agodno Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 pazit nimaš na kaj tak kot pri ostalih mašinah si pač pozoren na te in one zadeve. povem pa ti že v naprej da boš imel probleme z nosilcem ko pride pritrjen na celinder ko ga boš naza j noter delal sem zamenjal celinder pa bat v pol ure a pol pa eno uro z tem zezal. če se dobro spomnim na 3,5kg se nastavi moment ključ. pa pol pazi da neboš pozabil ainliftat. bat je pa 35k plus rosnik plus igličasti. dihtunge pa ostanejo v večni cele. zgoraj dve gumici spodaj je pa toliko debela da se težko vtrga. če si ki v okolici mariborja ti lahko pridem pomagat zadevico. Hvala za nasvet sem iz Tržiča tako da...bom upam da uspešno naredu tam okol februarja lp
Maci Objavljeno Januar 14, 2007 Opozori Objavljeno Januar 14, 2007 Am ve mogoce kdo kje bi dobil kaksne poceni zmigavce(smerne kazalce :D ) za rs125 kr tele original so mi preveliki :cry:
JeRn3j Objavljeno Januar 14, 2007 Opozori Objavljeno Januar 14, 2007 Am ve mogoce kdo kje bi dobil kaksne poceni zmigavce(smerne kazalce :D ) za rs125 kr tele original so mi preveliki :cry: louis.de po tm cca 10 € edn ti pa svetujem spredi ta dolge zadi ta kratke .)
_ZaZy_ Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 Zdravo ! Če koga zanima prodam rs125 letnik 2003, zelo lepo ohranjena, 14.300 prevoženih km, pred kratkim naret servis (bat,iglični,sornik,olje, zavorna tekočina, obojne diskploščice, ketna in oba zobnika,...) na motorju so tudi obe nove gume, nov akumulator,... Servisna kniga potrjena, dodam vse navodila ,.... Posebaj prodam izpuh giannelli ... Prodam pa še 2-delni kombinezon dainese K NOV !!!! TU STA LINKA ZA MOTOR IN KOMBINEZON : http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornakolesa/oglas.asp?ID=1099084 http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/oprema/oglas.asp?id=1134807 Za dodatne info. na p.m. ali br3zovs3k@gmail.com,... LP
JeRn3j Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 jap tale tvoja je res lepa ... skor lepša k moja :P sam vidm da se bl po ravnem pelš :P
sava Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 (popravljeno) kaj menite o tem motorju? http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/ogl...578&obv=on# kdo pozna prodajalca, al mi ve kej več povedat o oglasu? pa kok prbližn pride odblokiranje motorja? vem da je že blo velikrat napisan, sam se mi ne da zdej gledat 400 strani. hvala!! LP Popravljeno Januar 17, 2007. Popravil sava
reesko Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 sam res ja...pač ljubitelj ravnin... en izkušenc na motosvetu je isto tak... :devil:
Original-One Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 (popravljeno) sam res ja...pač ljubitelj ravnin... en izkušenc na motosvetu je isto tak... :devil: Se mi zdi, da vas je kr par hehe Popravljeno Januar 17, 2007. Popravil Original-One
JeRn3j Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 kaj menite o tem motorju? http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/ogl...578&obv=on# kdo pozna prodajalca, al mi ve kej več povedat o oglasu? pa kok prbližn pride odblokiranje motorja? vem da je že blo velikrat napisan, sam se mi ne da zdej gledat 400 strani. hvala!! LP zgleda u redu ja odblokiranje.... mam slikce blokade tm k pride rave ventil.... lohka sam nardiš dela max. pol ure... to zato ker morš dajat tank dol pa akumolator.... pa ker je treba eno lukno zapret... tadruga je cdi... k je žička za precvikat.... tretja je u krivini... sam vidm da ma điannellija -- če nima sam dušilc... pol te blokade ni več .)
reesko Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 Se mi zdi, da vas je kr par hehe no no...sej sm ti reku..da nism meu gum...da pa ne bo samo zgledal kot izgovor...se pa pustom presenetit :)
Original-One Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 (popravljeno) no no...sej sm ti reku..da nism meu gum...da pa ne bo samo zgledal kot izgovor...se pa pustom presenetit :) ti sam po pameti ubistvu po cesti, ostalo že samo od sebe pride saj pr nekaterih :grim Popravljeno Januar 17, 2007. Popravil Original-One
JeRn3j Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 no no...sej sm ti reku..da nism meu gum...da pa ne bo samo zgledal kot izgovor...se pa pustom presenetit :) se jst podpišem pod tole :winkiss:
D_u_H_e_C Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 se jst podpišem pod tole :winkiss: tut js...ker če maš 1x zjebano gumo pač da je 4ekasta dejansko (recimo posledica prejšnega lastnika al pa kaj druga...)nea morš it v ovinek na rob...oz lahk greš pa ven zletiš tak kot js...če pa do nea vrjame kak slabo lego pa oprijem ma motor z zjebano vsaj 1 gumo pa naj tisti NSR_freaka vpraša ko je moj motor pelal :)
reesko Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 ti sam po pameti ubistvu po cesti, ostalo že samo od sebe pride saj pr nekaterih :grim no sej sej... da ti povem eno realno...na začetku prejšnje sezone si meu 3x manj pojma k jst...še sam si povedu zakaj si meu aprilio...(frajarjenje po centru)...no in si v enmu letu tok anpredvou da jst ne morm verjet...svaka ti čast..če men rata pou tok k je teb...pol sm mislm da zmagu...siver si pa le ene 2 leti starejši...tko da mam še čs da te ujamem :P se jst podpišem pod tole :winkiss: ta sezona bo znana sam zarad naju :P btw kere gume boš dau gor?
sava Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 zgleda u redu ja odblokiranje.... mam slikce blokade tm k pride rave ventil.... lohka sam nardiš dela max. pol ure... to zato ker morš dajat tank dol pa akumolator.... pa ker je treba eno lukno zapret... tadruga je cdi... k je žička za precvikat.... tretja je u krivini... sam vidm da ma điannellija -- če nima sam dušilc... pol te blokade ni več wink.gif aha torej če ima samo dušilec, kva naj pol nardim? kupm še krivino al kako? no sej motorja še ne mislm kupovt, marca grem delat izpit, tm okol junija bom pa kupovov motor, ko bom 16 ;) a pa se da kje dobit nov al pa rablen RAVE vantil za ne glih velke pare(tm do 15-20k)? hvala!!! LP
JeRn3j Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 ta sezona bo znana sam zarad naju :P btw kere gume boš dau gor? itak... letos gremo na kolena :P pizda ne vem še.... qulifajerke, D207 al pa pilot power... se še odločam.... mam do aprila cajt :P aha torej če ima samo dušilec, kva naj pol nardim? kupm še krivino al kako? no sej motorja še ne mislm kupovt, marca grem delat izpit, tm okol junija bom pa kupovov motor, ko bom 16 ;) a pa se da kje dobit nov al pa rablen RAVE vantil za ne glih velke pare(tm do 15-20k)? hvala!!! LP jah... če ima sam dušilc... pol maš 2 opcije... kupš krivino điannelli al pa arrow... ni važn kera... čeprov je baje bolš điannelli... al pa režš original krivino... mam tud slikce kako to zgleda...če boš karkoli rabu me kontaktiraj ;) ja rave ventil.... nov je 50.000 se mi zdi (209 €) tam nekje.... rablenga pa ne verjamm da boš dobu za 15 20 jurjev.... tam okol 30.000 bi pa že šlo... sam tud to boš težko dobu... ker pač tega nima usak.. oz. ga ne prodaja posebi.... ;) odločitev je tvoja ;)
sava Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 itak... letos gremo na kolena :P pizda ne vem še.... qulifajerke, D207 al pa pilot power... se še odločam.... mam do aprila cajt :P jah... če ima sam dušilc... pol maš 2 opcije... kupš krivino điannelli al pa arrow... ni važn kera... čeprov je baje bolš điannelli... al pa režš original krivino... mam tud slikce kako to zgleda...če boš karkoli rabu me kontaktiraj ;) ja rave ventil.... nov je 50.000 se mi zdi (209 €) tam nekje.... rablenga pa ne verjamm da boš dobu za 15 20 jurjev.... tam okol 30.000 bi pa že šlo... sam tud to boš težko dobu... ker pač tega nima usak.. oz. ga ne prodaja posebi.... ;) odločitev je tvoja ;) ja no sej za 30k bi se dal ja, kok je pa drgač običajna poraba (7l/100km)?a kdo z foruma rihta kej motula 710, pa kok cena? vem da gregc neki prodaja, sam ga še nism utegnu prašat. hvala!! LP
norc 16 Objavljeno Januar 18, 2007 Opozori Objavljeno Januar 18, 2007 (popravljeno) am jaz ti jo odblokiram po polovični ceni kot na aprilia servis. odblokirana z rave ventilom pije manj kot zablokirana recimo justaboy pod 5 litrov pride pa še 160 ko je mel gori Popravljeno Januar 18, 2007. Popravil norc 16
pero14 Objavljeno Januar 18, 2007 Opozori Objavljeno Januar 18, 2007 am jaz ti jo odblokiram po polovični ceni kot na aprilia servis. odblokirana z rave ventilom pije manj kot zablokirana recimo justaboy pod 5 litrov pride pa še 160 ko je mel gori kolko je to :) ? lp
_ZaZy_ Objavljeno Januar 18, 2007 Opozori Objavljeno Januar 18, 2007 jap tale tvoja je res lepa ... skor lepša k moja :P sam vidm da se bl po ravnem pelš :P slikana je bla takrat ko sm jo kupo ;) zdej so nove gume gor ...
Original-One Objavljeno Januar 18, 2007 Opozori Objavljeno Januar 18, 2007 (popravljeno) no sej sej... da ti povem eno realno...na začetku prejšnje sezone si meu 3x manj pojma k jst...še sam si povedu zakaj si meu aprilio...(frajarjenje po centru)...no in si v enmu letu tok anpredvou da jst ne morm verjet...svaka ti čast..če men rata pou tok k je teb...pol sm mislm da zmagu...siver si pa le ene 2 leti starejši...tko da mam še čs da te ujamem :P ta sezona bo znana sam zarad naju :P btw kere gume boš dau gor? Jst sm na apriliji brusu špegle pa žmigovce v foglih Popravljeno Januar 18, 2007. Popravil Original-One
reesko Objavljeno Januar 18, 2007 Opozori Objavljeno Januar 18, 2007 Jst sm na apriliji brusu špegle pa žmigovce v foglih v foglih od hiše na pa v ovinkih :D uglavnm...svaka ti čast...zdej res ZAKON furaš...prej pa pač nisi...face it :D
sava Objavljeno Januar 18, 2007 Opozori Objavljeno Januar 18, 2007 slikana je bla takrat ko sm jo kupo ;) zdej so nove gume gor ... ZaZy te bom js vpisu na msn, pa se bova še mal pogovorila B) sam pol prid zvečer gor, če boš mev kej cajta, ker js zdej grem. LP ZaZy te bom js vpisu na msn, pa se bova še mal pogovorila B) sam pol prid zvečer gor, če boš mev kej cajta, ker js zdej grem. LP oziroma ti me dodej, ker nimam tvojga msnja :blush: ajde, se vidmo zvečer. LP
norc 16 Objavljeno Januar 18, 2007 Opozori Objavljeno Januar 18, 2007 kolko je to :) ? lp 80 plus tega da ostane tvoja krivina primeni. jaz pa dam gor drugo ko je odblokirana.
pero14 Objavljeno Januar 18, 2007 Opozori Objavljeno Januar 18, 2007 80 plus tega da ostane tvoja krivina primeni. jaz pa dam gor drugo ko je odblokirana. to se menima v € ne... hvala za odgovor :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se