Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

nism mala sola da tega ne bi vedo....samo je taki cajt ze da se motor zelo tezko proda,tudi skoraj 100.000 izpod cene,glede na ohranjenost in letnik!

:lol1: kaj je a še nisi prodal... kdaj si že reku da ga boš za 700.000 al kok prodal... ni tako lahko kot mislš .)

imam rešitev... spusti ceno za 50.000 pa ga boš lažje prodal .)

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

:lol1: kaj je a še nisi prodal... kdaj si že reku da ga boš za 700.000 al kok prodal... ni tako lahko kot mislš .)

imam rešitev... spusti ceno za 50.000 pa ga boš lažje prodal .)

jaz bi ga prodal za 720.000 samo ker sem tak ko sem pa ker je blo oblacno in se je spravlalo k dezju se nism hoto pelat v celje,ker sma bla s kupcem zmenjena da se dobima na pol poti.....in zdaj sem kje sem..............je nekdo enkrat reko "Shit Happens!"

Objavljeno

am ja btw a kdo ve kje bi se dal dobit original šraufe za plastike????Lol zgubu škatlo :slap:

Objavljeno

am ja btw a kdo ve kje bi se dal dobit original šraufe za plastike????Lol zgubu škatlo :slap:

pomojem da na uradnih serivisih bi se dal to dobit :)

Objavljeno

ja tisti šraufi pa tok stanejo da je pol bolš da še plastike nove kupš zravn

Objavljeno

ja tisti šraufi pa tok stanejo da je pol bolš da še plastike nove kupš zravn

jah no... se raj s serviserjem pogodiš da mu daš za 2 pera.. če sprejme seveda :)

Objavljeno

Glede teh šfraufov se da tko lepo s serviserjem zment.....tko k je jernej reku :grim Sicer ne bodo čist orginalni, ampak bojo pa pasal :grim

Objavljeno

menjalnik je delujoč drgač?tko mislm da ni nč z nemu narobe?če ni ti magar cevga kupm...štarter maš slučajn?za blokade vem da jih nimam :)

tavelik zobnik za 1. prestavo manjka (ga je na mojem motorju utrgalo, sem kupil SP masino, pa iz dveh sestavil eno)... ...bloka masine mislim da niam vec, ostalo pa mislim da je se... ...sam naslov mi povej na PM, in ko se mi bo dalo premaknat rit 20 metrov gor po ulici do poste, ti posljem - na tvoje stroske. ;)

Objavljeno

ka kdo ve ki bi lahka spredno šipco(črno) nabavu?

Objavljeno

ebay .) lahko pa tut kupiš šprej za temnenje al pa neseš kakemu ličaru.

Objavljeno (popravljeno)

Jst jo bom dau enmu k zatemnjuje šipe, da mi iz notranje strani nalima črno prozorno folijo.

A je to normalno, pred 5. tedni sm naroču kle u Lj. pr Avtotriglavu nosilc za desno tačko pa še zmer niso dobil :closedeyes: , a se to tok časa čaka, sej je ja Italija naša soseda! :headbang:

Popravljeno . Popravil Kermi1
Objavljeno (popravljeno)

Jst jo bom dau enmu k zatemnjuje šipe, da mi iz notranje strani nalima črno prozorno folijo.

A je to normalno, pred 5. tedni sm naroču kle u Lj. pr Avtotriglavu nosilc za desno tačko pa še zmer niso dobil :closedeyes: , a se to tok časa čaka, sej je ja Italija naša soseda! :headbang:

jeje normalno ja... je kolega kupvou dihtungo, pa so na celmu avtotriglavu, sam 1no najdl po pol ure iskanja .) avtotriglav je kurc... pa še drago je

Objavljeno

ej jern3j kok teb leti rs-ka??

Objavljeno (popravljeno)

ej jern3j kok teb leti rs-ka??

trenutno max. 30 km/h :P drgač pa gre 140 km/h po števcu... če je pa klančk gre pa še mal več .)

Objavljeno

ej pussy kdaj boš pa blokade vn pobrou?al te je strah te "moči" :P

Objavljeno

Boljše da ima blokade not če še ni pripravlen na kaj močnejšega kot pa da spoznava travnike :D hehe hec hec važno da se je dokaj dobro izteklo :P

Objavljeno

spomladi bo mito že rito gledov :P :P :P

Boljše da ima blokade not če še ni pripravlen na kaj močnejšega kot pa da spoznava travnike :D hehe hec hec važno da se je dokaj dobro izteklo :P

kurca ja... zarad premal moči bi se ene 2x skor na havbo nasproti vozečemu avtu napopu :krneki:

Objavljeno

:lol1: se men zdi d boš ti še naprej gledu rito od mitota

Objavljeno

kurca ja... zarad premal moči bi se ene 2x skor na havbo nasproti vozečemu avtu napopu :krneki:

Če ni zadostnih pogojev za kaj drugega se tut z počasno vožnjo daleč pride... =D

Objavljeno

:lol1: se men zdi d boš ti še naprej gledu rito od mitota

mito bo gledal rit rski takrat ko bo mito ribnil in ga bo en z rsko domov šlepal. :OK: :OK: :OK: :OK:

Objavljeno

mito bo gledal rit rski takrat ko bo mito ribnil in ga bo en z rsko domov šlepal. :OK: :OK: :OK: :OK:

I couldn´t agree more :D :OK:

Objavljeno (popravljeno)

A pol rske ne ribajo? :? Pa ravno ti justaboy glede ribanja :slap: :D hehe

Popravljeno . Popravil Brodar
Objavljeno

A pol rske ne ribajo? :? Pa ravno ti justaboy glede ribanja :slap: :D hehe

Am...kje si ti vido da sem napisal da ne ribajo :hmm:

drugac pa se zgodi....jaz pac s svojo nism mel srece,samo zdaj pa dela ko urca ko je blo vlozenega blizu ce ne celo preko 300.000 :S

Objavljeno

ja ni ludn, če se po Dunajski furaš po nasprotnm pasu :headbang: :slap:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!