kklemn Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 ja ampak namesto da bi na roke mesal mas oljno pumpico in oljno posodico in ti to mesa samo ... tko da v tank ne mesas nic .. je pa priporoclivo mal dodat tud v tank ... za vsak slucaj aha... se prav, da imas "2 rezervoarja" enga za olje, enga za bencil???
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 aha... se prav, da imas "2 rezervoarja" enga za olje, enga za bencil??? mhm točno tak :) stem da nimaš enga za bencil ampak za bencin :)
BaHa Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 ja pa tist rezervarcek od olja je dosti bolj majhen ker olja s ene rab tok ...
kklemn Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 ja pa tist rezervarcek od olja je dosti bolj majhen ker olja s ene rab tok ... aha... ja sj je logicn sj je sam 2% mesanica(al neki takega) zanima me samo se to: na koliko tankov bencina je treba polniti rezervar z oljem- najbrs ti ni treba olja nalivat vsakokrat, ko gres tankat. upam da me razumes (nism znau bolj razumljivo napisat)
k0ci Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 liter olja porabiš na približno 1000km se pravi liter olja tankaš vsakih 5 tankov bencina
BaHa Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 (popravljeno) aha... ja sj je logicn sj je sam 2% mesanica(al neki takega) zanima me samo se to: na koliko tankov bencina je treba polniti rezervar z oljem- najbrs ti ni treba olja nalivat vsakokrat, ko gres tankat. upam da me razumes (nism znau bolj razumljivo napisat) ja ja .... jah odvisn kko mas nastavleno samo ponavad mas tisto olje v rezervarcku za od 500km - 1000km ... bols je pa da ti mal bolj maze pa pac das mal vec za olje .... :) uglavnm odvisn je ce je motor zablokiran al ne .... kr ce je zablokiran manj. rabi .... ko pa odblokiras moras tud mesanco povecat zato porabi vech olja :) Popravljeno Julij 21, 2006. Popravil BaHa
JeRn3j Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 Ti si v živo velik bl prijetna oseba kt prek interneta :yes: Sej vi ste tud boljši v živo... pizda z reeskotom sva se tlele skos kregala pa sva pr grčotu skup po gradbišču hodila :OK:
kklemn Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 ja ja .... jah odvisn kko mas nastavleno samo ponavad mas tisto olje v rezervarcku za od 500km - 1000km ... bols je pa da ti mal bolj maze pa pac das mal vec za olje .... :) uglavnm odvisn je ce je motor zablokiran al ne .... kr ce je zablokiran manj. rabi .... ko pa odblokiras moras tud mesanco povecat zato porabi vech olja :) tnx za informacije, pa sorry za uno napako (bencil... :D se zgudi)
BaHa Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 tnx za informacije, pa sorry za uno napako (bencil... :D se zgudi) ni panike :)
AJ Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 liter olja porabiš na približno 1000km se pravi liter olja tankaš vsakih 5 tankov bencina :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: kaj pa ti voziš?? jaz z enim tankom do rezerve (9L) naredim 100km, liter olja pa vsake 400km :BUA:
reesko Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 Ti si v živo velik bl prijetna oseba kt prek interneta :yes: love is in the air :devil: Sej vi ste tud boljši v živo... pizda z reeskotom sva se tlele skos kregala pa sva pr grčotu skup po gradbišču hodila :OK: mah reesko je pa itq najbl sexi...a ni :P aja pa nisva hodila...kaj lažeš?? midva sva ležala tm... :D
BaHa Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 love is in the air :devil: mah reesko je pa itq najbl sexi...a ni :P aja pa nisva hodila...kaj lažeš?? midva sva ležala tm... :D god damn !!! vse sm zamudu :cry: le kje sm bil takrat :hmm: :kva2:
JeRn3j Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 god damn !!! vse sm zamudu :cry: le kje sm bil takrat :hmm: :kva2: veš kje ??? .... na :zzz: :SS
k0ci Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: kaj pa ti voziš?? jaz z enim tankom do rezerve (9L) naredim 100km, liter olja pa vsake 400km :BUA: ja al se ni treba polovico poti vozt z kuplengo stisnjeno :devil: al pa probi kdaj it ven iz mesta
BaHa Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 a ma zej komi stekam ka vi to praviste kuplonga :slap: to je ZAJLA ... jao :D n wem no saj mi tko recemo ...... :D
GrCaR Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 a ma zej komi stekam ka vi to praviste kuplonga :slap: to je ZAJLA ... jao :D n wem no saj mi tko recemo ...... :D kuplnga = sklopka ;)
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 a ma zej komi stekam ka vi to praviste kuplonga :slap: to je ZAJLA ... jao :D n wem no saj mi tko recemo ...... :D kuplonga ni zajla :D ti je grcar spodi napisal :) da je to sklopka :D
kklemn Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 (popravljeno) a gdo ve, zakva je ta motor tok drag (rs 125 letnik 2006) ??? a j tok kvalitetna izdelava??? js bi ga res kupu, ce bi biu cnj... ampak usec mi je pa sele letosnji model, tko d b mogu do druzga leta pocakat, da bi ga dobu za miljon... joooooj... a ma gdo ksno resitev zame- rad bi lep motor, pa d stegne tm ukol 160. pa da je 125ccm kok rs125 2006 stegne brez predelav?? Popravljeno Julij 21, 2006. Popravil kklemn
JeRn3j Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 a gdo ve, zakva je ta motor tok drag (rs 125 letnik 2006) ??? a j tok kvalitetna izdelava??? js bi ga res kupu, ce bi biu cnj... ampak usec mi je pa sele letosnji model, tko d b mogu do druzga leta pocakat, da bi ga dobu za miljon... joooooj... a ma gdo ksno resitev zame- rad bi lep motor, pa d stegne tm ukol 160. pa da je 125ccm kok rs125 2006 stegne brez predelav?? rašitev :hmm: :hmm: ja najbojš da kšnga zijada iz fuđin najdeš da ti ga za mal cnej zrihta... kvaliteta je kot vedno.... kvaliteta ja :grrr :grrr tole 125 pa 160 boš težko ujel skup :grim :grim no sej gre ... sam serijski gre cca, 139 .) drgač pa maš temo o novi apriliji pa si mal preber ... ti ne bo škodovalo .) mah reesko je pa itq najbl sexi...a ni :P aja pa nisva hodila...kaj lažeš?? midva sva ležala tm... :D ja ti si tm ležu k si bi pijan k kanta :lol1: :lol1: :lol1: a se spomnš k smo hotl bagr od radnikov furat ??:lol1: :lol1: :lol1:
Matex_46 Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 a gdo ve, zakva je ta motor tok drag (rs 125 letnik 2006) ??? a j tok kvalitetna izdelava??? js bi ga res kupu, ce bi biu cnj... ampak usec mi je pa sele letosnji model, tko d b mogu do druzga leta pocakat, da bi ga dobu za miljon... joooooj... a ma gdo ksno resitev zame- rad bi lep motor, pa d stegne tm ukol 160. pa da je 125ccm kok rs125 2006 stegne brez predelav?? Našparaj, pa ga boš imel. Cene najverjetneje ne bodo spustili. Sem pa že zasledil, v eni temi tvoje objave, da nimaš dovolj $$$$$, da bi si kaj privoščil, še posebej zdaj, ko se selite (si to ti). Pa ne môri svojim staršem za denar, ker ga zdaj še kako potrebujeta. Delaj počitniško delo, pa bo. Predelava....... že 100x povedano, isto gre kot vse prejšnje aprilije od 2000 ali pa 2001 letnika naprej.
moto_mat Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 a gdo ve, zakva je ta motor tok drag (rs 125 letnik 2006) ??? a j tok kvalitetna izdelava??? js bi ga res kupu, ce bi biu cnj... ampak usec mi je pa sele letosnji model, tko d b mogu do druzga leta pocakat, da bi ga dobu za miljon... joooooj... a ma gdo ksno resitev zame- rad bi lep motor, pa d stegne tm ukol 160. pa da je 125ccm kok rs125 2006 stegne brez predelav?? Jaz sem vidu ponudbo novega za 999.999sit......
Stroj Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 tist kolega od RSmaniaca je dobu novo RS za 850k
JeRn3j Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 tist kolega od RSmaniaca je dobu novo RS za 850k ja k je še 4 sesalce zravn kupu .)
Gregc Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 tist kolega od RSmaniaca je dobu novo RS za 850k Kako mu je pa to ratal? A je vzel motor na podjetje, in s tem ni plačal 20% davka?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se