Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Je tut panika glede teh kilometrov, kot da se kupuje 10 let star Passat TDI s 150 k km. :slap:

Pri 15k km moraš pri apriliji itak bat menjat, tako da kakorkoli pogledaš MORAŠ motor poservisirat, se pravi da nima veze ali ima 15 ali 25k km, važno je da ni bil totalka in se pelje v redu.

Objavljeno

eh ja. stric burek, prosim vsaj zmanjsaj podpis ce ga ze ne popolnoma odstranis, za to so mali oglasi.

pa ne mi o tem v temi o aprilii RS 125 prosim - je moja najljubsa. eh, le zakaj... :winkiss: :)

Zok večji zobnik spredaj? a sploh obstaja več kokr 17 da bi se ga dal dobit? A mam mogoče jst pol mal lufta pr ojnci ker ma mapina malo bolj klikast zvok od takrat ko je ribnla? drugače ma pa bat zdj že 3000km od menjave. Samo upam da bo zdj še dolg zdržu.

ne vem, js sm mel 17ko. ce obstaja se kaj vecjega pa ne vem...

lej ... frend ma rsko pa jo ne lih kej prevec spara v hitrosti ..... se prav goni kr v rdece obrate ..... pa ma zej 20k km pa se ni bata menjou .... in mu se zmeri dela ko urca..... (sej pocas bo zej zamenju ... :) )

nja, men je tud aprilia eno leto delala (razn elektronike) tipa topa pa sla ko marija pa vse, pol je pa prvic ribnu, se je pa zacel sraufanje - bog nam pomagi... ...ampak vseen, avto mora bit japonc, motor pa japonc al pa italijan. bog ne daj kakega korejca al pa kitajca... :krneki:

Oljno pumpo lahko u izi naštelaš kr sam, pravilna mešanica olja je približno: ko motor stoji pa ko nabiješ gas se mora mal iz izpuha pokadit, ko se voziš ta dim nikakor ne sme biti viden, da nebi kdo mislu da voziš raketo ;)

tocn tak. tovarniski podatek je pa 0,9% pr standgasu pa 2% pr polnem gasu. ;)

ma kdo rave ventil za prodat???? :? za rs 125

najvecja greska aprilie. ko se zapaca, postane zivljenje jebeno. ce ti elektronika zacne trokirat pa sploh... ...js sm ga kr odklopu pa fiksiru v odprti poziciji - najbolje izkoriscenih 5 minut sraufanja glede mojga motorja... ;) ...no, ce ne upostevamo menjave cilindra s sport production cilindrom, ehehe... :devil:

Kak mate vi na rskah nastavlen fergazer,iglo na kerem mestu mate,za kolk obratov mate obrnjen sravf za zrak in bencin,....ker se mi zdi da ko sem hoto dat 34ko gor da sem nekaj zj.....

to je od vsakega posameznega motorja odvisn, odvisn je tud od tega na kak nacin je utecen, itd. ce mas drug avspuh al pa kake take varjante pa sploh... ...isto k valjcki pr skuterju - najbolj zanesljiv nacin je preizkusanje ;)

Objavljeno

ampak vseen, avto mora bit japonc, motor pa japonc al pa italijan. bog ne daj kakega korejca al pa kitajca... :krneki:

zakaj pa da motor ne bi msel bit korejc? Daelim je korejc, pa sigurno bolš dela kota katerakol aprilija .)

Objavljeno

med aprilio pa daelimom ni primerjave. daelim je namenjen lezerni voznji, aprilia pa je prakticno civiliziran dirkalnik. ;)

Objavljeno

med aprilio pa daelimom ni primerjave. daelim je namenjen lezerni voznji, aprilia pa je prakticno civiliziran dirkalnik. ;)

oba sta pa motorja. .)

Objavljeno

oba sta pa motorja. .)

Am no kot da primerjaš enga choperja in Aprilia rsv mile. ne oba motorja ampak veliko razlik.

Objavljeno

:topic:

Primerjajte potem vsaj z aprilio classic. :slap:

V tem primeru gre moj glas daelimu.

Objavljeno

To, da sm daelima omenu v tej temi je bla sam replika na Zok-ov post, k je napisu, da korejcev ni dobro kupovat.

Objavljeno

ka če bi si novo temo odprli,za te čoparje

Objavljeno

ka če bi si novo temo odprli,za te čoparje

so že odprte .)

se oproščam za :topic:

Objavljeno

Kako si rave ventil fiksiru?

Objavljeno

To, da sm daelima omenu v tej temi je bla sam replika na Zok-ov post, k je napisu, da korejcev ni dobro kupovat.

lej, kupuj kar ti najbolj pase, iz dolocenih razlogov te daelim verjetno privlaci (nizka cena, nizki stroski, verjetno ti tudi stil ugaja), meni pa ne, ker imam drug okus (vec dam na same prerformanse, bolj vsec mi je SS dizajn, zvok, vse). vsak ma svoj okus, js sm svojga opisu, nism pa s tem hotu korejcev simfat. so cist kul, ampak js dam prednost italijanom in japoncem. ;)

dovolj off topic, pa se opravicujem k sm zacel :)

Objavljeno

Zok .... ka pa zadn zobnik kok si mel ? oz. kok ga majo futurce .. ?

Objavljeno

ka zok,pol si rave ventil kr dokonca odpru,al navadnega tega ko je gor?????

Objavljeno

Jaz mam eno vprašanje, npr, kjer sem z motorjem, pred enim letom šel brez problema 140km/h, zdaj gre max 130km/h, se pravi da je bat za zamenjat?? Zdaj ma že 14500 km.

Objavljeno

Jaz mam eno vprašanje, npr, kjer sem z motorjem, pred enim letom šel brez problema 140km/h, zdaj gre max 130km/h, se pravi da je bat za zamenjat?? Zdaj ma že 14500 km.

luft si nastavi na fergazerju ker se je od zuni bolj otoplilo in se je razmerje podrlo. zato gre slabše.

Objavljeno

A ma kdo zobnik za 2 prestavo ( večji ) za aprilio RS 125 2000 (sj j rotax 122) za prodat kupujem nujno...lp

Objavljeno (popravljeno)

ej.ka vete kuk prebližn pride kaj nova zajlo za števec??

za aprilio rs 125

Popravljeno . Popravil brzi
Objavljeno

:topic: ve kdo za kaki stevec za kilometre za rs125,al pa kak naj spodni del stevca popravim ko steje km ko jih lahk na 0 das:?

Objavljeno

Zdaj pa ne tolk offtopic,ampak....se da na rs125 namontirat stabilizator krmila :?

Objavljeno

modeli s foruma ponavad več km nardijo :P :OK:

Sem vceraj ugotovil da stevec na rski ni tezko nazaj prevrtet rabis celih 15 min dela ce se zmes pir spijes,tako da na nobeni rski "tezko" da bojo realni km.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!