Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Živjo!

A kdo slučajno ve kok stane tale nosilc za tačke?

Objavljeno

ka pa ma to vezo z SP v nogometu??? :?

A ti res ne potegne? <_<

Kako Italijani spremljajo nogomet verjetno veš, glede na to da je Italija letos osvojila SP, si upam drznit in reči, da je bil zavzetost za delo v tovarni Aprilia na minimumu ... tako kot v vseh italijanskih tovarnah.

Jaz bi rekel da je nakup motorja izdelanega v Italiji letos poleti zelo velik riziko, isto kot je dejstvo, da so avti ki imajo največ reklamacij izdelani v ponedeljek (ker se nobenemu ne da) in petek (ker se vsem mudi domov) :D

Objavljeno

Živjo!

jaz ga tudi rabim :D če ma kdo rabljenega PM

Objavljeno

Kdaj si ga pa ti položu kermi :eek:

Objavljeno

Kdaj si ga pa ti položu kermi :eek:

Ride :BUA: :grim

Objavljeno (popravljeno)

am prevec ..... :D mislim daje okol 10k v italiji .... najmanj tolk ... :hmm:

Popravljeno . Popravil BaHa
Objavljeno

Led diode nabavit pol z čim večjim kotom (°) pol pa usmerjenih. kupit karseda najmočnejše (ansiLumni).

kakršno koli brušenje pomaga minimalno, saj z risi izgubiš veliko svetlobe.

lp, FReAK.

Objavljeno

kaj pa ce bi diodo zgor mal pobrusu, baje da to pomaga

:hmm: :hmm:

pol pa niso vec supersvetle, ker ima leca drugacno dioptrijo. ;)

Objavljeno

Ride :BUA: :grim

Bad kermi bad :( Letos so ride že polno RS pobrale :BUA:

Objavljeno

Živjo!

To je precej drago. Bolj se ti splača dat zavarit, če maš zlomljen ta nosilc, v kakšno delavnico kjer varijo aluminij.

Objavljeno

Živjo!

jaz ga tudi rabim :D če ma kdo rabljenega PM

10k mislim da je nov original na avtokomerc v LJ...

To je precej drago. Bolj se ti splača dat zavarit, če maš zlomljen ta nosilc, v kakšno delavnico kjer varijo aluminij.

:grrr ne splaca... zlomljen aluminij v drugo grše zgleda, pa še prej ko slej se ti bo zlomil (preizkušeno na istem primeru.. :BUA: )

Objavljeno

:grrr ne splaca... zlomljen aluminij v drugo grše zgleda, pa še prej ko slej se ti bo zlomil (preizkušeno na istem primeru.. :BUA: )

ja si pa skaku takrat gor, ko se je zlomu :)

Objavljeno

No to je pa posvitev ledic na RSi od enga bedaka iz motosveta (use so ultrabright)

ej zigc kko si pa ti to zvezov a si dal 4 ledice zaporedno al su uporabu predupor al ksno drugo moznost :hmm: :hmm:

a mas kako shemo

Objavljeno

ni nujno, men je skoz drzal pol, pa tud zgledal je ko original. ;)

Objavljeno

n wem no ... jst raj ne bi pretiravu s tem svasanjem zto kr kot je ze flame reku se lahko zlomi. Predstavljaj si da se ti zlomi v ovinku :doze: raj dam 10k vec kokr pa pol 100k za spet motor popravlat .)

Objavljeno (popravljeno)

Uhhhh, hvala za opozorilo. Kaj pa ta ? Samo mi je takoj v oči padlo stanje ketne in zobnika :blink:

edit: Koliko približno bi me prišlo popravilo takega motorja ? Se splača kupovat zariban motor ?

Popravljeno . Popravil Maistr
Objavljeno (popravljeno)

Uhhhh, hvala za opozorilo. Kaj pa ta ? Samo mi je takoj v oči padlo stanje ketne in zobnika :blink:

edit: Koliko približno bi me prišlo popravilo takega motorja ? Se splača kupovat zariban motor ?

ta je biu tud pomojem že parkrat zgarban... .) drgač pa ketna + zobniki zgledajo grozno :grim tud ketna ni niti mal napeta, poglej kako dol visi .)

če se ne spoznaš na ta motor (rs 125) NE kupuj zaribanega... ker je lohka še marsikej u kurcu .) pa tud ta je biu pošteno zgarban.... vidš kok je desna stran spraskana .)

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

To samo kaže, da se je z motorjem bolj kot ne delalo slabo in je bil zanemarjen.

to ja... sam glejte. če človk nima dnarja, ker tastari nočejo dat nič zraven... pol mu drugega ne ostane

Objavljeno

to ja... sam glejte. če človk nima dnarja, ker tastari nočejo dat nič zraven... pol mu drugega ne ostane

Si že kdaj slišal rek ki pravi:

"nisem tako bogat da bi kupoval slabo"

:)

Objavljeno

:photo:

:worship: :worship: :worship: :OK: :photo: :photo: tole si pa prov povedu :photo:

Objavljeno

hehe... sej maš tud prow ja

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!