Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Langus sm v temi od Yamahe TZR odgovoru,da se nebo reesko pritoževal :rolleyes:

Objavljeno

meni se mi zdi da moj sprednji žlajf ne dela najboljše. zelo hitro se začne segrevat. zavorne ploščice sem menjal pred kratkim tako da to ni problem. prej sem meril disk in je tebelina cca 3.5 mm. kako imate kaj ostali?

aja pa če je kdo s primorske una cesta od cola proti ajdovščini tam na pou poti že kar fajn začnejo pošučat žlafji na 3/4 poti sm pa že brez če jih ne malo ohladim :angry:

kaj to dela tudi drugim tko al so samo moji žlafjii u kurcu?

kakšne so pa kaj cene zavornih diskov? a bi mogoče pomagalo če dam kašno bolše zavorno olje (kašna racing vrjanta - pomojem bi si lahko zrihat olje od avta za rally :) ) ??

glede te objave kar ste napisali....nisem mislu dobesedno rabno kar zamenju imajo že enih 800 km cca. To vem use da morem lepo počasi udelavat in tralala to sem use naredu...

kakšna ideja?

Objavljeno

js sm se pa dans z BMW M6 pelu... :)

:topic:

Objavljeno

jst pa učeri z peugeotom 406 z ogromnim denferjem :naughty: :)

Objavljeno

vau :D mi pa smo se zadnič v katrci pelali :) 8 nas je blo not :D s tem da je biu kuferam še prazn :D :OK: (čeprav smo se res :) )

off topic

Objavljeno

glede te objave kar ste napisali....nisem mislu dobesedno rabno kar zamenju imajo že enih 800 km cca. To vem use da morem lepo počasi udelavat in tralala to sem use naredu...

kakšna ideja?

Jaz mam še sprednjo čeljust če ti kaj pomaga :D

Pa mam še desno vilico, ki jo lahk daš tud na levo stran, pol si pa kup samo še od RS250 sprednjo felgo pa en disk gor pa je ... sam mislim da ma RS250 spredi manjše diske kot 125 :?

Takšna predelava sploh ni težka, rabiš pol še edin kos cevi ter er T člen, pa je zadeva rešena .)

Objavljeno

rs 125 ma 320 mm disk, 250ka pa 298 mm. ;)

Objavljeno

zdravo! prjatu bi si kupu giannellia za svojo aprilio rs125 tko da če jo ma kdo za prodat nej pls piše.

tnx za pomoč

Objavljeno

zdravo! prjatu bi si kupu giannellia za svojo aprilio rs125 tko da če jo ma kdo za prodat nej pls piše.

tnx za pomoč

ja ce rabi lonc nej prasa mal po črnem trgu ... :BUA:

Objavljeno

A to se krade al kaj? :?

Dajte si zrihtat alarmne naprave, če pride za avto nekih 15k, pol za motor verjetno tud ni tako draga .)

Pol pa še sam en tazer gun priklopiš na okvir, ko se alarm sproži da ga rukne par 1000 voltov :devil: :D

Objavljeno

A ve kdo kje se nahaja ta črni trg, bi rabu par delov :D

Da sej vem mim tema

Objavljeno (popravljeno)

A ve kdo kje se nahaja ta črni trg, bi rabu par delov :D

Da sej vem mim tema

rakova jelša, savsko naselje, koželjevo itd. .) za lj vem :)

maš prov ja

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

Wink wink, ka ma to veze z aprilijo?

Mmm, kašn bat je mela chesterfieldka? Pa 1 ali 2 batna obročka?

Objavljeno

na kulk stopin se vam motor segreje pri mestni vozji, ce recimo stojis velik na semaforjih pa tak? js sm meu zadnc med 80 in 90, enkrat je celo prsl do 95. pol ko sm pa motor ustavu je pa zacel po skurjeni plastiki smrdet pa kadil se je od nje :blink:

Objavljeno

Heh, tok ma delovno temperaturo 600cc cestak :P

Objavljeno

nekateri avtomobili majo delovno temperaturo 110 stopinj. aprilia pa jo ma na 80 stopinj. ce mas not vodo, ti pri 100 stopinj zavre, tak da se splaca met glizantin. ;)

Objavljeno (popravljeno)

Heh, tok ma delovno temperaturo 600cc cestak :P

600ss pride na semaforju tud do 110 stopinj :devil:

Popravljeno . Popravil Original-One
Objavljeno

Ekonom lonc v malo večji izvedbi :lol:

Objavljeno

Men se je tut stalno segrevu do 90 pa tm!A je možn da zard tega k sm meu zlomlen ventil???Ta vikend grem po nov bat in ventil :OK: Tko da bo spet veselo :yea1:

Objavljeno

Zaradi tega se ti je ventil zlomu, tak ko se je men.

Objavljeno

nekateri avtomobili majo delovno temperaturo 110 stopinj. aprilia pa jo ma na 80 stopinj. ce mas not vodo, ti pri 100 stopinj zavre, tak da se splaca met glizantin. ;)

Kaj je glizantin? :huh:

Objavljeno

antifriz. namenska hladilna tekocina za masine. ;)

Objavljeno

Aja, bi pa takoj tko povedu :P

Objavljeno

eh... ...zamesal, sorry... :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!