BaHa Objavljeno Januar 15, 2006 Opozori Objavljeno Januar 15, 2006 prej ne kot ja..ceprav men je zakurblou (komaj), luci so tut komaj delale, trobla pa ne :> hm .... fak ej ..... bomo vidl z novo baterijo kko bo ...
Zigc Objavljeno Januar 15, 2006 Opozori Objavljeno Januar 15, 2006 hm .... fak ej ..... bomo vidl z novo baterijo kko bo ... Js sm drgac, k sm mev cist prazno, sam naliv notr destilerano vodo pa ga napounu, pa zdj dela k šus :OK:
BaHa Objavljeno Januar 15, 2006 Opozori Objavljeno Januar 15, 2006 Js sm drgac, k sm mev cist prazno, sam naliv notr destilerano vodo pa ga napounu, pa zdj dela k šus :OK: mhm aja ??kam pa si to nalil ?
FlamE#7 Objavljeno Januar 15, 2006 Opozori Objavljeno Januar 15, 2006 (popravljeno) ej sory, vem da je offtopic sam morm nekje uprasat. a je aprilia rs250 pod 25kw? da bi lahko pr 18ih vozu??? thnx za odg. :OK: Popravljeno Januar 15, 2006. Popravil flam007
GrCaR Objavljeno Januar 15, 2006 Opozori Objavljeno Januar 15, 2006 ej sory, vem da je offtopic sam morm nekje uprasat. a je aprilia rs250 pod 25kw? da bi lahko pr 18ih vozu??? thnx za odg. :OK: tema o apriliji RS250 tut obstaja KLIK
Zigc Objavljeno Januar 15, 2006 Opozori Objavljeno Januar 15, 2006 mhm aja ??kam pa si to nalil ? Ja js mam tak akumolator da se na frhu odpre vsako celico in se notri pac dotoci destilerano vodo oz. kislino, to se pac lahko zmeri akumolator, torej kaj je treba sploh narest, js sm mev cist suhga po sm pa sam vodo natocu pa dela.
JMatic Objavljeno Januar 15, 2006 Opozori Objavljeno Januar 15, 2006 Js sm drgac, k sm mev cist prazno, sam naliv notr destilerano vodo pa ga napounu, pa zdj dela k šus :OK: ja, mors met tak akumulator. jes mam istega. zgori mas ene 6 sraufkov....k ce notr ni vode se vse skupaj stopi, lahko pa mas tacga za samo "enkratno uporabo".
Zigc Objavljeno Januar 15, 2006 Opozori Objavljeno Januar 15, 2006 ja, mors met tak akumulator. jes mam istega. zgori mas ene 6 sraufkov....k ce notr ni vode se vse skupaj stopi, lahko pa mas tacga za samo "enkratno uporabo". Pr men sicer ne zgleda nič stopljeno, mislim da je najbolje da je notri voda + kislina (ki jo majstr natoc) :OK:
Stroj Objavljeno Januar 15, 2006 Opozori Objavljeno Januar 15, 2006 Moja babica je enkrat (in nkol več) dala baterije za enkratno uporabo filat. A si lahko predstavlate kva je nrdil polnilcu. Nč ni blo!!!! To pa zato ker jo je moj fotr ustavu. <_<
JMatic Objavljeno Januar 15, 2006 Opozori Objavljeno Januar 15, 2006 ziga. notr ni nobene kisline. te akumulatorji so narjeni zaato da vodo not dotankas :>
Zigc Objavljeno Januar 15, 2006 Opozori Objavljeno Januar 15, 2006 ziga. notr ni nobene kisline. te akumulatorji so narjeni zaato da vodo not dotankas :> Aia, si cist zihr?!?Pa ne more to delat sam na vodo pa tistih par ploščic, kukr js vem je kislina notr bla ponavad!
GrCaR Objavljeno Januar 15, 2006 Opozori Objavljeno Januar 15, 2006 ziga. notr ni nobene kisline. te akumulatorji so narjeni zaato da vodo not dotankas :> akumulator ki ga kupiš, odpreš tiste pokrovčke in noter naliješ kislino (ki jo dobiš zraven v takih posodicah- za vsak prekat, ki je zaprt s tistim šravfkom je ena posodica) in pol to notr naliješ in kolikor manjka do vrha dotočiš še destilirano vodo! Počakaš pou ure, da kislina in destilirana voda naredita kemično reakcijo in nato akumulator priklopiš in vgradiš na motor!
RSmaniac Objavljeno Januar 15, 2006 Opozori Objavljeno Januar 15, 2006 To je pa že tok o akumulatorjih da je že za novo temo in sicer akumulatorji :)
Dolenc™ Objavljeno Januar 15, 2006 Opozori Objavljeno Januar 15, 2006 Ki mim grede spljoh ne obstaja na tem forumu :slap:
RSmaniac Objavljeno Januar 15, 2006 Opozori Objavljeno Januar 15, 2006 Zato sm pa napisu za novo temo akumulatorji. No offtopic. Aja kdo bi mi lohk cdi zrihta k mi gre pošteno na živce?
Stric Burek Objavljeno Januar 16, 2006 Opozori Objavljeno Januar 16, 2006 e-by se najbolj splača glede takih stvari
BaHa Objavljeno Januar 17, 2006 Opozori Objavljeno Januar 17, 2006 Zato sm pa napisu za novo temo akumulatorji. No offtopic. Aja kdo bi mi lohk cdi zrihta k mi gre pošteno na živce? ka pa je narobe ??? neki me se zanima .... kok stane sportni CDI pa kaj v bistvu s tistim sploh pridobis ?
norc 16 Objavljeno Januar 17, 2006 Opozori Objavljeno Januar 17, 2006 Zato sm pa napisu za novo temo akumulatorji. No offtopic. Aja kdo bi mi lohk cdi zrihta k mi gre pošteno na živce? kaj imaš blokado še v njem al je z tem kaj narobe
norc 16 Objavljeno Januar 17, 2006 Opozori Objavljeno Januar 17, 2006 Zato sm pa napisu za novo temo akumulatorji. No offtopic. Aja kdo bi mi lohk cdi zrihta k mi gre pošteno na živce? kaj imaš blokado še v njem al je z tem kaj narobe
denik Objavljeno Januar 18, 2006 Opozori Objavljeno Januar 18, 2006 ej cdi je čist preprosto. vn ga uzam k je pod zicom pol pa na eni strani boš vido je zafilan z silikonom.skratka na link pa tuki ti vse podrobno piše kako pa kaj. http://www.navero.co.uk/rs125zone/tuning.htm ajdi drž se. ej pobje pozabu sem prašat. al ma kdo od vas za prodat air box tisto plastično ohišje. na telefon 051231981 mi sporočte al pa na pm.ajde
RSmaniac Objavljeno Januar 18, 2006 Opozori Objavljeno Januar 18, 2006 Sej use vem kako se to nardi sm pa že en cajt na forumu. Sam jst nočem da bi kej zajebu....
JMatic Objavljeno Januar 18, 2006 Opozori Objavljeno Januar 18, 2006 baha "sportn" CDI nardi samo to da ni vec tiste lukne na sred obratov, da se lepse pelje. nic ne pridobis. RSManiac, probi, ce bos zajebou bos itak mogu druzga kupt :>
BaHa Objavljeno Januar 18, 2006 Opozori Objavljeno Januar 18, 2006 baha "sportn" CDI nardi samo to da ni vec tiste lukne na sred obratov, da se lepse pelje. nic ne pridobis. RSManiac, probi, ce bos zajebou bos itak mogu druzga kupt :> aja :)
RSmaniac Objavljeno Januar 18, 2006 Opozori Objavljeno Januar 18, 2006 Zato pa sprašujem če mi lohk kdo nardi to k ma izkušnje ker nočem lihk druzga kupvt. No sej pomojem ne morm lihk zajebat no.
Stric Burek Objavljeno Januar 18, 2006 Opozori Objavljeno Januar 18, 2006 Sam ti pa si frajer, maš kit, vse predelano, menjane zobnike, pa zaprt CDI :OK: Haha, to sm se nasmeju zdej... A ne more en slikat tega CDIja in označt kje se točno odstrani oz. precvika? Pol ko kdo vpraša sam sliko napopaš.... You know what they say? A picture says more than 1000 words!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se