Ditrich Objavljeno Marec 13, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Marec 13, 2014 (popravljeno) Ali kdo ve, koliko rezerve ima ta motor na razpolago, oz. koliko potencialnih kilometrov se da še narediti, ko se prižge lučka za gorivo? Te dni sem delal okrog 220km ko se mi je prižgala lučka, po tem sem natankal okrog 16L goriva, kapaciteta rezervoarja pa je (če se ne motim) 21L. LP Popravljeno Marec 13, 2014. Popravil Ditrich
TBoxer Objavljeno Marec 14, 2014 Opozori Objavljeno Marec 14, 2014 Ali kdo ve, koliko rezerve ima ta motor na razpolago, oz. koliko potencialnih kilometrov se da še narediti, ko se prižge lučka za gorivo? Te dni sem delal okrog 220km ko se mi je prižgala lučka, po tem sem natankal okrog 16L goriva, kapaciteta rezervoarja pa je (če se ne motim) 21L. LP Mislim, da je rezervoar 19L. Jaz sem z mojim (SMT) v rezervi prilezel tudi že na 64km, pri tem privih 38km normalne vožnje, potem pa šparovno... lp
Ditrich Objavljeno Marec 14, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Marec 14, 2014 Imaš prav.. Tank ima 19L http://www.bikez.com/motorcycles/ktm_990_supermoto_2008.php Pri koliko Km pa se ti je prižgala lučka za gorivo? Načeloma mi ostanejo 3L rezerve.. Mogoče enkrat preizkusim, s kantico v kufru.. LP
TBoxer Objavljeno Marec 14, 2014 Opozori Objavljeno Marec 14, 2014 Pri koliko Km pa se ti je prižgala lučka za gorivo? Ne vem več, ampak bi rekel tam okoli 220-230km. Zakaj?
Ditrich Objavljeno Marec 15, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Marec 15, 2014 Zgolj firbec glede porabe pri drugih, ki imajo že izkušnje z tem motorjem.. Hvala za info... LP
Ditrich Objavljeno Marec 22, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Marec 22, 2014 Pa še malo razvajanja za lepšo polovico.. Ponikipo> Ti pa tiho..!
ponikipo Objavljeno Marec 24, 2014 Opozori Objavljeno Marec 24, 2014 Pa še malo razvajanja za lepšo polovico.. Ponikipo> Ti pa tiho..! @ Ditrich, ... sem zdržal tiho tri dni, pa ne morem več ... "SM" stands for SuperMoto ... kakšno sopotnico?
Ditrich Objavljeno Marec 24, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Marec 24, 2014 P> Akejž'nli.. V 95% se tko al tko sam vozm.. Pa sej veš, da jih je treba kdaj pa kdaj tut mal pocrkljat.. V glavnem, zdej sva se z SM-kotom že mal bolš spoznala in lahk sam rečem - pary mašina, ni kej.. LP
supermoto00 Objavljeno Marec 24, 2014 Opozori Objavljeno Marec 24, 2014 Hotu je sam rečt, da te lepo prosi da nauš fazerke z njega naredu. Ka to je pa greh:)) R2R - https://www.facebook.com/media/set/?set=a.187293869599.125579.185717619599&type=3 Ditrich in goggy99 2
Ditrich Objavljeno Marec 24, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Marec 24, 2014 Haha.. Upam da ne rata fejzerka, sam je pa res, da je tale SM-ček k men pršu mal na dopust.. Počivat.. Se crklat.. LP
goggy99 Objavljeno Marec 24, 2014 Opozori Objavljeno Marec 24, 2014 Hotu je sam rečt, da te lepo prosi da nauš fazerke z njega naredu. Ka to je pa greh:)) R2R - https://www.facebook.com/media/set/?set=a.187293869599.125579.185717619599&type=3 Dobr se pelješ :yes: .............................................grem stavit da te "pihnem" do Idrije :evilgrin: TakeALookAround in Sajoo 2
supermoto00 Objavljeno Marec 24, 2014 Opozori Objavljeno Marec 24, 2014 Dobr se pelješ :yes: .............................................grem stavit da te "pihnem" do Idrije :evilgrin: Vsekakor me pihneš! Smo tudi mi v začetku tako razmišljal in jih veliko pihnil...Imeli smo srečo prišli h pameti in se preselili na dirkališča...To priporočam tudi tebi. veliko bolj boš užival kot na cesti in hkrati spoznal da mogoče nisi tako hiter kot si predstavljaš Ditrich maš super moped in prav je da ga crkljaš. LP A Ditrich 1
goggy99 Objavljeno Marec 24, 2014 Opozori Objavljeno Marec 24, 2014 Vsekakor me pihneš! Smo tudi mi v začetku tako razmišljal in jih veliko pihnil...Imeli smo srečo prišli h pameti in se preselili na dirkališča...To priporočam tudi tebi. veliko bolj boš užival kot na cesti in hkrati spoznal da mogoče nisi tako hiter kot si predstavljaš Ditrich maš super moped in prav je da ga crkljaš. LP A Čudn pol da si to vožnjo poslikal na "cesti"???...a to je blo preden te je pamet srečala??
Sajoo Objavljeno Marec 24, 2014 Opozori Objavljeno Marec 24, 2014 Dobr se pelješ :yes: .............................................grem stavit da te "pihnem" do Idrije :evilgrin: goggy ti bi še markeza tm prehitu goggy99 1
goggy99 Objavljeno Marec 24, 2014 Opozori Objavljeno Marec 24, 2014 goggy ti bi še markeza tm prehitu na dober dan ja :grrr ....bomo šli enkrat valda a? ...neki me trga zadnje cajte TakeALookAround 1
supermoto00 Objavljeno Marec 24, 2014 Opozori Objavljeno Marec 24, 2014 Čudn pol da si to vožnjo poslikal na "cesti"???...a to je blo preden te je pamet srečala?? Yes .)
Sajoo Objavljeno Marec 24, 2014 Opozori Objavljeno Marec 24, 2014 na dober dan ja :grrr ....bomo šli enkrat valda a? ...neki me trga zadnje cajte sevede bomo..pa ne enkrat sam lepš vreme počakt..
goggy99 Objavljeno Marec 24, 2014 Opozori Objavljeno Marec 24, 2014 sevede bomo..pa ne enkrat sam lepš vreme počakt.. To je beseda! bomo probal še kakšnga iz dirkališč vzet s sabo :lol: ....supermoto00 .)
Ditrich Objavljeno Marec 28, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 No, pa je šel.... . . . . Na servis.. Do druzga tedna sm brez, pa še vreme se je naredu.. Mah nč, bom pa drugo mašino zalaufou.. Še bremze zrihtam, masko gor pa strehco, pa gaaaaaaassssaaaaaaaaa....
Ditrich Objavljeno Marec 29, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Marec 29, 2014 Tanov SM 9,90.. Je tastar pred servisam ''nazaj usekou'' pa je ta z auspuha ven priletu.. LP
Ditrich Objavljeno April 3, 2014 Avtor Opozori Objavljeno April 3, 2014 Končno doma.. Bil na servisu pri Langusu in lahko samo rečem, dečku kapo dol.. Fante ga je porihtal tko, da je zdaj res TOP OF THE TOP.. Reklama na njihov račun z moje strani definitivno: cena, komunikacija, opravljeno delo, odnost do stranke, hitro, učinkovito... Pa še bi lahko našteval.. http://www.langus-motocenter.com Motor je bil servisiran na 28K km, od ventilov do vseh tekočin, filtrov, itd,itd (razen verige in zavor) pa je bila cena še vedno pod 160€.. Zdej se kerlc pelje kot po oblaku.. Tudi vzmetenje mi je rahlo zmehčal, saj je bilo prej precej trdo.. Pač, za mojo vožnjo vsekakor bolj dobrodošla sprememba. Zdej pa vreme, mal spucat (zarad šmira pato) pol pa nekaaaaaaam delč na furo.. LP
aselak Objavljeno April 3, 2014 Opozori Objavljeno April 3, 2014 Langus je bil tudi pri meni poceni in zelo korekten, to so mojstri stare šole ki vejo kaj je odnos, in kar rece drzi, meni je pozimi motor prisel iskat in ga tudi pripeljal nazaj, za ceno parih perov....
lukec Objavljeno April 7, 2014 Opozori Objavljeno April 7, 2014 Yes .) Učas smo bli vsi mal za u Idrijo
Ditrich Objavljeno Junij 17, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Junij 17, 2014 Evo, prevoženih 3000km in lahko samo rečem, da še nisem užival na motorju toliko, kot uživam sedaj.. Najbolj od vsega me prepriča ergonomija, saj z 190 cm ni vsak motor zame.. Brez bolečin v križu, brez mravljincev v roki, brez bolečega vratu.. Da pa je to igrača, ki zahteva ''rišpekt'' sm pa itak že povedal.. Glede na to, da je motor skoraj popolnoma (94%) črn, sem se odločil, da bi ga oblekel v folijo (3M) ali katero podobno.. Nekako tako, kot je SMR. Ali ima že kdo kaj izkušenj s tem? Pri avtu imam tako nalepljeno črno folijo na strehi in je 1A.. Polepil bi samo rezervoar in zadnje ''planke''. Mogoče še kakšeno majhno na sprenjo strehco.. Če ima kdo kje kakšen link do kakšnih zanimivih dizajnov, naj ga prilepi kar v to temo. LP
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se