BaHa Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 aja ena informacija .... :) brez CDI-ja da kontakt :)
k0ci Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 Pa vzge motor tudi? :lol1: isto ko bi vprašu če bo brez svečke vžgal
reesko Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 ej koci to je aprilia to more delat tud brezštroma... :OK: :OK: ja halo da ne bo užgau :eek: :eek:
FocusFanatic Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 da ti vec navora, ne moci... pa rave ti 0 ne upliva na koncno... Nisem nikoli rekel da vpliva :)
BaHa Objavljeno Februar 17, 2006 Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 (popravljeno) Pa vzge motor tudi? :) ne motor ne vzge ... :) ker cdi v bistvu nastavlja vzig in gre vsa strom (glede motorja) skozi CDI .... zto tud ne bo upalu ce ni prkloplen .. :) Popravljeno Februar 17, 2006. Popravil BaHa
Gregc Objavljeno Februar 17, 2006 Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 Eno vprašanje, a paše kovček na rs ko ? in če paše, ima kdo?
Aless Objavljeno Februar 17, 2006 Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 Eno vprašanje, a paše kovček na rs ko ? in če paše, ima kdo? Ta bi bla tezka...sej mogoc bi se dalo gor narest,pa ce bi se ze bi zelo grdo zgledlo....moj kratek odgovor bi bil ne :D
Grilzz Objavljeno Februar 17, 2006 Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 Paše, je grdo, nima smisla. Če že potem predlagam tanktorbo.
reesko Objavljeno Februar 17, 2006 Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 fuuuuuuj, od kje ti pa ta ideja???? :blink:
Grilzz Objavljeno Februar 17, 2006 Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 A me ti zaje*avaš? Itak ima pa plastičen tank, tako da bi moral še ježke na kesl limat.
Aless Objavljeno Februar 17, 2006 Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 (popravljeno) Jst bom letos tanktorbo gor namontiro,sam se ne vem tocno kak :? :D Popravljeno Februar 17, 2006. Popravil justaboy
Stroj Objavljeno Februar 17, 2006 Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 Najmamnj zajebancije je z nahrbtnikom, sicer nisi tok aerodinamičen, ampak je*at ga
JMatic Objavljeno Februar 17, 2006 Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 louis ma tanktorbe...lepo zategnes okol tanka pa je
Gregc Objavljeno Februar 17, 2006 Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 fuuuuuuj, od kje ti pa ta ideja???? :blink: Jah, recmo, maš motor za v šolo ne ? kam daš pol čedado? Jo maš skoz v roki ? pomoje ne .) , jo boš priklenu z verigo ob motor ? tud pomoje ne .)
mi Objavljeno Februar 18, 2006 Opozori Objavljeno Februar 18, 2006 Jah, recmo, maš motor za v šolo ne ? kam daš pol čedado? Jo maš skoz v roki ? pomoje ne .) , jo boš priklenu z verigo ob motor ? tud pomoje ne .) ja pol si pa drgačen motor kup... sicer majo pa na nekaerih šolah omarce...drgač pa kr pod roke ja..ni druge žal
Stric Burek Objavljeno Februar 18, 2006 Opozori Objavljeno Februar 18, 2006 Ja v tanktorbo jo pa tudi ne boš peštal :?
D_u_H_e_C Objavljeno Februar 18, 2006 Opozori Objavljeno Februar 18, 2006 Jah, recmo, maš motor za v šolo ne ? kam daš pol čedado? Jo maš skoz v roki ? pomoje ne .) , jo boš priklenu z verigo ob motor ? tud pomoje ne .) sj je ni taki problem pod roko met nonstop :)
Grilzz Objavljeno Februar 18, 2006 Opozori Objavljeno Februar 18, 2006 Pod sedežom imaš drugače kljukico za katero lahko zapneš in zakleneš čelado.
Matex_46 Objavljeno Februar 18, 2006 Opozori Objavljeno Februar 18, 2006 Pregladam ti, da si raje skuterja kupiš, ker če imaš motor za v šolo in nazaj (mesto), ti motor, kakršen je RS ne da nobenega užitka. Skuter je za v školo, ima prostor kamor daš lahko vse. RS, po školi za dober điro po ovinkih itd..... Vsaj takšno je moje mnenje. :hmm: M.G.: Kje si pa še videl kakšno kišto na "cestaku"? Potem, če bom čez cca. 6 - 7 let videl kakšnega DUCATIA 999 R s kovčkom GIVI ali pa shit like that, bom takoj vedel, aha to je pa Gregor T :lol1: :lol1:
Gregc Objavljeno Februar 18, 2006 Opozori Objavljeno Februar 18, 2006 M.G.: Kje si pa še videl kakšno kišto na "cestaku"? Potem, če bom čez cca. 6 - 7 let videl kakšnega DUCATIA 999 R s kovčkom GIVI ali pa shit like that, bom takoj vedel, aha to je pa Gregor T :lol1: :lol1:
BaHa Objavljeno Februar 18, 2006 Opozori Objavljeno Februar 18, 2006 moj sosolc se vozi ze dve solski leti s skuterom v solo .... pa vedno nosi celado s sabo .... :) ne vem kaj je to tak problem ? si saj vecji jack pred pickami k si motorist :naughty: :D drgac pa glede kovckov ....hm ..... ja sej je ful uporabno sam kej ko pride ful grdo ..... ceprov ne vem kam bom jst spalno vreco namontiru ko bomo kam sli ..... no dobr da ma grcar torbe :P heeheheheh
GrCaR Objavljeno Februar 18, 2006 Opozori Objavljeno Februar 18, 2006 moj sosolc se vozi ze dve solski leti s skuterom v solo .... pa vedno nosi celado s sabo .... :) ne vem kaj je to tak problem ? si saj vecji jack pred pickami k si motorist :naughty: :D drgac pa glede kovckov ....hm ..... ja sej je ful uporabno sam kej ko pride ful grdo ..... ceprov ne vem kam bom jst spalno vreco namontiru ko bomo kam sli ..... no dobr da ma grcar torbe :P heeheheheh moj daelim ma torbe pa zadi prtlažnik (ki prenese 3 platoje 0.5 l piva :P )
BaHa Objavljeno Februar 18, 2006 Opozori Objavljeno Februar 18, 2006 moj daelim ma torbe pa zadi prtlažnik (ki prenese 3 platoje 0.5 l piva :P ) :kva2: hm .... sm si premislu glede spalke ..... :slap:
JMatic Objavljeno Februar 19, 2006 Opozori Objavljeno Februar 19, 2006 BTW.: sj obstajajo tank torbe drgac
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se