Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Hehe zaj neoš spal celo zimo :D Na koncu bo pa ceno dvigno ker bo sezona pa so večje cene :whistle: haha saj ne hecam se :lol1: :lol1:

Objavljeno

nebi vedu? :? upam pa... :OK:

za ta dnar... jo bo kr hitr prodou.... razn če ni res v treh kosih .)

Objavljeno

kak je pa kaj s tvojim izpitom do 11kW....na to nisi pomislo al...ker kolko vem ma chesterfildka vec ko 11kW

pomembno je kaj pise v prometni, za drugo bk

Objavljeno (popravljeno)

Ja saj leta 95 še ni blo tega zakona tak da ma tut v prometni več ko 11kw. Razn če je model to spremenil pa uredil v prometni...

Popravljeno . Popravil Brodar
Objavljeno

nau nč čakala...sm mu jest pisou pred 3emi dnevi...pa mi je dons odpisou de je že prodana... :BUA: :(

Objavljeno

:topic: ce koga zanima prodajam Aprilio RS 125 SBK(2003)

-19880 km

-nova predna guma(1000 km)

-nove disk ploscice(1000 km)

-skoraj novi zobniki-ketna(2000 km)

-rave

-arrow krivina

-pri 16700 km narejena komplet generalna

Cena 690.000,brez ravea pa krivine je cena 630.000,.....sej se neb prodal pa grem izpit z 17imi delat pa bom avto kupo :OK:

Objavljeno

Aprili se je zmešalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kako lahko objavijo da bodo v proizvodnjo spravili motocikel pobarvan tako grdo :SS :SS :SS

Resnično upam da to ne bo edina barvna izbira :o

post-8000-1162921111_thumb.jpg

Objavljeno

Saj ni slab... More pa se zanimivo vozit s tem... Ko da si na paradajzu :OK:

Objavljeno

Saj ni slab... More pa se zanimivo vozit s tem... Ko da si na paradajzu :OK:

Daj nea govori :angry2: :P

Objavljeno

hmm....jaz bi temu reko pac aprilia :D

naj si malo pri hondi pogledajo kak bi naj zgledle kao "racing replice". Celo rdeco pol pa tiste plave felne :grrr malo so zgresili ja :grim

Objavljeno

hmm....jaz bi temu reko pac aprilia :D

naj si malo pri hondi pogledajo kak bi naj zgledle kao "racing replice". Celo rdeco pol pa tiste plave felne :grrr malo so zgresili ja :grim

Milo rečeno .)

Objavljeno (popravljeno)

Aprili se je zmešalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kako lahko objavijo da bodo v proizvodnjo spravili motocikel pobarvan tako grdo :SS :SS :SS

Edina izbira zagotovo ne bo. Ne vem pa zakaj meniš da se jim je zmešalo. Skoraj vedno so ponudili 'race replico', ki je temeljila na motorju iz 250cc klase in je pač bil Lorenzo v podobnih barvah letos prvak.

Popravljeno . Popravil nekdo
Objavljeno

Edina izbira zagotovo ne bo. Ne vem pa zakaj meniš da se jim je zmešalo. Skoraj vedno so ponudili 'race replico', ki je temeljila na motorju iz 250cc klase in je pač bil Lorenzo v podobnih barvah letos prvak.

ampak če prav vem od njega nima motor plavih feln :D

bi blo bolš če bi vsaj rumene dali

Objavljeno

men je pa dobra.....sam rdece al pa rumene al pa crne feltne bi mogle bit :OK:

Objavljeno

men je tut huda. prou seka vn iz mnozce druih motorjev. huda je ful

Objavljeno

Huda huda :grim Sam še flurestenčno rumene feltne pa bi bla strup :OK:

Objavljeno

če mene kdo vpraša je to navadna 2006 letnik ki ima prebarvane plastike in profesionalno polepljene. zato pa nespadnejo zraven felne.

Objavljeno

če mene kdo vpraša je to navadna 2006 letnik ki ima prebarvane plastike in profesionalno polepljene. zato pa nespadnejo zraven felne.

Po mojem ni nobenden mislil nasprotno.

Objavljeno

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ja to je ta ja, kakšna je (kakor, da bi jo jaz sam doma prebarval)

bedno od aprilije, da si upajo dati to na tržišče :lol1:

Objavljeno

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ja to je ta ja, kakšna je (kakor, da bi jo jaz sam doma prebarval)

bedno od aprilije, da si upajo dati to na tržišče :lol1:

Samo res. Pri taki firmi tega res nebi pričakoval. Drug teden v petek grem v Milano, da vidim če bo še kakšna barvna izbira na voljo. :angry2:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!