norc 16 Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 Poglej: tu je res malo smešno napisano. približno 1000. tebi je važo da je nivo olja na steklu na sredini kar pa je že po 6 dc pa pol.
NSR_FReAK Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 tu je res malo smešno napisano. približno 1000. tebi je važo da je nivo olja na steklu na sredini kar pa je že po 6 dc pa pol. 1 Liter zadošča ko menjuješ filtre. oz. 1vič točiš not olje. Potem ko ga pa menjuješ, pa nekj olja ne steče ven ipd... ipd... in gre samo še nekje med 6 in 8 deci not. Važno je da je na srewdini steklca. Kar se pa tiče segrevanja motorja, se mi je par dni nazaj zgodilo to na kolegovi apriliji pa mi ni blo nič jasno :? Morem potrkat, da mi NSRka tega ni naredla nikoli, pa maker me zaj vsai napadate da to ne spada pod aprilijo, pa da spet svojo kravo hvalim :D lp, FReAK.
Zok Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 ...ko menjuješ filtre od kdaj pa ma RSka filter za olje? :D
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 od kdaj pa ma RSka filter za olje? :D nima ?:D
sava Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 naj kdo odpre temo, "kdaj kupovt motor", če je že "kje kupovt"...kr hitr po nakupih, cene bodo šle le še na gor...k pridejo evri...hehe :OK: mall :topic: :D
Zok Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 nima ?:D CHIING CHIIIING!!! YOU HAVE WON THE PRIZE! :D
AJ Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 evo spet menjujem zadnjo gumo, in zmeraj bolj me mika da bi dal zadaj Michelin Pilot power 160/60 ZR17, bi se motor drugače obnašal v ovinkih?? boljše ali slabše?? Spredaj mam Dunlop Sportmax Qualifier 110/70 17. Aja pa kera guma je bolj mehka, Qualifier ali Pilot power?? :)
Stroj Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Baha ma 160 gumo zadaj, pa je reku, da je kurac. Motor se slabše pelje, ti kar 150 raj gor dej .)
AJ Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Kak to misli kurac, ga ne gre položit kot z 150 al kak? No, če dam 150, pilot power ali qualifier?
Aless Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 evo spet menjujem zadnjo gumo, in zmeraj bolj me mika da bi dal zadaj Michelin Pilot power 160/60 ZR17, bi se motor drugače obnašal v ovinkih?? boljše ali slabše?? Spredaj mam Dunlop Sportmax Qualifier 110/70 17. Aja pa kera guma je bolj mehka, Qualifier ali Pilot power?? :) jaz priporocam qualifierko,seveda 150,.......sicer nism sproba pilot power vendar sem sam zadovoljen z qualifierko!
Original-One Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 (popravljeno) Jst priporočam 150, seveda Pilot Power :D Sej si vidu, da drži :) lp Popravljeno September 1, 2006. Popravil Original-One
norc 16 Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 dečki zanima me če ima kdo doma kake dize za rsko. rabil bi za luft in za bencin bencin tam neki od 130-150 set če ma kdo.
JaRaNe Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 (popravljeno) a kdo lohk zrihta spredn desno smernik za letnik 99-05 lohk tud sam šipco Popravljeno September 1, 2006. Popravil JaRaNe
Zok Objavljeno September 2, 2006 Opozori Objavljeno September 2, 2006 nova sipca za zmigovc je okrog jurja. ;)
GHOST RIDER Objavljeno September 2, 2006 Opozori Objavljeno September 2, 2006 cuj pobi en problemcek. zadnc se neham furat, ustavim motor pa zacne kr na enkrat neki tect iz motorja... grem blizi pa vidim oz. voham da je to bencin. pod motorjem je bla ze kr vlka luza pa slisal sej je tut kak po necem vrocem kaplja in se "cvre". pol sm zapru benz pa je blo ql. drug dan sm dvignu kesl, odpru benz in... nič. sou sm lepo tankat in se furu ceu dan :wacko: :hmm:
Dolenc™ Objavljeno September 2, 2006 Opozori Objavljeno September 2, 2006 (popravljeno) Mogoče se je plovc mal zataknu, v fergiču. Zdej je pa nazaj skoču pa je spet doebr :) Popravljeno September 2, 2006. Popravil Dolenc™
Zok Objavljeno September 2, 2006 Opozori Objavljeno September 2, 2006 tisto cvretje je pa bil svok ko je bencin padel na razgret avspuh, ki je pod masino... :D
sava Objavljeno September 2, 2006 Opozori Objavljeno September 2, 2006 a je že kdo kje zaslediv da se prodaja rablena aprilia rs 125 (nov model)?hvala
JeRn3j Objavljeno September 2, 2006 Opozori Objavljeno September 2, 2006 a je že kdo kje zaslediv da se prodaja rablena aprilia rs 125 (nov model)?hvala jah 1 se je res, sam je zgleda že prodan .) drgač pa www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) dela čudeže .)
sava Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 jah 1 se je res, sam je zgleda že prodan .) drgač pa www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) dela čudeže .) sm gledu na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) pa ni nobene...so sam nove, drgač sm pa vsak dan gor
norc 16 Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 sm gledu na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) pa ni nobene...so sam nove, drgač sm pa vsak dan gor starejša oblika pa te nezanima
sava Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 starejša oblika pa te nezanima jah ubistvu me zanima, sam ne vem tko se bujim da se nam uštev pr nakupu pa bom mev pol še ogromne stroške, tko da si bom raj kupu novo aprilio, pa jo prodov čez 2 leti za kkšnih 800k al pa kokr bojo cene, pa bom vrjetn mn na izgubi kkr bi pa biv na rableni...no nevem no, sam ne splača se tvegat če maš keša za novo...keša pa še nimam (delam na tem) ga služm vsak dan v fabriki:D
BaHa Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 jah ubistvu me zanima, sam ne vem tko se bujim da se nam uštev pr nakupu pa bom mev pol še ogromne stroške, tko da si bom raj kupu novo aprilio, pa jo prodov čez 2 leti za kkšnih 800k al pa kokr bojo cene, pa bom vrjetn mn na izgubi kkr bi pa biv na rableni...no nevem no, sam ne splača se tvegat če maš keša za novo...keša pa še nimam (delam na tem) ga služm vsak dan v fabriki:D kolegu je tanova rska crknla ... ne vem pa kaj je blo to sm samo slisu ....
sava Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 kolegu je tanova rska crknla ... ne vem pa kaj je blo to sm samo slisu .... hehe zdej si me pa mal ustrašu :Dlohk sam upam da men tud nav
GHOST RIDER Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 ja on bo itak meu garancijo te dve leti. ce mas dnar si kr novo kup
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se