Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

ja ja....ko se ustavo bla temperatura reees viskoko

kaj pa naj pregledam pri termostatu

Objavljeno (popravljeno)

Živjo!

Zdej sm pr moji apriliji pršu do 4000 km, pa imam zdej servis. Me pa zanima, če bi lahko ta servis preskoču, ker trenutno nimam denarja, pa a nrdijo kej bl pomembnega kot to, da pogledajo tlak u gumah, namažejo ketno...!? :?

Hvala za vse odgovore!

Popravljeno . Popravil Kermi1
Objavljeno (popravljeno)

Živjo!

Zdej sm pr moji apriliji pršu do 4000 km, pa imam zdej servis. Me pa zanima, če bi lahko ta servis preskoču, ker trenutno nimam denarja, pa a nrdijo kej bl pomembnega kot to, da pogledajo tlak u gumah, namažejo ketno...!? :?

Hvala za vse odgovore!

1. lahko ga preskočiš... sam ne boš imel potrjene servisne knižice (če ti je ne bo kdo podpisal)

2. to dvoje lahko sam narediš

3. oni ti še kuplungo naštelajo, ketno našponajo, zamenajo bremz ole, preverjo nivo kisline, svečke, filtre za zrak itd. (kaj zares nardijo ne vem .) ) pride te pa to 11.000. drgač ti pa piše v servisni knižici kaj "morejo" oz. naj bi naredili ;)

p.s. na piknik pridš right???

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

lahk ga preskočš, sej kokr je jernej reku za 11k ne vem kaj dost res ne nardijo, od tega pride 3/4 cene delo, pač spucaj filter, zameni svečo in to je to

Objavljeno

ja ja....ko se ustavo bla temperatura reees viskoko

kaj pa naj pregledam pri termostatu

priporočamd a ga ven vržeš in ti voda pol vedno kroži. justaboyi je dvak rat piknil na ta račun

Objavljeno

priporočamd a ga ven vržeš in ti voda pol vedno kroži. justaboyi je dvak rat piknil na ta račun

to je tisto ko pride nanj tista zicka na cilindru ane?

a je treba vse vn dobit al sam odklopit al kako

Objavljeno

to je tisto ko pride nanj tista zicka na cilindru ane?

a je treba vse vn dobit al sam odklopit al kako

ne to ampak ko pride gor na celinder cevka z vodo priterjena je še med cevko on celindrom neki kovinski del to je termostat.

Objavljeno (popravljeno)

tisto tojrej odstranis, a pa mislis da so kaksne poskodbe na cilindru pa batu , da bi blo treba kaj naredit al lahko pustim tako kot je?

Popravljeno . Popravil vision
Objavljeno

Lahko pustiš tako kot je.

Če boš brez termostata se ti motor ne bo ogreval v hladnejših dneh.

Objavljeno

tisto tojrej odstranis, a pa mislis da so kaksne poskodbe na cilindru pa batu , da bi blo treba kaj naredit al lahko pustim tako kot je?

meni je to nardilo 2x in zaradi tega termostata ko je vredn manj ko jurja(na pamet govorim) sem mel vse skup stroskov blizu 300k :S

za vsak slucaj vzami kapo in glavo od cilindra dol pa poglej kaki je cilinder,....ce ma bilo kaksen ris ko ga pred menjavo bata ni blo,vzami vse dol....pa poglej kaj je!

Lahko pustiš tako kot je.

Če boš brez termostata se ti motor ne bo ogreval v hladnejših dneh.

motor se res pocasneje segreva,....med voznjo je pa razlika cca +-10° msa z norcom se skup vozla pa vcasih preverila....

Objavljeno

ma koi kurac ??? danes mi je tadrug bot prefukal gianelli-ja :eek: sej to ne mors verjet ..... sklepam da je aprilia tak stroj pol pa gianellije razfukava k so presvoh zanjo :OK: :devil:

Objavljeno

Aupuh ti je razfukal al kaj? Nisem čist dobro razumu

Objavljeno

ma koi kurac ??? danes mi je tadrug bot prefukal gianelli-ja :eek: sej to ne mors verjet ..... sklepam da je aprilia tak stroj pol pa gianellije razfukava k so presvoh zanjo :OK: :devil:

glede tega si pa velik optimist :P al pa mas 1000% drugacno misljenje o aprilii kot jaz :P

me zanima ce ma se kdo tak problem ko jaz....pri prvem stevcu mi je najprej nehal delat spodni stevec ko ga lahk das na 0 cez nekaj casa pa se zgorni,....potem zamenjam stevec,mi cez nekaj casa spet spodni crkne,zgorni pa na sreco se dela,je pa cudno da mi vec km kaze v isti razdalji,namrec prej jih je od mene do mbja blo 77 zdaj kr 85 :eek: tak da ce ve kdo kaj bi blo narobe,....je pa ta drug stevec od starejsega modela(97)

Objavljeno

mi ve kdo povedat kolko pride novi šalthebl za rsko (ročica za menjalnik)??? pa kje na štajerskem bi mi lahko kvalitetno plastiko vkup zašvasali?? :?

Objavljeno

mi ve kdo povedat kolko pride novi šalthebl za rsko (ročica za menjalnik)??? pa kje na štajerskem bi mi lahko kvalitetno plastiko vkup zašvasali?? :?

Si zalegu? :huh:

Objavljeno

Če poznaš koga, ki švasa z Al ti je to najbolša varjanta ;)

Objavljeno

da :BUA:

a si hotu neki novg posnet pa te je z ovinka vrglo :BUA:

Objavljeno

a si hotu neki novg posnet pa te je z ovinka vrglo :BUA:

LOL ne, samo bi pa blo carsko če bi mel to nesrečo posneto. Pelal sm se skoz ovinek pol pa na koncu ovinka neka baba čorava levo zavijala, jaz pa sem se pelal malo prehitro da bi zabremzal in pol sm jo hoto nekak obvozit po desni, samo ni šlo :BUA:

Objavljeno

Dons je pa pol zgleda dan padcev.

Zjutraj ko sva šla z bratrancom v šolo in na enem ovinku vidm k frend sedi ob cesti zravn pa razbit tuono ker ga je nekdo izsilu na konc se je ulegu ker ga je tok use bolelo. Tko da treba je pazt fantje.

Objavljeno

očitno dans ni biu srečn dan ja...edn je v mbju z skuterom peciklistko zbil na zebri...na srečo brez hujših poškodb

Objavljeno

zajebal sm ..... ni nc auspuh kriv .... auspuh je kul ..... slisal se je kokr da bi pihal iz auspuha ven ampak strgala se je zajla od rave ventila :eek: samo WTF ? zato ni melo cist nc moci ej ... prow beda .... pa ocitno rave ni bil dobr nastavljen kr zej sm dal brez rave-a pa ma motor ful vec moci ?? :hmm:

Objavljeno

HOW TO nastavit karburator ? :D a mi lahko poveste kok maste kej dize pa prosm brez nabijanja ....

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!