norc 16 Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 HOW TO nastavit karburator ? :D a mi lahko poveste kok maste kej dize pa prosm brez nabijanja .... najbolj ti priporočam en sveder da imaš tam 1 mm da je širok in si nabaviš še eno orginal dizo in pol počasi vrtaš pa daš noter pa pol pset malo in ko ti bojo namesti v štangasu iz 2 obratov do konca vdarli v trenutku brez kakega zaustavljanja pol je vfredu fergi. vedar pazi da neboš preveč sam sem uničil dve dizi imam pa zdaj 120-125 nekje pa je malo premalo še, seveda je vse odvisno od motorja tak da lahko da tebi bo z 110 delalo prvekno al pa z 150
BaHa Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 najbolj ti priporočam en sveder da imaš tam 1 mm da je širok in si nabaviš še eno orginal dizo in pol počasi vrtaš pa daš noter pa pol pset malo in ko ti bojo namesti v štangasu iz 2 obratov do konca vdarli v trenutku brez kakega zaustavljanja pol je vfredu fergi. vedar pazi da neboš preveč sam sem uničil dve dizi imam pa zdaj 120-125 nekje pa je malo premalo še, seveda je vse odvisno od motorja tak da lahko da tebi bo z 110 delalo prvekno al pa z 150 ej a ti mas uni dve cevki na airboxu dol dani ? al jih mas gor ?
sava Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 neki me zanima...kdo je pred neki cajta guvoru da si bo kupu novga tomosa SM 125 mev je pa pomoje aprilio RS 125...da nisi biv slučajnn ti BAHA?
GrCaR Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 neki me zanima...kdo je pred neki cajta guvoru da si bo kupu novga tomosa SM 125 mev je pa pomoje aprilio RS 125...da nisi biv slučajnn ti BAHA? RS maniac. Zakaj prašaš?
norc 16 Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 ej a ti mas uni dve cevki na airboxu dol dani ? al jih mas gor ? gori jih imam
AJ Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 (popravljeno) zanima me kje bi lahko dobil tako luč zadnjo ko jo ma norc na tej sliki (pa kolko je cena): pa tiste žmigavce male kje se da dobit :? pa kak se pol tablca pritrdi gor da je ful tak v ležečem položaju pa čist pod lučjo da guma cela spodaj vidi? če ma kdo tak narjeno naj prosim opiše :D lp EDIT: še eno sliko sem našo, se mi zdi da od justaboya: Popravljeno September 9, 2006. Popravil ajazbe7
Aless Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 (popravljeno) zanima me kje bi lahko dobil tako luč zadnjo ko jo ma norc na tej sliki (pa kolko je cena): pa tiste žmigavce male kje se da dobit :? pa kak se pol tablca pritrdi gor da je ful tak v ležečem položaju pa čist pod lučjo da guma cela spodaj vidi? če ma kdo tak narjeno naj prosim opiše :D lp EDIT: še eno sliko sem našo, se mi zdi da od justaboya: jaz pa norc 16 mama tak nareto....on bo zdaj verjetno prodal rsko,pa mu rec ce ti proda luc,zmigavce pa nosilc! drugac pa glede policajev ni priporocljivo tak met..... Popravljeno September 9, 2006. Popravil justaboy
BaHa Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 neki me zanima...kdo je pred neki cajta guvoru da si bo kupu novga tomosa SM 125 mev je pa pomoje aprilio RS 125...da nisi biv slučajnn ti BAHA? ne kot ti je ze grcar reku je to rsmaniac bil ... why :?
sava Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 ne kot ti je ze grcar reku je to rsmaniac bil ... why :? ja se opravičujem...sm se premislu in si bom raj kupu kej 4t in to bo vrjetn yamaha al pa tomos SM, za kej bolšga še ne vem...in me je zanimal, če ga je že kupu RS maniac, da mi mal razloži, objasni par stvari...drgač mi pa še vi lohk svetujete kva naj si kupm 4t, seveda če mate cajt, živce zame. :D
BaHa Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 ja se opravičujem...sm se premislu in si bom raj kupu kej 4t in to bo vrjetn yamaha al pa tomos SM, za kej bolšga še ne vem...in me je zanimal, če ga je že kupu RS maniac, da mi mal razloži, objasni par stvari...drgač mi pa še vi lohk svetujete kva naj si kupm 4t, seveda če mate cajt, živce zame. :D am RSmaniac se je odlocu da bo obdrzal rsko se prav ne bo kupu nc druzga ..... drgac pa bi na tvojem mestu mal pregledu hyosunga gt 125 comet .... ful luskan motorck, 2 valnik pa se 4t ... :OK:
Matex_46 Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 ja se opravičujem...sm se premislu in si bom raj kupu kej 4t in to bo vrjetn yamaha al pa tomos SM, za kej bolšga še ne vem...in me je zanimal, če ga je že kupu RS maniac, da mi mal razloži, objasni par stvari...drgač mi pa še vi lohk svetujete kva naj si kupm 4t, seveda če mate cajt, živce zame. :D Vredu, ti bomo svetovali, smao še enkrat vpraši to v temi 125.-javite se in ne v APRILIA RS 125. :OK:
Stroj Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 am RSmaniac se je odlocu da bo obdrzal rsko se prav ne bo kupu nc druzga ..... Ja zdej so spet prodaja klick here
DIESEL Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 a ta je od rsmaniac-a :? ga morm prašat če menja za kej bl umirjenega :P :D
norc 16 Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 a ta je od rsmaniac-a :? ga morm prašat če menja za kej bl umirjenega :P :D vprašaj justaboy-a nekaj sma se menla mogoče ti zamenja
DIESEL Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 ja sam jst niam celga premoženja da bi mu doplaču zraun :cry: kr njegova je le 03 letnik mnde ne .)
Aless Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 ja sam jst niam celga premoženja da bi mu doplaču zraun :cry: kr njegova je le 03 letnik mnde ne .) 03 je ja.... movej kaj mas,...pa se da mogoc kaj zmenit! P.S: dodaj me na MSN!
agodno Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 Lp! Mam sam en mjhn problem...menjal sm zajlo za sklopko pa zj mjhn olje vn solzi pri zajli(tam ko pride v mašino). Iskat sem že šel za 0,1 mm večje gumice pa še vedno ni dobr. Nj grem iskat še za 0,1 mm večje? lp
shumi1 Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 mene pa zanima koliko ima rska širko vpetje za kolesa če maš zravn diske pa to
DIESEL Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 03 je ja.... movej kaj mas,...pa se da mogoc kaj zmenit! P.S: dodaj me na MSN! sj te mam dodanega :) sj sma še že menla :)
shumi1 Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 a res nobeden ne ve koliko ima apriljia rs 99 letnik širko vpetje za kolesa pa mudi se mi to vedet
Aless Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 a res nobeden ne ve koliko ima apriljia rs 99 letnik širko vpetje za kolesa pa mudi se mi to vedet kak mislis to vpetje,....kero razdaljo,ce hoces kaj zvedet mors bol natancno opisat
shumi1 Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 mislim koliko je široko tam kjer gumo priviješ med (vilce spredne pa tud zadne) a lahko kdo zmeri vsaj približno sam vsen rabm točno a sem zdaj dovolj povedal torej prostor ki ga rabiš da lahko gumo daš med vilice najbolj me zanima prostor tam kjer je vse skupaj vpeto v vilico
Aless Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 mislim koliko je široko tam kjer gumo priviješ med (vilce spredne pa tud zadne) a lahko kdo zmeri vsaj približno sam vsen rabm točno a sem zdaj dovolj povedal torej prostor ki ga rabiš da lahko gumo daš med vilice najbolj me zanima prostor tam kjer je vse skupaj vpeto v vilico to ti bo pa tezko kdo natancno povedo,ko ne vem ce se je vsakem zadno in predno kolo dol jemat da ti bo lahko povedo razmak.....poglej na neti ce bos najdo kje kaki servicemanual oz usermanual od rs 125 pa tam poisci ce pise.....
JMatic Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 (popravljeno) zakaj sj se da zmert. skos kolo,med kraki. sj je reku prblizn Popravljeno September 15, 2006. Popravil mitofreak
kklemn Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 sam res... sj se da. al pa praš kšnga mehanika ko bos meu servis, al se pa kr tko zapel tja, pa ga pras.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se