Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

ziher mas sportn/predelan filter. al mas pa gobo not raztrgano.

Objavljeno

Goba u filtru je cela in čista, imam pa navaden filter. Auspuh pa je bil odprt že ko sem ga kupil...

Goba u filtru je cela in čista, imam pa navaden filter. Auspuh pa je bil odprt že ko sem ga kupil... Sumim pa gas zajlo in tisti plastični razvodnik. Zajla se mi ne zdi kot da bi bila originalna oz. mislim da je malo prekratka. Tisti razvodnik pa je bil počen, tisti štiftek notri in ni držal vredo skupaj, vendar smo to popravili...

Objavljeno

ej a sploh obstajajo mocnejse gredi za RSo kot original?

Objavljeno

Mislm da ne...

Če mislš s tem ojnico jo je men vegelj menju pa je reku da močnejše ni...

Objavljeno

obstajajo samo so kao iste edino iz drugacnega materjala so narejene ....

Goba u filtru je cela in čista, imam pa navaden filter. Auspuh pa je bil odprt že ko sem ga kupil...

Goba u filtru je cela in čista, imam pa navaden filter. Auspuh pa je bil odprt že ko sem ga kupil... Sumim pa gas zajlo in tisti plastični razvodnik. Zajla se mi ne zdi kot da bi bila originalna oz. mislim da je malo prekratka. Tisti razvodnik pa je bil počen, tisti štiftek notri in ni držal vredo skupaj, vendar smo to popravili...

hm ka pa ce bi mogu ti sam fergazer nastimat ?? mal dize premenat in tko ....

Objavljeno

Pel ga na servis pa ti ga bo serviser zrihtu... pa raj ne šraufi doma če ne veš kva je narobe

Objavljeno

Pel ga na servis pa ti ga bo serviser zrihtu... pa raj ne šraufi doma če ne veš kva je narobe

Pod tole se pa podpišem :yes: :grim

Objavljeno (popravljeno)

obstajajo gredi za sport production/grand prix predelave, sam stanejo $$$$$$$$$$. ;)

Popravljeno . Popravil Zok
Objavljeno

obstajajo gredi za sport production/grand prix predelave, sam stanejo $$$$$$$$$$. ;)

hmmm flemčiju to odgovarjaš ;) ;)

Objavljeno

hahahahahaha..dobra bla tale jernej...

kok stanejo NOVE plastike za r125 2006?

Objavljeno

kok stanejo NOVE plastike za r125 2006?

a boš mitota v aprilio obleku :P :P poklič na wombergerja pa praši .) :)

Objavljeno

Ja nima bit kej druzga kot uplinjač. Probaj ga naštelat z vijakom za fino nastavitev zmesi. Drugač pa te razumem; sm mel aprliio pa sem šraufal cele noči pa enkrat je delala drugič ne... K loterija .) Sej bo.

Objavljeno

a boš mitota v aprilio obleku :P :P poklič na wombergerja pa praši .) :)

sej lih zato me zanima...k un je dal ze eno ceno..kok vi grobo ocente kok bi blo?

Objavljeno

sej lih zato me zanima...k un je dal ze eno ceno..kok vi grobo ocente kok bi blo?

uf, drago, kompletne plastike skupaj z vsemi nalepkami sigurno stanejo okrog 200k sit ali še celo več

sicer pa da ne bom v plazno slame mlatu pa vpraš v vombija pa nj ti tam povejo, potem pa poroči :D

Objavljeno

:D

sam mašina od mitke pa plastike od aprilie tanove... to je popovn mutor!!! :OK:

(v 125ccm kategoriji)

Objavljeno

Odvisno za kero aprilio gledaš. Pri stari obliki je samo tista nalepka aprilia velika čez 30k (tko je men sosed reku). Drgač so pa komplet plastike z nalepkami vsaj 250k.

Objavljeno

Fantje!

Neki me zanima. Jaz bi dons hmalu novo aprilio zaaral do februarja, zaradi popusta 125.000sit. Zdaj ne vem, ali naj jo grem zaarat, ali pa naj počakam do februarja in tvegam da bo cena 125k višja? Kaj pravte?

lp Grega

Objavljeno

jst sem ga kupla tut konec februarja (ne rs 125, ampak tzr 50), pa je tut takrat blo popusta 10%, pa je bil že tanov, ne pa letnik 2005.

Objavljeno

Fantje!

Neki me zanima. Jaz bi dons hmalu novo aprilio zaaral do februarja, zaradi popusta 125.000sit. Zdaj ne vem, ali naj jo grem zaarat, ali pa naj počakam do februarja in tvegam da bo cena 125k višja? Kaj pravte?

lp Grega

Kupi zdaj, registriraj 2007 ;)

Objavljeno

Kupi zdaj, registriraj 2007 ;)

Zdej po novem se gleda starost motorja/avta, po prvi registraciji in ne po modelnem letu, je tako?

Objavljeno

jst sem ga kupla tut konec februarja (ne rs 125, ampak tzr 50), pa je tut takrat blo popusta 10%, pa je bil že tanov, ne pa letnik 2005.

Ja verjamem. Samo jaz zdej ne vem, kako bo pa pri aprilii februarja. Sem vprašal prodajalca, pa je rekel, da se bo ta cena obdržala do odprodaje zalog. Nova cena bo pa 1.175.00.sit. Medtem ko je cena zdaj pa 1.050.000sit. To pa je že nekaj.

P.S. Ali kdo mogoče ve, če bodo drugo leto kakšne druge barvne kombinacije?

Objavljeno

Ja in kaj potem če jo boš kupu. Tako al tako bo prva registracija šele 2007, in ko boš prodaju, boš lepo povedu, da si motor kupu, ko je bil znižan. Dejansko si ga pa uporablat začel šele 2007 .)

Objavljeno

Gregc: V isti dilemi sem bil jaz.A nej jo letos ali drugo leto.Pa sem se odločil da jo uzamem konec februarja,ker bodo sigurno kakšni spomladanski popusti,pa mogoče še kakšna nova barva (upam) .) Mi je brezveze letos kupvat pa registrirat pa vse,zato, da se bom do konc oktobra vozu.

Objavljeno

Gregc: V isti dilemi sem bil jaz.A nej jo letos ali drugo leto.Pa sem se odločil da jo uzamem konec februarja,ker bodo sigurno kakšni spomladanski popusti,pa mogoče še kakšna nova barva (upam) .) Mi je brezveze letos kupvat pa registrirat pa vse,zato, da se bom do konc oktobra vozu.

Ja imaš prav. Ampak si prepričan da bodo popusti tudi takrat?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!