Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Samo res. Pri taki firmi tega res nebi pričakoval. Drug teden v petek grem v Milano, da vidim če bo še kakšna barvna izbira na voljo. :angry2:

pol se bomo pa vidl :D

Objavljeno

pol se bomo pa vidl :D

Res? Super! Jaz grem z šolo, ampak bomo šli itak vsi po svoje. Ob kateri uri pa nameravaš biti tam? Mi štartamo ob 03.00 zjutraj.

Objavljeno

Res? Super! Jaz grem z šolo, ampak bomo šli itak vsi po svoje. Ob kateri uri pa nameravaš biti tam? Mi štartamo ob 03.00 zjutraj.

prid na MSN, da ne bova tle smetila :D

Objavljeno

mene pa zanima ce pase masina od cagive mito 125 na aprilio rs 125.

Objavljeno

Me zanima kolk ljudi je mislilo da je Rossijeva replica bila lepih barv ko je prišla na trg, ne mislim novega modela ampak 95-98, srebrna maska, rdeče stranske plastike, kromirani napisi, fluroscentno rumeni napisi in ročke, vijolični rezervoar ... men se je zdela kot, da je prišel cirkus, sam ko sem jo pa videl v živo ... :blink: :kva2:

Objavljeno

ja res je... tut men se ni dopadla... do zdaj se mi dopade samo aprilia letnik 2006 :OK:

Objavljeno

Me zanima kolk ljudi je mislilo da je Rossijeva replica bila lepih barv ko je prišla na trg, ne mislim novega modela ampak 95-98, srebrna maska, rdeče stranske plastike, kromirani napisi, fluroscentno rumeni napisi in ročke, vijolični rezervoar ... men se je zdela kot, da je prišel cirkus, sam ko sem jo pa videl v živo ... :blink: :kva2:

počakaj, meni je bila Rossi replica vedno všeč (še posebi ker je ROSSI replica) - ne pa od JORGE LORENZA, ki je zmagal samo zato, ker Danija ni več pri 250 cc. Poštrihana je kot ciganski voz - ma prednost, da si viden na cesti :lol1:

Zakaj ne morejo narediti kakšen special editon CARBON FIBER shit? Ta kombinacija bi ubijala GHOST RIDER scena. :kva2:

Objavljeno

Mn je pa res huda :OK: :OK: :worship: :worship:

Objavljeno

mene pa zanima ce pase masina od cagive mito 125 na aprilio rs 125.

ni sans. ne nosilci, niti veriga, niti izpuh, elektronika, itd.. pa tud ce bi, bi blo to bogoskrunstvo. :devil:

Objavljeno (popravljeno)

ja sam res...zkwa bi to sploh hotu?

ok razn ce mas razbitga mitota pa zaribano aprilijo

pa ce se ne motm je tut ketna na drug stran

Popravljeno . Popravil mitofreak
Objavljeno

Ja ketna je na drugi strani tko da nebi šlo. Sploh pa ja kokr zok prav je to največji greh kar ga lohk nardiš če bi dal mašino od mitota gor :devil:

Objavljeno

tko je :OK:

odlična mašina nikakor ne paše na gnil štel :devil:

joke joke, ne me pojest :blush:

Objavljeno

tko je :OK:

joke joke, ne me pojest :blush:

take neumesne komentarje lahko drugic zadrzis za sebe.....vsak ma svoj okus....

....drugac pa ne pase od mitota masina,...kot prvo zarad ketne,potem pa vsega ostalega

Objavljeno

Čist jih zajebu :lol:

Objavljeno

ja pa ce ti je reku da bo dal Mitotovo masino na RSov rust, ne RSovo masino na Mitotov rust... :blush:

Objavljeno

ja pa ce ti je reku da bo dal Mitotovo masino na RSov rust, ne RSovo masino na Mitotov rust... :blush:

:OK: :OK: :OK: :lol1:

Objavljeno

zakon.....s5 zacetek ene gnile teme...

vse smo ze predelal..in smo ugotovil da se ne da...basta? a je treba s takimi?

a jo lahk kdo zapre plz

Objavljeno

haha sele zdj sm pogruntou :>>>

mislu sm na uno drugo temo a se da gor al ne :>

no, nevermind :>

Objavljeno

ej, mal zajebancije mora bit. itak vsi vemo da sta mito in RS direktna konkurenca, in da ne en, ne drug ni boljsi, da gre le za stvar okusa. ;)

Objavljeno

Evo jaz ti dam kompletni okvir z zadnjo nihajko za 10k :) Pa še vilice prednje za 10k .)

Ne res če kdo rab ... jaz morem garažo sčistit, na voljo še lonec, smerniki, komplet rezervoar, nosilec za sedalni del ter pripadajoče plastike, pa še kaj ... res ugodno skor zastonj sam tolk da se znebim :D

Objavljeno

kaj pa nosilci voznikovih stopalk :? natančneje desnega bi rabo... :D

Objavljeno

ej... tisti k greste v milano oz. ste bli (nism spremljau teme) nujno objavite slike na forum!!! od 125-ic

hvala

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!