Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Evo, spet novi filmček. Tokrat ni tak zanimiv, vsaj meni ne, ker je tu kr po naši vasi malo gor pa dol, pa so ceste lih tolko da se more twingo po bankini pelat :P jok3.

KLIK :D

jah lol 230mb wtf a si 3ure snemal......

Objavljeno

:D :D :D ne, 15min je, samo nisem nič spreminjal posnetka, samo zajel sem ga iz kamere pa vrgo na net .)

Objavljeno (popravljeno)

za motor je vseen al poka al pa ne .)

drugač bi moj daelim že 100x crknu vmes, tko je pa 16.000 km delu brez problema.

dost o daelimih & ostalih motorjih!

:topic:

v daelima bi lahk snops tanku, pa neb crknu, aprilia je pa mal bol na limit narjena. 13 pa 34 konjev pri isti kubaturi, pa 2T/4T je mal razlike.. ;)

No zgleda da sem problem našu... sem odpr ključavnico in odkril, da je ena žička pretrgana.........

bom šel jutr do frenda po aparat za cint... n to zacinu, pa bomo vidli če bo še nagajalo........

hvala vsem ki ste kr koli pomagali......

ne bo nagajalo, js sm mel isti problem.. :D aja, kak sprobas ce je to to... ...ko nimas stroma obracas balanco (al pa mal premikas kable okol klucavnce, pa vidis.. ;)

Popravljeno . Popravil Zok
Objavljeno

:D :D :D ne, 15min je, samo nisem nič spreminjal posnetka, samo zajel sem ga iz kamere pa vrgo na net .)

sem pobral v eni uri....

ej koliko ti gre.....?

pa vidim da te termostat neki med vožnjo jebe.....

edino kar me čudi je ra ti ob menjavi pri 11k rpm da na 10k rpm...

ker meni npr če menjam pr 11krpm da na 8,5rpm... približno......

v daelima bi lahk snops tanku, pa neb crknu, aprilia je pa mal bol na limit narjena. 13 pa 34 konjev pri isti kubaturi, pa 2T/4T je mal razlike.. ;)

ne bo nagajalo, js sm mel isti problem.. :D aja, kak sprobas ce je to to... ...ko nimas stroma obracas balanco (al pa mal premikas kable okol klucavnce, pa vidis.. ;)

tenks.. še enkrat.....

Objavljeno (popravljeno)

sem pobral v eni uri....

ej koliko ti gre.....?

tenks.. še enkrat.....

odvisno v keri brzini maš, med 1. pa 2. najbol padejo obrati, pol pa vse manj, tko da lahk maš tut manj ko 1k rpm padca med 5. in 6. brzino

Popravljeno . Popravil k0ci
Objavljeno

odvisno v keri brzini maš, med 1. pa 2. najbol padejo obrati, pol pa vse manj, tko da lahk maš tut manj ko 1k rpm padca med 5. in 6. brzino

sam meni tudi npr med 5..6 padejo za 2k....

Objavljeno

BaHc me je klicu, pa je reku da če ma kdo kkšno gumo (150-70-17), je reku da je loh tut mal rablena, sam tok da bi jo meu do konca sezone. Tko da ponudbe sprejema na njegov tel. 040-232-358

Objavljeno

sem pobral v eni uri....

ej koliko ti gre.....?

gre mi po števcu 175km/h

termostat spet zajebava ja, vrjetno se je spet zrahlal kabl na celindru

obratomer mi ne dela niti približno prav...ko v leru zašpanam mašina zacvili na 12k rpm, obratomer pa še kr na 8k rpm :blink: :D

Objavljeno

gre mi po števcu 175km/h

termostat spet zajebava ja, vrjetno se je spet zrahlal kabl na celindru

obratomer mi ne dela niti približno prav...ko v leru zašpanam mašina zacvili na 12k rpm, obratomer pa še kr na 8k rpm :blink: :D

se mi je zdelo da je kaj z obratomirjem kaj narobe, k je mal čudno.....

Objavljeno

BaHc me je klicu, pa je reku da če ma kdo kkšno gumo (150-70-17), je reku da je loh tut mal rablena, sam tok da bi jo meu do konca sezone. Tko da ponudbe sprejema na njegov tel. 040-232-358

O končno imam od Bahca fon-cifro, oooooooo grčo hvala ti :wub: :wub: :wub: :winkiss:

Objavljeno

150-70 je ze kr fajn balon... ;)

Objavljeno

150-70 je ze kr fajn balon... ;)

mhm, bahc ma pa tut zmer ene leve 1x 160-60 zdj pa to :slap: si neb kj tazga mislu o njem :)

Objavljeno

jst ne vem kakšne gume pašejo na RS-ko, sm sam napisu kaj mi je un kekc reku :D

Objavljeno

mhm, bahc ma pa tut zmer ene leve 1x 160-60 zdj pa to :slap: si neb kj tazga mislu o njem :)

vidm da me je po telefonu mal slabo razumu.. k me je spraševal....

mislu je:

150/60 ZR 17

Objavljeno

Em....mam težavo!Dns sm razdrl motor in pogruntu da je bat čis u kurcu!Vem da ste že pisal o tem a se mi pač ne da iskat :zzz: Bi mi mogoče kdo pomagu pa povedu kolk kj pride bat pa če se ga da kje na netu naročit??Se že vnaprej zahvaljujem :OK: B)

Objavljeno

1oo eurov od oka

geiwiz.de

ebay.de

...

Objavljeno

Em....mam težavo!Dns sm razdrl motor in pogruntu da je bat čis u kurcu!Vem da ste že pisal o tem a se mi pač ne da iskat :zzz: Bi mi mogoče kdo pomagu pa povedu kolk kj pride bat pa če se ga da kje na netu naročit??Se že vnaprej zahvaljujem :OK: B)

Poklici na aprilijin servis.....53,99 je 34k pa se nekaj 54 je pa 40k pa se nekaj malega zdaj pa odvisno kero dimenzijo mas ti not

Objavljeno

aprilia v mb imajo vse od ponaredkov do orginala. ponaredki okrog 25k orginal pa od 35-40 odvisno od veličine

Objavljeno (popravljeno)

am na batu piše 53, 99 fotr praw da nej bi bla to velikost :D

ne mislm da piše 53 799 :D

Popravljeno . Popravil Ven0m
Objavljeno

aprilia v mb imajo vse od ponaredkov do orginala. ponaredki okrog 25k orginal pa od 35-40 odvisno od veličine

BTW jaz sem dobil v italiji bat ASSO z enim obročko, prevlečen z grafitom za 20k.....

Objavljeno

Sej ni rečen da če maš zdej to mero notr da more it isti bat notr.Dej pomert cilindr pa ti bodo povedal kera dimenzija more notr.

Objavljeno

po vsej verjetnosti bos mogo dat 54 not

Objavljeno

dons sm ofnu auspuh pa pobral vn blokade pa bom mal napisu kok to zgleda za nadaljne generacije :D

uglavnem rs pod nožem je bla 2006 letnik

auspuh morš razrezat 2x tam ko je najdebelejši pa ko se zoža na tistem delu proti mašini tm not je blokada v tadrugem delu je ni tist najlaži spraviš vn kr z švasaparatom na elektrode ko prežge

pol pa vse skupi daš nazaj skup pa je :OK: auspuh ma 2 sloje na zunaj pol je volna tanek sloj pa kovinska mreža tist morš prerezat ko ga režeš

kar se tiče pa vstavka namest rave ventila tistga pa zbrusiš sej se pozna do kje. do dam ko je zažgan da negre z coto dol to onca tistega zbrusiš pa je

no to je to men gre okol 150 vleče pa 3x bolš zej se bom še pa lotu dušilca

pol po tem morš še pa naštimat olje na max slediš šlaufu za olje do mašine odtegneš 3 vijake in zajlo ki je not za par mm odtegneš

mejat morš dizo 115 za 120 se mi zdi

pa fergija naštelat iglo pa zrak igla je tam ko gre zajla od gasa not v fergija

no to je to mislim da bote znal zej se znebit teh blokad

srečno šraufanje :OK: :OK:

Objavljeno

za Proxov bat 54,01 sem dau pr šternu 26k sit

sam zj mam vertex 54,00 ker je nov cilinder in je biu proxov prevelik

od kje pa ti bat 53,99 pa ne vem :D ker Prox B serija je 54,01, A serija pa 54,00 in isto je pri vertexu, zj za original aprilia bate pa neb vedu ...... če imaš še čisto originalni cilinder z nikasilom pa imaš prevoženih manj kot 25k km ti 100% ne bo treba menjat velikosti bata ..... sicer pa se kuj vidi.... če bat komaj potisneš v cilinder in ga z roko težko premikaš not/vn je bat prevelik.... lih prov more not sedet

BTW jaz sem dobil v italiji bat ASSO z enim obročko, prevlečen z grafitom za 20k.....

a pa dobro laufa, kaj je fora tega da je samo en obroček ? kolk km si že prevozu z nemu ?

Objavljeno

evo js sm zdej tud menju bat... :OK:

koliko km pa ga morm zdej priblizno utekat, pa na kolko obratov lahko vozim??

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!