Skoči na vsebino

Aprilia RS 125

moto_freak

Priporočene objave

glih zdj na prvi strani (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)

http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornakolesa/oglas.asp?id=84019 :>

vauuuu :D od koga je ona cagiva poleg? noro noro noro lepaaa :OK: rsmaniac kolko ti gre tota aprilia oziroma je šla pred tomosom če ga že maš :P ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Cagiva je tud v moji garaži sam je od brtranca .) Aprilija gredrugač okol 180km/h pol je pa že 12.000rpm.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Aja v isti hiši konkurenta :D hehe ziher sta dirkala kaj med sabo pa to ha? kera bol zategne pa je hitrejša? po resnici če poveš ker me ful zanima :P :P :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Aja v isti hiši konkurenta :D hehe ziher sta dirkala kaj med sabo pa to ha? kera bol zategne pa je hitrejša? po resnici če poveš ker me ful zanima :P :P :P

eh itq d aprilia če ma polinija 160, drgač pa je ta aprilia konkurenca tastarim mitotom a ne :? :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja z denjijom sva bla enaka k sva dregala ja to je pa blo tišanje :D

Drugače pa ta mito daleč uzadi ostane.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A pol maš še vedno 160 kit noter? Ker v oglasu ne duha ne sluha o temu

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še vedno je polini sam se mi je tok zameru da ga tud napisat nism hotu. Sej jutr pride nazaj iz servisa motor zdj nej bi blo pa mogu delat tko kokr se zagre po besedah g. veglja .)

Samo prodau ga bom še vedno čeprov z teškim srcem, ker mi je fotr reku da al 4-takt al pa nč.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Samo prodau ga bom še vedno čeprov z teškim srcem, ker mi je fotr reku da al 4-takt al pa nč.

Sej prou... :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj si mislite za 4% popusta na novo aprilio (drugače je cena 1149000 SIT)?

to je 50k boljše to ko pa nič

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ej folk a je kdo od vs prodaju aprilijo pa povejte kok časa ste jo približn prodajal?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja ne fora je v tem da jst rabm prodat motor ne pa kupt kšn motor k ga je težko dobit. Ker bom novga tomosa uzeu tko da to ne bo problem sam je predpogoj da prodam RSo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja ne fora je v tem da jst rabm prodat motor ne pa kupt kšn motor k ga je težko dobit. Ker bom novga tomosa uzeu tko da to ne bo problem sam je predpogoj da prodam RSo

poglej, oddaj oglas pa boš videl. mesec nazaj ko sm jo jst kupoval, sm klical okoli 8 prodajalcev pa so nekateri imeli kar solidne cene pa oglas že več tednov, ampak motorja še vedno niso prodal; ok hočm povedat da boš kr težko to prodal, ker imaš veliko konkurenco in ker tudi ni blaznega zanimanja sploh če pa boš pretiraval pr ceni!!! :grim drgač pa lohka imaš pa srečo in ti hitro uspe ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

cena je pomoje kr ugodna ozr. solidna, ti še dopiš da je gor polini 160 kit, ker kšn mulc k bi rad d mu gre čimveč bo kuj zagret zano, poznam take, k jim gre sam za hitrost, za stroške jim je pa bol kot ne vseeno

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

cena je pomoje kr ugodna ozr. solidna, ti še dopiš da je gor polini 160 kit, ker kšn mulc k bi rad d mu gre čimveč bo kuj zagret zano, poznam take, k jim gre sam za hitrost, za stroške jim je pa bol kot ne vseeno

ja on že sam kaj bodo pa starši rekl???? najbrž nima tok denarja da bi si motor sam kupu???

ni to tolk v izi kt mislš ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@RSmaniac

danes je že 6ti dan kar je na vseh možnih internetnih straneh gor. Do sedaj prejel 1 email in 1 telefonski klic.

Se ne sekiram, boljše to kot pa kamen v hrbet.... :D

Mam pa enak prepdogoj kot ti: najprej RSka stran, potem pa kaj drugega k hiši "privlečt" <_<

LP B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

reesko...remember the days ko si bil ti tak :devil: :lol1:

:whistle: :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@RSmaniac

danes je že 6ti dan kar je na vseh možnih internetnih straneh gor. Do sedaj prejel 1 email in 1 telefonski klic.

Se ne sekiram, boljše to kot pa kamen v hrbet.... :D

Mam pa enak prepdogoj kot ti: najprej RSka stran, potem pa kaj drugega k hiši "privlečt" <_<

LP B)

kur*a sam si drag :closedeyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jah nč folk, kt kaže je tale sava en izmed mnogih škofjeloških čefurjev, ki nimajo blage, frajarjo pa zlo vlik :D poznam dost takih iz šk. loke :D tko kt je en reku d se je vozu z R1 - 1200 ccm :kva2: :? :BUA: :D pa d je menju bat pr KTM LC4, pol sm mu pa reku če je batzajlo tud zamenu je pa reku d jo je k je vse zamenu :D :? :kva2: :lol: ..... to so tipi zabiti pa hočjo bit neki Đeki u resnic pa blage :D ... pa sava, ne mislt d zj to direkt nate leti.... sam tko povem... pa brez zamere

ja ubistvu delno mašprov, čeprov nism js tak, k nism direkt iz loke, sm na obrobju(frankič). sam pa vem iz lastnih izkušenj, kakšn folk je v loki,k res vsi kao đeki a zabiti k kanta, to maš prov, pa vsi propalice sami šuti se redajo, pa mi pride frajart, k bi jih sam nabov. mislm sej razumete, tko da se strinjam s tabo. sam mi tle z frankiča pa 100%nismo taki. :) LP

aja pa še tole...oprostite, če sm nadležn, vrjetn že kje piše sam res nimam cajta da preberem, zato če mi lohk prosim kdo odkovori, če je kej razlike v ceni med "odprto" pa "zaprto" aprilio, tm nek 2003 letnik, pa kok keša tko prbližn (50k, 100k, 200k)?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!