GrCaR Objavljeno November 8, 2006 Opozori Objavljeno November 8, 2006 Samo res. Pri taki firmi tega res nebi pričakoval. Drug teden v petek grem v Milano, da vidim če bo še kakšna barvna izbira na voljo. :angry2: pol se bomo pa vidl :D
Gregc Objavljeno November 8, 2006 Opozori Objavljeno November 8, 2006 pol se bomo pa vidl :D Res? Super! Jaz grem z šolo, ampak bomo šli itak vsi po svoje. Ob kateri uri pa nameravaš biti tam? Mi štartamo ob 03.00 zjutraj.
GrCaR Objavljeno November 8, 2006 Opozori Objavljeno November 8, 2006 Res? Super! Jaz grem z šolo, ampak bomo šli itak vsi po svoje. Ob kateri uri pa nameravaš biti tam? Mi štartamo ob 03.00 zjutraj. prid na MSN, da ne bova tle smetila :D
b3no Objavljeno November 8, 2006 Opozori Objavljeno November 8, 2006 mene pa zanima ce pase masina od cagive mito 125 na aprilio rs 125.
FocusFanatic Objavljeno November 8, 2006 Opozori Objavljeno November 8, 2006 Me zanima kolk ljudi je mislilo da je Rossijeva replica bila lepih barv ko je prišla na trg, ne mislim novega modela ampak 95-98, srebrna maska, rdeče stranske plastike, kromirani napisi, fluroscentno rumeni napisi in ročke, vijolični rezervoar ... men se je zdela kot, da je prišel cirkus, sam ko sem jo pa videl v živo ... :blink: :kva2:
rosse20 Objavljeno November 8, 2006 Opozori Objavljeno November 8, 2006 ja res je... tut men se ni dopadla... do zdaj se mi dopade samo aprilia letnik 2006 :OK:
Matex_46 Objavljeno November 8, 2006 Opozori Objavljeno November 8, 2006 Me zanima kolk ljudi je mislilo da je Rossijeva replica bila lepih barv ko je prišla na trg, ne mislim novega modela ampak 95-98, srebrna maska, rdeče stranske plastike, kromirani napisi, fluroscentno rumeni napisi in ročke, vijolični rezervoar ... men se je zdela kot, da je prišel cirkus, sam ko sem jo pa videl v živo ... :blink: :kva2: počakaj, meni je bila Rossi replica vedno všeč (še posebi ker je ROSSI replica) - ne pa od JORGE LORENZA, ki je zmagal samo zato, ker Danija ni več pri 250 cc. Poštrihana je kot ciganski voz - ma prednost, da si viden na cesti :lol1: Zakaj ne morejo narediti kakšen special editon CARBON FIBER shit? Ta kombinacija bi ubijala GHOST RIDER scena. :kva2:
Blink182 Objavljeno November 8, 2006 Opozori Objavljeno November 8, 2006 Mn je pa res huda :OK: :OK: :worship: :worship:
Zok Objavljeno November 8, 2006 Opozori Objavljeno November 8, 2006 mene pa zanima ce pase masina od cagive mito 125 na aprilio rs 125. ni sans. ne nosilci, niti veriga, niti izpuh, elektronika, itd.. pa tud ce bi, bi blo to bogoskrunstvo. :devil:
JMatic Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 (popravljeno) ja sam res...zkwa bi to sploh hotu? ok razn ce mas razbitga mitota pa zaribano aprilijo pa ce se ne motm je tut ketna na drug stran Popravljeno November 9, 2006. Popravil mitofreak
RSmaniac Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 Ja ketna je na drugi strani tko da nebi šlo. Sploh pa ja kokr zok prav je to največji greh kar ga lohk nardiš če bi dal mašino od mitota gor :devil:
k0ci Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 tko je :OK: odlična mašina nikakor ne paše na gnil štel :devil: joke joke, ne me pojest :blush:
Aless Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 tko je :OK: odlična mašina nikakor ne paše na gnil štel :devil: joke joke, ne me pojest :blush: take neumesne komentarje lahko drugic zadrzis za sebe.....vsak ma svoj okus.... ....drugac pa ne pase od mitota masina,...kot prvo zarad ketne,potem pa vsega ostalega
Zok Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 odlična mašina nikakor ne paše na gnil štel :devil: ja pa ce ti je reku da bo dal Mitotovo masino na RSov rust, ne RSovo masino na Mitotov rust... :blush:
AJ Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 ja pa ce ti je reku da bo dal Mitotovo masino na RSov rust, ne RSovo masino na Mitotov rust... :blush: :OK: :OK: :OK: :lol1:
JMatic Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 zakon.....s5 zacetek ene gnile teme... vse smo ze predelal..in smo ugotovil da se ne da...basta? a je treba s takimi? a jo lahk kdo zapre plz
JMatic Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 haha sele zdj sm pogruntou :>>> mislu sm na uno drugo temo a se da gor al ne :> no, nevermind :>
Zok Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 ej, mal zajebancije mora bit. itak vsi vemo da sta mito in RS direktna konkurenca, in da ne en, ne drug ni boljsi, da gre le za stvar okusa. ;)
FocusFanatic Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 Evo jaz ti dam kompletni okvir z zadnjo nihajko za 10k :) Pa še vilice prednje za 10k .) Ne res če kdo rab ... jaz morem garažo sčistit, na voljo še lonec, smerniki, komplet rezervoar, nosilec za sedalni del ter pripadajoče plastike, pa še kaj ... res ugodno skor zastonj sam tolk da se znebim :D
AJ Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 kaj pa nosilci voznikovih stopalk :? natančneje desnega bi rabo... :D
FocusFanatic Objavljeno November 10, 2006 Opozori Objavljeno November 10, 2006 Amm ne ... žal, mislim da je ... sam je počen :(
_ales_ Objavljeno November 11, 2006 Opozori Objavljeno November 11, 2006 ja mam tut še ene par delou za rs-ko za male pare sam da grejo, poglejte v temi http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=728
Maistr Objavljeno November 11, 2006 Opozori Objavljeno November 11, 2006 Pozna kdo iz foruma to RS-ko ?
kklemn Objavljeno November 12, 2006 Opozori Objavljeno November 12, 2006 ej... tisti k greste v milano oz. ste bli (nism spremljau teme) nujno objavite slike na forum!!! od 125-ic hvala
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se