GrCaR Objavljeno Junij 25, 2006 Opozori Objavljeno Junij 25, 2006 zarad takih ko sm js ...no povej kje sm se kej druga napisu kar ne pase zram.... Ja sej dost da enkrt kej napišeš, kar ne spada v določeno temo. Pol pa še nekdo drug kej zravn doda, in je kmal 5 strani napisanih o nečem, kar ne paše v to temo!
norc 16 Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 ve kdo za koga ko prodaja sesuto rsko po delih bi rabil par stvari
PlAzO Aprilia rs Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 živjo! Mene pa zanima če ma rs 125 l.2000 res pod sedežom k ma elektriko, če ma res tm kšno blokado?
PlAzO Aprilia rs Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 Ima. ja in kater kabel je treba preščipnt da je ni vec oz. kaj je treba nardit
k0ci Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 silikon se vn spraska na CDI-ju pa preščipneš en jumper sej bo kašn rsmaniac več povedu, pa tut stokrat je blo že napisano
vision Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 malo poglej po temi.........se mi zdi da so tud neke skice ze ble objavlene
BaHa Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 silikon se vn spraska na CDI-ju pa preščipneš en jumper sej bo kašn rsmaniac več povedu, pa tut stokrat je blo že napisano jah ... al pa baha :P here goes BAHA the greatest unjumper warrior !!! :D no uglanvm .... primes uno kvadratno crno skatlco :D pa na tisti strani k je obrnjena proti sedezu je silikon .... no tisto ven spraskas in ko prides do kabla ka prescipnes .... ppol pa nazaj silikon nafilas notr ...in to je to .... to je tista blokada da ne bos mel vec luknje v obratih oz tam ko izgublja moc ..... okol 5-6k tm nekje ... drugace pa ne bos prow nic pridobil na hitrosti ( upam da tega ne mislis) :P samo lazje oz bl konstantno bos vozu motorck :) pa najbrz bo tud kej manj spilo .... ja in kater kabel je treba preščipnt da je ni vec oz. kaj je treba nardit samo en je .... ve kdo za koga ko prodaja sesuto rsko po delih bi rabil par stvari ej kej rabis ... lahko ti kej zrihtam ....
norc 16 Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 ej kej rabis ... lahko ti kej zrihtam .... števec za hitrost
BaHa Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 števec za hitrost aaaa ma to .. :D hah marsikej .... dej ce dobis kompletno armaturko bi lahko ti vzel stevec kjst pa obratomer ? :P
RSmaniac Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 http://www.navero.co.uk/rs125zone/tuning.htm Samo malo je treba google uporabit... Maš veliko koristnih nasvetov kaj lahko ustvariš sam doma tko da uživi .)
Blink182 Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 VSAJ EN POŠTENJAK KMpress :) To pa ni blo na dvorišču padeno, tk mam jst porajsan, k sm okol 40-50 prletu v ful ostr ovink, pa ga mi je spodnesl in se je rajsu ene 2metra naprej, ne pa na dvorišču padu :slap: :lol1:
kukec1 Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 ta motor pa je od mojga kolega..in res pado je doma na pesku 5 km/h se je pelu... se ga pa splača vzet ker ima obe nove gume, komplet zobniki in ketna menjani pa bat.itd......
_ales_ Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 ker vosi mu bo nasedu da je na dvorišču padla k pa tm k je šrauf kr 3 cm plastike skor manka pa res dolge pa globoke praske, če ti na dvorišu pade baš sam mal odtisov od kamenja ne pa da pou plastike manka, al pa sej je možn k je pa aprilia :lol1: hecam se, ne mi zamert :D
Stroj Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 (popravljeno) To je bil pri majhni hitrosti paden .) Če bi padu pr 40-50 bi bla plastika še kje drugje popraskan in ne samo tam spodaj Popravljeno Junij 28, 2006. Popravil the stroj
JMatic Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 ja kaj pa ves...mogoce muj pa usel iz rok
Urban K. Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 Živjo! A mi lahko poveste tisti k maste mal bl odprte RSke na kok obratov se vm vrtijo pr ene 170 in naprej, k men se pr 150 na 10k vrtipa me sam tko zanima na kok obratov se zvrti pr še večjih hitrostih? Hvala! .)
Stroj Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 Malo off-topic: Danes je bla ena RS na Jezeru pred brunarico. Kdo od tuki?
Aless Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 Živjo! A mi lahko poveste tisti k maste mal bl odprte RSke na kok obratov se vm vrtijo pr ene 170 in naprej, k men se pr 150 na 10k vrtipa me sam tko zanima na kok obratov se zvrti pr še večjih hitrostih? Hvala! .) men se je pr 172 kmh ustavlo pr 12500 rpm,kak bo pa zdaj ko bo kit gor pa drugi zobniki pa se ne vem!
RSmaniac Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 Aprilia se zavrti do 12.000 obratov kokr jst vem pa nič več. Pa še to se je moja samo enkrat v življenju ko sva šla z denjijom drag.
Zigc Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Aprilia se zavrti do 12.000 obratov kokr jst vem pa nič več. Pa še to se je moja samo enkrat v življenju ko sva šla z denjijom drag. Pizda, pol pa men obratomer laže :angry2: :lol1: :lol1:
RSmaniac Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Tudi na enem posnetku vidno pokaže kok se zavrti pri max speed.
Urban K. Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Živjo! Zdej sva s fotrom vn iz auspuha uzela katalizator pa uno pušo, pa me zanima če morm zdej novo dizo kupt (zrd tega k rab več olja) al sam pumpo za olje naštelat na več (na kok)? Pa še zdej bom kupu rave ventil, pa a morš tud kle če ga daš not naštelat na več olja? Hvala! .)
Aless Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Aprilia se zavrti do 12.000 obratov kokr jst vem pa nič več. Pa še to se je moja samo enkrat v življenju ko sva šla z denjijom drag. Denikova bivsa je sla na mestu do 14250 :P pa med voznjo je tudi dlje sla od moje!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se