Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

K najbližjemu vaškemu šelebajzerju.

Ko je meni prebilo avspuh, sva s kolegom razpoko enostavno zasrebrila pa potem ni bilo več nikakrsnih problemov.

Objavljeno

dejte povedat hitr s cim se nej to zasvasa da nesm jst to kirmu ..... :devil:

co2

Objavljeno

Ja da mora kamerman v ovinkih za 45° obrnt kamero da zgleda bolj atraktivno :glare: , sploh pa kakor je mišel reku, da se ponavadi vozi po svojem pasu .)

žigc k boš pa ti tko vozu se pa oglaši .) .) .)

Objavljeno

žigc k boš pa ti tko vozu se pa oglaši .) .) .)

ej druga kot lol ti nemorem rečt. inštruktor ti je lahko kak se vozi

Objavljeno

Jst ne vidm nč posebnga na tej vožnji tko da....

Sploh pa ni važna hitrost skozi ovinke važno je kdo ga več založi in kdo lepše pelje po kolenu pa da zdrsa levo in desno stran. Tale vožnja je pa eno samo divjanje, ki ga zmore vsak bebc dokler ne konča v kakšni ograji al pa pod avtom. Tok iz moje strani...

Objavljeno

Jah ne morm druzga kukr da se pa strinjam z zadnima dvema objavama.

Drgač smo pa mal offtopic.

PS: pa ne jebat usazga folka k da posnetek gor d loh usi mal uživamo .)

Objavljeno

Jst ne vidm nč posebnga na tej vožnji tko da....

Sploh pa ni važna hitrost skozi ovinke važno je kdo ga več založi in kdo lepše pelje po kolenu pa da zdrsa levo in desno stran. Tale vožnja je pa eno samo divjanje, ki ga zmore vsak bebc dokler ne konča v kakšni ograji al pa pod avtom. Tok iz moje strani...

Potem na dirkališču zmaga tisti, ki ga lepše založi in ne tisti, ki je hitrejši?Če ga hočeš "več" založit mora biti tudi hitrost večja .)

Objavljeno

co2

ne je delal ful grde svase ... tko da zej sm auspuh ze ustimu nesu sm pa k enmu k cisterne delajo pa mi je na plazmo to sesvasu pa je kul zej :OK: ola zej pa pocas na ride :P jea se vidmo ajd :P

Objavljeno

DA TAK NA CESTI NE VOZIT

tud men gre na jetra ce kdo tak svinjsko nagiba kamero da zgleda ko da je motor nagnjen za 73 stopinj... ...in to z dvema gor... :blush:

Objavljeno

PS: pa ne jebat usazga folka k da posnetek gor d loh usi mal uživamo .)

evo ena pametna uzjava :OK: :OK: :OK:

Objavljeno

posnetki take voznje po cesti niso za objavlat na javnih straneh :BUA: lahko si edino eni vzamete vzgled po tem videu DA TAK NA CESTI NE VOZIT,..ker se v vecini primerov taka voznja slabo konca,pa se 2 na motorju,......sej ne recem da jaz vcasih tak ne vozim,samo tega vsaj ne snemam,se manj pa objavlam

Jest sm pa reku, če že vsak objavlja filme bom pa še jaz enega. Sem hotel videti odziv. Ker mnoge nevarnejše filme filme se pa hvali. Hotel sm pokazati eno tipično vožnjo, ko sm mel še ta motor.

Ni mi niti problem zdaj tam it 190, pa po zadnjem sam ne bom šel snemat.

Objavljeno

a se sam men zdi al je res to tema, kdo si več upa?, ker naslov teme je aprilia RS 125..... :BUA: :?

pa dajte no, a se je res treba afnat po cestah..... še posebi pa pol snemat in to objavlat, kao, zdaj ko sem to objavil in vidjo da obvladam sem pa car in me vsi častijo in sem vladar sveta in ..... lahko si vladar sveta in lalalalala... sam kaj ko sigurno ne boš dolgo ozr. boš postal vladar krtove dežele :BUA: ... pa ne rečem, da se tud jaz kdaj pohvalim da znam vozit, sam tega ne izvajam po cestah... na parkirišču ti tud jst pokažem vožnjo po zadnjem pa tralala...... sam vem, ne zdaj nisem jack, ker tega ne izvajam na cesti in ne izzivam usode..... dol mi visi če nisem jack, gre se zato al bom ostal živ al ne..... pa prosm ne limite mi vč linkov do vaših posnetkov, pa mislim, da nisem edini ki tako misli...... pa lep dan želim

P.S.: it s all about aprilia RS 125 in this topic .) zato pište od aprilie, s temi video pa se sprehodite do teme motociklizem/splošno/video posnetki

mam pa en problem, ko čakam na semaforjih ali se peljem v klanec se mi motor ful segreje.... recimo čakam na enem semaforju in se temperatura dvigne iz 65 na 80 stopin, pri 85 in več stopin komaj speljem, zato se mi je zgodilo, da mi je na semaforju motor enostavno crknu, ko sem hotu speljat.... mogoče kdo ve kaj bi blo lahko narobe (hladilne tekočine je dovolj)

Objavljeno

Ja kaj, ko se ustaviš, neha pihat v hladilnik. Zato se pa tud segreje. Se je meni že zgodilo, da pol noče vžgat. To je povsem normalno.

Objavljeno

toj cist normalno...

sm su na morje se motor ni grel vec kt 60. ko sm mogu pa u kopru tankat se je pa po nekej sekundah segrel na 82 :>

ce je motor ful ogret pa kum crkne ja. mors mau gas drzat :>

ampak sam da se zacnes pelat kuj pade..

Objavljeno

ja me se tudi......ko stojim se pocasi ogreva tja do 90........sam ne ugasne nikol........ko se pelem 20m pa vedno pade nazaj tam na okol 75....takoj

Objavljeno

ja no sj men tud pol zmer kuj pade na ukol 70-75 stopin ko se pa nekaj časa vozm (500m-1km) normalno po cesti pa je spet tm na 65 stopinjah

Objavljeno

jep :grim

probaj enkat ko se prpeleš že z dobro ogretim motorjem na parkirišče, parkiraš, na števcu je 60st. C, greš v trgovino in prideš nazaj za 5min, potem pa daš kontakt in na števcu je 80st. C

Objavljeno

P.S.: it s all about aprilia RS 125 in this topic .) zato pište od aprilie, s temi video pa se sprehodite do teme motociklizem/splošno/video posnetki

Ta tema je o apriliji?

Glede na to da ima tema 350 strani je o vsem prej kot o apriliji.

Objavljeno

Bom še enkrat vprašu, kolko olja je treba dat v motor, pa ne za mešanco ampak v menjalnik?

Kupu sm Motul transoil 10/30 pa nevem kolko ga je treba dat.

Objavljeno

Owners manual?

Drugače pa mislm da okrog 6dcl

piše ti na bloku motorja če me spomin ne vara.

Objavljeno

Bom še enkrat vprašu, kolko olja je treba dat v motor, pa ne za mešanco ampak v menjalnik?

6,5 deci gre noter

drugače pa motor postavi ravno in boš videl tako steklo in more bit tam na sredini

Objavljeno

Ta tema je o apriliji?

Glede na to da ima tema 350 strani je o vsem prej kot o apriliji.

tole sm napisov v prvem stavku: a se sam men zdi al je res to tema, kdo si več upa?, ker naslov teme je aprilia RS 125.....

Objavljeno

Jst sm ga dau not 1L, ker tko piše v navodilih za uporabo!

Objavljeno

Jst sm ga dau not 1L, ker tko piše v navodilih za uporabo!

ti si nor

takoj ven zlij

Objavljeno

Poglej:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!