Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

čaw

sorry k pišem v to temo k je mal :topic: sam upam da mate kašn mnenje!

a se splača kupit aprilio etx L.99 34.000km (se mi zdi mal velik) za 200.000sit ma pa nov bat z 200km.

ja se zdi pocen sam je motor karamboliran. sprednje vilce, prva guma, kiler, avspuh, spraskane plastike,pa še neki malenkosti je v pi.....!

fora je u tem da jst skor vse te dele mam od gilere endure.

zanima me kaj vi pravte? se mi ga splača kupt za ta dnar. prodajalc prav da ga bom komot za 300.000 sit prodal. jst sm pa kr skeptičen glede teh stvari.

tnx za mnenja

by

js se neb jebow s tem... raj ga v enem kosu prpel dam pa upurabi dele, če se bo (boh ne dj) teb kj z mutorjom zgudil, kr nkoli ne veš

moje mnenje...

Objavljeno

čaw

sorry k pišem v to temo k je mal :topic: sam upam da mate kašn mnenje!

a se splača kupit aprilio etx L.99 34.000km (se mi zdi mal velik) za 200.000sit ma pa nov bat z 200km.

ja se zdi pocen sam je motor karamboliran. sprednje vilce, prva guma, kiler, avspuh, spraskane plastike,pa še neki malenkosti je v pi.....!

fora je u tem da jst skor vse te dele mam od gilere endure.

zanima me kaj vi pravte? se mi ga splača kupt za ta dnar. prodajalc prav da ga bom komot za 300.000 sit prodal. jst sm pa kr skeptičen glede teh stvari.

tnx za mnenja

by

200.000 je definitivno prevec ce je razbit!

Objavljeno

kok stane komplet tesnil za rs12?

33k sit, dobiš pa res vsa tesnila vključno z vsemi semeringi, gumicami itd., uglavnem vse kar rabiš, vsega skup je več kot 30 kosov v tem paketu

jst sm za tolk denarja dubu pr vombergarju

Objavljeno (popravljeno)

Če pašejo vilce od RSke (kar dvomim) ti jih jaz dam za eno fer ceno, men ležijo doma .)

Popravljeno . Popravil FocusFanatic
Objavljeno

+ razbit nos (po želji naredim še kaj drugega) .)

dobr si mu posvetu :blink:

Objavljeno (popravljeno)

ma ja pač vprašam ker vidm da jo prodaja ne :lol1:, bi mogu napisat zravn: bejba ni naprodaj

Popravljeno . Popravil k0ci
Objavljeno

Bejba je simbolicna. :P

Objavljeno (popravljeno)

odlično ohranjen :lol1: :lol1: :lol1: če je pa ta motor odlično ohranjen... pol pa tud ne vem no :lol1: ;) jst bi ubistvu sam bejbo kupu ;)

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

Žiga pomoje bolš, da zamenjaš sliko na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.), da se naute po nepotrebnem kregal :)

Objavljeno

odlično ohranjen :lol1: :lol1: :lol1: če je pa ta motor odlično ohranjen... pol pa tud ne vem no :lol1: ;) jst bi ubistvu sam bejbo kupu ;)

ka res ne štekate?? prodaja motor, tehnične lastnosti so pa od bybe :D :D

Objavljeno

jaz sem isti bat iz polinija ven dal ko mi je ribno pa je ojnica sla gobe nabirat.....pa sem mel stroska za 120k!

men je tud zatolklo bat v glavo...pol je bla pa ojnica zjebana

fajn jo je natoklo ja

men jo je zihr 3x bl...skou pou centimetra notr.. :(

+ razbit nos (po želji naredim še kaj drugega) .)

kaj si pa ti tok zivcn :?

kdo sploh je ta bejba..sprasujem ker ni slaba...sestra?...tvoja varuska mogoce :devil:

al pa picka..uglavnm dobra dobra :D

Objavljeno

Lol :D

kere mate to vi žigc ti jih sam nalufti use pa bo mir .)

Objavljeno

jao ej ste bogi... :friend1: vidte eno pičko na sliki pa čist popizdite :glare:

Objavljeno

jao ej ste bogi... :friend1: vidte eno pičko na sliki pa čist popizdite :glare:

ja... pa še poznate je ne... zdej vem, da nkol ne smem bybe na motorju slikat... :D

Objavljeno

Lahk bi en moderator tele poste,k se nanašajo na punco zbrisov, da nebo prebrala pol bo pa Žigc bogi :) Btw. tole je zlo mim teme že :)

Objavljeno

Lahk bi en moderator tele poste,k se nanašajo na punco zbrisov, da nebo prebrala pol bo pa Žigc bogi :) Btw. tole je zlo mim teme že :)

hehe... sam res.. zgovarjamo se o ženskah, naslov je pa "125 javte se" zdj edin 125 kilske sumopunce, sam pustmo raj to :D

Objavljeno

hehe... sam res.. zgovarjamo se o ženskah, naslov je pa "125 javte se" zdj edin 125 kilske sumopunce, sam pustmo raj to :D

Pomoje si ti mal temo zgrešu,topic je Aprilia RS125 :hmm: :huh:

Objavljeno

Pomoje si ti mal temo zgrešu,topic je Aprilia RS125 :hmm: :huh:

opla... loooool :D :D :D

jao... ja res sm... ker ne pogledam ker naslov je... če so pa zdej v vseh temah iste debate...

ko nej pol vem

sorry :D

Objavljeno

Juu folk.. ste vidli kak zlo dobro ma en Aprilio pobarvano tam v ovi temi "Fotografije motociklov 125-250ccm"

Zmago je :OK:

Objavljeno (popravljeno)

Juu folk.. ste vidli kak zlo dobro ma en Aprilio pobarvano tam v ovi temi "Fotografije motociklov 125-250ccm"

aja zej wem kdo je to ..... lejga ej ce bos bral ta post me vpis v msn .... mi smo se pa skupi fural po obali hehe :OK: a tko si zej tole usmeku zakon zakon :OK:

to je un, k ga je modri dirkac takrat prpelu kadar smo se srseni zbral za MTEjov pogreb :cry:

Popravljeno . Popravil BaHa
Objavljeno

ka mi lahka še plis povete mal kje se da sobit konce za aprilio. konkretno bat, k jz za1x vem sam za 3 servise pa bi rd še mal okol poklicou pa d vidm kk so cene. lp

Objavljeno

Sam je res hudo pobarvana :OK:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!