shumi1 Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 sm se naveliču servise klicat ker oni nič ne vejo (sem poklicu 4)
kklemn Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 ja pol bos mogu ksnga na temu forumu pumoje lepo prost:D:D ps. js nimam se mutorja... ce bi meu aprilio bi ti mugoce puvedu lp
BaHa Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 ce me lepo prosis ti grem zmert ..... :P mah nej ti bo itk niam kej delt (predpisano mirovanje) ce ti ne napisem v roku 15ih minut sm se ubil po stopnicah szi berglami ... :kva2:
BaHa Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 ok se sm ziv :kva2: evo ti: spredna je 135mm, zadnja je 215mm, upam da dobim za pir :blush:
D_u_H_e_C Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 ce me lepo prosis ti grem zmert ..... :P mah nej ti bo itk niam kej delt (predpisano mirovanje) ce ti ne napisem v roku 15ih minut sm se ubil po stopnicah szi berglami ... :kva2: sam malo...a sm kaj zamudo ?:) baha ti maš bergle?? kaj si delal ?:D upam da boš hitro ukreval no .)
kklemn Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 sam malo...a sm kaj zamudo ?:) baha ti maš bergle?? kaj si delal ?:D upam da boš hitro ukreval no .) a s slucajn ruknu z mutorja??
shumi1 Objavljeno September 16, 2006 Opozori Objavljeno September 16, 2006 ok se sm ziv :kva2: evo ti: spredna je 135mm, zadnja je 215mm, upam da dobim za pir :blush: hvala ti dobiš za pir an če se kdaj vidmo
JeRn3j Objavljeno September 16, 2006 Opozori Objavljeno September 16, 2006 a s slucajn ruknu z mutorja?? baha ta je odneslo na mrzlem asfaltu, na ridah... je vse dokumentirano :) :)
kklemn Objavljeno September 16, 2006 Opozori Objavljeno September 16, 2006 ja sj sm vidu... pise v temi 125ke javte se... al neki tazga...
croco Objavljeno September 16, 2006 Opozori Objavljeno September 16, 2006 (popravljeno) meni se mi zdi da moj sprednji žlajf ne dela najboljše. zelo hitro se začne segrevat. zavorne ploščice sem menjal pred kratkim tako da to ni problem. prej sem meril disk in je tebelina cca 3.5 mm. kako imate kaj ostali? aja pa če je kdo s primorske una cesta od cola proti ajdovščini tam na pou poti že kar fajn začnejo pošučat žlafji na 3/4 poti sm pa že brez če jih ne malo ohladim :angry: kaj to dela tudi drugim tko al so samo moji žlafjii u kurcu? kakšne so pa kaj cene zavornih diskov? a bi mogoče pomagalo če dam kašno bolše zavorno olje (kašna racing vrjanta - pomojem bi si lahko zrihat olje od avta za rally :) ) ?? Popravljeno September 16, 2006. Popravil croco
norc 16 Objavljeno September 16, 2006 Opozori Objavljeno September 16, 2006 meni se mi zdi da moj sprednji žlajf ne dela najboljše. zelo hitro se začne segrevat. zavorne ploščice sem menjal pred kratkim tako da to ni problem. prej sem meril disk in je tebelina cca 3.5 mm. kako imate kaj ostali? aja pa če je kdo s primorske una cesta od cola proti ajdovščini tam na pou poti že kar fajn začnejo pošučat žlafji na 3/4 poti sm pa že brez če jih ne malo ohladim :angry: kaj to dela tudi drugim tko al so samo moji žlafjii u kurcu? kakšne so pa kaj cene zavornih diskov? a bi mogoče pomagalo če dam kašno bolše zavorno olje (kašna racing vrjanta - pomojem bi si lahko zrihat olje od avta za rally :) ) ?? am čez kakih 200km bojo vredu prijele meni to stalno deljo ko dam noter nove po 500km pa nevme zakaj sem imel srečo enkrat sem odletel čez križišče ko ni več nič prijela
_miha_ Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 ma kdo kaj takega v angleščini, nemščini ali celo slovenščini? http://www.solo2tempi.it/articoli%20giorna...Rotax%20122.pdf
Stroj Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 Aprilia ma kupolast bat, zakaj na sliki zgleda, kot da ma ravnega? :huh:
RHonda Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 meni se mi zdi da moj sprednji žlajf ne dela najboljše. zelo hitro se začne segrevat. zavorne ploščice sem menjal pred kratkim tako da to ni problem. prej sem meril disk in je tebelina cca 3.5 mm. kako imate kaj ostali? aja pa če je kdo s primorske una cesta od cola proti ajdovščini tam na pou poti že kar fajn začnejo pošučat žlafji na 3/4 poti sm pa že brez če jih ne malo ohladim :angry: kaj to dela tudi drugim tko al so samo moji žlafjii u kurcu? kakšne so pa kaj cene zavornih diskov? a bi mogoče pomagalo če dam kašno bolše zavorno olje (kašna racing vrjanta - pomojem bi si lahko zrihat olje od avta za rally :) ) ?? Ko daš nove ploščice gor, moraš en cajt zavirat z občutkom, ne pretiravat. Jest sm na ta način enkrat uniču ploščice (sicer pri avtu), enostavno povedano so se ''zažgale''.
reesko Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 (popravljeno) na ploscicah se nardi taka plast(kot folija)...k pol ploscice ceprav so nove ne primejo tako kot bi morale .) Popravljeno September 17, 2006. Popravil reesko
rosse20 Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 lej... ti maš probleme da ti ne prime tk ko more, jst pa da cviljo ko hudič... moj serviser ne zna tega odpravit, tk da bo treba do uvoznika, ker je še pod garancijo. katastrofa če bremze ne delajo kot bi mogle :angry:
D_u_H_e_C Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 lej... ti maš probleme da ti ne prime tk ko more, jst pa da cviljo ko hudič... moj serviser ne zna tega odpravit, tk da bo treba do uvoznika, ker je še pod garancijo. katastrofa če bremze ne delajo kot bi mogle :angry: to da cvilijo...pa je ponavadi problem tega da nista 2 prava materiala skup(disk+ploščice) lahk pa da je disk zapečen al pa kaj druga...vzrokov je lahk več
Stroj Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 lej... ti maš probleme da ti ne prime tk ko more, jst pa da cviljo ko hudič... moj serviser ne zna tega odpravit, tk da bo treba do uvoznika, ker je še pod garancijo. katastrofa če bremze ne delajo kot bi mogle :angry: Lej, zadna bremza na tzr bo skoz cvilila, tud če daš komplet novo čeljust gor in nove ploščice,... Zadna bremza je defektna in se oglaša k kamionarska zavora. Na prednji bo pa nehal.
Roky Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 lej... ti maš probleme da ti ne prime tk ko more, jst pa da cviljo ko hudič... moj serviser ne zna tega odpravit, tk da bo treba do uvoznika, ker je še pod garancijo. katastrofa če bremze ne delajo kot bi mogle :angry: Nevem zakaj zmeri iz muhe slona delaš pa hodiš do nekih visokih ljudi.Uvoznik,ki se ukvarja z papriji bo pa full znov popravt :kva2: Use TZRke,DTje,ki sm jih vozu so imele ta problem, da je zadnja zavora cvilila.Tudi pri meni kdaj pa kdaj zacvili ampak redko.
JaRaNe Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 ma kdo kaj takega v angleščini, nemščini ali celo slovenščini? http://www.solo2tempi.it/articoli%20giorna...Rotax%20122.pdf ne želte si da vam gredo tisti zobniki na 12. in 13. strani po gobe, ker so novi slabih 30k sit :BUA: jst sm mogu menat ker mi jih je razsulo (material pa zgleda kot da bi bila plastika) :BUA:
rosse20 Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 to da cvilijo...pa je ponavadi problem tega da nista 2 prava materiala skup(disk+ploščice) lahk pa da je disk zapečen al pa kaj druga...vzrokov je lahk več Lej, zadna bremza na tzr bo skoz cvilila, tud če daš komplet novo čeljust gor in nove ploščice,... Zadna bremza je defektna in se oglaša k kamionarska zavora. Na prednji bo pa nehal. Nevem zakaj zmeri iz muhe slona delaš pa hodiš do nekih visokih ljudi.Uvoznik,ki se ukvarja z papriji bo pa full znov popravt :kva2: Use TZRke,DTje,ki sm jih vozu so imele ta problem, da je zadnja zavora cvilila.Tudi pri meni kdaj pa kdaj zacvili ampak redko. glej... jst sem šla poklicat v delta team, ker je moj serviser reku, da on ne more nič naredit. in mi je glavni serviser reku, da bo moj serviser use lepo porihtu, če pa ne bo znal, pa naj njega pokliče... pa ga očitno ni. k men ne cviljo kdaj pa kdaj... sprednja mi sploh ne... zadnja pa vedno... in točno tako kot je stroj reku... kot kamionska... kadarkoli zabremzam na njo... glej... jst sem kupla motor nov in to spada pod garancijo... se bomo že zmenl, da bo prav za vse... jst sem samo napisala, da je problem če zavore ne delajo kot bi mogle
Roky Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 Sej se strinjam s tabo,men so zadnji disk že brusl pa zamenjal vse zavorne ploščice pa še vedno mal cvil.Pri vseh 50ccm Yamahah to dela pa mislm, da se neda kej preveč popravt.Zavore po mojem mnenju delujejo tako kot morajo,zadnja itak nesme preveč zagrabt.Pa na zadnjo bremzam samo pred ovinkom, da motor ohranjam mirn,ali pa v dežju da spredna ne spodrsne tako,da sm se na to že kr navadu.Nevem pa če zavore spadajo pod garancijo,ker recimo sklopka vem, da ne spada,ker je to kao odvisno kako ravnaš z njo,za zavore pa nism prepričan.
Petzl Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 Sej se strinjam s tabo,men so zadnji disk že brusl pa zamenjal vse zavorne ploščice pa še vedno mal cvil.Pri vseh 50ccm Yamahah to dela pa mislm, da se neda kej preveč popravt.Zavore po mojem mnenju delujejo tako kot morajo,zadnja itak nesme preveč zagrabt.Pa na zadnjo bremzam samo pred ovinkom, da motor ohranjam mirn,ali pa v dežju da spredna ne spodrsne tako,da sm se na to že kr navadu.Nevem pa če zavore spadajo pod garancijo,ker recimo sklopka vem, da ne spada,ker je to kao odvisno kako ravnaš z njo,za zavore pa nism prepričan. Sklopka spada pod garancijo, da se pomert obrabo in po tabeli se vidi ce je to mozno pri takem stevilu kilometrov...in ce ni, dobis reklamacijo. A mas disk dobr? Ni deformiran alpa kej podobnga?
rosse20 Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 men so menjal ploščice 2x in disk 1x. vse pod garancijo. bom pa zdej še do njih v krško šla, pa se bomo mogl nekak zment... če bom mogla jst to škripanje in cviljenje trpet, potem bojo pa še kake rokavice dal za povrh al pa kaj takega... sej se vse da zment, če se le zavzameš za to... v torek jih pokličem, kdaj lahko pridem, pa se bomo zmenl... sej jst tut ne bremzam velik na zadnjo... vedno ko se peljem od fanta je kr fajn navzdol in pa ovinski so... tam je potrebno tudi na zadnjo, ker sam na spredno se ne bi dober končal... takrat uporabljam obe. pa je res zelo moteče... sem mela prej 2 skuterja in je na obeh delal brez problema, nikol cvill, kaj šele škripal in niti tako naglas... bomo vidl, kaj se bo dal uredit.
JeRn3j Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 wtf vidm neki TZR TZR TZR... pa pogledam... wtf kero temo sm odpru :? pa še enkrat pogledam pa TZR TZR TZR WTF ... ne resno ne tlele o tem smetit :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se