Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

ka mi lahka še plis povete mal kje se da sobit konce za aprilio. konkretno bat, k jz za1x vem sam za 3 servise pa bi rd še mal okol poklicou pa d vidm kk so cene. lp

a res mislis da obstaja vec konkretnih servisov? :P

lej, original (asso) dobis na avto triglav (iz LJ posljejo tud po posti), bozica v CE se izogibi (pooblascen gor al dol, nategant je, in to velik), kopijo (vertex) bos mogu pa iz tujine narocit (nazadnje je bil 105 evrov). ;)

Objavljeno

ja no pač kje in kokk dobim najcenejši bat in afkors tut tesnila. pa sj ni treba d je orginal.....praviš d se dobi iz tujine. kk pa pol to lahka dobim jz? po pošti? kuk me pol kj poštnina prije. pač show me the way:P jz nism še nkol tega delou tk da res plis za pomoč. lp

Objavljeno

hm, narocit ga mors na internetni trgovini... ...moj bratranc je to 2x naredu (1x od tega za mene.. :P), lahk ga vprasam kje, pa kolk je dal za postnino... v glavnem ena cena je bla 105 evrov, pa ne vem al s postnino al brez, ampak mislim da brez, se bom pa pozanimu.. .;)

Objavljeno

hm, narocit ga mors na internetni trgovini... ...moj bratranc je to 2x naredu (1x od tega za mene.. :P), lahk ga vprasam kje, pa kolk je dal za postnino... v glavnem ena cena je bla 105 evrov, pa ne vem al s postnino al brez, ampak mislim da brez, se bom pa pozanimu.. .;)

ob kašnih urah tole piše... shame on you :D

Objavljeno

ja ob kaksnih pa ti pises? :P

Objavljeno

no ja pozanimi se kak se to dela pa link mi dej. lp

Objavljeno

Men je en zrihtu assota z obročki vred za 120€!!!Za ventil sm dal pa še dodatnih 100€!Ampk končn mam vse dele!! :OK: Tko da bo moja struja končn spet v voznem stanju :yea1:

Objavljeno

haha zok ej ob pol 2 ponoc pa ob pol 6 zjutri si sploh kaj spal :kva2: :P .

aja fantje kaj si mislte o TEMU, prav clovk da je cel prednji del za u kurac...

jst bi to nabavu za 300 pa pol cez zimo urihtu sam nevem kok bi ble pac stevc tank hladilnik plastike pa to pa vilce... (deli od gume so celi pravi) aja pa ne skrbet zarad casa ga mam do maja nasledn let :blush:

Objavljeno

karamboliran motor ne bo nikoli tak kot nekaramboliran, pa tud če boš poštimov, mogoče na nekaterih delih ni vidnih poškob, so pa vseeno poškodovani, za malenkost kriva spredna feltna, ogrodje itd. , vse to pa kar dost vpliva na vozne lastnosti, bi pa za popravilo tud kar dost odštev, že samo tank, in plastike z vsemi nalepkami in vetrobranskim steklom zna stati prek 200k sit (odvisno katere plastike so polomljene, predvidevam sprednja strehca, sprednja maska, stanske plastike), potem vilce sigurno vsaj 50k sit, armatura slabih 50k sit, hladilnik pa prav tako

cene niso toče, ker tako samo predvidevam, boš pa za popravilo sigurno odštev okrog 350-400k sit (če boš kupoval nove dele)

Objavljeno

prste stran od tote rske:

evo dve sliki od nje

post-4575-1160843551_thumb.jpg

post-4575-1160843603_thumb.jpg

Objavljeno

Kr dobr je tole udarjen :BUA:

Objavljeno

jap... ej norc a kej ves kva je lastnik delu ?? :BUA:

1. lastnik je bil iz LJ ker sem se zanimal za nakup masine,ker je moja takrat zaribala....zdajsni lastnik pa je iz mb...ker je ocitno mislo da bo popravo pa za vecji dnar prodal,...pa se je zmoto.....jaz sem mislo it ta tedn gledat,sam nism utegno....bom videl ce mi bo ta tedn uspelo it pogledat,....sam dvomim da se splaca to kupit!

Objavljeno

haha zok ej ob pol 2 ponoc pa ob pol 6 zjutri si sploh kaj spal :kva2: :P .

aja fantje kaj si mislte o TEMU, prav clovk da je cel prednji del za u kurac...

jst bi to nabavu za 300 pa pol cez zimo urihtu sam nevem kok bi ble pac stevc tank hladilnik plastike pa to pa vilce... (deli od gume so celi pravi) aja pa ne skrbet zarad casa ga mam do maja nasledn let :blush:

ne kupvat tega kr se bos najebu ...... sm ze jst hotu neki malga zasluzit :blush: ma ko mi je mozakar povedu kaj vse in koga sm cist nezadovolno spustu slusalko :grim

Objavljeno

KAJ PA TOLE?

a je ze kod kej vidu, slišu o njej ?

pizda tale 05 modeli so mi tok hudi.... :wub: :blush:

A se meni samo zdi, ali res nekam čudno zgledajo spredne vilce? Nekam preveč nazaj pomaknjene? :hmm:

Mi lahko kdo pove kaj bi se zgodilo, če bi vozil zweitakterja(konkretno RS-ko) dolgo časa pod nizkimi obrati?

Je možnost da ribne ker ne dobi dovolj olja?

Objavljeno (popravljeno)

KAJ PA TOLE?

am tale rska je od oniga denika ko je bil nekoč gori ko je kao šla 200. kolko jaz vem jo je enih 3-4 krat skipal. plust tega je že bat moral menjat. pol pa bi se še naj ta lastnik enkrat skipal

aja rsko če v nizkih furaš tu je samo odvisno koliko gasa daš več goriva več olja nič ni vezano na obrate. plus tega ima motor brez gasa že nastavljeno mazanje

Popravljeno . Popravil norc 16
Objavljeno

KAJ PA TOLE?

ne kupuj tega.....poznal prviga lastnika...vec na pm al pa msn

A se meni samo zdi, ali res nekam čudno zgledajo spredne vilce? Nekam preveč nazaj pomaknjene? :hmm:

Mi lahko kdo pove kaj bi se zgodilo, če bi vozil zweitakterja(konkretno RS-ko) dolgo časa pod nizkimi obrati?

jaz se veckrat pod nizkimi vozim tud na dalse ture ko me prime...pa zarad tega ni ribnla

Objavljeno

jaz se veckrat pod nizkimi vozim tud na dalse ture ko me prime...pa zarad tega ni ribnla

Ma, v mislih sem imel, če to agregatu kaj škoduje...

Hvala za odgovor :OK:

No pa recimo, da ne dodajaš nič gasa ampak da se pelješ nonstop recimo 5k rpm. Je mazanje kaj manjše?

Objavljeno

masini nic ne skodis. porabi in hrupu pa tud ne. :)

Objavljeno (popravljeno)

poglejte tale oglas.

piše, da ima ročno klimatsko napravo.

a za takšen motor, ki je nov, samo da je star model, je res samo 8 dni garancije?

aja... pa piše, da je karavan, 2 vrat, ročni 4 menjalnik... :naughty:

pa pri tem oglasu so podobne napake.

koliko garancije dajo res na aprilio rs 125?

Popravljeno . Popravil ross|e20
Objavljeno

Od tiste razbite (ko je spredaj počena in je na boku na neki mizi) ... ve kdo bolj natančno kaj vse je uničeno, ker večino delov mam doma ... :?

Objavljeno

Od tiste razbite (ko je spredaj počena in je na boku na neki mizi) ... ve kdo bolj natančno kaj vse je uničeno, ker večino delov mam doma ... :?

hin so vilce,kiler,tank je pocen,plastike so pocene,predna maska je cist hin,po vsej verjetnosti je tudi luc pocena,felta je zvita,pa po vsej verjetnosti je tudi stel nekaj dobil!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!