k0ci Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 risko :angry2: .... Jaz sem dal za originalen bat (37k :huh: ), dihtunge pa delo 60k na apriliinem servisu v MB. Sem zelo zadovoljen z njihovim delom. :OK: :OK:
Matex_46 Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 Kaj je CDI enota? Prosim ne me oku*****cat, samo en odgovor, al pa link. Pa kaj se zgodi, če "tisto" žičko prerežeš? Hvala, vsem tistim k mi bodo lepo odgovoril na vprašanje; tisti k boste kritiziral se pa j****
GrCaR Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 Kaj je CDI enota? Prosim ne me oku*****cat, samo en odgovor, al pa link. Pa kaj se zgodi, če "tisto" žičko prerežeš? Hvala, vsem tistim k mi bodo lepo odgovoril na vprašanje; tisti k boste kritiziral se pa j**** CDI enota je črna škatlca, v kateri je vse kar je povezan s štromom. Uravnava iskro... tisto žičko - verjetno mislš žičko, katero preščipneš in nimaš več tiste luknje v obratih med 4000 rpm -5500 rpm (al neki tazga). Sam ne vem če je tm ta žička edina, tko da ti bo mogu kdo drug povedat.
Matex_46 Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 CDI enota je črna škatlca, v kateri je vse kar je povezan s štromom. Uravnava iskro... tisto žičko - verjetno mislš žičko, katero preščipneš in nimaš več tiste luknje v obratih med 4000 rpm -5500 rpm (al neki tazga). Sam ne vem če je tm ta žička edina, tko da ti bo mogu kdo drug povedat. Hvala grčo, na žuru dobiš lupčka :K
vision Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 A mi lahk neki povete, mal prej ko sm se pelu z motorjem mi je zacel med voznjo neki tak cudno delat, neha delat tk ko da bi zmankal bencina, pol je spet vredu pa se neki casa spet pelem, pa spet, vcasih sem mogu trikrat prestavit dol preden je spet zacel vlect. kaj mislite da je narobe??? a mislite da bo oz. je ribnla :xx: ps:. bencina je dovolj <_<
GrCaR Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 A mi lahk neki povete, mal prej ko sm se pelu z motorjem mi je zacel med voznjo neki tak cudno delat, neha delat tk ko da bi zmankal bencina, pol je spet vredu pa se neki casa spet pelem, pa spet, vcasih sem mogu trikrat prestavit dol preden je spet zacel vlect. kaj mislite da je narobe??? a mislite da bo oz. je ribnla :xx: ps:. bencina je dovolj <_< mogoče kkšna smet v cevki za bencin?
Zok Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 Hvala grčo, na žuru dobiš lupčka :K CDI = capacitor discharge ignition. a js ga tud dobim? :D
Matex_46 Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 CDI = capacitor discharge ignition. a js ga tud dobim? :D ja tud ti :K
RHonda Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 A mi lahk neki povete, mal prej ko sm se pelu z motorjem mi je zacel med voznjo neki tak cudno delat, neha delat tk ko da bi zmankal bencina, pol je spet vredu pa se neki casa spet pelem, pa spet, vcasih sem mogu trikrat prestavit dol preden je spet zacel vlect. kaj mislite da je narobe??? a mislite da bo oz. je ribnla :xx: ps:. bencina je dovolj <_< Če dela sam pod visokimi obrati, pol ti lohk zgublja kompresijo in zna zaribat ! Lahko pa da je tudi kaj na uplinjaču. Sem imel nekoč povsem isti problem.
Aless Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 A mi lahk neki povete, mal prej ko sm se pelu z motorjem mi je zacel med voznjo neki tak cudno delat, neha delat tk ko da bi zmankal bencina, pol je spet vredu pa se neki casa spet pelem, pa spet, vcasih sem mogu trikrat prestavit dol preden je spet zacel vlect. kaj mislite da je narobe??? a mislite da bo oz. je ribnla :xx: ps:. bencina je dovolj <_< Lahk da te magnet J... lahk da cinspula,lahk pa da cdi,ker men popolnoma enako delalo in dela,mam zdaj za do jutri od mitota cinspulo :P jutri pa grem po original od rske,ka mogoc kdo ve kolk pride nova,da vem kolk za rableno dat :? Pa kolk je kaj magnet ce je to mogoce narobe,sam mislim da je sam cinspula,ker zdaj ko sem se zvecer spet domov pelo je spet zacel J.... sam ko je prso levi ovinek je blo spet dobro,ker mal pred tem mi je pa bencina zmankalo(sem danes prvic ostal brez bencina po dolgem casu pa 10km od doma :D )
vision Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 Lahk da te magnet J... lahk da cinspula,lahk pa da cdi,ker men popolnoma enako delalo in dela,mam zdaj za do jutri od mitota cinspulo :P jutri pa grem po original od rske,ka mogoc kdo ve kolk pride nova,da vem kolk za rableno dat :? Pa kolk je kaj magnet ce je to mogoce narobe,sam mislim da je sam cinspula,ker zdaj ko sem se zvecer spet domov pelo je spet zacel J.... sam ko je prso levi ovinek je blo spet dobro,ker mal pred tem mi je pa bencina zmankalo(sem danes prvic ostal brez bencina po dolgem casu pa 10km od doma :D ) ej, kaj pa je sploh cinspula, pa kje je??
Aless Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 ej, kaj pa je sploh cinspula, pa kje je?? Od svecke poglej tisti kabel kam gre,tam je cinspula!
reesko Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 jst bi se nehu vozt...ker tko je men ribnu...boš vidu pol k boš rabu še kej druzga menjat k samo bat...rajš podri pa poglej use...!!! .)
vision Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 zgleda da je bla neka smet v cevki, vglavnem zdej dela cist normalno spet :OK:
AJ Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 neoriginalen bat 37K???frend je dal 25k pr avto triglavu za original bat .) meni so na aprilii rekli da 25k pride neorginalen bat, možno da so tvojemu frendu neorginalnega dali :closedeyes:
JaRaNe Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 meni so na aprilii rekli da 25k pride neorginalen bat, možno da so tvojemu frendu neorginalnega dali :closedeyes: proxov bat (kompleten bat) pride slabih 17k sit
Roky Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 Matex a si imel ti mogoče danes pri Vombergarju motor? :hmm: Sva šla s fotrom tja da mu pokažem RSko pa mi je pokazu eno k jo je ravno na servisu imel.In je bla fotru takoj ušeč tako,da jo bom šu kmal rezervirat :grim
vision Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 proxov bat (kompleten bat) pride slabih 17k sit kje pa se da dobit ta bat??
Aless Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 kje pa se da dobit ta bat?? Na aprilii v mbji majo,sam je cena mislim da 25k.
BikeRBoY Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 na apriliji v mb majo za 25k vertex-ov bat
moto_mat Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 kje pa se da dobit ta bat?? V KP na servisu je 20k....
RHonda Objavljeno Julij 16, 2006 Opozori Objavljeno Julij 16, 2006 (popravljeno) BTW, moje kr naenkrat ni več :( :? Našla je novega lastnika, pa za majhen cash Popravljeno Julij 16, 2006. Popravil DejaVu
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se