAMI34, c3c, aljazek07 in 14 others 17
BREITNER Objavljeno Marec 20, 2014 Opozori Objavljeno Marec 20, 2014 Danes je padlo samo 130km, pa še ta vožnja nazaj je bila kot po jajcih, ker bog ne daj, da bi se moji dragi kaj zgodilo. Vožnja je bila zato tako počasna, saj je ta drugo vozilo v najini floti dobilo nove gume (moje je dobilo že zadnjič, ampak so mi jih poslali po pošti). Vreme je bilo enkratno, da sva se že okrog 9.00 odpravila proti Radljam. Dve sliki, zgolj med "obdelavo". gregorjanc, trebor, igorkr in 5 others 8
Popularna objava BIZIXXX Objavljeno Marec 20, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 20, 2014 Ker je vreme kazalo da bo špica,sem reku da jo potegnem gor pa dol po jadranski magistralki, tko v lagano sportskem stilu Štart ob 7ih iz Lj, kjer mi je kazalo lih eno dve stopinje , in tko je bilo do mejnega prehoda Jelšane, kjer je vse skupaj naraslo na toplih 9 stopinj, v Bakarju je blo pa že vročih 15 stopinj Gas proti Zadru Malo pred Starigradom Vidim da se tud pikapolonce rade vozijo z Ducatiji Točka obračanja nazaj proti domu... Senj... Ne vem kje Jurček še nima odprto No, vmes med potjo gor dol sem dobil nalogo, skočit nazaj grede še do Grobnika, po en material za Bmwja (ne zajebavam) pa sem še tja skočil mal pogledat Tihožitje med potjo V glavnem super dan, vse skupaj 644 kilometrov, ceste totalno prazne, policijskih kontrol še ni bilo :grrr srečal vse skupaj 3 motoriste, s tem da sem z dvema prijetno čvekal na pumpi v Starigradu, 2 angleža, stara okol 50-55 let, z GSXR 750 pa Triumph Speed Triple, pa mal vprašam od kod gresta, pa pravta ja sva bla v FAKING ISTANBULU , sm si reku kere legende :lol: Ponovimo čimprej KilleRBee, RobiRoberto, jami65 in 36 others 39
Scarlett Objavljeno Marec 21, 2014 Opozori Objavljeno Marec 21, 2014 Že nekaj časa govorim, da bom enega lepega dne spokala kufer in šla ... na eno lepo furo. Prav luštno je bilo, bo treba večkrat spokat . Lahk bi omenla, da se ne da čist do konca pridt :grim : DAMI34, Kmet2, SuNa in 5 others 8
Snečer Objavljeno Marec 21, 2014 Opozori Objavljeno Marec 21, 2014 Saj zato pa tudi ne plenijo vstopnine?
Scarlett Objavljeno Marec 21, 2014 Opozori Objavljeno Marec 21, 2014 jp jp tist km snega pa lahk odbigfutkaš, recimo
pajkica Objavljeno Marec 21, 2014 Opozori Objavljeno Marec 21, 2014 ti tku neb do konca pršla, tam je pesek pa lukne
Popularna objava trebor Objavljeno Marec 21, 2014 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 21, 2014 Že par dni nazaj sem se odločil, da grem včeraj do našega morja pogledat, če je še mokro . Ker nisem hotel izgubljati časa, sem šel v službo z avtobusom, da sem bil potem prej doma. Doma sem samo službene cote vrgel s sebe, skočil pod tuš in nato v kombinezon, ter gasa na pumpo. Seveda sem v tistem hitenju pozabil doma šumitel, zato je sledila pot domov po pozabljeno zadevo . Trasa je bila potem sledeča: LJ, Domžale, Postojna, Koper (kebab), nato pa do Izole, kjer sem preveril mokroto vode. Ja, še je mokra in hladna tudi :yes: . Malo sem še gledal v luft, nato pa sem se pobral domov. Nabralo se je 305 km, večinoma takih, uživaško počasnih . LP Robert 1. Izola 2. Pogled na Planino in jezero BinaBana, Zivnorc, skalaprava in 22 others 25
Matej207 Objavljeno Marec 21, 2014 Opozori Objavljeno Marec 21, 2014 Lepo.. A slano še je kaj? Sam da si jaz taco pozdravim...te pa grem jaz tudi glejat kaka je voda v našem slovenskem "jezeru" trebor 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Marec 21, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 21, 2014 Pelauuuuuuuuuuu, pelauuuuuuuuuuuuuu Reku grem na sladoljed do Gabrona (Idrija), pa ga je očitno pomlad presenetila. Tak sem sam kawo spiu, pa skoču mal do Divjega jezera proti kopališču v Beli in dobesedno v strugo Idrijce potem sem čez Godovič skoču še mal Fočkat in čez Štorje domov. pogledat češnjo kako cveti. lepih 160 za dušco Keiko, krucymucy, Ninč. in 26 others 29
SuNa Objavljeno Marec 21, 2014 Opozori Objavljeno Marec 21, 2014 (popravljeno) Lahk bi omenla, da se ne da čist do konca pridt :grim : Sorry, jaz sem obrnila prav pri teh fotkah, tak da nisem šla naprej. Popravljeno Marec 21, 2014. Popravil SuNa Scarlett 1
mitjag Objavljeno Marec 21, 2014 Opozori Objavljeno Marec 21, 2014 (popravljeno) Evo današnji krog Tuhinjska-Vransko-Izlake-Moravče-Tuhinjska http://magis.to/LDx_WV4CGlctJzgPYnZLAX0 Popravljeno Marec 21, 2014. Popravil mitjag
Popularna objava BREITNER Objavljeno Marec 21, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 21, 2014 Danes smo bili ponovno prosti in padlo je 136km. Z ženo sva šla "zlaufat" še gume, tako, da teh nekaj kilometrov, katerih je treba biti bolj pazljiv je zvoženih .... Najin krog je bil takšen, da sva ga zašibala proti Ormožu, ter do kolega v Ljutomer .... od tam pa po standardni poti v smeri Radencev. Hvala vozniku avtomobila, ki mi je namignil, da je radar v Šratovcih .... edini od vseh avtov je samo on dal znak ... ziher si motorist! Ponavadi pozdravljam tudi voznike čoperjev - ipak so to motoristi, ampak vidim, da v Ljutomeru pač ne odzravljajo čoperisti motoristom z okusom ... hebat ga, pa nič! No, naprej se zapeljeva do Lenarta do Pernice, kjer se kot ponavadi zapeljeva čez Ložane, Nebovo in Celestrino v Malečnik. Od tukaj pa čez Pobrežje na Ptujsko cesto proti najstarejšemu mestu v Sloveniji. Na Ptujski cesti pozdravil nasproti vozečega policista, ki mu je bilo izpod časti, da bi odzravil. Naj si vzame zgled po hrvaških policistih - motoristih. Super je blo! Zivnorc, Mia, Snečer in 13 others 16
NinjaRider04 Objavljeno Marec 21, 2014 Opozori Objavljeno Marec 21, 2014 Danes smo bili ponovno prosti in padlo je 136km. Z ženo sva šla "zlaufat" še gume, tako, da teh nekaj kilometrov, katerih je treba biti bolj pazljiv je zvoženih .... Najin krog je bil takšen, da sva ga zašibala proti Ormožu, ter do kolega v Ljutomer .... od tam pa po standardni poti v smeri Radencev. Hvala vozniku avtomobila, ki mi je namignil, da je radar v Šratovcih .... edini od vseh avtov je samo on dal znak ... ziher si motorist! Ponavadi pozdravljam tudi voznike čoperjev - ipak so to motoristi, ampak vidim, da v Ljutomeru pač ne odzravljajo čoperisti motoristom z okusom ... hebat ga, pa nič! No, naprej se zapeljeva do Lenarta do Pernice, kjer se kot ponavadi zapeljeva čez Ložane, Nebovo in Celestrino v Malečnik. Od tukaj pa čez Pobrežje na Ptujsko cesto proti najstarejšemu mestu v Sloveniji. Na Ptujski cesti pozdravil nasproti vozečega policista, ki mu je bilo izpod časti, da bi odzravil. Naj si vzame zgled po hrvaških policistih - motoristih. Super je blo! Danes smo bili ponovno prosti in padlo je 136km. Z ženo sva šla "zlaufat" še gume, tako, da teh nekaj kilometrov, katerih je treba biti bolj pazljiv je zvoženih .... Najin krog je bil takšen, da sva ga zašibala proti Ormožu, ter do kolega v Ljutomer .... od tam pa po standardni poti v smeri Radencev. Hvala vozniku avtomobila, ki mi je namignil, da je radar v Šratovcih .... edini od vseh avtov je samo on dal znak ... ziher si motorist! Ponavadi pozdravljam tudi voznike čoperjev - ipak so to motoristi, ampak vidim, da v Ljutomeru pač ne odzravljajo čoperisti motoristom z okusom ... hebat ga, pa nič! No, naprej se zapeljeva do Lenarta do Pernice, kjer se kot ponavadi zapeljeva čez Ložane, Nebovo in Celestrino v Malečnik. Od tukaj pa čez Pobrežje na Ptujsko cesto proti najstarejšemu mestu v Sloveniji. Na Ptujski cesti pozdravil nasproti vozečega policista, ki mu je bilo izpod časti, da bi odzravil. Naj si vzame zgled po hrvaških policistih - motoristih. Super je blo! ..zato pa jaz skoraj niti enega čoperista več ne pozdravlam..no edino če on pozdravi pol pozdravim nazaj..samo to je malokdaj..pa upam da se kdaj kje srečamo ne..sem dosti na tej relaciji kjer se vidva peljeta..
Popularna objava Damy Objavljeno Marec 21, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 21, 2014 Ponovno poznopopoldanski štart, tega se moram odvadit :glare: . Po tem si ne morem ogledati veliko stvari. Domžale - Šiška - Medno - Medvode - Kranj - Naklo - Brezje (ni šlo po kolenih) - Radovljica - Bled - Kranj - Mengeš - Ljubljana - Domžale Šibnem do Bine, bambina že v polni bojni opremi :closedeyes: Hitro se zmeniva za pot (itak je šlo čist v drugo smer kot sem mislila). V Mednem čez polno črto, opala policijska patrulja, vljudno pokimava . Stara cesta pred Kranjem (ne me zdej vprašat katera točno) pa mi je dodobra pretresla kosilo. Postanek na Bledu in en kratek foto shooting Opazim še eno sexy rit Trenutek za hortikulturo: Do sedaj sem živela v prepričanju da je tale rastlina, ki zelo lepo diši, Volčji dren, pa se stric Google neki ne želi strinjati z menoj :glare: . Če kdo ve pravo ime, bom vesela informacije :yes: . Na poti proti domu pa še kratek postanek pri gradu Podvin In ker se moje fure ne morejo končati brez gurmanskih užitkov sprejmem še povabilo na skutino potico in vročo čokolado ^_^ njami... Koliko KM itak ne vem, je bilo pa zelo prijetno igorkr, DXR16, ponikipo in 23 others 26
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se