C4V4L13R Objavljeno Maj 27, 2008 Deli Objavljeno Maj 27, 2008 nenormalno gre tista 100tonska mazda veš... drgač pa tud volvo ni švoh, pa sigurno gre bolš od type r a :) nism hotu omenjat glih nekih poršejov pa to ker je pač športn avto, ampak "športne" avtomobile, ne mi pa z 2.4jtd alficami govort da so to športni avti no :D sej pravim noben, ampak vse gre veliko bolje od ene jebene alfice no glej, sam ne jokat kaj se dogaja s svetom, ko te bo dizel prehitel ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Maj 27, 2008 Deli Objavljeno Maj 27, 2008 mislim da bi bilo pametno in da naj bo sram vsakega tistega keri še ni nikdar imel alfe pa si tu nabija poste nekdo te sigurno pozna da tu piseš kot delavka ki govori pacientom, duševno zaostalim, ker mora nekaj govorit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno Maj 28, 2008 Deli Objavljeno Maj 28, 2008 Za ene se clovk res lahko vpraša, če sploh veljo kaj pisejo... Dobr, če recemo da je športn avto BMW M5, pol je Alfa res skret od špotrnega avta. Če pa rečemo, da je športn avto BMW 320 je Alfa cisto primerljiva (kljub temu da ima manj konjev). Sej ne da je Alfa boljša od BMW sam primerljiva je pa. Šepa pri kakovosti in dodelanosti, samo jest primerjam 5 let staro 156 z novim 320 tko da bi moral za realno primerjat 159 in 320... Sicer je pa itak škoda časa prepricevat prepričane... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Maj 28, 2008 Deli Objavljeno Maj 28, 2008 (popravljeno) no glej, sam ne jokat kaj se dogaja s svetom, ko te bo dizel prehitel ;) a mene na ninji misliš :D ?hihi... tisto kar sm gor napisu niso športni avtomobili ampak so še vedno bolj športni od alfe 156 2.4jtd... to je pa moje mnenje :) aja pa še neki... nimam nič proti dizlom... naš novi avto je tud dizel :) Popravljeno Maj 28, 2008. Popravil JeRn3j Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Maj 28, 2008 Deli Objavljeno Maj 28, 2008 :lol1: ste pa štručnjaki, športnost avta merite v HP :worship: ...no da ne bo komu prišlo na tole hiperšportno vozilo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 Evo eno slikico z Grobnika minulo nedeljo. Vse, ki pa berete to temo in drzite pesti, da bo kdo napisal, da se mu je alfa pokvarila pa bom moral razočarati, ker je delala odlično, kljub temu da sem ji blizu 20 krogov izganjal hudiča. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 kaj si pa vse mogo zamenjat po teh 20 krogih? Mislim gume zavore pa ostale drobnarije, ker me zanima kolko je treba vložit da bi se pelo 2 kroga po Nurburgringu z nekim navadnim avtom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 (popravljeno) Nič ne rabiš posebej menjat, samo gume. Pripelješ se z enim kompletom, predno gres na stezo natakneš druge in gasa. Zavore drzijo recimo 3,4 kroge na polno (en krog je nekaj čez 4km), potem se je treba malo ustavit, ploščic je pa še vedno več kot dovolj. Problem bi se enostavno rešil že s hlajenimi diski, drugače pa počakaš tistih 10 ali 15 minut da spet pridejo malo k sebi. Kaksen je asfalt na Nurburgringu ne vem. Poskusi poslat mail na avto magazin, ker so se pred kratkim tam podili s civicom type r pa ti bojo znali bolj povedat. Na grobniku, kjer je precej grob asfalt so mi stare zimske gume ultra grip 5 zdrzale 8 krogov, od tega 6 tiščanja. Sedaj nazadnje pa sem imel stare Dunlop SP10 pa so bile na zadnjem paru koles še čisto v redu, sprednja desna pa je imela pobran zunanji rob. Samo sem se vseeno zapeljal z njimi nazaj do Ljubljane, ker se mi ni dalo še enkrat preobuvat avta. Celoten strošek je bil 30€ za 4 rabljene gume in 14€ za montažo na platišča. PS: Upam pa da se zavedaš da je nurburgring tako nekako 1000km od Ljubljane. Popravljeno Junij 2, 2008. Popravil Grilzz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Junij 4, 2008 Deli Objavljeno Junij 4, 2008 vem da je daleč, to me skrbi gor pa dol vem da bi laguna zdržala bp, zdaj pa če jo tam 50km tišim na polno pa je pol drugo. Bom raje šel na grobnik, pa tam probal. Hvala za info Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
166 Objavljeno Junij 24, 2008 Deli Objavljeno Junij 24, 2008 avto alfa 156 1.9 jtd mi se ugasne med vožno pa nevem zakaj a ma še kdo tak problem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Junij 24, 2008 Deli Objavljeno Junij 24, 2008 Lahko da je napaka v enem senzorju pod zaganjačem, senzor za polozaj glavne gredi ali nekaj podobnega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno Junij 24, 2008 Deli Objavljeno Junij 24, 2008 Men je ugasnla in se je prizgala opozorilna lučka za motor, zamenjal senzor obratov odmične gredi strošek 40€material 10€delo 10€tringelt... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 26, 2008 Deli Objavljeno Junij 26, 2008 Evo še najina nova pridobitev :rolleyes: AR 156 SW 1,9 JTD M-jet, l. 2004. 103 kW, športno podvozje, tovarniško znižana za 4 cm, pragovi, usnje, navigacija, cd strežnik, 2X klima, tempomat, barva Azzurro Nuvola (spreminja barvo) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 Evo še najina nova pridobitev :rolleyes: AR 156 SW 1,9 JTD M-jet, l. 2004. 103 kW, športno podvozje, tovarniško znižana za 4 cm, pragovi, usnje, navigacija, cd strežnik, 2X klima, tempomat, barva Azzurro Nuvola (spreminja barvo) B) :worship: :worship: Lepa! Sem preprican, da bosta zadovoljna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 Lepotica, barva pa najboljša možna (poleg rdeče)! Veliko srečnih km! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kevin34 Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 če je prva alfica,dobrodošel v klub :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 :worship: :worship: Lepa! Sem preprican, da bosta zadovoljna. Lepotica, barva pa najboljša možna (poleg rdeče)! Veliko srečnih km! če je prva alfica,dobrodošel v klub :worship: Hvala vsem! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 13, 2008 Deli Objavljeno Avgust 13, 2008 nova alfica? http://www.leftlanenews.com/alfa-romeo-giulia.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sharona05 Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 alfa 156 1.9 jtd NE NE NE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 (popravljeno) alfa 156 1.9 jtd NE NE NE to zato ker si slisala, da je mel od fantovega oceta stric en problem, pa potem to ni vredu, al mas pripravljen kaksen konkreten razlog? Popravljeno Avgust 27, 2008. Popravil Gixxer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 to zato ker si slisala, da je mel od fantovega oceta stric en problem, pa potem to ni vredu, al mas pripravljen kaksen konkreten razlog? ker jo ima kolega in menja vse sorte stvari odkar jo je kupu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 to zato ker si slisala, da je mel od fantovega oceta stric en problem, pa potem to ni vredu, al mas pripravljen kaksen konkreten razlog? alfisti radi napake priznajo, kero so lahk večkrat pelješ pa lahk sam 1 x nekoga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lencdo Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 Alfa je kraljica odstavnih pasov :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 Evo nas opet po istom putu... :whistle: Vsi vse vejo sam tisti k smo jih res mel pa nič ne štejemo. :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 Evo nas opet po istom putu... :whistle: Vsi vse vejo sam tisti k smo jih res mel pa nič ne štejemo. :doze: zanimiv ane :) isto je z Ducatiji men oba Duče in Alfa delata k urca :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se