Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

glede gum ko se menite nekaj....lahko osebno qualiferke samo pohvalim :OK: nazadnje kaj sem obiskal MR je na predni in zadni gumi ostal le se mogi mm do cistega roba gume :D tako da drugo leto pride nova zadna qualiferka ker ta je na robih ze skoraj brez profila na sredini pa glih tako zarad jeze in ene neumne babe :P drugace pa predna je se za eno zadno da jo bo prezivela....qualifier rulllllz

Objavljeno

glede gum ko se menite nekaj....lahko osebno qualiferke samo pohvalim :OK: nazadnje kaj sem obiskal MR je na predni in zadni gumi ostal le se mogi mm do cistega roba gume :D tako da drugo leto pride nova zadna qualiferka ker ta je na robih ze skoraj brez profila na sredini pa glih tako zarad jeze in ene neumne babe :P drugace pa predna je se za eno zadno da jo bo prezivela....qualifier rulllllz

ne ne sj QUALIFER je skor sigurno najbolša guma za naše 125tke in sm znjo tut kr zadovoljen, arrowmax je sploh drug razred če se ne motim in ni primerljiva z Q.

Ei justaboy dj ti če se ti da poglej na svoji gumi razliko v obrabi do roba?Kr kukr sm js napisu je na zadnji lufta par mm na sprednji pa čez rob...

Objavljeno

arrowmax je sploh drug razred če se ne motim in ni primerljiva z Q.

z drugimi gumami kot z arrowmax nimam izkusenj, vem pa da se je na aprilii zelo lepo obnasala.

res pa na TZR-i lega tud z Arrowmax ni zadovoljiva - vsaj za mojo maso in moj nacin voznje..:)

Objavljeno

a je že kdo razmišlu o skrajšanju medosne razdalje na rski

js sm mel priložnost videt kok se obnaša

sicer pod ne glih najbolšim okoliščinam sam useen

tak full je lažja ko bo mel biciku v rokih pa full rada leže u ovinek

tak da bi bla to kr dobra zadevca :OK:

Objavljeno (popravljeno)

kku bi pa tu naredu :?

če bi se že spravu, bi mogu bit zeluuu natančn, tku d ne vrjamm d če bi tu doma delov d bi biu motor še vedno zanesljiv...

bi pa znalu bit zanimivo

Popravljeno . Popravil C4V4L13R
Objavljeno (popravljeno)

In koliko stane tale "Qualifer" guma?

Popravljeno . Popravil Gregc
Objavljeno

ja za rs-ko??pol je najbrž isto za mitota...sej a je razlika v gumah?dimenzijo mislm...

Objavljeno

a kvalifajrca se nej bi pa isto držala k recmo pilot power?...zato me zanima ker je razlika v ceni :D

Objavljeno

a kvalifajrca se nej bi pa isto držala k recmo pilot power?...zato me zanima ker je razlika v ceni :D

Pilot Power je nekje 208RR oz. boljša, plus dlje zdrži... Dunlopke majo večinoma ker so poceni... Powerca je neki svojga... tudi oblika naj bi bla mal drgačna...

Če ne pa sprobajte corso... Tu je pa ornk guma(ena serija pred Supercorso ki je že bolj za pisto guma)

Tko da če mate par tolarjev več si nabavte powerco...

jest sm dal za komplet 65k s tem da je za Gixxerja 120-180

tko da poglejte, en tip prodaja komplete na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)-u

Vem da je Jax nabavu Corso za 55k komplet za njegovga gixxerja

Objavljeno

kku bi pa tu naredu :?

če bi se že spravu, bi mogu bit zeluuu natančn, tku d ne vrjamm d če bi tu doma delov d bi biu motor še vedno zanesljiv...

bi pa znalu bit zanimivo

ja tak da bi skrajšu okvir je pa to res treba zlo natančn da je pol ravn use skupi tak da doma bol težk bi rabu že kr težko mašinerijo

lohk se pa probaš zaletet v zid pa ti ga bo mal skup porinl pa bo krajši :P

Objavljeno

Pilot Power je nekje 208RR oz. boljša, plus dlje zdrži... Dunlopke majo večinoma ker so poceni... Powerca je neki svojga... tudi oblika naj bi bla mal drgačna...

Če ne pa sprobajte corso... Tu je pa ornk guma(ena serija pred Supercorso ki je že bolj za pisto guma)

Tko da če mate par tolarjev več si nabavte powerco...

jest sm dal za komplet 65k s tem da je za Gixxerja 120-180

tko da poglejte, en tip prodaja komplete na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)-u

Vem da je Jax nabavu Corso za 55k komplet za njegovga gixxerja

Burek, si poleg power, imel tudi 208rr?

Kakšna je razlika?

Objavljeno

lohk se pa probaš zaletet v zid pa ti ga bo mal skup porinl pa bo krajši :P

:lol1:

Objavljeno

Burek, si poleg power, imel tudi 208rr?

Kakšna je razlika?

Mel sem... Sam tkrat čist na začetki... Tku da nevem...

Vem pa da vsi ki so meli obe so ornk hvalili Pilot Power...

Objavljeno

Jaz pa dobim zaj v januarju Qaulifierke... Res me zanima kak se bojo obnesle :hmm:

Objavljeno

a naj nebi biu motor k ma krajšo medosno razdaljo manj stabiln ?? :blink:

Objavljeno

Lahko ti povem kar vem iz igrc :)

Če ma krajšo ga lažje zmečeš sem ter tja, je pa manj stabilen pri višjih hitrostih.

Objavljeno

Pa prej ti začne zadn kolo spodnašat (a vi to iz Moto GP 2 :D ?)

Objavljeno

dejte fantje... zdej sm mal do dnarja pršu ( :OK: ) pa me zanima... če bi zamenju zračni filter.... na moči sm slišu, da ne pridobiš nč... pije malenkost več, sam zvok je pa baje :worship: me zanima če ga je kdo meu gor, če se sploh splača, pa kok pride cena enga tazga filtra

drgač pa SREČNO 2007 :OK:

Objavljeno

rajs ne...sj se dobi na na glasu pa malemnkost pospeski..sam se je prevcec za zajbavat....kk ti kuj lahk ribne, tut ce ga mal pobiksas

ne splaca se pomoje

Objavljeno

ja pol mors se dizo menjat drgac ti ribne :BUA: :BUA:

Objavljeno

ma športn filter je ista pizdarija kot če samo pokrov iz airboxa vzameš...sam je bolše da daš mal večjo dizo not pa neo blemov...aja pa fergazer na novo nastaviš pa je ql...zvok je dost bolši pa bol glasn motor rata pa lepše vleče & mybe ma mal bolše pospeške :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!