Čamac Objavljeno November 27, 2006 Opozori Objavljeno November 27, 2006 (popravljeno) Pri teh športih je tak vseeno kdaj začneš po poškodbi spet trenirat ker bo neprestano nekaj sfukano na tebi te pa tak vseeno :D Jaz se sploh več ne sekiram ko se eno zaceli se drugo zjebe .) Enkrat roka, drugič noga, tretjič vrat,... Popravljeno November 27, 2006. Popravil Brodar
reesko Objavljeno November 27, 2006 Opozori Objavljeno November 27, 2006 nevem če boš doug časa tko govoru.. sicer pa kok padcev si pa že meu z motorjem?0? 0.0? al 0.00? :closedeyes:
icerider Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 (popravljeno) no jst mam pa en uprašanje za vs...dobu sm RS125 24kW verzijo 93 letnik za 60k...ja mate prou je kr dost vizualno zjebana ostalo je pa tko tko (je pa verzija z nastavlivm vilcam po trdoti pa rave ventilom original-extrema baje najbl opremlena RS-ka original)...mam pa en uprašane za tiste k se bl na mašine spoznajo...zdej sm mašino razdru zarad tega k je iz prestave metal...in sm gledou kje bi biv lahko vzrok za to da meče iz prestave ampak nism nč najdu...če kdo ve kje bi biv loh vzrok (kaj se najprej obrab) ker če sm že motor dobu za 60k ne mislm zj serviserju vozt za 100k+ da mi zrihta... :slap: aja mašina je rotax 123 če kermu kj pomaga...blo bi pa fajn dab mi en povedov ker pršparam nevem kok keša ker serviserji so dragi ko pizda pa še nategujejo... :) Popravljeno November 28, 2006. Popravil icerider
BaHa Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 no jst mam pa en uprašanje za vs...dobu sm RS125 24kW verzijo 93 letnik za 60k...ja mate prou je kr dost vizualno zjebana ostalo je pa tko tko (je pa verzija z nastavlivm vilcam po trdoti pa rave ventilom original-extrema baje najbl opremlena RS-ka original)...mam pa en uprašane za tiste k se bl na mašine spoznajo...zdej sm mašino razdru zarad tega k je iz prestave metal...in sm gledou kje bi biv lahko vzrok za to da meče iz prestave ampak nism nč najdu...če kdo ve kje bi biv loh vzrok (kaj se najprej obrab) ker če sm že motor dobu za 60k ne mislm zj serviserju vozt za 100k+ da mi zrihta... :slap: aja mašina je rotax 123 če kermu kj pomaga...blo bi pa fajn dab mi en povedov ker pršparam nevem kok keša ker serviserji so dragi ko pizda pa še nategujejo... :) mhm ... mogoce ti lahko zrihtam rotax 123 brez bata, brez cilindra in z zaribano ojnico :naughty: mislim no ... hocm rect da lahko pac jo uporabis za menjalnik .... :)
Čamac Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 nevem če boš doug časa tko govoru.. sicer pa kok padcev si pa že meu z motorjem?0? 0.0? al 0.00? :closedeyes: Nisem govoril o padcih z motorji ampak sem BaHa-tu odgovoril glede poškodb ker je pado z motorjem pa ga zaj skrbi da ne more trenirat muaythaija in še predobro vem kak je s poškodbami pri športih z močnimi udarci. Glede motorjev pa z cagivo še nisn pado (tok tok po lesu), sem pa dostkrat poletel z atxom ampak pri največ 50km/h po travi pa šodru tak da kaj hujšega ni blo. Mam pa še vedno brazgotine po rokah ko nočejo pa nočejo zginit :BUA:
Ven0m Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 Mam eno vprašanje!Kje bi lahk bil vzrok za to kar mi je naredl!Pač razbil mi je ventil in zrajsal cel bat!Ampk ne vem vzroka!Sj zj mam nove kose sam se bojim da bi se to zgodilo spet!Kako se prepričam da celotna naprava za ventil deluje pravilno?Ventil je bil počen pr vratu!Bat pa je imel kr globoke raze ob straneh! P.S.:Kje natančno v izpuhu se nahaja blokada?
JMatic Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 Mam eno vprašanje!Kje bi lahk bil vzrok za to kar mi je naredl!Pač razbil mi je ventil in zrajsal cel bat!Ampk ne vem vzroka!Sj zj mam nove kose sam se bojim da bi se to zgodilo spet!Kako se prepričam da celotna naprava za ventil deluje pravilno?Ventil je bil počen pr vratu!Bat pa je imel kr globoke raze ob straneh! P.S.:Kje natančno v izpuhu se nahaja blokada? ce ventil ni bil se nikol zamenjan...pol ves zakaj je blo heh..ker pri mitotih naj bi se ga menjal pomoje na 5-10k ? ce se ne motm..nimam kle knigce
icerider Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 mhm ... mogoce ti lahko zrihtam rotax 123 brez bata, brez cilindra in z zaribano ojnico :naughty: mislim no ... hocm rect da lahko pac jo uporabis za menjalnik .... :) maš pm .)
Čamac Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 ce ventil ni bil se nikol zamenjan...pol ves zakaj je blo heh..ker pri mitotih naj bi se ga menjal pomoje na 5-10k ? ce se ne motm..nimam kle knigce :eek: In kolko bi naj stal (za mitota) ?
D_u_H_e_C Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 :eek: In kolko bi naj stal (za mitota) ? ventil pride okrog 5k
NSR_FReAK Objavljeno November 29, 2006 Opozori Objavljeno November 29, 2006 ce ventil ni bil se nikol zamenjan...pol ves zakaj je blo heh..ker pri mitotih naj bi se ga menjal pomoje na 5-10k ? ce se ne motm..nimam kle knigce hahaha! Na moji hondi ni bil menjan celih 50kkm, pa je vse OK. Samo tu pa tam spucan pa je to to. Šment pa cagiva, ne? Menjava na 5k km? Če je vse na cagivi tak pol čez sezono itaq 2 krat motor zamenjate :P :P (fantje ne me preresno vzet. Malo se šalim! (ampak samo malo:P)) :D :D lp, FReAK.
JMatic Objavljeno November 29, 2006 Opozori Objavljeno November 29, 2006 moj je biu tut menjan na 25k...bolje preventiva kot kurativa... sment k je honda bol pocasna ne ? (fantje ne me preresno vzet. Malo se šalim! (ampak samo malo:P))
RSTDRIVER Objavljeno November 29, 2006 Opozori Objavljeno November 29, 2006 Mam eno vprašanje!Kje bi lahk bil vzrok za to kar mi je naredl!Pač razbil mi je ventil in zrajsal cel bat!Ampk ne vem vzroka!Sj zj mam nove kose sam se bojim da bi se to zgodilo spet!Kako se prepričam da celotna naprava za ventil deluje pravilno?Ventil je bil počen pr vratu!Bat pa je imel kr globoke raze ob straneh! P.S.:Kje natančno v izpuhu se nahaja blokada? mogoče sem prestar pa zato ne razumem dobro... kakšen ventil ti je razbil v povezavi s porajsanim batom? RAVE? Razbiti rave? rave, ki ima dve stopnji 0 in 1?, rave, ki je privzeto zaprt, odmika pa ga v položaj odprto elektromagnet? tudi, če ga ne očistiš, ti ga ne more razbiti nič....če zarusta, se ne premika.... razen, če je tvoja rs-ka 4taktna pa ti je odlomilo kakšen drug ventil? za vse nergače nad rs-kami: moj mulc je letos naredu blizu 9k km, bil med drugim na velikem kleku, pa čez obertaueren in visoke ture in ljubelj nazaj domov pa v enem kosu naredu nekaj več kot 800km (po stari cesti do obrovca na pag in magistralki domov) in RS ka dela brez problema :worship: :worship: :worship:
JMatic Objavljeno November 29, 2006 Opozori Objavljeno November 29, 2006 ja lahko zabije ventil, roj bla prva stvar k jo je men mehanik pogledou na Mitotu, je reku da je to primarna stvar zarad kere ponavad ribne. no sj, itak je blo ze velikrat povedan da motor dela tko kokr ti delas z njemu, tut jest mam jurja naenkrat prevozenih z mitotom pa ni blo nc narobe, sam s pametjo mors vozt
RSTDRIVER Objavljeno November 29, 2006 Opozori Objavljeno November 29, 2006 ja lahko zabije ventil, roj bla prva stvar k jo je men mehanik pogledou na Mitotu, je reku da je to primarna stvar zarad kere ponavad ribne. vzrok in kdo/kam naj bi ga zabil?
Čamac Objavljeno November 29, 2006 Opozori Objavljeno November 29, 2006 (popravljeno) hahaha! Na moji hondi ni bil menjan celih 50kkm, pa je vse OK. Samo tu pa tam spucan pa je to to. Šment pa cagiva, ne? Menjava na 5k km? Če je vse na cagivi tak pol čez sezono itaq 2 krat motor zamenjate :P :P (fantje ne me preresno vzet. Malo se šalim! (ampak samo malo:P)) :D :D lp, FReAK. Prestiž ma pač svojo ceno... (malo se šalim ja, ampak čist čist mičkeno... ) Popravljeno November 29, 2006. Popravil Brodar
anze89 Objavljeno November 29, 2006 Opozori Objavljeno November 29, 2006 ja lahko zabije ventil, roj bla prva stvar k jo je men mehanik pogledou na Mitotu, je reku da je to primarna stvar zarad kere ponavad ribne. čak mal. RAVE ventil ti uhka zlom pa posrka u celinder? :eek:
JeRn3j Objavljeno November 29, 2006 Opozori Objavljeno November 29, 2006 P.S.:Kje natančno v izpuhu se nahaja blokada? tale tvoja wale rossi replica, sploh nima blokad .) če jo pa ima, jo pa ima v krivini... je kermi1 slikce tle v tej temi objavu pa si pogle, k je on to vn dajov
Ven0m Objavljeno November 29, 2006 Opozori Objavljeno November 29, 2006 Aha ok :D sm še mau nepodučen!Pa moj fotr je vs pametn tko da raj prašam da nau kašnih neumnosti delu :headbang:
Zok Objavljeno November 30, 2006 Opozori Objavljeno November 30, 2006 (popravljeno) no jst mam pa en uprašanje za vs...dobu sm RS125 24kW verzijo 93 letnik za 60k...ja mate prou je kr dost vizualno zjebana ostalo je pa tko tko (je pa verzija z nastavlivm vilcam po trdoti pa rave ventilom original-extrema baje najbl opremlena RS-ka original)...mam pa en uprašane za tiste k se bl na mašine spoznajo...zdej sm mašino razdru zarad tega k je iz prestave metal...in sm gledou kje bi biv lahko vzrok za to da meče iz prestave ampak nism nč najdu...če kdo ve kje bi biv loh vzrok (kaj se najprej obrab) ker če sm že motor dobu za 60k ne mislm zj serviserju vozt za 100k+ da mi zrihta... :slap: aja mašina je rotax 123 če kermu kj pomaga...blo bi pa fajn dab mi en povedov ker pršparam nevem kok keša ker serviserji so dragi ko pizda pa še nategujejo... :) mogoce ti ona votla gred, ki premika 3 menjalne vilice, ne stoji na mestu, da se ti suce s premalo upora... ...ce rabis kake dele za menjalnik rotaxa 123, jih mam - manjka mi le zobnik za 1. prestavo. ;) aja, ce mas 24 kW, imas verzijo brez blokad. ;) Popravljeno November 30, 2006. Popravil Zok
icerider Objavljeno November 30, 2006 Opozori Objavljeno November 30, 2006 mogoce ti ona votla gred, ki premika 3 menjalne vilice, ne stoji na mestu, da se ti suce s premalo upora... ...ce rabis kake dele za menjalnik rotaxa 123, jih mam - manjka mi le zobnik za 1. prestavo. ;) aja, ce mas 24 kW, imas verzijo brez blokad. ;) menjalnik je delujoč drgač?tko mislm da ni nč z nemu narobe?če ni ti magar cevga kupm...štarter maš slučajn?za blokade vem da jih nimam :)
Aless Objavljeno November 30, 2006 Opozori Objavljeno November 30, 2006 pozna kdo koga da kupuje rsko? rabim dnar za avto :D
play Objavljeno November 30, 2006 Opozori Objavljeno November 30, 2006 pozna kdo koga da kupuje rsko? rabim dnar za avto :D www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) :P :D
Aless Objavljeno November 30, 2006 Opozori Objavljeno November 30, 2006 www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) :P :D nism mala sola da tega ne bi vedo....samo je taki cajt ze da se motor zelo tezko proda,tudi skoraj 100.000 izpod cene,glede na ohranjenost in letnik!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se