BaHa Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 dans sm siten postavte se v vrsto da ne bo kdo dvakrat dobu :doze:
JeRn3j Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 dans sm siten postavte se v vrsto da ne bo kdo dvakrat dobu :doze: ti si sitn... me zanima kak je Grči... učeri do pol 4 v roll baru, pol pa delat... zdej ob 12ih bi mogu met konc :D me zanima kakšn je on :P
Aless Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 to je tema o aprili ne pa kdo je kolko sitn pa tem za nabijanje.... pa btw jaz sem v enem veceri uspel 24k zapit...od tega vec kot 15k v moj zelodec,.....
Čamac Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 Nova barvna kombinacija: Je že slikca par strani nazaj pa tut ogromno komentarjev :P
k0ci Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 Je že slikca par strani nazaj pa tut ogromno komentarjev :P vglavnem kozlanje :lol1:
GrCaR Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 Jaz pa sem zadnjič na eni strani neke čital pa je pisalo da je mito "pussy magnet" :grim Maš prav, po kolegovem Mitu so vsi okoliški mački scal :grim :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ti si sitn... me zanima kak je Grči... učeri do pol 4 v roll baru, pol pa delat... zdej ob 12ih bi mogu met konc :D me zanima kakšn je on :P 1 uro nazaj sm se šele zbudu :D
moto_mat Objavljeno December 19, 2006 Opozori Objavljeno December 19, 2006 No eno vprašanje za majstre od aprili.... bl od 2t motorjev... jaz mam zdaj nov bat k ma narejenih ene 50km.... toliko da sem motor iz servisa pripeljal domov.... in ga nisem pržgal ene 4-5 tednov.... pa je baterija prazna..... in kaj naj naredim? a naj ga na zalet? ne bo nč narobe?
reesko Objavljeno December 19, 2006 Opozori Objavljeno December 19, 2006 nč ne bio narobe...na zalet ni čist nč narobe...jst mojga k nima štroma užigam na zalet že ceu mesc... :D
JeRn3j Objavljeno December 19, 2006 Opozori Objavljeno December 19, 2006 in ga nisem pržgal ene 4-5 tednov.... pa je baterija prazna..... in kaj naj naredim? a naj ga na zalet? ne bo nč narobe? nč narobe... v drugo dej, pa po klančku al pa teč zravn, pa k se užge takoj u ler fukn ... če ne bo crkno ;) joj kok sm meu jst te prakse :P sm se u šolo pa dam peljov na zalet :D
reesko Objavljeno December 19, 2006 Opozori Objavljeno December 19, 2006 jst sm se celo poletje... drgač pa se sklopko stisne... :slap: ti ni treba posebi v ler dajat...sej nisi R...
JeRn3j Objavljeno December 19, 2006 Opozori Objavljeno December 19, 2006 (popravljeno) jst sm se celo poletje... drgač pa se sklopko stisne... :slap: ti ni treba posebi v ler dajat...sej nisi R... men je zmeri crknu ker je biu mrzu pa nism ga na zaug užigu, pa nizk štangas.... tko da mi je crknu.,.. drgač pa vem da se sklopko stisne.... sam pr mrzlemu je bl kurc to .) p.s. pa še lamele so ble že u kurcu Popravljeno December 19, 2006. Popravil JeRn3j
moto_mat Objavljeno December 19, 2006 Opozori Objavljeno December 19, 2006 nč ne bio narobe...na zalet ni čist nč narobe...jst mojga k nima štroma užigam na zalet že ceu mesc... :D ja saj drgač sem ga tudi jaz kakšen krat... samo jaz bolj vprašam zaradi novga bata... zato.
Zok Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 Futura je mela 42 KM? :devil: Way to go stock 34 HP. ;) hahahahahahaha....dej ne me jebat kere ideje...lej fantje brez veze se skoz kregat...mito (konkretno moj :devil: ) gre 10x več k tvoja rska jerči :P drgač če pa gledaš oba zablokerana je pa istu kurac...mogoče mal več mito...mogoče...sam drgač je pa isto...je pa tud odvisn od motorja do motorja...ker tud vsi mitoti ne grejo ful...enako je pa z rskami..ne pomen da če mate novejše motorje al pa nevem "lepše" da so pa pol kr hitrejši...zmer ste neki glasni rsovci...dej gremo zastavt motorje :kva2: jst prot teb...pa staviva vsak svoj motor :devil: ...(no sej ti pustim da ga odpreš...sam da bo samo odprt brez tuningov) pa bova pol vidla :devil: (btw moj je original sam odprt) :D cist tak... ...nikoli blokiran motor je najmocnejsi med ne friziranimi. ;) ...in ce mitotu stevc tuk laze da mu pri top speed kaze 190+ km/h se ne pomeni da gre vec - poglej si primerjalne tabele, za AF1, RS in Mito je top speed natancno 173 km/h (34 HP verzija RS/AF1 in 35 HP mito, ni vazno al 7-speed al 6-speed). ;) pospeski so prav tako prakticno brez odstopanj, vsekakor pa ne v prid mitota, drugace verjemi da bi friziral AF1 ravno zaradi Mitotov, friziral pa sem jo zaradi prepotentnih mulckov v hondah in BMWjih, ki so mi hoteli otezevati dihanje... :devil: ...in pa seveda za duso, da sem vedel da imam med nogami nekaj cisto svojega, drugacnega od velikoserijskih proizvodov. :whistle: sicer pa ni vse v tem kolk gre, veliko pomenijo tud podvozje, zavore, porazdelitev mas, ergonomija, itd... ...recimo mito mi ne odgovarja v toliksni meri kot AF1, RS mi se manj (razen zavor - tu so vsi trije v spici), ampak vse je stvar posameznika in njegovega nacina voznje, nacina prejemanja informacij s ceste, in ce je recimo po mojem okusu trdo podvozje, majhen kot vilic, krajsa medosna razdalja in nizko tezisce z nekoliko nazaj pomaknjeno pozicijo, ni nujno da bo nekdo drug najhitrejsi prav s takimi karakteristikami. vse je le stvar posameznika. vsi trije motorji so dobri, celo najboljsi v svoji klasi (ok, AF1 je ze "malo" stilsko za casom), vprasanje je le koliko odstopajo od potreb posameznika, in ce se da te "pomanjkljivosti" odpravit oz. zmanjsat. recimo podvozje in geometrijo se da do dolocene mere porihtat (medosna za 2-3 centi, kot vilic za kako stopinjo (in s tem visina motorja v krizih), trdota vzmetenja, itd), medtem ko se recimo pozicija tezisca in visina motorja skoraj da ne da spremenit. vzames pac motor, ki ti v voznji najbolj ugaja. pi es: zame vem da imajo skoraj vsi cestaki veliko premehko vzmetenje... :P
Original-One Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 stock 34 HP. ;) cist tak... ...nikoli blokiran motor je najmocnejsi med ne friziranimi. ;) ...in ce mitotu stevc tuk laze da mu pri top speed kaze 190+ km/h se ne pomeni da gre vec - poglej si primerjalne tabele, za AF1, RS in Mito je top speed natancno 173 km/h (34 HP verzija RS/AF1 in 35 HP mito, ni vazno al 7-speed al 6-speed). ;) pospeski so prav tako prakticno brez odstopanj, vsekakor pa ne v prid mitota, drugace verjemi da bi friziral AF1 ravno zaradi Mitotov, friziral pa sem jo zaradi prepotentnih mulckov v hondah in BMWjih, ki so mi hoteli otezevati dihanje... :devil: ...in pa seveda za duso, da sem vedel da imam med nogami nekaj cisto svojega, drugacnega od velikoserijskih proizvodov. :whistle: Sej jim ne morš dopovedat.. Cagiva mito gre 200kmh.PIKA
Zigc Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 (popravljeno) Živjo zanima me če je že kdo mev kako drugo gumo na RSi razn DUNLOP 207, 208R(r ), QUALIFER? Ker od useh teh gum, ki sem jih jaz testiral se je seveda najbolje obnesla QUALIFERka, čeprav ima zelo zaobljeno sprednjo gumo vseeno ni dovolj, na zadni je pa še morje lufta, tako da je sprednja obrabljena čez rob na zadnji pa še par mm lufta, neko neravnovesje za te feltne :? ...tko d prosim naj napišete svoje izkušnje z drugimi gumami, predvsem me zanima zaobljenost... Hvala za odgovore. Popravljeno December 20, 2006. Popravil Zigc
Original-One Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 Živjo zanima me če je že kdo mev kako drugo gumo na RSi razn DUNLOP 207, 208R(r ), QUALIFER? Ker od useh teh gum, ki sem jih jaz testiral se je seveda najbolje obnesla QUALIFERka, čeprav ima zelo zaobljeno sprednjo gumo vseeno ni dovolj, na zadni je pa še morje lufta, tako da je sprednja obrabljena čez rob na zadnji pa še par mm lufta, neko neravnovesje za te feltne :? ...tko d prosim naj napišete svoje izkušnje z drugimi gumami, predvsem me zanima zaobljenost... Hvala za odgovore. Je mel kolega na motorju qualifer,sicer ni rs 125 in tudi ni mogel priti do roba zadnje gume...je prej z vsem mogočim brusu... Jst bi probu na tvojem mestu pilot power. Guma je za na cesto zmaga, pa še zdrži relativno dost kilometrov. Lp
rs fan Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 Je mel kolega na motorju qualifer,sicer ni rs 125 in tudi ni mogel priti do roba zadnje gume...je prej z vsem mogočim brusu... bolš da ti fali par mm ko pa da ti zmanka gume a ne :P
norc 16 Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 Živjo zanima me če je že kdo mev kako drugo gumo na RSi razn DUNLOP 207, 208R(r ), QUALIFER? Ker od useh teh gum, ki sem jih jaz testiral se je seveda najbolje obnesla QUALIFERka, čeprav ima zelo zaobljeno sprednjo gumo vseeno ni dovolj, na zadni je pa še morje lufta, tako da je sprednja obrabljena čez rob na zadnji pa še par mm lufta, neko neravnovesje za te feltne :? ...tko d prosim naj napišete svoje izkušnje z drugimi gumami, predvsem me zanima zaobljenost... Hvala za odgovore. mislim da kaj bolj zaobljene gume kot je quliferka težk oda boš našel. če imaš problem da prideš na rob na sprednji gumi. si cele sprednje vilce spusti za par mm dol. se pravi če primerjaš da imaš tam ko pridejo vilce na križe gor malo ven da bojo pol dol in pol ziher neboš več prišo na rob na sprednji
Zigc Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 (popravljeno) bolš da ti fali par mm ko pa da ti zmanka gume a ne :P Ne problem je sprednja guma ker gre cez rob, na zadnji pa luft... mislim da kaj bolj zaobljene gume kot je quliferka težk oda boš našel. če imaš problem da prideš na rob na sprednji gumi. si cele sprednje vilce spusti za par mm dol. se pravi če primerjaš da imaš tam ko pridejo vilce na križe gor malo ven da bojo pol dol in pol ziher neboš več prišo na rob na sprednji uh s tem se pa skor nimam veselja zajebavat, kr pomoje bi prei naredu več škode kot koristi (ciklistika,... ) Je mel kolega na motorju qualifer,sicer ni rs 125 in tudi ni mogel priti do roba zadnje gume...je prej z vsem mogočim brusu... Jst bi probu na tvojem mestu pilot power. Guma je za na cesto zmaga, pa še zdrži relativno dost kilometrov. Lp ker motor pa je vozu? Veš za koga oz. kdorkoli, k bi mev PILOT POWER gor na RSi? Popravljeno December 20, 2006. Popravil Zigc
norc 16 Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 uh s tem se pa skor nimam veselja zajebavat, kr pomoje bi prei naredu več škode kot koristi (ciklistika,... ) moja rska je imela vilce dol spušene proti ostalim za 2-3mm pa ni bilo opazne razlike. da bi rek oda so se vozne lastnosti spremenile. lahko pap robaš da zamenjaš olje v vilcah da daš noter takšnega da bojo trše. in pol tudi posledično manj grejo skupaj manj se nagneš
AJ Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 Veš za koga oz. kdorkoli, k bi mev PILOT POWER gor na RSi? Kolega ko je mel RSko je mel gor Pilot Power. Če se še dobro spomnim ni bla tak zaoblena kot qualifierka na moji (če te to mogoče zanima), samo vozi se pa zelo dobro, jo je kar dobro zalagal pa se je obnesla super. Kak dolgo pa drži guma pa ti ne morem povedat, ker je motor prodal s tisto gumo...
Zigc Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 Kolega ko je mel RSko je mel gor Pilot Power. Če se še dobro spomnim ni bla tak zaoblena kot qualifierka na moji (če te to mogoče zanima), samo vozi se pa zelo dobro, jo je kar dobro zalagal pa se je obnesla super. Kak dolgo pa drži guma pa ti ne morem povedat, ker je motor prodal s tisto gumo... Ja to me je zanimal sam sm mislu d bo saj pol tok zaobljena kakor paše na NSRkine feltne... Tko d mi zdj preostane samo še nočeva varjanta...
Zok Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 (popravljeno) Sej jim ne morš dopovedat.. Cagiva mito gre 200kmh.PIKA mogoce v prostem padu. ce bo bla prednja guma sirsa oz. zadnja ozja, bi bilo pobiranje bolj enakomerno. bolj bi priporocal zadnjo ozjo. .) drugace pa ne mesat razlicnih modelov prednje in zadnje gume. ce te tok moti, menjaj obe gumi (z Arrowmax sem bil zelo zadovoljen). ...ali pa ce das zadi ozjo feltno gor. :P Popravljeno December 20, 2006. Popravil Zok
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se