JMatic Objavljeno Marec 11, 2006 Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 lahko da je ze stara, lahko pa da mas fergi zapacan, men je tut 3 tedne stau (motor :> ), pa sm mogu fergi spucat pa je blo. pa bencin dotoc
moto_mat Objavljeno Marec 11, 2006 Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 No v glavnem, vzamem svečo vn jo žažgem s užigalnikom in dam nazaj not, motor prižge, samo po 10sekundahh crkne, vzamem svečo vn in ponovim postopek, vedno isti rezultat, dela 10s in pol crkne.
JMatic Objavljeno Marec 11, 2006 Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 mas bencin odprt? a ga sploh mas kej u tanku ? fergazar nasteli, mogoce ne pride bencin do motorja, stantgas....igraj se mau
moto_mat Objavljeno Marec 11, 2006 Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 mas bencin odprt? a ga sploh mas kej u tanku ? fergazar nasteli, mogoce ne pride bencin do motorja, stantgas....igraj se mau Hm benti pride do motorja, ker ko vzamem svečo vn je mokra, kako naj nastavim ferg? oz kaj naj nastavim na fergu?
mi Objavljeno Marec 11, 2006 Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 Hm benti pride do motorja, ker ko vzamem svečo vn je mokra, kako naj nastavim ferg? oz kaj naj nastavim na fergu? to je delal resskotu na mitotu...pa smo svečko zamenal pa je blo dobr sej je tut pr njemu bla iskra. sam njemu pa sploh zalaufal ni. probi
moto_mat Objavljeno Marec 11, 2006 Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 to je delal resskotu na mitotu...pa smo svečko zamenal pa je blo dobr sej je tut pr njemu bla iskra. sam njemu pa sploh zalaufal ni. probi A njemu je pol k je svečo menjal takoj pržgal?
mi Objavljeno Marec 11, 2006 Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 A njemu je pol k je svečo menjal takoj pržgal? po prvem poskusu....čist prec! bi mogu vidt resskota kako mu je nasmeh na lica šou :P
moto_mat Objavljeno Marec 11, 2006 Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 po prvem poskusu....čist prec! bi mogu vidt resskota kako mu je nasmeh na lica šou :P Upam da bo tudi meni, samo problem je ker sveča ima komaj 2000km, tako da nevem.
Takkyu Objavljeno Marec 12, 2006 Opozori Objavljeno Marec 12, 2006 Živjo! Zanima me če bi kdo znal rešiti problem: ko prestavim v drugo prestavo začne nekaj tolči v motorju, nekam res moteč zvok kot da bi se kaj lomilo...no tud na moči mogoče zgubi, mogoče...sumim menjalnik a nevem kaj bi blo ker tako se obnašša le v 2 prestavi. pozna kdo odgovor? lp
norc 16 Objavljeno Marec 12, 2006 Opozori Objavljeno Marec 12, 2006 Živjo! Zanima me če bi kdo znal rešiti problem: ko prestavim v drugo prestavo začne nekaj tolči v motorju, nekam res moteč zvok kot da bi se kaj lomilo...no tud na moči mogoče zgubi, mogoče...sumim menjalnik a nevem kaj bi blo ker tako se obnašša le v 2 prestavi. pozna kdo odgovor? lp po mojem mišljenju ti je druga brzina obrabljena (zobniček)
liquid Objavljeno Marec 12, 2006 Opozori Objavljeno Marec 12, 2006 Mene pa zanima kaki špruc gre na Dellorto 34? Zdej mam gor 155, ne dela lih prou, tko da me zanima kaki bi biu primeren. L.P.
RHonda Objavljeno Marec 12, 2006 Opozori Objavljeno Marec 12, 2006 Verjetno misliš dizo, pri men je 165 se mi zdi, lahko pa se tudi malo poigraš z nastavitvami igle.
reesko Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 Upam da bo tudi meni, samo problem je ker sveča ima komaj 2000km, tako da nevem. ja sej za velik več k za 2000km ena svečka tud ni .) mal spucej pa našteli pa boš vidu...k bo delu te boš dušil od veselja...jst sm skor pozabu dihat :P
D_u_H_e_C Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 ja sej za velik več k za 2000km ena svečka tud ni .) mal spucej pa našteli pa boš vidu...k bo delu te boš dušil od veselja...jst sm skor pozabu dihat :P svečka se mal bol poredko menjuje kolk js vem...no odvisno tut kako kupiš
DarkDewil Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 Pozdravljeni samo za info. vsem ki se odločajo za nakup RSke, da vidite približno stroške V sredo sem pripeljal mojo RSko iz servisa. Na novo ima na sebi: sprednjo in zadnjo Metzelerko, verigo, zobnik, zavorne obloge + ostale malenkosti (tekočine, svečka...). Cena servisa: 99.000 sit. Motor ima 8300 km. hm, no ja, jaz sem takšno ceno pricakoval, tako da se mi ne zdi tako visoka, nekaterim pa se zdi močno pretirana :blink: kakor pač za koga... zdaj pa še samo da pride lepo (toplejše) vreme, da lahko sprobam če vse vredu deluje.. .) LP :yea1:
moto_mat Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 ja sej za velik več k za 2000km ena svečka tud ni .) mal spucej pa našteli pa boš vidu...k bo delu te boš dušil od veselja...jst sm skor pozabu dihat :P Spucal sem jo samo ne pomaga, bom vidu ko zdaj kupim novo, upam da bom res skakal od veselja.
RSmaniac Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 A je kdo že menju ležaje v mašini? Nej bi se menjal pr 16.000km pa so bli zamenjani zdj mam pa 21.000km. A je to normalno če kdo ve od vs da se mal sliš ko laufa na mestu da v mapšini dela rahlo klikanje?
moto_mat Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 A je kdo že menju ležaje v mašini? Nej bi se menjal pr 16.000km pa so bli zamenjani zdj mam pa 21.000km. A je to normalno če kdo ve od vs da se mal sliš ko laufa na mestu da v mapšini dela rahlo klikanje? Hm, to prvič slišim, da je pri 16k km potrebno menjat ležaje v mašini, kot jaz vem je to potrebno menjat pri generalni po 30k km, ko se mašino pač razstavi na prafaktorje in skor vse zamenja.
RSmaniac Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 Pri 16.000km menjava bata in vseh ostalih vitalnih delov motorja. Zdj pa nevem kaj se šteje pod vitalne dele.
moto_mat Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 Pri 16.000km menjava bata in vseh ostalih vitalnih delov motorja. Zdj pa nevem kaj se šteje pod vitalne dele. Bat, batni obročki, sornik, varovalki, ležaj kjer pride bat na gred, tesnila, pol pa razni deli od vodne pumpe naprej. Odvisno.
RSmaniac Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 Ok se prav mi ležajev pr 21.000km pe ni treba menjat?
moto_mat Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 Ok se prav mi ležajev pr 21.000km pe ni treba menjat? Ah kje po mojem ne, pr 30k prej samo če ma gred luft.
Takkyu Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 a ve kdo kje bi dobu zobnik za 2.prestavo od RS 125 2001 po ugodni ceni? aja če že menjujem zobnik ri menjalniku kaj bi blo pametno še zamenjat? lp
Avery Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 (popravljeno) Workshop manual za aprilio rs125, kakršnega imajo uradni serviserji Popravljeno Marec 13, 2006. Popravil Avery
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se