Urban K. Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 Ja imaš prav. Ampak si prepričan da bodo popusti tudi takrat? Če ne takrt pa konc aprila oz. začetk maja!
Roky Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 Ja imaš prav. Ampak si prepričan da bodo popusti tudi takrat? Jah upam, da bodo,ravno zagotoviti ti nemorm,če bom pa ta teden hodu kej mimo Vombergarja se bom pa ustavu pa mal povprašov ;) Drugač pa bolš 2007 letnik,ker pri prodaji motorja se bo par jurčkov gor poznal .)
JaRaNe Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 mene pa zanima kaj je to zaen stikalčk k je na levi ročki, čist spodaj, zravn troble, na un stikalčk sta povezana 2 kabla, en je pod enmu vijakom, en je pa tko na enmu plehu, in men se je un na plehu enostavno odtrgu in zj me zanima kaj sploh je to :?
JeRn3j Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 mene pa zanima kaj je to zaen stikalčk k je na levi ročki, čist spodaj, zravn troble, na un stikalčk sta povezana 2 kabla, en je pod enmu vijakom, en je pa tko na enmu plehu, in men se je un na plehu enostavno odtrgu in zj me zanima kaj sploh je to :? Se mi zdi da mislš un knof, k je za začetk štoparce in konec... al pa je to knof za blendat :D Uglavnm... mam jst 1 problem... zjutri utaknm kluč, obrnem dam knof za učig 1x za kurbla in potem nč več... ko pritisnm ponovno se nč ne zgodi (ni iskre) tud una lučka za tačko, ter (N) se skoraj ugasneta, ter lcd ekran ugasne in ura se resetira... ko pržgem knof za luči ekran crkne, luči pa koomaaj svetijo... ko sm ga pa porinu po klancu je pa u prvo užgal.... A je akumolator prazn??? ker to se mi je že včeri in dons zjutri, ter dons ko sm šu iz šole zgoddl ... je treba akumolator menjat, al se ga da kako nafilat?? ok mejte se ajde :)
rosse20 Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 ja akumulator bi znal bit... napoln ga s polnilcem za akumulatorje. če pa ne bo pomagal, boš pa verjetno mogu novga kupit.
JaRaNe Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Se mi zdi da mislš un knof, k je za začetk štoparce in konec... al pa je to knof za blendat :D ni za blendat, najverjetneje bo res to knof za štoparco tnx
Avery Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 A kdo pozna ta motor? http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1051209# Dejte mi mal svetovat da se nebom glih preveč nasral, vem da je bil paden, zanima me predvsem mašina pa geštel.
Aless Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 A kdo pozna ta motor? http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1051209# Dejte mi mal svetovat da se nebom glih preveč nasral, vem da je bil paden, zanima me predvsem mašina pa geštel. stel verjetno ni nic dobil.....drugac je verjetno zvit nosilec prve maske(kontra od smeri padca),...pa km tezko ce so realni!
JeRn3j Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 stel verjetno ni nic dobil.....drugac je verjetno zvit nosilec prve maske(kontra od smeri padca),...pa km tezko ce so realni! KM ji so komot realni jst mam isti letnik pa 10500 km medtem ko ma pa kermi1 okol 6000 ( se mi zdi) .) ja akumulator bi znal bit... napoln ga s polnilcem za akumulatorje. če pa ne bo pomagal, boš pa verjetno mogu novga kupit. Hmmm polnilc za akumolator :? prvič slišm, kje se da dobit oz. ga ima kdo za posodit :? :?
rosse20 Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 ja mi ga imamo doma... sam verjetno si predaleč, da bi si ga prišel sposodit
norc 16 Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 KM ji so komot realni jst mam isti letnik pa 10500 km medtem ko ma pa kermi1 okol 6000 ( se mi zdi) .) ok stiskajte si oči pred resnico. moja 2004 pa je imela 21 tisoč km ko sem jo prodal pred mesecom dni
Zok Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 enak kot za avtomobilski akumulator. vzges ga lahko na poriv, pa se vozi brez luci, cez ene 100 km bi moglo nazaj spet delat vse, ce pa od zacetka (neki casa po tej furi) se vzge, pol pa spet nic vec, je pa akumulator hin (10 jurjev). ce pa ni nobene razlike mas pa stator hin (70 jurjev, za rabljenega sm dal 15 jurjev). sicer pa se vse da lepo premeriti, ce imas univerzaln instrument (multimeter). ;)
Andro90 Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 To kok ma kšn motor km je čist od voznika odvisn... en ma motor k se z njim usak dan vozi drug pa zato da sam med vikend mal šminkera
Zok Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 aja, akumulator je potrosni material, zivljenjska doba je 3-4 leta!
JeRn3j Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 ok stiskajte si oči pred resnico. moja 2004 pa je imela 21 tisoč km ko sem jo prodal pred mesecom dni lej nisi vidu mojga motorja, niti od kermija tako da ne govor .) .) .) Pr mojmu sm vse kar sm menu je disk ploščice (7000km) pa žarnco k je crknla... ostalo še use dela (dobr zdej akumolator jebe) sam je pač 4 leta star... jebi ga.... .) .) .) P.s. kako 21.000??? a je nisi prodou enmu k živi na igu??? una je mela 16.000 pa še mal.... TI TI TI :nono: :P
Roky Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Nej mi en lastnike RS125 2006 prosim pove,če se da ogledala "pospravt" oz. zavrtet okol,ker živim v bloku pa če so fiksna je mal težko motor pospravt ? :hmm:
JaRaNe Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 se jih da pospravt, vsaj pri letniku 99 :) mislim pa da tudi pri drugih :OK:
Matex_46 Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Nej mi en lastnike RS125 2006 prosim pove,če se da ogledala "pospravt" oz. zavrtet okol,ker živim v bloku pa če so fiksna je mal težko motor pospravt ? :hmm: Da, se da. Takoa ali tako so neuporabna in jih lahko kar dol odviješ. :D
BaHa Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Da, se da. Takoa ali tako so neuporabna in jih lahko kar dol odviješ. :D ma ja kar neki ..... ogledala rabs .)
Stroj Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 To itak da jih. Lahko vsaj nromalno prečekiraš če je kdo za tabo pa ko prehitevaš, zavijaš, itd. .)
Matex_46 Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 :P ma ja kar neki ..... ogledala rabs .) To itak da jih. Lahko vsaj nromalno prečekiraš če je kdo za tabo pa ko prehitevaš, zavijaš, itd. .) ma ne, nerabiš :D :P brezveze, če daš ogledala dol dobiš še 5 km/h več (bolj je aerodinamična) potrebuješ jih le v primeru, ko Mitota gledaš kako zaostaja. :P :D
JeRn3j Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 potrebuješ jih le v primeru, ko Mitota gledaš kako zaostaja. :P :D :lol1: pa da vidš voznikov obraz ( :angry: ) :lol1: haha dobra ta :D
Roky Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Da, se da. Takoa ali tako so neuporabna in jih lahko kar dol odviješ. :D Ma sej tapru bojo šli žmigovcu drugi gor,ker k jo bom čez vrata tlaču bo itak use preč letel :D
Andro90 Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Ma sej tapru bojo šli žmigovcu drugi gor,ker k jo bom čez vrata tlaču bo itak use preč letel :D Ah sej neboš kamjon kupu da nebi šlo čez vrata :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se