Dolenc™ Objavljeno Oktober 22, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2006 Saj prov citirejte :) "Nisem tako bogat, da bi kupoval poceni"
Zok Objavljeno Oktober 22, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2006 (popravljeno) tak da pomojem nekaj smrdi http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=914117# s tem motorjem sem se peljal, ima ga moj znanec. zadnja guma je hin, z RSo je lastnikov sosolec naredil en lep burnout, ko jo je moral registrirati sta pa zamenjala gume, da je lahko naredil tehnicnega, tako da ta RSka ima zdaj gor zanic gumo, menjavat pa je ne misli, ker motor prodaja, in se mu ne splaca. na sliki je guma, ki je kasneje naredila tehnicnega. motor gre tako kot je treba, malo me spominja na mojo bivso AF1 (le da je polozaj na njem dosti visji), res pa bi lahko imel malo vec navora v srednjih in nizkih obratih, ampak giannelli je giannelli, SP + DPM pa SP + DPM. :) bat je nov. tipson studira v Graz-u, tako da je med tednom bolj tezko dosegljiv. tole o menjavi lastnikov pa dvomim, pa tud dvomim da karkoli smrdi, namrec tipson ga prodaja ze okrog 2 mesca, ampak navadno se ate pelejo, pol pa recejo "smrkuc, tega pa ti naus vozu, k si norc pa se mi bos ubou", in tako pac obnavlja oglase na netu. ampak motor res gre tak k je treba, edino kar mu za mojo tezo (100 kg) manjka, je kaksne pol deci olja v prednjih vilicah, ki so za mojo maso in moj nacin voznje premehke. pa ne da mu reklamo delam, ampak vidim da mu kr po defaultu delate krivico, ker je en vidu vec oglasov od istega motorja, da zarad tega nekaj smrdi. ;) Popravljeno Oktober 22, 2006. Popravil Zok
Maistr Objavljeno Oktober 22, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2006 Kater lastnik po vrsti pa je ? Kdaj je kupil motor ?
Zok Objavljeno Oktober 23, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2006 ne vem kolki lastnik, in nisem posrednik, glede tujega denarja se pa sploh ne menim. :)
Maistr Objavljeno Oktober 23, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2006 Zok, samo še to bi te vprašal, če je dobro delal z motorjem ?
sava Objavljeno Oktober 25, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2006 (popravljeno) mal offtopic http://images.google.si/imgres?imgurl=http...cial_s%26sa%3DG kr neki pametnga o ledicah itd. Popravljeno Oktober 25, 2006. Popravil sava
Zok Objavljeno Oktober 25, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2006 Zok, samo še to bi te vprašal, če je dobro delal z motorjem ? ne vem, bol mal ga vidim zadne case, je pa pred casom (ko smo se se skup vozl okol) mel kawasakija KMX, in ko ga je 4 leta po nakupu prodal je bil dejansko v 5x boljsem stanju kot ob nakupu, za letnik '91 je bil v odlicnem stanju (blo je pa to 4 al 5 let nazaj).
Tabo Objavljeno Oktober 28, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2006 a drugac se splaca kupit aprilio125r?klede kvarljivosti in obratov,......?
Aless Objavljeno Oktober 28, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2006 a drugac se splaca kupit aprilio125r?klede kvarljivosti in obratov,......? odvisno ka bi rad mel od voznje pri 16ih letih......vse pa je tud odvisno kako kupis in kak jo potem ti naprej vzdrzujes!
Zok Objavljeno Oktober 29, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2006 (popravljeno) kak delas z motorjem, tak ti sluzi. to ni motor, ki odpusca napake, ce bos lepo skrbel zanj bo tud on lepo skrbel za tvoje veselje, ce pa ne bos skrben do njega ti bo pa same probleme delal. tu se vsaka napaka mascuje, tud v voznji, in ravno nezahteven motor. ampak ce delas z njim tako kot je treba, in ko se ga malo navadis, postane popoln motor za zacetke v supersport klasi. ;) ne vem kaj tocno mislis s tistimi obrati, ampak ce imas motor do konca odprt, gre vse prej kot 125ka, tud kakega ZZR 250 dol poknes, tako v pospeskih, kot tud v bremzanju in v ovinkih. ;) Popravljeno Oktober 29, 2006. Popravil Zok
rs fan Objavljeno Oktober 29, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2006 (popravljeno) se strinjam čeprov vsaka rs-ka ma svoje muhe ene te skos neki zaj****** druge pa delajo brez problemov :P Popravljeno Oktober 29, 2006. Popravil rs fan
norc 16 Objavljeno Oktober 29, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2006 rska dela kak ji je justaboy letos naredil 3 generalke. in zdaj mu končno dela. pa se nikol ni šparalo pa nekaj na silo skupaj naredlo pač kak maš srečo.
BaHa Objavljeno Oktober 30, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2006 ma kar neki ..... ce vam bo sraufu en dobr mehanik k ma zilco za to pa kej mozganov, vam bo delal brez problema .....
Zok Objavljeno Oktober 30, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2006 ogromno je odvisno tud od prejsnjih lastnikov. ;)
JeRn3j Objavljeno Oktober 30, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2006 (popravljeno) ej fantje.... kako zgleda če skurš sklopko??? :hmm: a lohka lamele sklopke kako skurš al pa sfukaš*??... namreč jst sm meu pobrane do konca (skor) tko da je grabila 2 - 3 mm od začetka balance.... medtem ko je blo pol sklopke praznga lufta.... no dons sm pa mal burn out delov, pa tega lufta sploh ni več mi pa sklopka grabi par mm od tega ko jo zgrabim?? a sm kako lamele do konca sfukov?? al je tud sklopka bl u kurcu ... ajde mejte se :D aja pa nč se ni kadil, niti smrdel ni (razn gume seveda :D) p.s. kermi.... tud z zaprto rs ko se da pošten burn out narest... ko dobim pomnilniško kartico, bom dou posnetk na komp :D Popravljeno Oktober 30, 2006. Popravil JeRn3j
Fric Objavljeno Oktober 30, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2006 ogromno je odvisno tud od prejsnjih lastnikov. ;) to bo drzalo
Dolenc™ Objavljeno Oktober 30, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2006 Če sklopka drsi vidiš, ko prešaltaš pri višjih obratih, pa ne prešalta takoj, ampak malo čaka, pa še malo tuli, pol pa prešalta.
Stroj Objavljeno Oktober 30, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2006 ej fantje.... kako zgleda če skurš sklopko??? :hmm: a lohka lamele sklopke kako skurš al pa sfukaš*??... namreč jst sm meu pobrane do konca (skor) tko da je grabila 2 - 3 mm od začetka balance.... medtem ko je blo pol sklopke praznga lufta.... no dons sm pa mal burn out delov, pa tega lufta sploh ni več mi pa sklopka grabi par mm od tega ko jo zgrabim?? a sm kako lamele do konca sfukov?? al je tud sklopka bl u kurcu ... ajde mejte se :D aja pa nč se ni kadil, niti smrdel ni (razn gume seveda :D) p.s. kermi.... tud z zaprto rs ko se da pošten burn out narest... ko dobim pomnilniško kartico, bom dou posnetk na komp :D Kje ti prime sklopka, k nism čist dobr razbral :huh: Moreš ful stisnt ročko, al ti takoj prime?
JeRn3j Objavljeno Oktober 30, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2006 Kje ti prime sklopka, k nism čist dobr razbral :huh: Moreš ful stisnt ročko, al ti takoj prime? jah pred burn outom sm mogu do konca stisnt sklopko da je zagrabla.... medtem ko pa po burn outu stisne takoj ... se pravi par mm pa že zagrab :D Če sklopka drsi vidiš, ko prešaltaš pri višjih obratih, pa ne prešalta takoj, ampak malo čaka, pa še malo tuli, pol pa prešalta. ne ne šalta čist normalno, sam razlika je da je prej blo treba sklopko do konca stisnt, medtem ko zdej takoj na začetku grabi :D
Urban K. Objavljeno Oktober 30, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2006 p.s. kermi.... tud z zaprto rs ko se da pošten burn out narest... ko dobim pomnilniško kartico, bom dou posnetk na komp :D Vem ja! :grim Sej sm že doskrt probu, sam ne velik k mi je škoda gume, jo pa bom do konca drug let k bom dau gor nove gume! Zdej sm še čakam na nosilc za tačke pa vilce nagliham pa bo motor fertik! :)
D_u_H_e_C Objavljeno Oktober 30, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2006 z NSRko se tut čist na easy da :D
Zok Objavljeno Oktober 30, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2006 tud s 40 ccm masino se da nardit lep burnout, tud do konca ce je treba... :P :devil: pi es: fotke copyrighted by zok :grim
D_u_H_e_C Objavljeno Oktober 30, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2006 to itq :) s tem celo lažje kot z kako 125ko ko ma 130kg+ :) js sm sam 1x tolk da sm probal če gre...pa neom več ker mi je škoda gume :)
JeRn3j Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 :lol1: poglejte tega... http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1117429# "motor je podrsan z leve strani, ker je padel pri parkiranju" :lol1: :lol1: okey poglejte slikco :lol1: pa kwa mu je u jark padu ko ga je parkiru... jaooo a je kdo tok naiven??
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se