Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Sej zdej ga bo baje Vegl pregledu (RS125) :) Pa se bo pol vidl

Objavljeno

V knjižici od polinija piše da priporočajo dellorto 28, tud še 34 nekak sam so pa baje pol že višji napori.

Objavljeno (popravljeno)

okej mam neki dela za vas strokovnjake. in sicr se ustavlam na križišču...pod nizkimi obrati ker sm meu pred 1000km delano generalko, in moja rska iz lepga umre. kr zamori k da bi zmankal benza. kurblam jz pa to...nič probam porinat in faakkk nubene kompresije. razderem zadevo in najdem takle bat

http://img228.imageshack.us/img228/3017/dscf0002gr1.jpg

no nvem kk je to ratalo ampak celinder je brez usakiga najmanšiga risa. aia mašina je pa rotax 122. ok. zj ko sm že glih dol zmeto plastike mam še par uprašanj. a je tole že odblokeran al se še da kj narest

http://img178.imageshack.us/img178/2995/dscf0010ig4.jpg

http://img208.imageshack.us/img208/3366/dscf0011az0.jpg

to j to. aia pa povejte mi kje se kj dobijo bati in kok so kj cene. sm pa iz okolice celja tk da bi blo fajn če se da tu kje dobit, čene pa grem tut kam dlje ponj. hvala za odgovore. lp

Popravljeno . Popravil JetStream
Objavljeno

to je zaribal :D

no isto je men nardil :P

drgač pa sožalje :BUA:

Objavljeno (popravljeno)

Ribnl! Cene ponaredkov so okol 27k, za original sm dav pa js nekaj manj kot 35k.Za cele ne vem sam vi mate mislm d tm nek v MB Aprilio, za druge bate pa ne vem povedat v vaših koncih...

Si mel pa enga dobrga majstra d je tok grdo zavariu nazaj :D pa zasilikonano je tut ful lepo :grrr

Ja teh 2 blokad ni več, ena je pa še v cilindru katere fotke nisi dav zravn tko d če maš tm blokado zuni oz. imaš izpušni ventil je makina odprta!

Popravljeno . Popravil Zigc
Objavljeno

u celju probi pri božiču vprašat.

on je včasih projala aprilie. če jih še, pa ne vem.

Objavljeno

u celju probi pri božiču vprašat.

on je včasih projala aprilie. če jih še, pa ne vem.

bejz stran od bozica, k te bo v luftu nategnu, pa se caku bos ko budala! poklic na avto triglav LJ, pa ti posljejo po posti (okrog 35k te bo prsl), al pa ce das Vertex bat namest Asso-ta, tega mors pa najdit na netu, pa ga iz tujine narocit, okrog 105 evrov pride.

aja, stroj mas odprt, RAVE ventil mas tud (ona ploscica v izpuhu), ampak ti priporocam da ga razdres in ocistis saje dol, k ne zgleda ravno sterilen.. ;)

Objavljeno

bejz stran od bozica, k te bo v luftu nategnu, pa se caku bos ko budala! poklic na avto triglav LJ, pa ti posljejo po posti (okrog 35k te bo prsl), al pa ce das Vertex bat namest Asso-ta, tega mors pa najdit na netu, pa ga iz tujine narocit, okrog 105 evrov pride.

aja, stroj mas odprt, RAVE ventil mas tud (ona ploscica v izpuhu), ampak ti priporocam da ga razdres in ocistis saje dol, k ne zgleda ravno sterilen.. ;)

po vertexa se lahko zapeljes do najblizje trgovine v italiji :) ce ti ni tak problem ... al pa ce koga poznas dol k vidm da si lih iz mbja :hmm:

Objavljeno

okej mam neki dela za vas strokovnjake. in sicr se ustavlam na križišču...pod nizkimi obrati ker sm meu pred 1000km delano generalko, in moja rska iz lepga umre. kr zamori k da bi zmankal benza. kurblam jz pa to...nič probam porinat in faakkk nubene kompresije. razderem zadevo in najdem takle bat

http://img228.imageshack.us/img228/3017/dscf0002gr1.jpg

no nvem kk je to ratalo ampak celinder je brez usakiga najmanšiga risa. aia mašina je pa rotax 122. ok. zj ko sm že glih dol zmeto plastike mam še par uprašanj. a je tole že odblokeran al se še da kj narest

http://img178.imageshack.us/img178/2995/dscf0010ig4.jpg

http://img208.imageshack.us/img208/3366/dscf0011az0.jpg

to j to. aia pa povejte mi kje se kj dobijo bati in kok so kj cene. sm pa iz okolice celja tk da bi blo fajn če se da tu kje dobit, čene pa grem tut kam dlje ponj. hvala za odgovore. lp

jaz ti bom reko samo sozalje,sicer se nism cist ziher,sam mi dej sliko od glave od cilindra,ker men je na poliniju nardilo taki bat ko je dobla blajerca luft.....tako da ne racunaj na strosek 20k ampak na strosek 60+k min!

Objavljeno

jaz ti bom reko samo sozalje,sicer se nism cist ziher,sam mi dej sliko od glave od cilindra,ker men je na poliniju nardilo taki bat ko je dobla blajerca luft.....tako da ne racunaj na strosek 20k ampak na strosek 60+k min!

ne strašit fantka, k bo pol kolo al pa rolerje nabavu :D

Objavljeno

in po lsi bo mamca oddahnila da se mulc ne bo z motorjem ubil, na koncu ga bo s kolesom avto zgazu.... kruta ma realna :(

Objavljeno

al bo pa pozabiu da spredej levo ni sklopke... pa bo prtisnu ko bo misliu šaltat... pa bo leteu čez balanco...

Objavljeno

Prosim ne pretiravat :)

pa ej no... joke je biu... ka ne kapiraš for

Objavljeno

pa ej no... joke je biu... ka ne kapiraš for

Kapiram, sej tud jaz nism resno mislu... :D

Objavljeno

jaz sem isti bat iz polinija ven dal ko mi je ribno pa je ojnica sla gobe nabirat.....pa sem mel stroska za 120k!

Objavljeno

ma kapa se še da zrihtat samo gred pa ne. hin je vzami dol še celi celinder. in pol sprobaj kolko lufta ima

Objavljeno

fajn jo je natoklo ja

Objavljeno

jah kurac pa rolerji tist že mam kolo pa tut :P tk da morm pol kj druzga nabaut :grim evo še tale fotka če bo kj več povedala

http://img231.imageshack.us/img231/2871/dscf0012lc8.jpg

čene pa mi vi neki zrihtite. ka vem neki za mile pare pač..tok da ulaufa stroj, po pa adijo :OK:

pripravi se na strosek ojnice 37k plus presanje 10-15k,...pol bat,ce kupis ponaredek prides okol 20k pa obnovitev glave par jurjev.

Objavljeno

glava je vredi ce le ni zvita (ce je, jo pa poravnas, in obenem se za kake 0,2 mm dol prbijes), motorna gred tud ni nujno da je sploh kaj naceta, daj cilinder dol pa probi ce ma kaj zracnosti (z eno roko vleces ojnico gor in imas (roko) obenem naslonjeno na blok masine ali motorno gred, z drugo jo pa tolces dol, pa s taprvo roko cutis ce se kaj premika), bat kupi nov, ce je cilinder neposkodovan bi ti moglo delat tak ko je treba.

aja, pa ne panike delat, glava sploh ni tak kriticen element kot izgleda, glavno da dihta u nulo, pa da bat ne tolce v njo. pa ima predpisan kompresijski prostor.

aja, ta glava sploh ni kriticna, moja je bla 3x bolj naceta, pa nisem mel glede nje nobenega problema, da je le blo originalno tesnilo not... ...z zicno krtaco sam saje spuci dol (pa ne bit prevec grob tam kjer pride tesnilo), pa bo to to. ;)

motorna gred pa tud zlepa ne crkne, ce je le mazanje blo v mejah normale. ;)

poglej na levi strani masine, odpri tist majhen plasticen pokrov, kamor greta not dve cevki pa ena zajla, tam not je oljna pumpa... ...odpri tisto, pa poglej ce je zajla pritrjena tako kot je treba (men je 1x dol padla, pa je isto takle zaribu... ...lahk pa tud kr potegnes za zajlo, pa ce ti jo samo nazaj not potegne, pomeni da je zajla ql...

preveri se dovod olja od oljnega rezervoarja do pumpe, in pa od pumpe do uplinjaca... mora biti cel, in brez mehurckov... ...ce pa sam mesanico delas, pa to preskoci.. :)

Objavljeno

čaw

sorry k pišem v to temo k je mal :topic: sam upam da mate kašn mnenje!

a se splača kupit aprilio etx L.99 34.000km (se mi zdi mal velik) za 200.000sit ma pa nov bat z 200km.

ja se zdi pocen sam je motor karamboliran. sprednje vilce, prva guma, kiler, avspuh, spraskane plastike,pa še neki malenkosti je v pi.....!

fora je u tem da jst skor vse te dele mam od gilere endure.

zanima me kaj vi pravte? se mi ga splača kupt za ta dnar. prodajalc prav da ga bom komot za 300.000 sit prodal. jst sm pa kr skeptičen glede teh stvari.

tnx za mnenja

by

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!