Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

lepa je ze sam pomojm bi mito pometu u znjo

a že spet al kaj :angry:

Objavljeno

a že spet al kaj :angry:

mislim da je o tem že bila debata. in smo prišli do zaključka, da še stara aprilia gre bolj od te

Objavljeno

mislim da je o tem že bila debata. in smo prišli do zaključka, da še stara aprilia gre bolj od te

:grim :yes:

Objavljeno

ja gre ja... zaradi izpuha.. sama zasnova omogoča boljše ekološke standarde btw... z odprtim gre cist isto :grim

Objavljeno

ja gre ja... zaradi izpuha.. sama zasnova omogoča boljše ekološke standarde btw... z odprtim gre cist isto :grim

možno gre mal slabš, sam pri aerodinamiki notr dobi... tak da je isti kurc... drgač bova pa spomladi jst pa Matex probala :evilgrin: mim bavarca :evilgrin: :devil: a ne matex?? :devil:

Uf kak se zaj jerneju rit smeji :D

:D to se mi že itak skos, k mam tastar model.... k pičkice pravjo da je lepši :D Matex to ve :D

Objavljeno (popravljeno)

sam tut aerodinamika se ni tko zlo zbolsala in se ne pozna tolk. sam pac tastari motorji so bl leteli k pol so prisli ti predpisi pofukani pa gre zdej use bol pocas oziroma ima manj moci :BUA: :BUA:

Popravljeno . Popravil Fric
Objavljeno

sam tut aerodinamika se ni tko zlo zbolsala in se ne pozna tolk. sam pac tastari motorji so bl leteli k pol so prisli ti predpisi pofukani pa gre zdej use bol pocas oziroma ima manj moci :BUA: :BUA:

motor letnika 99, 00, 01, 02, 03, 04, 05, 06 je ENAK . drugačen je le izpuh. Kukr jst vem .)

Objavljeno

:grim :yes:

:doze: :blush: :yea1: :naughty: :kva2: om, kakor jaz vem, gre popolnoma isto (sva z Jernejem na drag Pržanu stestirala :OK: , na koncu, ko se je začela vrtet čez 10k je meni malce bolj potegnila, ampak to le zato ker sem imel OMW 100 notr on pa 95. Drugače je pa popolnoma ista zadevca. Hja, ni kaj fantom je lepša 2006, samo kaj ko hude bejbe še vedno na staro RS-o padajo :angry: :doze: . Nova je pa polom , ciganski voz :BUA:

:rolleyes:

Objavljeno

Skoraj ne verjamem da bi kera bol padala na staro kot na novo...

Pravzaprav na začetku tud jaz nisem temu verjel. Primer z Jernejem đirava čez mesto, mene vsi gledajo ker imam ušeska na čeladi, Jerneja pa gledajo vse beke, pa še mahajo mu. :angry:

Primer: ko smo šli en dan do riskota, ven uleti njegova sestra in prva stvar, ki jo reče je "oooooo, od koga je pa ta hud belo-črn motor, waw kok je lep", pa so bli trije motorji Z750, RS 125 (2006 Matex edition), RS-ka od jerneja in glih njegovo ljubico je pohvalila. :headbang:

:OK:

Objavljeno (popravljeno)

Pravzaprav na začetku tud jaz nisem temu verjel. Primer z Jernejem đirava čez mesto, mene vsi gledajo ker imam ušeska na čeladi, Jerneja pa gledajo vse beke, pa še mahajo mu. :angry:

Primer: ko smo šli en dan do riskota, ven uleti njegova sestra in prva stvar, ki jo reče je "oooooo, od koga je pa ta hud belo-črn motor, waw kok je lep", pa so bli trije motorji Z750, RS 125 (2006 Matex edition), RS-ka od jerneja in glih njegovo ljubico je pohvalila. :headbang:

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: hahahahahahahahahahahahahahahahaha :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

P.S.: (glede pičk in motorjev) Če so gledale njegovo aprilio kak bi šele gledale mitota =D

Popravljeno . Popravil Brodar
Objavljeno

ej matex, mrbit so pa lih tista ušeska problem :P :devil:

Ma ne ušeska so ql, počakaj, da slikco gor ruknem. Za qlnost mojih ušeskov lahko še Grčo potrdi, an. :lol1:

Mogoče je bilo pa to, da mi moj roza kombinezon ne paše, čeprav mi sestra stalno govori, da prov fajana zgledam, v roza dodatki :? .

Problem pri novi RS-ki je ta, da je auspuh malce tišji ni ne moreš naredit tega, da se ustaviš pred rdečo lučjo in enega glasnega prdnit, ker se prdec bolj sliši kot motor (2006 moraš prej v obrate navit), pri stari RS pa lahko to počneš kolikor te je volja. Saj pride zdaj Giannelli gor :OK:

Objavljeno

cakte se vi mene da pridm jst z spanish no.1 :P :evilgrin:

sanjasvinjakukuruz.press :grim :grim :grim

Objavljeno

400-ta stran bojsi...dobr dobr...

dobr vm crkujejo aprilije da se tok pogovarjate :devil:

ker mitodriverji se vozmo..pa ne rabmo tuki pisat...že grem že grem :P

Objavljeno

Zihr si mel takrat še uno Motul nalepko gor, a??? :P

Objavljeno

:doze: :blush: :yea1: :naughty: :kva2: om, kakor jaz vem, gre popolnoma isto (sva z Jernejem na drag Pržanu stestirala :OK: , na koncu, ko se je začela vrtet čez 10k je meni malce bolj potegnila, ampak to le zato ker sem imel OMW 100 notr on pa 95. Drugače je pa popolnoma ista zadevca. Hja, ni kaj fantom je lepša 2006, samo kaj ko hude bejbe še vedno na staro RS-o padajo :angry: :doze: . Nova je pa polom , ciganski voz :BUA:

:rolleyes:

:lol1: ta je tut huda ja

drgač pa itq veš, se ni treba sekirat, ker sem ugotovil, da bejbe nimajo okusa za motor in lepoto le tega :D

ko je rekla d je mito grd, sem takoj vedu kok je ura

Objavljeno

očitno da mate rs driverji več skopnih lastnosti z ženskami...pa ti ne mislm da mate več žensk...pač bl ženski okus... :D

Objavljeno

jst sem tut ženska in mi je RS veliko lepša od mito-ja. če pa je še letnik 2006, potem pa tk :wub:

Objavljeno

Povem vam, da najbolj kurbiš babe padajo (najlepše) na stari model :angry: , SUX. Pa barva shema ni važna (aja Flame predloga s in z se nauči "s spanish....."). Bedno. Važno pa je, da je reeskotu všeč :whistle: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: moja ljubica. Ma, ne, motul nalepko sem dol dal.

Evo mojo shark zadevco :photo:

Pa še nekaj fotk. vem, motul je gor :nono: :photo:

:P :OK:

post-8604-1166105331_thumb.jpg

post-8604-1166105367_thumb.jpg

post-8604-1166105500_thumb.jpg

post-8604-1166105591_thumb.jpg

post-8604-1166105680_thumb.jpg

post-8604-1166105853_thumb.jpg

post-8604-1166105931_thumb.jpg

post-8604-1166106015_thumb.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!