Alla Objavljeno September 30, 2014 Deli Objavljeno September 30, 2014 Jaz ne dam nobenmu.....lajka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 30, 2014 Deli Objavljeno September 30, 2014 js bi ti dau, pa ne morm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 30, 2014 Deli Objavljeno September 30, 2014 daš ne daš, oveniš maus in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno September 30, 2014 Deli Objavljeno September 30, 2014 ...he will be back... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 30, 2014 Deli Objavljeno September 30, 2014 Snecer pripravlja se nov Versys 650,potrebujemo tvoje mnenje,čedalje bolj postaja podoben bmflu DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 30, 2014 Deli Objavljeno September 30, 2014 Snecer pripravlja se nov Versys 650,potrebujemo tvoje mnenje,čedalje bolj postaja podoben bmflu Ni res, Sneci bi ti povedu, da bmfl kopira Versysa, sam mu gre bolj slabo L3v, I30, gsxf750 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Oktober 7, 2014 Deli Objavljeno Oktober 7, 2014 Snecer se je baje prijavil na talente. Njegov talent je biti čim dlje skrit, zato ga v oddaji ne bomo videli, njegova želja je pa priti v finale. :hooray: thumper, pikolo, DAMI34 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno Oktober 8, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 (popravljeno) SNEČER IS BACK Evo, študijski dopust je mimo, spet sem tukaj. Brez nervoze. p.s. nisem našel nobene toplovodarske fotke Popravljeno Oktober 8, 2014. Popravil Snecer Zivnorc, SuNa, DAMI34 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 SNEČER IS BACK Evo, študijski dopust je mimo, spet sem tukaj. Brez nervoze. p.s. nisem našel nobene toplovodarske fotke .... stari, ne se več zajebavat ... ... drugič prosim, da vsak tvoj "mrk" ki bi trajal več kot dve uri, predhodno objavi v uradnem listu .... :) Zivnorc, Kmet2, 25cm in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 Fak! In kaj naj zdaj naredimo z internetnim nagrobnikom??? Vse si zajebo! Zivnorc, DAMI34, kamionar in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 SNEČER IS BACK Evo, študijski dopust je mimo, spet sem tukaj. Brez nervoze. p.s. nisem našel nobene toplovodarske fotke Bemtiš, ta zadnji moment! Sem bil že čist' na tem, da se izpišem iz foruma! Zivnorc in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 Saj nis nič zamudu razen enih in istih "NABIJAČEV" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 eh,jaz sem se te pa že čist odvadil... daj vsaj bruslija nazaj za avatar namesto tega kuščarja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robson Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 SNEČER IS BACK Evo, študijski dopust je mimo, spet sem tukaj. Brez nervoze. p.s. nisem našel nobene toplovodarske fotke Kakšna pa je ta? :-) Kmet2, corser, Zivnorc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 Ko sem zdaj prebral to temo... Sem se začel spraševat če imate vse izpit za motor? Oz če ste ODRASLI? IQ kot temperatura v sibiriji pozimi? Hec je lep, dokler je okusen... Če bi bili moderatorji sodniki.. Bi se vsi pobili med seboj, saj dopuščajo (moderatorji) sovražen govor, kar pa je neokusno! Probajmo biti ljudje skalar36 in luxsa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 Dejansko nisem imel časa, po drugi strani pa sem imel dilemo. Cufa mi je poslala obvestilo in napisala, da moram potrditi prejem obvestila. Vendar pa tega gumba nisem našel nikjer. Spodaj je samo Strinjam se z opozorilom. Seveda se z opozorilom ne strinjam, ker je bila kazen nepravična (bom Janši twitnil), saj ni kaznovala modela, ki je resnično žalil in ima v kleti zaprte majhne punčke (če ga nisem zamenjal) Ampak je prav, da vidite, kako se obnaša Cufa, ki očitno čuti neko "pomanjkanje". skalar36 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 Ko sem zdaj prebral to temo... Sem se začel spraševat če imate vse izpit za motor? Oz če ste ODRASLI? IQ kot temperatura v sibiriji pozimi? Hec je lep, dokler je okusen... Če bi bili moderatorji sodniki.. Bi se vsi pobili med seboj, saj dopuščajo (moderatorji) sovražen govor, kar pa je neokusno! Probajmo biti ljudje Ne, to se nanaša na šalo zgoraj kjer se je kmet fotkal za nek tak koledar. Samo mirno DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 Dejansko nisem imel časa, po drugi strani pa sem imel dilemo. Cufa mi je poslala obvestilo in napisala, da moram potrditi prejem obvestila. Vendar pa tega gumba nisem našel nikjer. Spodaj je samo Strinjam se z opozorilom. Seveda se z opozorilom ne strinjam, ker je bila kazen nepravična (bom Janši twitnil), saj ni kaznovala modela, ki je resnično žalil in ima v kleti zaprte majhne punčke (če ga nisem zamenjal) Ampak je prav, da vidite, kako se obnaša Cufa, ki očitno čuti neko "pomanjkanje". Se strinjam glede cufe. Sem jo 2x vprašal zakaj je pristranska a nisem dobil odgovora. Mogoče bom sedaj dobil "povabilo v kot" Za moderatorja foruma je to nedopustno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 Ne saj ni sile, treba je razumeti, da smo podvrženi pravilom mladenke, al se privadiš, al te pa ni pa pišeš twite iz Doba Sicer pa vidim, da si me nadomeščal v boju z "okupatorjem" skalar36, Efendi, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 Snecer ,pošteno bi bilo da objaviš še s katerim postom si si zaslužil dopust ne samo opozorilo :grim večinoma na forumu pa ne razume te naše interne zajebancije,kot naprimer Matej207 saj ne pozna zgodovine...... Efendi in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 Sicer pa vidim, da si me nadomeščal v boju z "okupatorjem" Normalno, BMW so najprej delali letala, pa so vidli da je stvar zelo nezanesljiva, pa so si rekli: Č e hočmo obdržat svoje stranke nardimo nekaj, kar se bo vozilo po tleh, da ne bo moč strmoglaviti, pa tud če crkne sse ne moreš zarad tega ubit. Pa so začel delat motocikle. Efendi in Snečer 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 Na novem LC se je ubil testni voznik in ugledni moto novinar,zračno hlajen je bil in bo še zmerom :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 (popravljeno) Končno bom mirno spal celo noč in se ne bom s kriki zbujal :krneki: Popravljeno Oktober 8, 2014. Popravil maus I30, thumper, Efendi in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 Snecer ,pošteno bi bilo da objaviš še s katerim postom si si zaslužil dopust ne samo opozorilo :grim večinoma na forumu pa ne razume te naše interne zajebancije,kot naprimer Matej207 saj ne pozna zgodovine...... No Kmet2 saj je bil Fritz zelo nesramen do snecerja in to še namenoma(je sam priznal) pa ni dobil opozorila. Naj vsaj na forumu veljajo ista pravila za vse. Kar se pa tiče smetenja tem, nas je pa 80 % takih, ki bi mogli dobiti opozorilo! Kmet2 in Efendi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 Zadeva je "resetirana" iz razjasnjena, se nima smisla ubadat z njo. Kje pa je naša Cufa, nič je ni, testira Versysa 650? ker čakamo članek Kmet2 in Efendi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se