brzi Objavljeno Julij 9, 2006 Opozori Objavljeno Julij 9, 2006 sm klicu,pa nč nočjo povedat (ko sm klicu,je reku da neve)
moto_mat Objavljeno Julij 9, 2006 Opozori Objavljeno Julij 9, 2006 Zakaj pa tok mal prodanih? Kko pa to,da ga ti ne moreš prodat? :) Če počakaš do naslednjega leta, ga bo moj tamal (bratec) kupoval :) Drgač pa zgleda, da gre isto k RS. Sej men je tut tok šla, sam pol, k ni bla več nova, sam še dobrih 160 :) Saj ga ne prodajam........ in verjetn ga tudi še en let ne bom..... dokler ne dobim do 25kw.......
BaHa Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 oglasi se pri šternu, poišči serviserja bojana al kaj je že, neki na b, pa ti bo one vse povedu o teh ležajih pa poliniju (on je 7 let štimu aprilie za tekmovanja), men je naredu skoraj pol urno debato o teh ležajih in mi je kar vlik povedu, tko da vem, kaj je fora polinijev in zakaj ribajo, lohk so pa tud drugi vzroki..... kot prvo pa so to ležaji.... je pa tud reku d je TTS za tko navite mašine nč, zato nujno motul.... P.S.: BaHa, nevem zakva se morš zmer neki pizdit name, kao d nakladam pa neki...... ma ves nisi edini car k pozna koga k sraufa motorje za na dirko ..... poznam mozaka k sraufa ze celo zivljenje motorje za na dirke in zvivi ene 5km od mene .... samo kej kurac k tipo nima nikol cajta .... je pa frendu ustimu POLINI kit 160 na njegovi gileri k jo niti malo ne spara in se skoz goni okol .... mu dela ze 6 let ..... prejsne leto je pa komi olje zamenju :slap: lih vceri sva se menla da noce crknit tisto :grim no tolk o poliniju ..... drugo pa ... kaj blodis da polini riba ? ce pa pol neki pravs od lezajev .... se pravi ne polini riba .... je pa res to da lezaji gredo prej ... zto kr se kit mal bl navija kot navadno.... ma ne sej se ne spravlam nate ... samo povem mal tko :ninja: drgac pa kej je zdej si ustimu ti ? dej da gremo skupi eni turco :OK:
JaRaNe Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 ma ves nisi edini car k pozna koga k sraufa motorje za na dirko ..... poznam mozaka k sraufa ze celo zivljenje motorje za na dirke in zvivi ene 5km od mene .... samo kej kurac k tipo nima nikol cajta .... je pa frendu ustimu POLINI kit 160 na njegovi gileri k jo niti malo ne spara in se skoz goni okol .... mu dela ze 6 let ..... prejsne leto je pa komi olje zamenju :slap: lih vceri sva se menla da noce crknit tisto :grim no tolk o poliniju ..... drugo pa ... kaj blodis da polini riba ? ce pa pol neki pravs od lezajev .... se pravi ne polini riba .... je pa res to da lezaji gredo prej ... zto kr se kit mal bl navija kot navadno.... ma ne sej se ne spravlam nate ... samo povem mal tko :ninja: drgac pa kej je zdej si ustimu ti ? dej da gremo skupi eni turco :OK: evo, to ti jst govorim že skoz :D drgač pa še niam pošmekan, baje d bom meu u petk use dele, al pa u pondelk, a je to res možn d vsa tesnila za aprilio RS 125 (rotax122,cilinder+mašina) stanejo 42k sit :eek: tko so mi rekli u auto komercu, pa se mi nekam zlo velik zdi :eek: , če so res tolk rajš kupm material pa jih sam nardim
vision Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 a ste vi dal kaj vecjo dizo, ko ste odprl izpuh??
brzi Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 evo, to ti jst govorim že skoz :D drgač pa še niam pošmekan, baje d bom meu u petk use dele, al pa u pondelk, a je to res možn d vsa tesnila za aprilio RS 125 (rotax122,cilinder+mašina) stanejo 42k sit :eek: tko so mi rekli u auto komercu, pa se mi nekam zlo velik zdi :eek: , če so res tolk rajš kupm material pa jih sam nardim js sm tud vprašu,so rekli tu okol 40k sit .) drage so .)
BaHa Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 a ste vi dal kaj vecjo dizo, ko ste odprl izpuh?? ja moras dat vecjo dizo, samo ziher peljes motor na servis al pa enmu k to obvlada da ti ustima karburator v nulo kr sam ga ne bos upu tko nastavit .... evo, to ti jst govorim že skoz :D drgač pa še niam pošmekan, baje d bom meu u petk use dele, al pa u pondelk, a je to res možn d vsa tesnila za aprilio RS 125 (rotax122,cilinder+mašina) stanejo 42k sit :eek: tko so mi rekli u auto komercu, pa se mi nekam zlo velik zdi :eek: , če so res tolk rajš kupm material pa jih sam nardim ej n wem zej kok so a ..... samo 42k :blink: ce pejd raj do italije jih dobis za ful manj ....
Dolenc™ Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 Vsa tesnila bi mogla bit okol 10-15k
vision Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 (popravljeno) ja moras dat vecjo dizo, samo ziher peljes motor na servis al pa enmu k to obvlada da ti ustima karburator v nulo kr sam ga ne bos upu tko nastavit ... ej, a pa slucajno ves kaj je treba nastavit na frgazajrju???.......visino igle al mesanco zrak-bencin al kaj? Popravljeno Julij 10, 2006. Popravil vision
BaHa Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 ej, a pa slucajno ves kaj je treba nastavit na frgazajrju???.......visino igle al mesanco zrak-bencin al kaj? jah vse ... prvo rabis met vecjo dizo notr ... pol pa to nastavis ....
FlamE#7 Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 ej, a pa slucajno ves kaj je treba nastavit na frgazajrju???.......visino igle al mesanco zrak-bencin al kaj? mja, igla ni tolk pomemba (itak ga skoš tiščiš, srednji obrati ti niso pomembni .) :D ) dizo pač tapravo najdeš, za zrak je pa ob streni en šravf. en je za štandgas en pa za zrak kolk se jst spomnm :)
BaHa Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 ma motor mora laufat kokr je treba !! saj zame ....
Wilzz Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 js sm tud vprašu,so rekli tu okol 40k sit .) drage so .) Gladko da ma pooblscen serviser al pa uvoznik najdrazji.Dobim jh za 40 evrov :D
moto_mat Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 evo, to ti jst govorim že skoz :D drgač pa še niam pošmekan, baje d bom meu u petk use dele, al pa u pondelk, a je to res možn d vsa tesnila za aprilio RS 125 (rotax122,cilinder+mašina) stanejo 42k sit :eek: tko so mi rekli u auto komercu, pa se mi nekam zlo velik zdi :eek: , če so res tolk rajš kupm material pa jih sam nardim 42k... pa kaj so nori...... pojdi v italijo mogoče so kaj ceneje........
BaHa Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 ma to dvomim da bi jih prodajal za tok vec kesa ... :? mogle bi bit tko kot je reku dolenc okol 10 15 jurju
brzi Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 poklič,pa vpraš če dvomiš .) (vprašat ni greh) :P
reesko Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 samo za cilindr dihtunge so 8k...ena...za rs-o... :BUA:
Aless Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 samo za cilindr dihtunge so 8k...ena...za rs-o... :BUA: Jst sem dal za dihtungo za menjalnik 1,5k na uradnem servisu,.....najbols pa da se poklice na uradni servis in ti bojo povedli,ker tisti ki po pooblasceni potem samo nabijajo ceno,nekateri tudi do enkrat vec :(
Zok Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 dihtunga med glavo in cilindrom je jurja 800..
TiCkO Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 ewo tu mas obe piramidi pa menjalno rocico. upam da kaj pomaga:D hvala :D
moto_mat Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 Mene zanima koliko ste dali tisti k ste na aprili že menjali bat za bat, tesnila, delo?????
_ZaZy_ Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 Mene zanima koliko ste dali tisti k ste na aprili že menjali bat za bat, tesnila, delo????? js sm dal za vse skupi, za delo in za dele ... 51k Lani vem da je še bil ta serviser pooblaščen prodajalec in serviser za aprilie ... zdej pa nevem kok ma ...
AJ Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 Jaz sem dal za originalen bat (37k :huh: ), dihtunge pa delo 60k na apriliinem servisu v MB. Sem zelo zadovoljen z njihovim delom. :OK: :OK:
vision Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 kje bi se pa dalo dobiti kaksen neoriginalen bat pravih mer in tesnila, pa za koliko denarja??
reesko Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 neoriginalen bat 37K???frend je dal 25k pr avto triglavu za original bat .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se