Kmet2 Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 Res je ! Pa si ti prebral celo temo zakaj ne bi imel BMW motocikla,ti svetujem pa boš videl na kakšen nivo se je spuščal naš prijatelj ,pa ni bil nikoli izključen niti opozorjen,lastniki bmw motorjev smo bili neumni...itd... ,mal preber ,pa ne me narobe razumet,ko sem skozi poste spoznaval Snecerja se mi je prikupil............evo povedal sem "pogrešal sem te Snecer" :grim Kar se pa tiče moderatorjev pa,men so celo temo izbrisali ker sem argumentiral in podkrepil z izjavami sodulejočih da izbira pri nagradni igri ni bila fer,podprli so me do te mere da se jim je zdelo nevarno...........pač zmagal je njim priljubljeni kandidat lepo po tiho in ........ne bom več komentiral,v glavnem ker sem jim vse demantiral in dokazal ,da nimajo prav so mi celo grozili z pravniki itd......mam vse dokumentirano,če bi prišlo do kakšnih zapletov!!! To je kot v parlamentu tisti ki imajo moč pač lahko počnejo kar želijo in si privoščijo svoja pravila kljub že napisanim pravilom ki so jih sami izpisali!!! Ah škoda časa in energije Skalar,tako kot je omenil moj prijatelj Snecer ravnokar Efendi, skalar36 in Fritz 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bugy2004 Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 Še najbolj bi bilo, da Kmet2 in Snecer gresta na en drink.... Efendi, Kmet2 in skalar36 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 Ampak, ko kupiš bemfla se spremeniš, to je dokazano, znanstveno na tem forumu Efendi, I30, Fritz in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 Kmet2 vem da je polovica šale.. Vedo pa tudi eni da so sila neokusni.... Bolje je vseeno da se hecamo na račun motorjev.. Kot pa oseb... Nebi pa rad z prstom kazal na nikoga.. Verjamem da ste čudoviti ljudje Zdaj pa spat.. Risank je konec Kmet2 in Efendi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 Snecer je bil že večkrat povabljen Bugy pa se ni želel nikoli odzvat,nas pač ne mara Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bugy2004 Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 (popravljeno) Matej207 nekam pozne so ti risanke..... Popravljeno Oktober 8, 2014. Popravil bugy2004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bugy2004 Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 Snecer je bil že večkrat povabljen Bugy pa se ni želel nikoli odzvat,nas pač ne mara Škoda ker smo na koncu koncev vsi v istem loncu.... mislim motoristi. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 Ne ni res ,eni imamo bmfla Robson, DAMI34, solorider in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 (popravljeno) Sneckica moja.... jest pa mislim da si medtem, ko te ni bilo nekje uzival z svojim novim fantejem in si energijo katero si prej kuril v fake virtualnem zivljenju raje prekanaliziral v real life. Sincerely yours PS: a sta se ze skregala, da si spet kle? Popravljeno Oktober 8, 2014. Popravil Nearrain Fritz, Cufa, '.' in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 Spet pod pas,ampak ti bo že Matej207 povedu svoje :grim Nearrain 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 Ampak, ko kupiš bemfla se spremeniš, to je dokazano, znanstveno na tem forumu Res je. kar naenkrat postanes v oceh tebi podobnih marginalec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 Ene risanke so nonstop Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 Spet pod pas,ampak ti bo že Matej207 povedu svoje :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno Oktober 9, 2014 Deli Objavljeno Oktober 9, 2014 Sneckica moja.... jest pa mislim da si medtem, ko te ni bilo nekje uzival z svojim novim fantejem in si energijo katero si prej kuril v fake virtualnem zivljenju raje prekanaliziral v real life. PS: a sta se ze skregala, da si spet kle? LOL bravo:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 9, 2014 Deli Objavljeno Oktober 9, 2014 Saj nis nič zamudu razen enih in istih "NABIJAČEV" Vse je zamudu, vse!!! Ima da takoj preštudira vseh 4.213 strani v bmw tewmah, ma da pozorno prebere njegovo temo in se vsakemu posebej zahvali za skrb in žalost, ki smo jo izražali!!! Kmet2, I30, Nearrain in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 9, 2014 Deli Objavljeno Oktober 9, 2014 Dobr si nabijaču povedu........ :lol: DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Oktober 9, 2014 Deli Objavljeno Oktober 9, 2014 Ko sem zdaj prebral to temo... Sem se začel spraševat ... Tale mora bit pa en softič se mi zdi ... Fritz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Oktober 9, 2014 Deli Objavljeno Oktober 9, 2014 Se strinjam glede cufe. Sem jo 2x vprašal zakaj je pristranska a nisem dobil odgovora. Mogoče bom sedaj dobil "povabilo v kot" Za moderatorja foruma je to nedopustno! Še en softič!? Nearrain in Fritz 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Oktober 9, 2014 Deli Objavljeno Oktober 9, 2014 ... Kar se pa tiče moderatorjev pa,men so celo temo izbrisali ker sem še en softič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Oktober 9, 2014 Deli Objavljeno Oktober 9, 2014 Še en softič!? Ne seri i30...tale Arnija dobr pozna Kmet2 in I30 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Oktober 9, 2014 Deli Objavljeno Oktober 9, 2014 K... Verjamem da ste čudoviti ljudje ... Hvala, hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Oktober 9, 2014 Deli Objavljeno Oktober 9, 2014 Ne seri i30...tale Arnija dobr pozna Tud Arni je softič! O:-) Nearrain 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno Oktober 9, 2014 Deli Objavljeno Oktober 9, 2014 I30 kje boš dal za pir? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 9, 2014 Deli Objavljeno Oktober 9, 2014 I30 softiča maš med nogami Nearrain, motozajebant, solorider in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno Oktober 9, 2014 Deli Objavljeno Oktober 9, 2014 @kmet2... a si probal ? :xx: I30, skalar36 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se