JeRn3j Objavljeno November 13, 2006 Opozori Objavljeno November 13, 2006 Torej fantje in dekleta... ker sm pač skuru sklopko :OK: bom spomlad novo kupu... zej pa me zanima, če se da dobit kako športno sklopko?? :? me pa zanima še kje se pozna razlika med športno in navadno sklopko, pa kok je razlika u ceni oz. če je sploh vredno kakšno bolšo od originalne kupovat :) LP
Ven0m Objavljeno November 14, 2006 Opozori Objavljeno November 14, 2006 Me zanima kolk ljudi je mislilo da je Rossijeva replica bila lepih barv ko je prišla na trg, ne mislim novega modela ampak 95-98, srebrna maska, rdeče stranske plastike, kromirani napisi, fluroscentno rumeni napisi in ročke, vijolični rezervoar ... men se je zdela kot, da je prišel cirkus, sam ko sem jo pa videl v živo ... :blink: :kva2: Jz mam RSo Vale Rossi :D Sm meu mal problemow k je mela v prometnem 18kW!Sam z denarjem se da vse nardit B) :yea1:
kklemn Objavljeno November 14, 2006 Opozori Objavljeno November 14, 2006 Torej fantje in dekleta... ker sm pač skuru sklopko :OK: bom spomlad novo kupu... zej pa me zanima, če se da dobit kako športno sklopko?? :? me pa zanima še kje se pozna razlika med športno in navadno sklopko, pa kok je razlika u ceni oz. če je sploh vredno kakšno bolšo od originalne kupovat :) LP če mene prašaš je sam to, da se prej obrab, pa da bol prime - iz bolj mehkih materjalov... maby tud prej zuagrab... ka pa ves :D sj vrjetn se motm sam useen dam svoje mnenje
JeRn3j Objavljeno November 14, 2006 Opozori Objavljeno November 14, 2006 če mene prašaš je sam to, da se prej obrab, pa da bol prime - iz bolj mehkih materjalov... maby tud prej zuagrab... ka pa ves :D sj vrjetn se motm sam useen dam svoje mnenje jah no... nebi rad praznih odgovorov... prašov sem ker me to res zanima, in če mi lahko kdo to pove k se res spozna (alla Zok, RSmaniac, Baha, itd.) .)
gapi Objavljeno November 14, 2006 Opozori Objavljeno November 14, 2006 Nes jo obnovit k sinterju v Lj pa boš lahka še zbiru kako maso ti bodo gor nalil.
JeRn3j Objavljeno November 14, 2006 Opozori Objavljeno November 14, 2006 Nes jo obnovit k sinterju v Lj pa boš lahka še zbiru kako maso ti bodo gor nalil. hm maso :hmm: dej mi prosim mal razloži... kaj to pomen.... kok pa pride tole dnarja?? :hmm:
Zok Objavljeno November 14, 2006 Opozori Objavljeno November 14, 2006 (popravljeno) Torej fantje in dekleta... ker sm pač skuru sklopko :OK: bom spomlad novo kupu... zej pa me zanima, če se da dobit kako športno sklopko?? :? me pa zanima še kje se pozna razlika med športno in navadno sklopko, pa kok je razlika u ceni oz. če je sploh vredno kakšno bolšo od originalne kupovat :) LP nima smisla GP sklopke kupovat. kupi lamele, in mocnejse fedre (enake kot original, le da daljse za 1 centi - js sm jih dobu skupi s SP masino, tak da niam pojma o ceni pa kje se jih dobi), pa je to to. sam bo rocka pol trsa za stisnat. lahko pa probas kar te podlozit, ce bos dobu podlozke s tak velko notranjo lukno, sam glej da jih bos na vsako stran dal enako, da bo scentrirana in glede sil uravnovesena, da ti ne bo lamel na eni strani bol pobiral ko na drugi. ;) sicer pa ko bos mel nove lamele bojo fedri itak bolj naspanani. ;) Popravljeno November 14, 2006. Popravil Zok
kklemn Objavljeno November 14, 2006 Opozori Objavljeno November 14, 2006 Torej fantje in dekleta... ker sm pač skuru sklopko :OK: bom spomlad novo kupu... zej pa me zanima, če se da dobit kako športno sklopko?? :? me pa zanima še kje se pozna razlika med športno in navadno sklopko, pa kok je razlika u ceni oz. če je sploh vredno kakšno bolšo od originalne kupovat :) LP ka pa si delow da s jo skuru???
k0ci Objavljeno November 14, 2006 Opozori Objavljeno November 14, 2006 kaj neki :? pijano pa rine :lol1:
JeRn3j Objavljeno November 14, 2006 Opozori Objavljeno November 14, 2006 kaj neki :? pijano pa rine :lol1: :lol1: :OK: vse se da če se hoče :P nima smisla GP sklopke kupovat. kupi lamele, in mocnejse fedre (enake kot original, le da daljse za 1 centi - js sm jih dobu skupi s SP masino, tak da niam pojma o ceni pa kje se jih dobi), pa je to to. sam bo rocka pol trsa za stisnat. lahko pa probas kar te podlozit, ce bos dobu podlozke s tak velko notranjo lukno, sam glej da jih bos na vsako stran dal enako, da bo scentrirana in glede sil uravnovesena, da ti ne bo lamel na eni strani bol pobiral ko na drugi. ;) sicer pa ko bos mel nove lamele bojo fedri itak bolj naspanani. ;) :OK: okey hvala ti za odgovore :OK: se bom pozanimov pa sporoču
JeRn3j Objavljeno November 14, 2006 Opozori Objavljeno November 14, 2006 (popravljeno) ka pa si delow da s jo skuru??? očeš videt :P [attachmentid=86121] (p.s. gumoserabimpress) :P Popravljeno November 14, 2006. Popravil JeRn3j
Zok Objavljeno November 14, 2006 Opozori Objavljeno November 14, 2006 to ni nic. http://www.zok.50g.com/burnout.jpg kuplunga zdrzala brez problema. :P
JeRn3j Objavljeno November 15, 2006 Opozori Objavljeno November 15, 2006 to ni nic. http://www.zok.50g.com/burnout.jpg kuplunga zdrzala brez problema. :P sm naredu več burn outov... ne sam enga :P drgač je pa mal laži delat burn out z 4kojnskim (al kok ma) pa 20kg težkim motorjem kot pa z 15 konjskim pa 140 kg motorjem ;)
Zok Objavljeno November 15, 2006 Opozori Objavljeno November 15, 2006 (popravljeno) 6.5 konjev in 23 kil. :devil: aprilia ma 114 kil (suha). ;) pa tud js sm naredu dva burnouta - enga na odru, pa enga ko smo spot snemal - ta za spot je bil do konca. :P Popravljeno November 15, 2006. Popravil Zok
JeRn3j Objavljeno November 15, 2006 Opozori Objavljeno November 15, 2006 6.5 konjev in 23 kil. :devil: aprilia ma 114 kil (suha). ;) pa tud js sm naredu dva burnouta - enga na odru, pa enga ko smo spot snemal - ta za spot je bil do konca. :P no moja mokra jih ma recimo cca. 130... pa 15 kojnev... to je 1 kojn na 7,5 kil medtem k ma pa tvoj 23kg pa 6,5 kojnev kar 1 kojn na 3,5 kile... to je veeelika razlika, pa še to da je velik laži uno malo sranje zadržat kot pa aprilio rs, ker tm lohk tud ustaneš ceu, pa motor nobene tvoje teže ne drži... drgač pa sej ni važn :P
FocusFanatic Objavljeno November 15, 2006 Opozori Objavljeno November 15, 2006 Men ni jasno kako lahko kuplungo skuriš med burnoutom ... kaj ma sploh teža pri tem veze, ko enkrat guma skopa je to to ... pol sploh ne rabiš neki ekstra tiščat. Kaj delaš burnout v 1. prestavi al greš kaj v višje. Aja pa z kakšno "racing" sklopko se boš moral naučit speljevat ... par 1000 vrtljajev višje kot sedaj :D
JeRn3j Objavljeno November 15, 2006 Opozori Objavljeno November 15, 2006 (popravljeno) pr 15 kojnih, pa 130 kilah je burn out na mal bl grobem asfaltu kr težko delat .) drgač pa sej ne vem če je šla sklopka, ker baje bi se moglo kadit (al kako že) ker prestavlal je čist lepo, sam pod nizkimi obrati je grabil, čim sm pa gas obrnu, so pa obrati šli samo u prazno... po mojem so samo lamele šle u kurac, ker so ble že zlo boge, kako pa sloh pogledam, kok je še lamel ostal :? Popravljeno November 15, 2006. Popravil JeRn3j
Aless Objavljeno November 15, 2006 Opozori Objavljeno November 15, 2006 pr 15 kojnih, pa 130 kilah je burn out na mal bl grobem asfaltu kr težko delat .) drgač pa sej ne vem če je šla sklopka, ker baje bi se moglo kadit (al kako že) ker prestavlal je čist lepo, sam pod nizkimi obrati je grabil, čim sm pa gas obrnu, so pa obrati šli samo u prazno... po mojem so samo lamele šle u kurac, ker so ble že zlo boge, kako pa sloh pogledam, kok je še lamel ostal :? razdret mors masino....pri burnoutu je problem ce ti kuplonga malo drsi,ker pol gre takoj po gobe....tud men je sla :P pride te pa 19k+ delo ce so sle lamele
FlamE#7 Objavljeno November 15, 2006 Opozori Objavljeno November 15, 2006 ma dej naredu sm jst burnout z 6km na 120 kil na grobem asvaltu... z mal matranja seveda... :devil:
Zok Objavljeno November 15, 2006 Opozori Objavljeno November 15, 2006 (popravljeno) je velik laži uno malo sranje zadržat kot pa aprilio rs WATCH YOUR MOUTH, YOUNG MAN!! :angry2: :angry2: kak je delat burnout s 15 konji pa ne vem, nimam izkusenj. :lol1: vem pa da RSke ni noben problem drzat na mestu (pa tud AF1 ne), sploh ce je asfalt grob (lazje kot na gladkem). .) Popravljeno November 15, 2006. Popravil Zok
JeRn3j Objavljeno November 15, 2006 Opozori Objavljeno November 15, 2006 (popravljeno) WATCH YOUR MOUTH, YOUNG MAN!! :angry2: :angry2: kak je delat burnout s 15 konji pa ne vem, nimam izkusenj. :lol1: kaj pa sm kj tazga napisu .) no vidš... s 15imi kojni ni tok izi delat burn outa .) aja justaboy... 19k ... to je kaj a) lamele Be) sklopka c) sklopka + lamele Č) lamele + delo d) sklopka + delo E) sklopka + lamele + delo ??? :? Popravljeno November 15, 2006. Popravil JeRn3j
Aless Objavljeno November 16, 2006 Opozori Objavljeno November 16, 2006 kaj pa sm kj tazga napisu .) no vidš... s 15imi kojni ni tok izi delat burn outa .) aja justaboy... 19k ... to je kaj a) lamele Be) sklopka c) sklopka + lamele Č) lamele + delo d) sklopka + delo E) sklopka + lamele + delo ??? :? lamele samo .) sej sklopke ne mors kr tak unicit....drugac pa verjetno si si pri burnoutu pomagal s kuplongo da si gumo zavrtel al ti pa je kuplonga drsela pa sploh opazo nisi in so se lamele skup drzale,pri burnoutu pa potem to kar hitro unici lamele
JeRn3j Objavljeno November 16, 2006 Opozori Objavljeno November 16, 2006 lamele samo .) sej sklopke ne mors kr tak unicit....drugac pa verjetno si si pri burnoutu pomagal s kuplongo da si gumo zavrtel al ti pa je kuplonga drsela pa sploh opazo nisi in so se lamele skup drzale,pri burnoutu pa potem to kar hitro unici lamele jaja... tako tako.... pol so šle lamele u kurac... ker šaltal je čist normalno :) sam lamele sem meu že prej zlo boge... .tak da je tole sigurno :yes:
reesko Objavljeno November 17, 2006 Opozori Objavljeno November 17, 2006 isto je blo pr men na mitotu...k si prešaltu na nizkih je blo kul...če si pa na visokih je pa drsel...sam če si pr visokih z občutkom naredu je blo kul...no zdej mam pa itq nove lamele :P :grim drgač pa lohk da je pr mitotu to krivo k ga razganja od moči...sam nevem zakj bi to delal pol pr RS-i :fredy:
Čamac Objavljeno November 17, 2006 Opozori Objavljeno November 17, 2006 isto je blo pr men na mitotu...k si prešaltu na nizkih je blo kul...če si pa na visokih je pa drsel...sam če si pr visokih z občutkom naredu je blo kul...no zdej mam pa itq nove lamele :P :grim drgač pa lohk da je pr mitotu to krivo k ga razganja od moči...sam nevem zakj bi to delal pol pr RS-i :fredy: :grim :D :whistle: :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se