_OKI_ Objavljeno Avgust 25, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2004 ej oki a ti mas polinija? ker jst polinijev ne prepoznam :? Misliš na izpuh? Ni polini, roost je
bassko Objavljeno Avgust 25, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2004 (popravljeno) aja sori sm mislu da je polini! ej oki a za problem mojga avspuha si ze kej pogruntu ker nuben nc ne pise? sori za :topic: Popravljeno Avgust 25, 2004. Popravil mzibert
_OKI_ Objavljeno Avgust 25, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2004 aja sori sm mislu da je polini! ej oki a za problem mojga avspuha si ze kej pogruntu ker nuben nc ne pise? sori za :topic: Kakšen problem? :blink:
mc m Objavljeno Avgust 26, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2004 koncno da sm zamenou to svecko-zgleda d je bla svecka problem,k zdej nc vec ne trokera in tud tistga iz auspuha ni vec :)
bassko Objavljeno Avgust 26, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2004 tist a ves k sm meu temo glede leovinci titanium k mi pr dusilcu ena crna mastna snov tece vn!? se enkat sori za :topic:
nsignific Objavljeno September 14, 2004 Opozori Objavljeno September 14, 2004 Js bi pa kupu NRGja, ce kdo ve koga k prodaja, email iztok@iztok.org Mal sm velk (192cm) in mi je drugo prakticno neuporabno :\ Razn ce kdo ve ksnga skuterja k je tut ok za mal vecje? Tko, velk zic, prostor za kolena itd.
..::NRG::.. Objavljeno September 15, 2004 Opozori Objavljeno September 15, 2004 Js bi pa kupu NRGja, ce kdo ve koga k prodaja, email iztok@iztok.org Mal sm velk (192cm) in mi je drugo prakticno neuporabno :\ Razn ce kdo ve ksnga skuterja k je tut ok za mal vecje? Tko, velk zic, prostor za kolena itd. hey, ja pol je nrg idealna izbira. Brt je tut tolk velk in se edino na nrg-ju lepo pele :) Evo lj jst bom vrjetno prodajal mojo ljubezen,NRG-ja mislm, tko da se kr ubrn na zasebno sporočilo, pa ti povem use stvarvi in da se kj pamtnga zmenva ok. LP
BOJAN6 Objavljeno Oktober 4, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 Razmišljam da bi kupil novega NRG-ja ki ima PURE JET mašino. Zanima me koliko gre odblokiran in ali se ga da enostavno odblokirati ali pa je to pri tej mašini bolj komplicirano?
_Roba_ Objavljeno Oktober 4, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 Razmišljam da bi kupil novega NRG-ja ki ima PURE JET mašino. Zanima me koliko gre odblokiran in ali se ga da enostavno odblokirati ali pa je to pri tej mašini bolj komplicirano? Nevem no jaz bi se vedno rajsi vzel hiper 2.Kolk gre odblokiran nebi vedel....Je pa isto kot ditech vse gre preko racunalnika...
mjemec Objavljeno Oktober 4, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 Ja ta je pa res lep! Prejšni mi sploh niso všeč... tale pa hudo zgleda! :hmm: :OK:
M|t3k Objavljeno Oktober 4, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 (popravljeno) aha aha aha :notworthy: še ena: PS: Hi-per2 PRO :naughty: :naughty: Popravljeno Oktober 4, 2004. Popravil M|t3k
aerox Objavljeno Oktober 5, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2004 Upam da je vsaj malo bolj širši kot prejšni modeli :) Ker eni smo pač bol široki v rit ne :grim
Ciko Objavljeno Oktober 5, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2004 sej je ozki pa to, samo ma zato tud bolšo aerodinamiko, glede lege na cesti pa mi je najbolši od vseh skutov kaj sej jih do zdaj vozo, ker se res ker sam vleže v ovinek :OK:
SiMoN` Objavljeno Oktober 5, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2004 Lepi so novi nrg-ji, sploh oni črno-zeleni ni slab :OK: :) Kdaj pa pridejo v prodajo?? :hmm: če mogoče kdo ve :)
mc m Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 sej je ozki pa to, samo ma zato tud bolšo aerodinamiko, glede lege na cesti pa mi je najbolši od vseh skutov kaj sej jih do zdaj vozo, ker se res ker sam vleže v ovinek :OK: ← i have nothing more to say...... :OK: sm mi je res ušeč tanovi nrg.kdaj pa se začne prodaja?
[2fast4u] Objavljeno Oktober 7, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2004 (popravljeno) to se da vreji zrihtat :D Popravljeno Oktober 7, 2004. Popravil [2fast4u]
[2fast4u] Objavljeno Oktober 7, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2004 aa full je lepi ne :OK: :OK: :yea2:
SiMoN` Objavljeno Oktober 7, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2004 Kaj sanjas ti :D :lol1: Podoben je onemu derbiju :) , samo cena pa mislim da bo vecja kot pri starem vsaj zdi se mi :hmm:
[2fast4u] Objavljeno Oktober 7, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2004 ni ni :) drugačn je samo bi blo bolše če bi bla fotka bol svetla :D
SiMoN` Objavljeno Oktober 7, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2004 Pa eno sliko odspredaj, odzadaj.. pa tak naprej da si celotnega ogledamo :)
|-Sith-| Objavljeno November 28, 2004 Opozori Objavljeno November 28, 2004 Kolk watov pa majo orginal žarnice na spredni luči pri mc3 :hmm: , pa kolk močne lah dam not da ne bo zaslepilo nasproti vozečih vozil :lol:
|-Sith-| Objavljeno December 19, 2004 Opozori Objavljeno December 19, 2004 danes sma z majstrom spet neka šraufala in sma zamenjala dizo za 74, odstranla blokade v frgazarju, čist povrtala auspuh(iz dveh cevk nastala ena), pa malo navrtala airbox. pol ga hočem pa sprobat pa ga vžem pa dam malo po gasu-ti si ja nor kak zvok.to je tk trgalo ko krosla :xx: . sm tišo gas 5 sekund pa mi je ž trgalo v uhi. pa sma pol mal auspuh dov zadelala tak da je zej en normaln glas. pa sm se probo furat pa mi števc glih koma prileze do 70(varomat je tut zrihtan). tak da newem ka bi lahk blo. pol sm še zamenjo dizo za 17ko(orginal17,5) pa je mogoč mal bol pospešo ampak vseeno rabi okrog 20 sekund da pride do 70(če je mal bregec pa se dov sklonim gre čez 80) <_< majster je pa tut reko da je mašina tk zablokirana da ne more več kaj. :BUA: zato pa vprašam še vas. skuter(mc3) je nov letnik 2004 zdj pa nevem če so pr tanovih kaj spreminjali. :hmm: tk da povejte če se še da kaj prerihtat predn dam 70ko gr.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se