Aless Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 glede gum ko se menite nekaj....lahko osebno qualiferke samo pohvalim :OK: nazadnje kaj sem obiskal MR je na predni in zadni gumi ostal le se mogi mm do cistega roba gume :D tako da drugo leto pride nova zadna qualiferka ker ta je na robih ze skoraj brez profila na sredini pa glih tako zarad jeze in ene neumne babe :P drugace pa predna je se za eno zadno da jo bo prezivela....qualifier rulllllz
Zigc Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 glede gum ko se menite nekaj....lahko osebno qualiferke samo pohvalim :OK: nazadnje kaj sem obiskal MR je na predni in zadni gumi ostal le se mogi mm do cistega roba gume :D tako da drugo leto pride nova zadna qualiferka ker ta je na robih ze skoraj brez profila na sredini pa glih tako zarad jeze in ene neumne babe :P drugace pa predna je se za eno zadno da jo bo prezivela....qualifier rulllllz ne ne sj QUALIFER je skor sigurno najbolša guma za naše 125tke in sm znjo tut kr zadovoljen, arrowmax je sploh drug razred če se ne motim in ni primerljiva z Q. Ei justaboy dj ti če se ti da poglej na svoji gumi razliko v obrabi do roba?Kr kukr sm js napisu je na zadnji lufta par mm na sprednji pa čez rob...
Zok Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 arrowmax je sploh drug razred če se ne motim in ni primerljiva z Q. z drugimi gumami kot z arrowmax nimam izkusenj, vem pa da se je na aprilii zelo lepo obnasala. res pa na TZR-i lega tud z Arrowmax ni zadovoljiva - vsaj za mojo maso in moj nacin voznje..:)
rs fan Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 a je že kdo razmišlu o skrajšanju medosne razdalje na rski js sm mel priložnost videt kok se obnaša sicer pod ne glih najbolšim okoliščinam sam useen tak full je lažja ko bo mel biciku v rokih pa full rada leže u ovinek tak da bi bla to kr dobra zadevca :OK:
C4V4L13R Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 (popravljeno) kku bi pa tu naredu :? če bi se že spravu, bi mogu bit zeluuu natančn, tku d ne vrjamm d če bi tu doma delov d bi biu motor še vedno zanesljiv... bi pa znalu bit zanimivo Popravljeno December 21, 2006. Popravil C4V4L13R
Gregc Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 (popravljeno) In koliko stane tale "Qualifer" guma? Popravljeno December 21, 2006. Popravil Gregc
norc 16 Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 40k komplet sprednja zadnja za rsko
reesko Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 ja za rs-ko??pol je najbrž isto za mitota...sej a je razlika v gumah?dimenzijo mislm...
Čamac Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 Iste dimenzije so na obeh. 110/70/17 sprednja in 150/60/17 zadnja.
reesko Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 a kvalifajrca se nej bi pa isto držala k recmo pilot power?...zato me zanima ker je razlika v ceni :D
Stric Burek Objavljeno December 23, 2006 Opozori Objavljeno December 23, 2006 a kvalifajrca se nej bi pa isto držala k recmo pilot power?...zato me zanima ker je razlika v ceni :D Pilot Power je nekje 208RR oz. boljša, plus dlje zdrži... Dunlopke majo večinoma ker so poceni... Powerca je neki svojga... tudi oblika naj bi bla mal drgačna... Če ne pa sprobajte corso... Tu je pa ornk guma(ena serija pred Supercorso ki je že bolj za pisto guma) Tko da če mate par tolarjev več si nabavte powerco... jest sm dal za komplet 65k s tem da je za Gixxerja 120-180 tko da poglejte, en tip prodaja komplete na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)-u Vem da je Jax nabavu Corso za 55k komplet za njegovga gixxerja
rs fan Objavljeno December 23, 2006 Opozori Objavljeno December 23, 2006 kku bi pa tu naredu :? če bi se že spravu, bi mogu bit zeluuu natančn, tku d ne vrjamm d če bi tu doma delov d bi biu motor še vedno zanesljiv... bi pa znalu bit zanimivo ja tak da bi skrajšu okvir je pa to res treba zlo natančn da je pol ravn use skupi tak da doma bol težk bi rabu že kr težko mašinerijo lohk se pa probaš zaletet v zid pa ti ga bo mal skup porinl pa bo krajši :P
Original-One Objavljeno December 23, 2006 Opozori Objavljeno December 23, 2006 Pilot Power je nekje 208RR oz. boljša, plus dlje zdrži... Dunlopke majo večinoma ker so poceni... Powerca je neki svojga... tudi oblika naj bi bla mal drgačna... Če ne pa sprobajte corso... Tu je pa ornk guma(ena serija pred Supercorso ki je že bolj za pisto guma) Tko da če mate par tolarjev več si nabavte powerco... jest sm dal za komplet 65k s tem da je za Gixxerja 120-180 tko da poglejte, en tip prodaja komplete na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)-u Vem da je Jax nabavu Corso za 55k komplet za njegovga gixxerja Burek, si poleg power, imel tudi 208rr? Kakšna je razlika?
C4V4L13R Objavljeno December 23, 2006 Opozori Objavljeno December 23, 2006 lohk se pa probaš zaletet v zid pa ti ga bo mal skup porinl pa bo krajši :P :lol1:
Stric Burek Objavljeno December 23, 2006 Opozori Objavljeno December 23, 2006 Burek, si poleg power, imel tudi 208rr? Kakšna je razlika? Mel sem... Sam tkrat čist na začetki... Tku da nevem... Vem pa da vsi ki so meli obe so ornk hvalili Pilot Power...
JMatic Objavljeno December 25, 2006 Opozori Objavljeno December 25, 2006 jest amm powerco pa je zakon
Čamac Objavljeno December 25, 2006 Opozori Objavljeno December 25, 2006 Jaz pa dobim zaj v januarju Qaulifierke... Res me zanima kak se bojo obnesle :hmm:
kklemn Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 a naj nebi biu motor k ma krajšo medosno razdaljo manj stabiln ?? :blink:
Dolenc™ Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 Lahko ti povem kar vem iz igrc :) Če ma krajšo ga lažje zmečeš sem ter tja, je pa manj stabilen pri višjih hitrostih.
Urban K. Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 Pa prej ti začne zadn kolo spodnašat (a vi to iz Moto GP 2 :D ?)
JeRn3j Objavljeno December 29, 2006 Opozori Objavljeno December 29, 2006 dejte fantje... zdej sm mal do dnarja pršu ( :OK: ) pa me zanima... če bi zamenju zračni filter.... na moči sm slišu, da ne pridobiš nč... pije malenkost več, sam zvok je pa baje :worship: me zanima če ga je kdo meu gor, če se sploh splača, pa kok pride cena enga tazga filtra drgač pa SREČNO 2007 :OK:
JMatic Objavljeno December 29, 2006 Opozori Objavljeno December 29, 2006 rajs ne...sj se dobi na na glasu pa malemnkost pospeski..sam se je prevcec za zajbavat....kk ti kuj lahk ribne, tut ce ga mal pobiksas ne splaca se pomoje
Fric Objavljeno December 29, 2006 Opozori Objavljeno December 29, 2006 ja pol mors se dizo menjat drgac ti ribne :BUA: :BUA:
D_u_H_e_C Objavljeno December 29, 2006 Opozori Objavljeno December 29, 2006 ma športn filter je ista pizdarija kot če samo pokrov iz airboxa vzameš...sam je bolše da daš mal večjo dizo not pa neo blemov...aja pa fergazer na novo nastaviš pa je ql...zvok je dost bolši pa bol glasn motor rata pa lepše vleče & mybe ma mal bolše pospeške :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se