JeRn3j Objavljeno November 30, 2006 Opozori Objavljeno November 30, 2006 (popravljeno) nism mala sola da tega ne bi vedo....samo je taki cajt ze da se motor zelo tezko proda,tudi skoraj 100.000 izpod cene,glede na ohranjenost in letnik! :lol1: kaj je a še nisi prodal... kdaj si že reku da ga boš za 700.000 al kok prodal... ni tako lahko kot mislš .) imam rešitev... spusti ceno za 50.000 pa ga boš lažje prodal .) Popravljeno November 30, 2006. Popravil JeRn3j
Aless Objavljeno November 30, 2006 Opozori Objavljeno November 30, 2006 :lol1: kaj je a še nisi prodal... kdaj si že reku da ga boš za 700.000 al kok prodal... ni tako lahko kot mislš .) imam rešitev... spusti ceno za 50.000 pa ga boš lažje prodal .) jaz bi ga prodal za 720.000 samo ker sem tak ko sem pa ker je blo oblacno in se je spravlalo k dezju se nism hoto pelat v celje,ker sma bla s kupcem zmenjena da se dobima na pol poti.....in zdaj sem kje sem..............je nekdo enkrat reko "Shit Happens!"
Ven0m Objavljeno November 30, 2006 Opozori Objavljeno November 30, 2006 am ja btw a kdo ve kje bi se dal dobit original šraufe za plastike????Lol zgubu škatlo :slap:
JeRn3j Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 am ja btw a kdo ve kje bi se dal dobit original šraufe za plastike????Lol zgubu škatlo :slap: pomojem da na uradnih serivisih bi se dal to dobit :)
k0ci Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 ja tisti šraufi pa tok stanejo da je pol bolš da še plastike nove kupš zravn
JeRn3j Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 ja tisti šraufi pa tok stanejo da je pol bolš da še plastike nove kupš zravn jah no... se raj s serviserjem pogodiš da mu daš za 2 pera.. če sprejme seveda :)
Stroj Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 Glede teh šfraufov se da tko lepo s serviserjem zment.....tko k je jernej reku :grim Sicer ne bodo čist orginalni, ampak bojo pa pasal :grim
Zok Objavljeno December 2, 2006 Opozori Objavljeno December 2, 2006 menjalnik je delujoč drgač?tko mislm da ni nč z nemu narobe?če ni ti magar cevga kupm...štarter maš slučajn?za blokade vem da jih nimam :) tavelik zobnik za 1. prestavo manjka (ga je na mojem motorju utrgalo, sem kupil SP masino, pa iz dveh sestavil eno)... ...bloka masine mislim da niam vec, ostalo pa mislim da je se... ...sam naslov mi povej na PM, in ko se mi bo dalo premaknat rit 20 metrov gor po ulici do poste, ti posljem - na tvoje stroske. ;)
GHOST RIDER Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 ka kdo ve ki bi lahka spredno šipco(črno) nabavu?
Čamac Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 ka kdo ve ki bi lahka spredno šipco(črno) nabavu? ebay .) lahko pa tut kupiš šprej za temnenje al pa neseš kakemu ličaru.
Urban K. Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 (popravljeno) ka kdo ve ki bi lahka spredno šipco(črno) nabavu? Jst jo bom dau enmu k zatemnjuje šipe, da mi iz notranje strani nalima črno prozorno folijo. A je to normalno, pred 5. tedni sm naroču kle u Lj. pr Avtotriglavu nosilc za desno tačko pa še zmer niso dobil :closedeyes: , a se to tok časa čaka, sej je ja Italija naša soseda! :headbang: Popravljeno December 4, 2006. Popravil Kermi1
JeRn3j Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 (popravljeno) Jst jo bom dau enmu k zatemnjuje šipe, da mi iz notranje strani nalima črno prozorno folijo. A je to normalno, pred 5. tedni sm naroču kle u Lj. pr Avtotriglavu nosilc za desno tačko pa še zmer niso dobil :closedeyes: , a se to tok časa čaka, sej je ja Italija naša soseda! :headbang: jeje normalno ja... je kolega kupvou dihtungo, pa so na celmu avtotriglavu, sam 1no najdl po pol ure iskanja .) avtotriglav je kurc... pa še drago je Popravljeno December 4, 2006. Popravil JeRn3j
JeRn3j Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 (popravljeno) ej jern3j kok teb leti rs-ka?? trenutno max. 30 km/h :P drgač pa gre 140 km/h po števcu... če je pa klančk gre pa še mal več .) Popravljeno December 4, 2006. Popravil JeRn3j
reesko Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 ej pussy kdaj boš pa blokade vn pobrou?al te je strah te "moči" :P
Čamac Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 ej pussy kdaj boš pa blokade vn pobrou?al te je strah te "moči" :P Boljše da ima blokade not če še ni pripravlen na kaj močnejšega kot pa da spoznava travnike :D hehe hec hec važno da se je dokaj dobro izteklo :P
JeRn3j Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 ej pussy kdaj boš pa blokade vn pobrou?al te je strah te "moči" :P spomladi bo mito že rito gledov :P :P :P Boljše da ima blokade not če še ni pripravlen na kaj močnejšega kot pa da spoznava travnike :D hehe hec hec važno da se je dokaj dobro izteklo :P kurca ja... zarad premal moči bi se ene 2x skor na havbo nasproti vozečemu avtu napopu :krneki:
k0ci Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 spomladi bo mito že rito gledov :P :P :P :lol1: se men zdi d boš ti še naprej gledu rito od mitota
Čamac Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 kurca ja... zarad premal moči bi se ene 2x skor na havbo nasproti vozečemu avtu napopu :krneki: Če ni zadostnih pogojev za kaj drugega se tut z počasno vožnjo daleč pride... =D
norc 16 Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 :lol1: se men zdi d boš ti še naprej gledu rito od mitota mito bo gledal rit rski takrat ko bo mito ribnil in ga bo en z rsko domov šlepal. :OK: :OK: :OK: :OK:
Aless Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 mito bo gledal rit rski takrat ko bo mito ribnil in ga bo en z rsko domov šlepal. :OK: :OK: :OK: :OK: I couldn´t agree more :D :OK:
Čamac Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 (popravljeno) A pol rske ne ribajo? :? Pa ravno ti justaboy glede ribanja :slap: :D hehe Popravljeno December 5, 2006. Popravil Brodar
Aless Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 A pol rske ne ribajo? :? Pa ravno ti justaboy glede ribanja :slap: :D hehe Am...kje si ti vido da sem napisal da ne ribajo :hmm: drugac pa se zgodi....jaz pac s svojo nism mel srece,samo zdaj pa dela ko urca ko je blo vlozenega blizu ce ne celo preko 300.000 :S
GrCaR Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 spomladi bo mito že rito gledov :P :P :P kurca ja... zarad premal moči bi se ene 2x skor na havbo nasproti vozečemu avtu napopu :krneki: ja ni ludn, če se po Dunajski furaš po nasprotnm pasu :headbang: :slap:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se