Gixxer Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 matex celada z rozicami pa uhicami...nevem ne :D :lol1:
_Nejkooo_ Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 hahahahahahaahhahahaha, kaki careeeeee, s totimi uhami pa si zmago ne :D :D :OK:
Matex_46 Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 :OK: vem, vsi se mi režijo, super :OK:
Čamac Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 hahaha faca :OK: ful je dobro ne :D
Matex_46 Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 Pravzaprav črno-bel uhelj sem zgubil :cry: , lahko bi šla z Jernejem šminkirat vsak s svojimi. :lol1:
JeRn3j Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 (popravljeno) točna je tale ura točna :grim :evilgrin: :grim pičkam je najlepša tastara aprilia :grim to je dejstvo ni kej ;) 400-ta stran bojsi...dobr dobr... dobr vm crkujejo aprilije da se tok pogovarjate :devil: ker mitodriverji se vozmo..pa ne rabmo tuki pisat...že grem že grem :P mito driverji ne zaostajate zadosti... ubistvu če primerjamo razmerej rs driverjev, pa mito driverjev je tako da je rs driverjev več .) temu tud število strani več :P če pa pogledamo razmerje pa ugotovimo, da mito bl zrkuje :P Popravljeno December 14, 2006. Popravil JeRn3j
Matex_46 Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 :grim pičkam je najlepša tastara aprilia :grim to je dejstvo ni kej ;) mito driverji ne zaostajate zadosti... ubistvu če primerjamo razmerej rs driverjev, pa mito driverjev je tako da je rs driverjev več .) temu tud število strani več :P če pa pogledamo razmerje pa ugotovimo, da mito bl zrkuje :P :lol1:
JeRn3j Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 cakte se vi mene da pridm jst z spanish no.1 :P :evilgrin: sanjasvinjakukuruz.press :grim :grim :grim tastaro kup... jebeš ta nova italjanska jajca :evilgrin:
Matex_46 Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 tastaro kup... jebeš ta nova italjanska jajca :evilgrin: :fight1: :chase:
JeRn3j Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 Pravzaprav črno-bel uhelj sem zgubil :cry: , lahko bi šla z Jernejem šminkirat vsak s svojimi. :lol1: boš pa v tc ju zamoru, da nove naročijo :P
k0ci Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 (popravljeno) :grim pičkam je najlepša tastara aprilia :grim to je dejstvo ni kej ;) mito driverji ne zaostajate zadosti... ubistvu če primerjamo razmerej rs driverjev, pa mito driverjev je tako da je rs driverjev več .) temu tud število strani več :P če pa pogledamo razmerje pa ugotovimo, da mito bl zrkuje :P ma jaaaaa........ to je zato ker se rs driverji oglašate tam noter, da ne bi preveč svojga kurnka napolnili :D .....pol pa še pravte: khm..enmu kolegu je mito crknu, kaj bi blo narobe,........v resnici pa mislte na svojo rs, in od tu tisti rek, da mito bolj crkuje, ker je v resnici tam noter 3/4 napak omenjenih v temi na rs-ah :devil: Popravljeno December 14, 2006. Popravil k0ci
Čamac Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 :grim pičkam je najlepša tastara aprilia :grim to je dejstvo ni kej ;) Jaz pa sem zadnjič na eni strani neke čital pa je pisalo da je mito "pussy magnet" :grim
FocusFanatic Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 Maš prav, po kolegovem Mitu so vsi okoliški mački scal :grim
_Nejkooo_ Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 eh mitoti, nea se repenčite, rs-ke so v premoči na vseh področjih, in če bo vse po sreči naslednjo sezono dobijo še enga člana več, bote pol vidli kaj bo "mama" rs 250 delala z vami....hehehehe :D :D :D
k0ci Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 eh mitoti, nea se repenčite, rs-ke so v premoči na vseh področjih, in če bo vse po sreči naslednjo sezono dobijo še enga člana več, bote pol vidli kaj bo "mama" rs 250 delala z vami....hehehehe :D :D :D no ja sej pravm: ferrari VS clio, kaj je bolš se pa itq ve :devil:
d€nzi Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 ko sem mel se aprilio...me je folk le pogledal...ko sem enkrat z mitotom nekoga cakal pa sem ze slisal "poglej, zdej majo ze mulci ducatije" :D
JeRn3j Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 Maš prav, po kolegovem Mitu so vsi okoliški mački scal :grim :kva2: :worship: :worship: :worship: :OK: u polno :OK: :worship: ko sem mel se aprilio...me je folk le pogledal...ko sem enkrat z mitotom nekoga cakal pa sem ze slisal "poglej, zdej majo ze mulci ducatije" :D kere budale :slap: sej matexu tud enkrat en čefur ni verjel da ma 125 aprilio... ker je reku da je usaj 500ccm :fredy:
d€nzi Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 hehe jao jao :>...hm 500ccm ql...meni jih je eno par ze reklo da je 600 :P
_Fingi_ Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 dokler ga pol ne pržgeš :devil: :devil:
JeRn3j Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 to je to :D :grim :grim :grim
kklemn Objavljeno December 16, 2006 Opozori Objavljeno December 16, 2006 :grim :grim :grim ko ga przges pa recejo "a ma tomosa notr al kaj?" :D joke :D
k0ci Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 hja vsaj nekaj..........al pri aprilii še ko je vgasjena vedo d je tomos
FlamE#7 Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 ta je pa še mene nasmejala :lol:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se