Čamac Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 lepa je ze sam pomojm bi mito pometu u znjo Natanko tako... :P
JeRn3j Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 lepa je ze sam pomojm bi mito pometu u znjo a že spet al kaj :angry:
k0ci Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 a že spet al kaj :angry: mislim da je o tem že bila debata. in smo prišli do zaključka, da še stara aprilia gre bolj od te
JeRn3j Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 mislim da je o tem že bila debata. in smo prišli do zaključka, da še stara aprilia gre bolj od te :grim :yes:
Čamac Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Uf kak se zaj jerneju rit smeji :D
FlamE#7 Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 ja gre ja... zaradi izpuha.. sama zasnova omogoča boljše ekološke standarde btw... z odprtim gre cist isto :grim
JeRn3j Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 ja gre ja... zaradi izpuha.. sama zasnova omogoča boljše ekološke standarde btw... z odprtim gre cist isto :grim možno gre mal slabš, sam pri aerodinamiki notr dobi... tak da je isti kurc... drgač bova pa spomladi jst pa Matex probala :evilgrin: mim bavarca :evilgrin: :devil: a ne matex?? :devil: Uf kak se zaj jerneju rit smeji :D :D to se mi že itak skos, k mam tastar model.... k pičkice pravjo da je lepši :D Matex to ve :D
Fric Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 (popravljeno) sam tut aerodinamika se ni tko zlo zbolsala in se ne pozna tolk. sam pac tastari motorji so bl leteli k pol so prisli ti predpisi pofukani pa gre zdej use bol pocas oziroma ima manj moci :BUA: :BUA: Popravljeno December 13, 2006. Popravil Fric
JeRn3j Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 sam tut aerodinamika se ni tko zlo zbolsala in se ne pozna tolk. sam pac tastari motorji so bl leteli k pol so prisli ti predpisi pofukani pa gre zdej use bol pocas oziroma ima manj moci :BUA: :BUA: motor letnika 99, 00, 01, 02, 03, 04, 05, 06 je ENAK . drugačen je le izpuh. Kukr jst vem .)
Matex_46 Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 :grim :yes: :doze: :blush: :yea1: :naughty: :kva2: om, kakor jaz vem, gre popolnoma isto (sva z Jernejem na drag Pržanu stestirala :OK: , na koncu, ko se je začela vrtet čez 10k je meni malce bolj potegnila, ampak to le zato ker sem imel OMW 100 notr on pa 95. Drugače je pa popolnoma ista zadevca. Hja, ni kaj fantom je lepša 2006, samo kaj ko hude bejbe še vedno na staro RS-o padajo :angry: :doze: . Nova je pa polom , ciganski voz :BUA: :rolleyes:
Čamac Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 Skoraj ne verjamem da bi kera bol padala na staro kot na novo...
Matex_46 Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 Skoraj ne verjamem da bi kera bol padala na staro kot na novo... Pravzaprav na začetku tud jaz nisem temu verjel. Primer z Jernejem đirava čez mesto, mene vsi gledajo ker imam ušeska na čeladi, Jerneja pa gledajo vse beke, pa še mahajo mu. :angry: Primer: ko smo šli en dan do riskota, ven uleti njegova sestra in prva stvar, ki jo reče je "oooooo, od koga je pa ta hud belo-črn motor, waw kok je lep", pa so bli trije motorji Z750, RS 125 (2006 Matex edition), RS-ka od jerneja in glih njegovo ljubico je pohvalila. :headbang: :OK:
Čamac Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 (popravljeno) Pravzaprav na začetku tud jaz nisem temu verjel. Primer z Jernejem đirava čez mesto, mene vsi gledajo ker imam ušeska na čeladi, Jerneja pa gledajo vse beke, pa še mahajo mu. :angry: Primer: ko smo šli en dan do riskota, ven uleti njegova sestra in prva stvar, ki jo reče je "oooooo, od koga je pa ta hud belo-črn motor, waw kok je lep", pa so bli trije motorji Z750, RS 125 (2006 Matex edition), RS-ka od jerneja in glih njegovo ljubico je pohvalila. :headbang: :OK: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: hahahahahahahahahahahahahahahahaha :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: P.S.: (glede pičk in motorjev) Če so gledale njegovo aprilio kak bi šele gledale mitota =D Popravljeno December 13, 2006. Popravil Brodar
_Fingi_ Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 ej matex, mrbit so pa lih tista ušeska problem :P :devil:
Matex_46 Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 ej matex, mrbit so pa lih tista ušeska problem :P :devil: Ma ne ušeska so ql, počakaj, da slikco gor ruknem. Za qlnost mojih ušeskov lahko še Grčo potrdi, an. :lol1: Mogoče je bilo pa to, da mi moj roza kombinezon ne paše, čeprav mi sestra stalno govori, da prov fajana zgledam, v roza dodatki :? . Problem pri novi RS-ki je ta, da je auspuh malce tišji ni ne moreš naredit tega, da se ustaviš pred rdečo lučjo in enega glasnega prdnit, ker se prdec bolj sliši kot motor (2006 moraš prej v obrate navit), pri stari RS pa lahko to počneš kolikor te je volja. Saj pride zdaj Giannelli gor :OK:
FlamE#7 Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 cakte se vi mene da pridm jst z spanish no.1 :P :evilgrin: sanjasvinjakukuruz.press :grim :grim :grim
kklemn Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 dej prlep sm gor sliko tvoje čelade "z ušeski" prosm :D
reesko Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 400-ta stran bojsi...dobr dobr... dobr vm crkujejo aprilije da se tok pogovarjate :devil: ker mitodriverji se vozmo..pa ne rabmo tuki pisat...že grem že grem :P
Gregc Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 Pravzaprav na začetku tud jaz nisem temu verjel. Primer z Jernejem đirava čez mesto, mene vsi gledajo ker imam ušeska na čeladi, Jerneja pa gledajo vse beke, pa še mahajo mu. :angry: Primer: ko smo šli en dan do riskota, ven uleti njegova sestra in prva stvar, ki jo reče je "oooooo, od koga je pa ta hud belo-črn motor, waw kok je lep", pa so bli trije motorji Z750, RS 125 (2006 Matex edition), RS-ka od jerneja in glih njegovo ljubico je pohvalila. :headbang: :OK: Zihr si mel takrat še uno Motul nalepko gor, a??? :P
k0ci Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 :doze: :blush: :yea1: :naughty: :kva2: om, kakor jaz vem, gre popolnoma isto (sva z Jernejem na drag Pržanu stestirala :OK: , na koncu, ko se je začela vrtet čez 10k je meni malce bolj potegnila, ampak to le zato ker sem imel OMW 100 notr on pa 95. Drugače je pa popolnoma ista zadevca. Hja, ni kaj fantom je lepša 2006, samo kaj ko hude bejbe še vedno na staro RS-o padajo :angry: :doze: . Nova je pa polom , ciganski voz :BUA: :rolleyes: :lol1: ta je tut huda ja drgač pa itq veš, se ni treba sekirat, ker sem ugotovil, da bejbe nimajo okusa za motor in lepoto le tega :D ko je rekla d je mito grd, sem takoj vedu kok je ura
FlamE#7 Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 točna je tale ura točna :grim :evilgrin:
reesko Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 očitno da mate rs driverji več skopnih lastnosti z ženskami...pa ti ne mislm da mate več žensk...pač bl ženski okus... :D
rosse20 Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 jst sem tut ženska in mi je RS veliko lepša od mito-ja. če pa je še letnik 2006, potem pa tk :wub:
Matex_46 Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 Povem vam, da najbolj kurbiš babe padajo (najlepše) na stari model :angry: , SUX. Pa barva shema ni važna (aja Flame predloga s in z se nauči "s spanish....."). Bedno. Važno pa je, da je reeskotu všeč :whistle: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: moja ljubica. Ma, ne, motul nalepko sem dol dal. Evo mojo shark zadevco :photo: Pa še nekaj fotk. vem, motul je gor :nono: :photo: :P :OK:
Čamac Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 Hahahahaha poglej ti tote uheeeee :lol1: :lol1: :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se