Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

ljudje... kak je to možno

moj biusi sosolc si je nabavu rs50 l.2001, pa se je od zacetka šole do konc sončnih dni (to je nekak 2 mesca pa pou) vozu usak dan u solo (kranj-medvode) pa je za to purabu sam en kestl bencina :S

ka to on voz 2 obrata na minuto?? k men ne rata tolk mal skurt :D

Objavljeno

ljudje... kak je to možno

moj biusi sosolc si je nabavu rs50 l.2001, pa se je od zacetka šole do konc sončnih dni (to je nekak 2 mesca pa pou) vozu usak dan u solo (kranj-medvode) pa je za to purabu sam en kestl bencina :S

ka to on voz 2 obrata na minuto?? k men ne rata tolk mal skurt :D

:lol1: :lol1: :lol1: BUČE ;)

ja ni ludn, če se po Dunajski furaš po nasprotnm pasu :headbang: :slap:

ah to pa res ni blo nč :P :D :D

:lol1: se men zdi d boš ti še naprej gledu rito od mitota

Mito ribne ... rs ka dela ;)

Objavljeno

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ej Jernej, mislim, da nama RS-ki preveč žreta :lol1: (jaz sem moral it med poletjem skoraj vsak dan na benz-pumpo) :lol1:

Premalo moči ja, se spomniš tisto najino bližnje srečanje z avtobusom, nasproti pa avto, ko si me domov điral. :rolleyes: :lol1:

Objavljeno (popravljeno)

Premalo moči ja, se spomniš tisto najino bližnje srečanje z avtobusom, nasproti pa avto, ko si me domov điral. :rolleyes: :lol1:

jep... to je enkrat ko sm ugotovu da je premal moči :krneki: :krneki: ghost rider scena... na tesno :krneki:

drugič sm pa prehitevu bus k je šu 100 jst sm pičiu ene 120 nasprot pa avto... pa je šlo tko mal GP pod šipco sm se skriu, pa takoj k je avtobus padu na hitr desno... sam je blo taprvič hujš :krneki:

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ej Jernej, mislim, da nama RS-ki preveč žreta :lol1: (jaz sem moral it med poletjem skoraj vsak dan na benz-pumpo) :lol1:

ja jst sm biu tud redn gost.... :P le zakaj :hmm:

p.s. a je teb spet komp crknu... k te ni nč na msn ju??

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

jep... to je enkrat ko sm ugotovu da je premal moči :krneki: :krneki: ghost rider scena... na tesno :krneki:

drugič sm pa prehitevu bus k je šu 100 jst sm pičiu ene 120 nasprot pa avto... pa je šlo tko mal GP pod šipco sm se skriu, pa takoj k je avtobus padu na hitr desno... sam je blo taprvič hujš :krneki:

ja jst sm biu tud redn gost.... :P le zakaj :hmm:

p.s. a je teb spet komp crknu... k te ni nč na msn ju??

:lol1: :lol1: ja, saj-midva sva hujša od GhostRiderja, midva sva dva na 125 cc pa med avtobusi - misliš, da si on to upa? :lol1: :kva2: :naughty: :lol1:

MSN in comp sta šla po gobe, :lol1: prveč sem ga s Hz-jal :lol1: sestri sem "pajsnu" prenosnika pa malce pišem po MS-ju :OK:

Objavljeno

:lol1: :lol1: ja, saj-midva sva hujša od GhostRiderja, midva sva dva na 125 cc pa med avtobusi - misliš, da si on to upa? :lol1: :kva2: :naughty: :lol1:

....

vpras norc 16 kaj sem jaz enem sosolcu naredo v mestu v mbju.....se jaz si se enkrat tega neb upal naredit,ko sem postudiral ka je blo :P

Objavljeno

:whistle:

:OK: med poletjem ulet, kaj v Ljubljano, da gremo na kakšno turco :OK:

Objavljeno

tko se dela biznis :lol1:

hm, kot prvo mi deli ze eno leto lezijo na polici, nimam kaj delat z njimi, vstran mi jih je pa skoda vrzt, ma lahk nekdo se koristi od njih.

kot drugo, naj bi si motoristi med seboj pomagali.

kot tretje, vem kako tezko je dobiti dele menjalnika, k vsak k prodaja motor po delih, bo prodal sam celo masino. :grim

ah, vi dol pokate avtobuse, sam sm mel pa raj kake druge akcije.. ....recimo z best frendom sma preganjala soseda na KLR 650.. ...on 140 kil + motor in 60 konjev, midva skupi 170 kil + motor in 42 konjev... ...preganjal smo se 7 kilometrov po vaskih cestah... ...ni spizdu. :grrr :evilgrin:

Objavljeno

Futura je mela 42 KM? :devil: Way to go

Objavljeno

:OK: med poletjem ulet, kaj v Ljubljano, da gremo na kakšno turco :OK:

jao ne ne bom prsu .... ITK DA PRIDM KEJ TI JE :OK: :D

Objavljeno (popravljeno)

Futura je mela 42 KM? :devil: Way to go

Ja, njegova je imela ja..

No, približno 42km

Popravljeno . Popravil Original-One
Objavljeno

Preh obratn mito dela rska ribne :D , tko kukr tut lhk sam od delč gleda rska mitota v tablco (z daljnogledom :yea1: ). :grrr

Objavljeno

Preh obratn mito dela rska ribne :D , tko kukr tut lhk sam od delč gleda rska mitota v tablco (z daljnogledom :yea1: ). :grrr

ponovno : ti boš to vedu k furaš sesalca :angry: :yawn: svašta :headbang:

Objavljeno

ponovno : ti boš to vedu k furaš sesalca :angry: :yawn: svašta :headbang:

jst tut sesalca furam (poleg mitota) in lahko samo potrdim play-evo izjavo :P

Objavljeno

Spljoh pa gilera canibal ni sesalc :grrr

Objavljeno

Spljoh pa gilera canibal ni sesalc :grrr

je pa moped no... isto sranje drugo pakovanje .) aja strojči brez zamere :P

jst tut sesalca furam (poleg mitota) in lahko samo potrdim play-evo izjavo :P

a dej.... jst furam rs ko pa ti lohk potrdim , da noben mito ne prehiti rs ke .) (spet brezvezno kreganje)

Objavljeno

a dej.... jst furam rs ko pa ti lohk potrdim , da noben mito ne prehiti rs ke .) (spet brezvezno kreganje)

Objavljeno

None taken :P

Objavljeno

hahahahahahaha....dej ne me jebat kere ideje...lej fantje brez veze se skoz kregat...mito (konkretno moj :devil: ) gre 10x več k tvoja rska jerči :P

drgač če pa gledaš oba zablokerana je pa istu kurac...mogoče mal več mito...mogoče...sam drgač je pa isto...je pa tud odvisn od motorja do motorja...ker tud vsi mitoti ne grejo ful...enako je pa z rskami..ne pomen da če mate novejše motorje al pa nevem "lepše" da so pa pol kr hitrejši...zmer ste neki glasni rsovci...dej gremo zastavt motorje :kva2:

jst prot teb...pa staviva vsak svoj motor :devil: ...(no sej ti pustim da ga odpreš...sam da bo samo odprt brez tuningov) pa bova pol vidla :devil:

(btw moj je original sam odprt) :D

Objavljeno (popravljeno)

đabe to k ga boš tok stisnu da bo ribnu :lol1: :lol1: :lol1: kaj čm pol s tistim :P ga lohk sam še po delih prodam :D dobr no pa 10x več tud ne gre ;)

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno (popravljeno)

ne lej sej jst ne rečem da mito mogoče ne crkuje mal več...sam pa tud tist "mal" več gre...to priznejte tud rsdriverji...pa otročje se je to kregat...isto je...

drgač pa ne boš meu tega problema da bi TEB zaribu...ne bo men verjem...ker sploh ne bo te možnosti...ker bi jst zmagu drag...in bi se jst pol sprašvou a mi bo tvoja rsa zaribala al ne :P :devil:

Popravljeno . Popravil reesko
Objavljeno

Poglejte zarad kerga.... da ne rečem kaj grdga.... smo se začel jebat... k kr en kmet napiše tak post pol je pa takoj viuviu :)

drgač pa ne boš meu tega problema da bi TEB zaribu...ne bo men verjem...ker sploh ne bo te možnosti...

:hmm: optimistične besede, ki jih težko dokažeš :P nema veze :)

evo tele čevle sm pa jst dons kupu :OK:

[attachmentid=87704]

sam še hlače... pa nove gume... pol pa na poletje pa rideeeeeeeeeeeee :P :OK:

post-10875-1165678477_thumb.jpg

Objavljeno

kok si dau za šuhe?

ja drgač pa pust jih mulce če so veseli k poznajo enga k ma mitota in pol misl da je mito zakon..al pa počaki še 14 dni...bo pa en pršu k ma kolega k ma rsko k gre k svina...bo pa un svoje trdiu..pust jih :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!