Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

antifriz je tekočina ko ma dosti nižje ledišče kot voda oz destilirana voda...tak da ko je vune -10 da nea hladilna tekočina zmrzne in se da stroj uporablat tut pozimi...drgač tisto pa mislim da je neka druga tekočina...ki pa ma glih obratno kot antifriz...vrelišče ma večje kot navadna hladilna tekočina

Objavljeno

gays zelo velika možnost obstaja da presedim na tole ZVERINO

a kdo kej ve o tem motorju pac pa ce je gut cena... aja pa ma polini 155 kit not pa nic drugega, doda pa zraven se originalne dele vse...

povejte pac kar priporocate..

hvala :blush:

Objavljeno

a kdo kej ve o tem motorju pac pa ce je gut cena... aja pa ma polini 155 kit not pa nic drugega, doda pa zraven se originalne dele vse...

idi gledat...zgleda užitn :)

Objavljeno

jst bi ti dau en nasvet...vidu si kaj ti je mhr naredu...zdej je pa tuki polini...ves kaj hocm s tem povedat...bos pa pol povedu kako pa kaj...

Objavljeno

160 dokaj hitro sfuka ojnico. drugeče če koga zanima prodam polinija 160 potrebnega obnove za 25k al pa obnovljeniga za 60k

Objavljeno

a kdo kej ve o tem motorju pac pa ce je gut cena... aja pa ma polini 155 kit not pa nic drugega, doda pa zravena se originalne dele vse...

zelo čudno da ima pri 5500km že polini kit (pa če ga je že dav not je pa zlo čudn da ni menjav izpuha) pa tako močno zlizano prednjo gumo. Dobro ga preglej preden ga boš nabavu

Objavljeno

A ima sploh kdo v Sloveniji tako verzijo RSke? :hmm:

Objavljeno

jaz sem jo v mb v trgovini videl enrkat pa še na avtoneti se je prodajala ena tak da mislim da so samo nobeden od znanih je nima

Objavljeno

lepa :devil:

Objavljeno

Ja ta verzija je bla lepa sam jih sploh nikjer ni vidt :?

Objavljeno

Manuel Poggiali replica :OK:

Objavljeno

zelo čudno da ima pri 5500km že polini kit (pa če ga je že dav not je pa zlo čudn da ni menjav izpuha) pa tako močno zlizano prednjo gumo. Dobro ga preglej preden ga boš nabavu

ma tip je nekak isti k jst... pac rad menja zgodaj stvari haha ne hecam se morm res pogledat to pac v bliznji prihodnosti grem prečekerat. (izpuh ima narejen podobno kot zigc ce ves kako ga ima .) ) za prednjo gumo ga bom pa se vprasal kaj pa kako sigurno pa nebom kupoval na vrat na nos.

hvala!!! :worship:

Objavljeno

antifriz je tekočina ko ma dosti nižje ledišče kot voda oz destilirana voda...tak da ko je vune -10 da nea hladilna tekočina zmrzne in se da stroj uporablat tut pozimi...drgač tisto pa mislim da je neka druga tekočina...ki pa ma glih obratno kot antifriz...vrelišče ma večje kot navadna hladilna tekočina

.) <_< valda, da vem, kaj je antifriz; tisto je bilo kot vprašanje: "zakaj antifriz?"

Objavljeno

hja kokr se men zdi je to 125, ker ma kar velik prednji disk, razen če ma tut 50 tok velk disk :?

drgač pa tut mito to zmore, vpraš denzija kaj se da na mitotu delat :grim celo na msn-ju ma za avatar slikco ko gre po zadnjem tko ko ta

pa je res 50cc :hmm: sm gledu slike pa na lih tok velk disk pa na drugi strani je od unga ko ga ma 125

vrjetn ma kak 70cc kit not

Objavljeno

bom probu z minimototom kaj takega, pa bom porocal kako in kaj. ce bom se sposoben. :P

Objavljeno

Nova RS50 ma zdaj spredi 300mm disk :) Ampak za po zadnem, se mi zdi, da ima kit notr, orginal skoraj ni šanse da to nrdi. Ampak če bi imel kit, bi se mu moralo malo bolj zvrtet kot na posnetku :grrr

Se vidi drgač, da stoji na tačkah za sopotnika, ko ga dvigne na zadnega.

Pa ena kontra: mito po zadnem (denzi style)

post-3961-1159461292_thumb.jpg

Objavljeno

Nova RS50 ma zdaj spredi 300mm disk :) Ampak za po zadnem, se mi zdi, da ima kit notr, orginal skoraj ni šanse da to nrdi. Ampak če bi imel kit, bi se mu moralo malo bolj zvrtet kot na posnetku :grrr

ce nis opazo mogoc,se obratomer vstavi na 12 obrati pa v resnici grejo dlje :P sam ocitno kazalec od obratomera nima kam dlje it

Objavljeno

Bravo! :OK:

Tud jst sm probu dons mal svojo na zadnga spravlat, sam ni mogoče (prešvoh!!! :cry: )

Objavljeno

nč ni prešvoh, če gre moj mito, k je 6 speed po zadnem, gre tut aprilia :D

ti sam navij obrate visoke pol pa kuplengo spuščej pa boš vidu al gre al ne, sam morš met mal občutka tut, da so obrati skos enaki, k drgač ne bo ratalo...če se obrati višajo ko spuščaš kuplengo pomen da jo prepočas spuščaš, če pa padajo pa maš premal gasa

Objavljeno

Bravo! :OK:

Tud jst sm probu dons mal svojo na zadnga spravlat, sam ni mogoče (prešvoh!!! :cry: )

gre po zadnem....sam obvladat mors....tik pred se odpre rave oz tik pred 8k rpm bodi pripravlen da dvignes

Objavljeno

men gre na zadnega brez da ga kakorkoli cuknem gor, sam res da ne nevem kok, enih 5cm se dvigne guma

Objavljeno (popravljeno)

škoda da nisam z justaboyem posnemala malo njegove v akciji je šla kar fajn po zadnji. pa jaz svoje z njegovo sem se lahko igral ko je mela polinija notri z mojo pasem se mučil samo zdaj sem tak vse prodal. pride igračka ko nebo treba cukat da bo šla po zadnjem :OK: :OK: :OK:

ps gre po zadnji samo plastik ti nesme bit škoda

Popravljeno . Popravil norc 16

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!