Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Lahko je vm govort k mate RAVE :P , ... sej jst ga dvignem ene 10cm od tal, sam kaj k pol zmajka moči :blush: ! Drgač bom pa enkrat probu dt gor posnetk s APN6ko po tazdnem (30m) :D !

Objavljeno

z tomosom je 100x lažje kot z kako 125ko z mal premalo moči :)

Objavljeno

more it na zadno, če grem js s tomosom na zadno :D :D

tomos ma 50 kil pa skor 30 centi krajso medosno razraljo, visje tezisce, krajsa prestavna razmerja, itd... ;)

Lahko je vm govort k mate RAVE :P , ... sej jst ga dvignem ene 10cm od tal, sam kaj k pol zmajka moči :blush: ! Drgač bom pa enkrat probu dt gor posnetk s APN6ko po tazdnem (30m) :D !

RAVE ti ne poveca moci, ampak dvigne navor v nizkih in srednih obratih, to je ze blo ene 37654859x napisano.

btw, moj minimoto gre na zadnjega da ga mal (MAL!) cuknes, pa je dost... ...ampak js budala sm se zajebavu, pa sm fuknu... :D ...sm ze barvu plastike naslednjo noc do pol sestih zjutri.. :devil:

Objavljeno

ce nis opazo mogoc,se obratomer vstavi na 12 obrati pa v resnici grejo dlje :P sam ocitno kazalec od obratomera nima kam dlje it

Eh kurac to. Od Flame-a se je zvrtel 1x okol :OK: Al pa od denza:

post-3961-1159510149_thumb.jpg

Objavljeno

K smo šli mi enkat s Falme-om skoz mest (moto sršeni), sm se zravn njega pelu cca 110, obratomer se mu je pa kr okol zavrtel :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: zakon, res

Objavljeno

ej pa kaj je z tabo ona 50ka se zasuče isto kot tota nekje samo da tam se obratomer ustavi pri 12 tisoč obratov po zvoku pa slišiš da gre dlje. ker so pač inžinerji anredili da se do samo 12 zasuče cajger

Objavljeno

TOčn tko. To je tud zarad podobnosti z miletom, ki ima isto obratomer samo do 12.000rpm

Objavljeno

ej pa kaj je z tabo ona 50ka se zasuče isto kot tota nekje samo da tam se obratomer ustavi pri 12 tisoč obratov po zvoku pa slišiš da gre dlje. ker so pač inžinerji anredili da se do samo 12 zasuče cajger

Ne, sej se strinjam, da se zasuče več kot pokaže :) Samo je bolj zanimivo, če gre cager čez :OK:

Objavljeno

Ne, sej se strinjam, da se zasuče več kot pokaže :) Samo je bolj zanimivo, če gre cager čez :OK:

:grim :OK:

Objavljeno

Eno vprašanje za voznike zaprtih Rs-k. Koliko vam pije RS-ka če jo lepo voziš in koliko če jo ožemaš?

Objavljeno

Eno vprašanje za voznike zaprtih Rs-k. Koliko vam pije RS-ka če jo lepo voziš in koliko če jo ožemaš?

če greš na dalše turce ti pije tam okol 5L čez mest pa tud do 6L... o kakšni večji porabi pa nimam podatkov :)

Objavljeno

men odprta na kratke ture (do 30km) kur 6,5 litra, mam pa rave ventil

Objavljeno

z rave ventiljem nikoli odprta več kot 6,5 litrov na daljše turce do 5 litrov.

justaboyi pa konstano 5 litrov pije. na daljše mu je še 4,3 pila

Objavljeno

če je fergazer lepo naštelan pije isto; zaprta kod odprta :)

Objavljeno (popravljeno)

Evo fantje dons odpelu še zadnjo vožnjo z aprilio zdj bo pa lepo počivala v garaži dokler ne prodam čeprov se je kr težko poslovit :(

Blo je pa noro z zlabotom sva nardila drag race in sicer RS 160 proti NSR 165 pa sm ga pojedu sam razlike nevem kakšne ni blo. Tko da slavn zaklučk za mojo lubico .)

Popravljeno . Popravil RSmaniac
Objavljeno

Evo fantje dons odpelu še zadnjo vožnjo z aprilio zdj bo pa lepo počivala v garaži dokler ne prodam čeprov se je kr težko poslovit :(

Blo je pa noro z zlabotom sva nardila drag race in sicer RS 160 proti NSR 165 pa sm ga pojedu sam razlike nevem kakšne ni blo. Tko da slavn zaklučk za mojo lubico .)

sej še ni konc sezone :BUA:

Objavljeno

sej še ni konc sezone :BUA:

jah za nekatere je ze kar neki casa :cry: hehe no fajn da ste uzival fantje :OK:

Objavljeno

no ja pojedu lih ne no, se mi sliš k da bi me za 200m dol poču, ne pa za 2m :P

sej veš da NSR-a prot RS-i nima šans, itak sem pričakoval da me boš dol poču, ubistvu sem mislu da bo še večja razlika, tko sem bil pa presenečn da si me tok mal.

K če se spomnš spomlad k smo šli mal sprobavat je blo tko kt da bi se jaz z polno zablokirano NSR-o okol vozu :blush:

Objavljeno

ravno ni zabavno :grrr :grrr

Objavljeno

hotla sva sam sprobat če gre moja NSR-a zdej OK, in aprillia RS 160 se mi je zdela taprava referenca :D

Objavljeno

Pozdrav vsem. Mene pa zanima, kaj bi bilo narobe pri moji rski, ker mi kar ugasne ko se pripeljem v križišče oz. se kje zaustavim in moram speljati. Štamgas sploh ne zagrabi, pa če se še nevem kako trudiš. Fergazer smo imeli 2x narazen, probali smo tut novega notr in ni neke bistvene razlike. Najprej se še da lepo speljati brez problemov, ko se pa naslednjič ustaviš in hočeš speljati, pa motor ne pride do obratov tut če so nevm kako visoki... obrati kar hitro padejo. Pod 4 k motor hoče ugasnit, in potem moram hitro dat čok zravno... da lahko speljem, potem pa spet dol. In včasih sploh ni šlo brez čoka prit čez 4 k obrate, je motor kar zadušilo... (Svečko sem menjal, kar pa pomoje nima neke bistvene vloge pri tem, ali pač.) Pa še ko sem se peljal motor ni potegnil tako kot bi moral, samo da mislim da je zato bil kriv fergazer, ker je bila sitka kar zapacana. Hvala za odgovore.

Objavljeno

ferg je u kurcu..

nemore bit fergi, če je probu menjat... lohk je izpišn sistem kj u hurci...?

Objavljeno

nemore bit fergi, če je probu menjat... lohk je izpišn sistem kj u hurci...?

Ma cel motor je u kurci :D ...

Ma cel motor je u kurci :D ...

HEC

Objavljeno

Sm napisu da je bla mejhna razlika .)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!