BaHa Objavljeno Julij 22, 2006 Opozori Objavljeno Julij 22, 2006 kuplonga ni zajla :D ti je grcar spodi napisal :) da je to sklopka :D eh ka jst to vem :wacko: saj edn k zna pametno povedat kej kuplonga .... kar neki kira mona se je to sploh spomnmu :slap: a gdo ve, zakva je ta motor tok drag (rs 125 letnik 2006) ??? a j tok kvalitetna izdelava??? js bi ga res kupu, ce bi biu cnj... ampak usec mi je pa sele letosnji model, tko d b mogu do druzga leta pocakat, da bi ga dobu za miljon... joooooj... a ma gdo ksno resitev zame- rad bi lep motor, pa d stegne tm ukol 160. pa da je 125ccm kok rs125 2006 stegne brez predelav?? am ... ce se ne ves .... vsaka nova aprilia do zdej je imela isto ceno. Našparaj, pa ga boš imel. Cene najverjetneje ne bodo spustili. Sem pa že zasledil, v eni temi tvoje objave, da nimaš dovolj $$$$$, da bi si kaj privoščil, še posebej zdaj, ko se selite (si to ti). Pa ne môri svojim staršem za denar, ker ga zdaj še kako potrebujeta. Delaj počitniško delo, pa bo. Predelava....... že 100x povedano, isto gre kot vse prejšnje aprilije od 2000 ali pa 2001 letnika naprej. zakaj pa lih 2000- 2001 :? lih tok grejo kokr vse szi rotax-om 122.... se prav od 99 letnika dalje ....
Matex_46 Objavljeno Julij 22, 2006 Opozori Objavljeno Julij 22, 2006 zakaj pa lih 2000- 2001 :? lih tok grejo kokr vse szi rotax-om 122.... se prav od 99 letnika dalje .... :blush: oprosti, ja od letnika 99˝ dalje ---------------ista "mašina"
Gregc Objavljeno Julij 22, 2006 Opozori Objavljeno Julij 22, 2006 a gdo ve, zakva je ta motor tok drag (rs 125 letnik 2006) ??? a j tok kvalitetna izdelava??? js bi ga res kupu, ce bi biu cnj... ampak usec mi je pa sele letosnji model, tko d b mogu do druzga leta pocakat, da bi ga dobu za miljon... joooooj... a ma gdo ksno resitev zame- rad bi lep motor, pa d stegne tm ukol 160. pa da je 125ccm kok rs125 2006 stegne brez predelav?? Joj dej prosm nehi tle jokat pa stokat PA PEJT ZA VRAGA DELAT!!! Kaj bi ti slučajno rad da ti ga mi kupmo al kaj?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Matex_46 Objavljeno Julij 22, 2006 Opozori Objavljeno Julij 22, 2006 Joj dej prosm nehi tle jokat pa stokat PA PEJT ZA VRAGA DELAT!!! Kaj bi ti slučajno rad da ti ga mi kupmo al kaj?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :worship:
brzi Objavljeno Julij 22, 2006 Opozori Objavljeno Julij 22, 2006 Joj dej prosm nehi tle jokat pa stokat PA PEJT ZA VRAGA DELAT!!! Kaj bi ti slučajno rad da ti ga mi kupmo al kaj?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! hudo ali resnično :D
kklemn Objavljeno Julij 22, 2006 Opozori Objavljeno Julij 22, 2006 hudo ali resnično :D ja neeee no... :? sam dobra ideja... k sm glih js :OK: NE SJ NE sj sm dojeu, d se bo dal skupaj zbasat, tko da to ni vec problem. selmo se pa ze cez en tedn, tko d bomo hmalo pri dnarju :OK:
JeRn3j Objavljeno Julij 22, 2006 Opozori Objavljeno Julij 22, 2006 Kako mu je pa to ratal? A je vzel motor na podjetje, in s tem ni plačal 20% davka? Kot sem povedal vzel je še 4 sesalce (skuterje) pa je dobil na rs ko popust :)
kklemn Objavljeno Julij 22, 2006 Opozori Objavljeno Julij 22, 2006 Kot sem povedal vzel je še 4 sesalce (skuterje) pa je dobil na rs ko popust :) a pa je mogoce tudi popust na gotovino 10% ???
Matex_46 Objavljeno Julij 22, 2006 Opozori Objavljeno Julij 22, 2006 a pa je mogoce tudi popust na gotovino 10% ??? nop .)
Aless Objavljeno Julij 22, 2006 Opozori Objavljeno Julij 22, 2006 a pa je mogoce tudi popust na gotovino 10% ??? Zdaj mas v autocomercu v mbju novo rsko za 1.050.000 sit
BaHa Objavljeno Julij 22, 2006 Opozori Objavljeno Julij 22, 2006 nekdo je enkrat reku da so dihtange cez 40k v luis-u jih majo za aprilia rs 125: DICHTUNGSSATZ ab € 14.95
reesko Objavljeno Julij 22, 2006 Opozori Objavljeno Julij 22, 2006 rašitev :hmm: :hmm: ja najbojš da kšnga zijada iz fuđin najdeš da ti ga za mal cnej zrihta... kvaliteta je kot vedno.... kvaliteta ja :grrr :grrr tole 125 pa 160 boš težko ujel skup :grim :grim no sej gre ... sam serijski gre cca, 139 .) drgač pa maš temo o novi apriliji pa si mal preber ... ti ne bo škodovalo .) ja ti si tm ležu k si bi pijan k kanta :lol1: :lol1: :lol1: a se spomnš k smo hotl bagr od radnikov furat ??:lol1: :lol1: :lol1: jst ležu??hm... :blush: mah tist če bi midva zalaufala bi šou s tistim bagrom vse aprilie povozt :P :D
JeRn3j Objavljeno Julij 22, 2006 Opozori Objavljeno Julij 22, 2006 jst ležu??hm... :blush: mah tist če bi midva zalaufala bi šou s tistim bagrom vse aprilie povozt :P :D pa mitote tud :devil: :devil: :yes:
Stroj Objavljeno Julij 23, 2006 Opozori Objavljeno Julij 23, 2006 Sej mitoti so bli v manjšini, sta bla samo 2. Aprilij je blo pa malo morje :P Ampak je bil pa cel vozni park tam pr Grčarju :OK:
JaRaNe Objavljeno Julij 23, 2006 Opozori Objavljeno Julij 23, 2006 (popravljeno) evo, zj mam nov cilinder iz nemčije, sem ga kupu prek e-baya in je 100% nov, nisem pa dobil nobenega računa, me pa zanima kako bi lahko potem ko bom motor prodajal kupcu dokazal, da je biu notr dan nov cilinder ...... kakšne ideje..... za vse ostale stvari sem spravil račune Popravljeno Julij 23, 2006. Popravil JaRaNe
JaRaNe Objavljeno Julij 23, 2006 Opozori Objavljeno Julij 23, 2006 težko .) :yes: :yes: vem, zato sprašujem .) mogoče če bi mu pokazal tastarega :?
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 23, 2006 Opozori Objavljeno Julij 23, 2006 vem, zato sprašujem .) mogoče če bi mu pokazal tastarega :? enim bi blo dost ja če pokažeš starega...drugi pa bi znali komplicirat
brzi Objavljeno Julij 23, 2006 Opozori Objavljeno Julij 23, 2006 nekateri bojo vrjel na besedo,nekateri bojo pa sam na papir,kirga pa nimaš .)
JeRn3j Objavljeno Julij 23, 2006 Opozori Objavljeno Julij 23, 2006 enim bi blo dost ja če pokažeš starega...drugi pa bi znali komplicirat Ne to ni dobr... rajš sliki zdej k bat menjaš, pa nej bo na sliki datum :yes: nej bo vidno da si menjal bat... pa sliki še kilometre :)
JaRaNe Objavljeno Julij 23, 2006 Opozori Objavljeno Julij 23, 2006 Ne to ni dobr... rajš sliki zdej k bat menjaš, pa nej bo na sliki datum :yes: nej bo vidno da si menjal bat... pa sliki še kilometre :) dobra zamisel :D
brzi Objavljeno Julij 23, 2006 Opozori Objavljeno Julij 23, 2006 ka pa za celinder,če starga fajn spucaš se tud sveti .) (tak da prek slike ne dokažeš da je nov)
JeRn3j Objavljeno Julij 23, 2006 Opozori Objavljeno Julij 23, 2006 ka pa za celinder,če starga fajn spucaš se tud sveti .) (tak da prek slike ne dokažeš da je nov) jah pol nej pa skupi slika oba cilindra, naj pokaže razliko, starega pa naj shrani... drgač je to najbolša možnost da ti bo nekdo verjel .)
JaRaNe Objavljeno Julij 23, 2006 Opozori Objavljeno Julij 23, 2006 ka pa za celinder,če starga fajn spucaš se tud sveti .) (tak da prek slike ne dokažeš da je nov) matr.....vse to sam zarad unga .... koščka papirja :( :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se