Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

kok si dau za šuhe?

ja drgač pa pust jih mulce če so veseli k poznajo enga k ma mitota in pol misl da je mito zakon..al pa počaki še 14 dni...bo pa en pršu k ma kolega k ma rsko k gre k svina...bo pa un svoje trdiu..pust jih :D

točn tak :P ja bli so 33.000 v TC ju so pa tanovi model 2007 :OK: ful so lahki... pa zlo udobni :OK: ... kj več pa še nekaj cajta nom mogu povedat.... dokler se ne grem furat v njih :)

Objavljeno

U vidim da nisem nič zamudu in da so debate še vedno iste.

Aja, Aprilia so jajca. :devil:

Objavljeno

yamaha so jajca :grim in to draga jajca :grim :grim :devil:

Objavljeno

Pa še posebej YAMAHA XJ 900 S Diversion, največje sranje možno, grdo izgleda pa še smrdi :BUA: ; Mito pa itak samo ribne in to je to. Veš koliko je drag RS vs. Mito 500m (RS 1. mesto) Mito (450m) :lol1:

Objavljeno

yamaha so jajca :grim in to draga jajca :grim :grim :devil:

Mama ti je jajce :angry:

Objavljeno

sam še hlače... pa nove gume... pol pa na poletje pa rideeeeeeeeeeeee :P :OK:

Evo jst tud morem našparat za nove gume, drgač je pa Črni Kal 100x bolši kt Ride! :naughty:

Objavljeno

Pa še posebej YAMAHA XJ 900 S Diversion, največje sranje možno, grdo izgleda pa še smrdi :BUA: ; Mito pa itak samo ribne in to je to. Veš koliko je drag RS vs. Mito 500m (RS 1. mesto) Mito (450m) :lol1:

ah dej matex no..ne prbiji...k sm REALNO povedu...mito je malenkost hitrejši...in zarad te malenkosti je tud malenkost bolj pokvarljiv...aprilia je isti kurac .) pa reč kar čš :P

Mama ti je jajce :angry:

fotr ma pa jajčnike :devil:

Objavljeno

pizda ste tečni mito proti rski. sem fural rsko in priznam da gre res mito malo več tam 185. res pa se najdejo kake izjeme ko grejo čez 200 in verjamem samo takih je zelo malo.

drugače pa mi povejte kdo se z 125ko naganja na avtabani da bo dobo končno gor. noramlne ceste 120-140 tu neki pa sta ista. oz odvisno koliko iam kdo jajc za v ovinke.

aja pa an kurac mi že grete z tem mito zakon rska kurac al pa obratno.

aja pa kaj se ribanja tiče obojno crkne. pač mitoti malo bolj ker so vsi starejši. oz. če priemrjaš isto letnik mitota pa rsko je na koncu koncev isto.

Objavljeno

a dej.... jst furam rs ko pa ti lohk potrdim , da noben mito ne prehiti rs ke .) (spet brezvezno kreganje)

in zato ker ti voziš tisto zablokerano kapelo misliš da si zmagal na UEFA cupu? :devil:

sam še hlače... pa nove gume... pol pa na poletje pa rideeeeeeeeeeeee :P :OK:

pa graaaaaaaaaaabnnnnn.... :evilgrin:

Objavljeno

in zato ker ti voziš tisto zablokerano kapelo misliš da si zmagal na UEFA cupu? :devil:

pa graaaaaaaaaaabnnnnn.... :evilgrin:

če se ti po plastikah vozš, še ni nujno da se tud ostali :lol1: :lol1: :lol1: ;)

moja kapela vsaj dela.... za razliko od tvojga MOPEDA ;)

Objavljeno

:lol1:

poglej poglej kdo se je oglasil po dolgem času

...sm že kar malo pogrešal tega grilzz-a in njegove sarkastične poste :OK:

Objavljeno

pizda ste tečni mito proti rski. sem fural rsko in priznam da gre res mito malo več tam 185. res pa se najdejo kake izjeme ko grejo čez 200 in verjamem samo takih je zelo malo.

drugače pa mi povejte kdo se z 125ko naganja na avtabani da bo dobo končno gor. noramlne ceste 120-140 tu neki pa sta ista. oz odvisno koliko iam kdo jajc za v ovinke.

aja pa an kurac mi že grete z tem mito zakon rska kurac al pa obratno.

aja pa kaj se ribanja tiče obojno crkne. pač mitoti malo bolj ker so vsi starejši. oz. če priemrjaš isto letnik mitota pa rsko je na koncu koncev isto.

se popolnoma strinjam.....se grem stavit ko govorite da je ne vem kdo bosli,....dejte rsko pa mitota na isto cesto na iste ovinke pa bo bolsi tisti keri bo vec upal....

Objavljeno (popravljeno)

hehe...vse lepo in prav...vsake toliko casa je zanimivo malce prebrat to kreganje o rs in mito :lol:

edino to se nebi strinjal da mito raje riba kot rs (tok tok) :photo:

drugace pa...najprej prevozite z vsakim motorjem po cca 5000km potem pa govorite o enem in drugem ;>

Popravljeno . Popravil denji
Objavljeno

hehe...vse lepo in prav...vsake toliko casa je zanimivo malce prebrat to kreganje o rs in mito :lol:

edino to se nebi strinjal da mito raje riba kot rs (tok tok) :photo:

drugace pa...najprej prevozite z vsakim motorjem po cca 5000km potem pa govorite o enem in drugem ;>

tudi nsr lahko zariba.....glede ribanje je vse odvisno od ravnanja tebe in prejsnega lastnika,se najvec pa stanja km na stevcu...to so pac 2t navite masine ki za svoje dobro delovanje potrebujejo veliko denarja in vzdrzevanja(tak ko zenske):P

Objavljeno

uuu denzi s5 mal piše... :devil: :devil: :devil:

no denzjiev mito je lep primerek...k vs use spustu...in za povrh še dela skoz pa prasica noče crknt...

drgač je pa isti kurac...

Objavljeno

če se ti po plastikah vozš, še ni nujno da se tud ostali :lol1: :lol1: :lol1: ;)

moja kapela vsaj dela.... za razliko od tvojga MOPEDA ;)

kaj čš eni radi pretiravamo :evilgrin: :blush: :BUA:

prosm? kaj pa je narobe z mojim? dela ko šus... naredu sm u tej sezoni tok (ne)varnih KM k tvoja cela rodbina.... :grim :grim :lol1: :lol1:

Objavljeno

kaj čš eni radi pretiravamo :evilgrin: :blush: :BUA:

naredu sm u tej sezoni tok (ne)varnih KM k tvoja cela rodbina.... :grim :grim :lol1: :lol1:

S tem se ni treba hvalit :grrr :grrr :grrr

Objavljeno

se popolnoma strinjam.....se grem stavit ko govorite da je ne vem kdo bosli,....dejte rsko pa mitota na isto cesto na iste ovinke pa bo bolsi tisti keri bo vec upal....

Ja na mitota damo denji-ja pa še enga z rsko se najde, pa se vse to posname, pa bomo lahko zaprl veliko ust ko bojo vidl končn rezultat. :P :D

Objavljeno

Ja na mitota damo denji-ja pa še enga z rsko se najde, pa se vse to posname, pa bomo lahko zaprl veliko ust ko bojo vidl končn rezultat. :P :D

predlagam rs maniaca :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: pa bomo pol vidl :evilgrin:

Objavljeno

sej smo vidl kaj mu je žigc naredu :glare: :doze: .. sej nerecm daje sla slabo btw :topic:

Objavljeno

uuu denzi s5 mal piše... :devil: :devil: :devil:

no denzjiev mito je lep primerek...k vs use spustu...in za povrh še dela skoz pa prasica noče crknt...

drgač je pa isti kurac...

Točn tko, če ma še kdo kšne dileme ker motor je hitrejši bo pomoje denji z veseljem nakazov vsem apriliam :P :grrr

Objavljeno

Kok pride KIT komplet od Polinija za RS ?

Kolk navrže moči ta kit?Kaj vse je potrebno menjat če kupiš kit?

LP Rok

Objavljeno

Kok pride KIT komplet od Polinija za RS ?

Kolk navrže moči ta kit?Kaj vse je potrebno menjat če kupiš kit?

LP Rok

kit pride 105.000 se mi zdi :) justaboy ga (je imel oz. ima) pa ti lohk točn pove :) to je 160 kit... jah baje maš pol tm cca. 42 KM :devil: menjat pa ni treba ne vem kok ... n vem... nej to kdo pove k ima izkušnje s tem :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!