Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Zok mogoče fotura 114 ker kokr vidm pr mitotih v prometni piše 129kg pri RSi pa 139kg. Sigurn je pa tko da je pri obeh navedeno enak in sicer če je suha teža al pa z vsemi tekočinami :?

Objavljeno

aja pa popravek, sem sel gledat prodajajo jo za 1050k :BUA:

Flame, že res 1050k, ampak to je cena za novi model. Za stari model je pa cena toliko kot sem prej rekel.

Objavljeno

Zok mogoče fotura 114 ker kokr vidm pr mitotih v prometni piše 129kg pri RSi pa 139kg. Sigurn je pa tko da je pri obeh navedeno enak in sicer če je suha teža al pa z vsemi tekočinami :?

RS ma 114 kil suhe mase, AF1 pa 117.

Za Mitota ne vem al gre za neto al bruto maso. ;)

aja, pust prometno, sam tovarniski podatki kaj veljajo - men je v prometni pisalo 176 kil! ;)

Objavljeno

NOVI TUONO 125 07 :OK:

IPB Slika

Objavljeno

flejm pocaki mal se no...kaj se ti tok mudi? :?

ostali majo prou..

aja moj mito ma 115kg :D

Objavljeno (popravljeno)

tip mi je dal živca (mehanik) na telefon (katerega tudi sam poznam) in je rekel da je naprej prodal cilinder pac in mu je manj delo računal...

ne kupuj tega...tak kot ti je ze norc 16 povedal,...en moj kolega je so gledat ta motor,...ti mu je reko da kao nima original cilindra in da mu da motor za 750k....torej iz tega lahko sklepas da noben ne gre pri 5k km dajat gor kita,pa da ce ti ne pokaze cilindra je bil po vsej verjetnosti zariban in ga da za tak mali dnar ker se hoce cimprej motorja resit,ker po vsej verjetnosti je tudi ojnica hin oz ce se ni pa se bo.....pa tudi iz lastnih izkusenj ti povem da kit ne prinese nic dobrega.....mene je termostat prvic kostal 100k ker sem dal kit gor,v drugo me je stal 40k....v tretje me je pa kit ko je ojnico unico stalo popravilo krepko preko 100k....zdaj je pa mir ze 3k km....samo je pa motor v prodaji....treba kupit nekaj za po zadni pa po offroadi :D

tega motorja ko si dal link nikakor ne priporocam!

grd :BUA: tak kot ze stari model

Popravljeno . Popravil justaboy
Objavljeno

tip mi je dal živca (mehanik) na telefon (katerega tudi sam poznam) in je rekel da je naprej prodal cilinder pac in mu je manj delo računal...

Flame tm k ma živc prste vmes, že lahka veš da je nateg :BUA:

Objavljeno (popravljeno)

Wow :eek: Lep je k svina,veliiiik lepši od 2005 :OK: Sam škoda ko mi ni do nakedov <_<

Popravljeno . Popravil Roky
Objavljeno

glede cilindra je res da nevem zakva bi dajal kit gor po 5k kilometrih... to bom se uprašal...

prodaja ga pa zaradi vpisa na zeljeno fakulteto (izredni vpis(ni bil sprejet))

aja pa se neki jst sm moj cilinder menu pri 800km pa ni biu nic ribnen.. how about that? :P

Objavljeno

Flame tm k ma živc prste vmes, že lahka veš da je nateg :BUA:

word

Objavljeno

glede cilindra je res da nevem zakva bi dajal kit gor po 5k kilometrih... to bom se uprašal...

prodaja ga pa zaradi vpisa na zeljeno fakulteto (izredni vpis(ni bil sprejet))

aja pa se neki jst sm moj cilinder menu pri 800km pa ni biu nic ribnen.. how about that? :P

lažeš pač :D :D ;) joke

Objavljeno

moj bajkic ma cca 10 delovnih ur (al pa se to ne), pa me vedno bolj ma da bi menjal termicno skupino... ...how 'bout that? :)

Objavljeno

mal zaspala tale temca a? mene pa zanima ce je 34ka fergazer dovolj za polini 160? :?

Objavljeno

nep.minimalno 52 more bit. Pa firma more bit bing drugače ni nič.

Objavljeno

ja, pa da pol poleti... :D

Objavljeno

mal zaspala tale temca a? mene pa zanima ce je 34ka fergazer dovolj za polini 160? :?

na kerem motorju bos pa mel polinija....jaz ti ga odsvetujem...vsaj jaz nisem mel srece z njim....sem pa mel bliz 200k stroskov zarad njega :P

Objavljeno

off: a ma ker za prodat nosilec za desno voznikovo stopalko? :? nej prosim piše na pm al pa me vpiše na msn

lp

Objavljeno

off: a ma ker za prodat nosilec za desno voznikovo stopalko? :? nej prosim piše na pm al pa me vpiše na msn

lp

crashed :?

Objavljeno

BaHa nisem se razbil (je komej 1 mesec od zadne nesreče :P ), samo odlomla se mi je ena od tistih ušes ko držijo stopalko tak da mam zaj samo za silo gor stopalko narjeno. :)

Objavljeno

ti že veš- |GaPi| tuning :lol1:

Objavljeno

ja, pa da pol poleti... :D

mislis zaplava... :)

Objavljeno

mislis zaplava... :)

Oziroma se utopi v bencinu :)

Objavljeno
ti že veš- |GaPi| tuning

Sam mene posluš! boš vidu kak motor boš mu, k te mam tok zlo rad :OK:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!