Kmet2 Objavljeno September 14, 2014 Deli Objavljeno September 14, 2014 .... dej ne pretiravi ... :) Sej ne pretirava to je master od Gifta;-) pik1, DAMI34 in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 14, 2014 Deli Objavljeno September 14, 2014 sm reku da so ga vesoljci (bmflarji) ugrabli, vi pa nič pik1, Zivnorc, gsxf750 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 14, 2014 Deli Objavljeno September 14, 2014 ...a šele zdej... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 14, 2014 Deli Objavljeno September 14, 2014 js bi rt snečija nazaj parkrat me je lajku in mi je prirastel k srcu kombek plis kombek Fantocci, pik1, DAMI34 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno September 14, 2014 Deli Objavljeno September 14, 2014 Jaz ga prav nič nepogrešam,kar naj se še mal skriva ! Kmet2 in TakeALookAround 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 14, 2014 Deli Objavljeno September 14, 2014 Jaz ga prav nič nepogrešam,kar naj se še mal skriva ! da mu ti ne zalivaš slučajno vrtiček,bmflar:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno September 15, 2014 Deli Objavljeno September 15, 2014 Jaz ga prav nič nepogrešam,kar naj se še mal skriva ! Sej sam probava reakcije forumašev. Pa v eno tako črno buklo podobno kot jo ma Mšjak, te je glihkar vpisu. maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno September 15, 2014 Deli Objavljeno September 15, 2014 Js ga nc ne pogresam....Versysa ne bom nikol mel....garmina ne rabm,ker mi je z oldschool karto bl zabavn BMWja bi pa mel neglede na to,kako pljuva po njem hribuc in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 15, 2014 Deli Objavljeno September 15, 2014 @I30 ... nj me še kj lajka k ga pogrešam I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno September 15, 2014 Deli Objavljeno September 15, 2014 (popravljeno) ... BMWja bi pa mel ... Ti s' pa res Brain Bamaged! Popravljeno September 15, 2014. Popravil I30 TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno September 15, 2014 Deli Objavljeno September 15, 2014 Mogoče bi pa nekdo ful spluval Versysa.... ali pa kak test, kjer ga ful skritizirajo zraven prilimal... pa bi se pol S, čudežno pojavil... Tudi jaz ga pogrešam... je bil edini, ki me je slikal ob poležavanju na ladijski palubi... Pa še kruto resnico o BMW-jih si je upal pisat... to ga je najbrž stalo izginotja! Kmet2, Fantocci, Mavti in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 15, 2014 Deli Objavljeno September 15, 2014 (popravljeno) HAARP Globoko grlo pokličem, mi bo vse izdal :krneki: al pa globoko grlico ... tut ona bo vse izdala Popravljeno September 15, 2014. Popravil maus thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno September 16, 2014 Deli Objavljeno September 16, 2014 v profilu mu piše !izključena ženska" ... a je moral na operacijo za spremembo spola k mora za tujo revijo kak nov potopis odpeljat z bmflo? Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cufa Objavljeno September 16, 2014 Deli Objavljeno September 16, 2014 Mogoče bi pa nekdo ful spluval Versysa.... ali pa kak test, kjer ga ful skritizirajo zraven prilimal... pa bi se pol S, čudežno pojavil... Tudi jaz ga pogrešam... je bil edini, ki me je slikal ob poležavanju na ladijski palubi... Pa še kruto resnico o BMW-jih si je upal pisat... to ga je najbrž stalo izginotja! Izginotja ga je stalo to, da se je sam odločil tako. Saj ni blokiran ..bil je kazensko na oddihu za tri dni ker je packal po temah kljub temu da so ga uporabniki prosili naj neha..pa ni. In od teh treh dni je sedaj že cel teden odkar lahko mirno piše in praska po forumu pa se je odločil, da ne bo, ker mu je všeč vloga mučenika. Mogoče ne bi bilo napak, če ne bi zagrizel v vse na prvo žogo. Ti bo prav prišlo v življenju v profilu mu piše !izključena ženska" ... a je moral na operacijo za spremembo spola k mora za tujo revijo kak nov potopis odpeljat z bmflo? He just "came out" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno September 16, 2014 Deli Objavljeno September 16, 2014 (popravljeno) Pa še kruto resnico o BMW-jih si je upal pisat... to ga je najbrž stalo izginotja! Izginotje je verjetno posledica opozorila moderatorja, da se lastni psihični problemi in kompleksi ne nabijajo v določenih kategorijah, ki so namenjene motorjem in tehniki ter vprašanjem in nasvetom v zvezi s to tematiko. Še posebej, če si že pol foruma posral s takšnim nabijanjem in ti tudi posebej temu namenjena tema ni dovolj. Lahko pa se, seveda, tudi motim. Sem mislil, da ga je Cufa izključila vendar ima očitno višji prag tolerance kot se mi je dozdevalo. Pa le ni tak 'monstah'. Edit: Ekola, pisal istočasno s Cufo. Kaže, da se le ne motim Popravljeno September 16, 2014. Popravil Fritz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cufa Objavljeno September 16, 2014 Deli Objavljeno September 16, 2014 Bila sem zelo olikana. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 16, 2014 Deli Objavljeno September 16, 2014 Zdej pa še popucaj KTM temo..super adv.. Kmet2 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 16, 2014 Deli Objavljeno September 16, 2014 Bila sem zelo olikana. sam določene bejbe zamerijo če jih daš na hladno, potem pa sledi "tihi tedn" sj bo boljš maus in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cufa Objavljeno September 16, 2014 Deli Objavljeno September 16, 2014 sam določene bejbe zamerijo če jih daš na hladno, potem pa sledi "tihi tedn" sj bo boljš Tisti ki jih prenaša, si je sam kriv. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 16, 2014 Deli Objavljeno September 16, 2014 Zdej pa še popucaj KTM temo..super adv..dej ne toži,špeckahla;-) DAMI34 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 16, 2014 Deli Objavljeno September 16, 2014 Zlobnica zlobna :angry: .. sneki mi je kakšn lajk dau kawe mi pa ni plaču .. torej si je zaslužu tri dni oddiha biker77 je pa špeckahlaaaaaaaaa igor0203, DAMI34, thumper in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno September 16, 2014 Deli Objavljeno September 16, 2014 He just "came out" she.. če si jo videla - ali je operacija uspela? Ni3ous, Kmet2 in I30 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 16, 2014 Deli Objavljeno September 16, 2014 ... fak... ...upam, da mi ne bo všeč.... a dej bom mogu pa vse pičke od delč gledat, da slučajn ne nabašem glih nanj(o). .... Kmet2, I30, thumper in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 16, 2014 Deli Objavljeno September 16, 2014 dej ne toži,špeckahla;-) Zlobnica zlobna :angry: .. sneki mi je kakšn lajk dau kawe mi pa ni plaču .. torej si je zaslužu tri dni oddiha biker77 je pa špeckahlaaaaaaaaa Vidva bi rada da se prijavim za moderatorja? Pol boste vidl hudiča.. Kmet2 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno September 16, 2014 Deli Objavljeno September 16, 2014 Vidva bi rada da se prijavim za moderatorja? Pol boste vidl hudiča.. eeee... ... nauš ..k pol ni lajkou .. Kmet2, I30 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se