Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

ej sava... na kero sql hods?

Srednja gradbena, geodetska in ekonomska šola ljubljana. smer: gradbeni tehnik.

kam pa ti hodš?

LP

Objavljeno

Srednja gradbena, geodetska in ekonomska šola ljubljana. smer: gradbeni tehnik.

kam pa ti hodš?

LP

tam sem pa bil lani na gradbeniadi :D :P

Objavljeno

tam sem pa bil lani na gradbeniadi :D :P

a si biv sam na obisku al si prov hodu na gradbeno? :D

LP

Objavljeno (popravljeno)

jaz hodim na gradbeno v MB (gimnazija), samo sem tekmoval na gradbeniadi v LJ (na vasi soli) v namiznem tenisu...

sicer pa :topic: :D

Popravljeno . Popravil VaraderoDriver
Objavljeno

jaz hodim na gradbeno v MB (gimnazija), samo sem tekmoval na gradbeniadi v LJ (na vasi soli) v namiznem tenisu...

sicer pa :topic: :D

lepo lepo....in kakšn vtis si dobiv o naši šoli? vrjetn ne glih dobr:D ker pravjo da je zlo grda, čeprov js tega še nism opazu.

sicer pa ja :topic: hehe

LP

Objavljeno

Živ!Dobu sm ponudbo da mi en tip k predeluje motorje na hrvaškem (tut aprilije) za te GP-je k majo!In mi je reku da mi zrihta motor za 450€ tko da če ga prpelem na GP je vse ql da dirkam!Pač vse športno...in neke prelive al woteva da če ti zariba ti unič sam bat...itd!Za registracijo mam pa že zmenen da ga na valarje sploh ne bojo dajal ampk bo sam normaln u prometno napisu 125ccm 11kW!Se splača?

Objavljeno

Živ!Dobu sm ponudbo da mi en tip k predeluje motorje na hrvaškem (tut aprilije) za te GP-je k majo!In mi je reku da mi zrihta motor za 450€ tko da če ga prpelem na GP je vse ql da dirkam!Pač vse športno...in neke prelive al woteva da če ti zariba ti unič sam bat...itd!Za registracijo mam pa že zmenen da ga na valarje sploh ne bojo dajal ampk bo sam normaln u prometno napisu 125ccm 11kW!Se splača?

To pa se zelo lepo sliši... :rolleyes: Ampak kaka prevleka pa je to oziroma kak se to lahko sploh nardi :?

Objavljeno

vse ka je nad 50 ccm po papirjih ti na valarje da samo da preveri bremze in nic drugega,tako da ti na tehnicnem pri registraciji ne more ugotovit ce mas ti 11kW al ne................drugac pa mislim da ni kaj takiga da ko bi zaribalo da bi samo bat uniclo,oz odvisno od tega kako ti zariba........ce bos ti prso s svojim motorjem na GP pa da bi hoto dirkat se ti bojo samo smejali,ker za tam rabis se en vlki kup papirjev glede motorja da je vse tak da lahko dirkas......drugac pa dirkanje na GP so samo sanje vseh nas mladih,keri nimamo vez pri vplivnih(bogatih) ljudeh

Objavljeno

Pa tud če bi pršu skoz s papirji....lahko si zadovoln če maš pol tok skilla kot pravi dirkači

Objavljeno

vse ka je nad 50 ccm po papirjih ti na valarje da samo da preveri bremze in nic drugega,tako da ti na tehnicnem pri registraciji ne more ugotovit ce mas ti 11kW al ne................drugac pa mislim da ni kaj takiga da ko bi zaribalo da bi samo bat uniclo,oz odvisno od tega kako ti zariba........ce bos ti prso s svojim motorjem na GP pa da bi hoto dirkat se ti bojo samo smejali,ker za tam rabis se en vlki kup papirjev glede motorja da je vse tak da lahko dirkas......drugac pa dirkanje na GP so samo sanje vseh nas mladih,keri nimamo vez pri vplivnih(bogatih) ljudeh

Ja sj ne mislm da bi šu...sam da bi se lahk kosal z njimi!ubistvu take predelave k majo oni na motorjih...

Tip mi je reku da nekak prevleče cilinder in vse z neko plastjo...da ti ga ne unič če ti zariba... B)

To pa se zelo lepo sliši... :rolleyes: Ampak kaka prevleka pa je to oziroma kak se to lahko sploh nardi :?

Ne vem...to sm bil včer pr njemu in ga nism podrobneje spraševal...

Pa tud če bi pršu skoz s papirji....lahko si zadovoln če maš pol tok skilla kot pravi dirkači

Sj zato pa tut probat neb šu... :P

Objavljeno

dej model ne igrej se s tem .)

no tud jst sm mislu kaj bom dosegu s kšno predelavo...voz se tok k ti gre pa ne sanji o večji hitrosti...drgač si pa kup močnejši motor če ti je že tok do te hitrosti..uglavnm ne predeluj ker ti bo use skp CRKNL :BUA:

Objavljeno

dej model ne igrej se s tem .)

no tud jst sm mislu kaj bom dosegu s kšno predelavo...voz se tok k ti gre pa ne sanji o večji hitrosti...drgač si pa kup močnejši motor če ti je že tok do te hitrosti..uglavnm ne predeluj ker ti bo use skp CRKNL :BUA:

Sj point je v tem k naum nč zgubu...k ubistvu jz naši firmi uslugo delam in če mi stvar uspe dobim predelano mašino moja original mi pa ostane če slučajno una ribne... :OK: Pa še čis novo čelado dobim :D

Objavljeno

Sj point je v tem k naum nč zgubu...k ubistvu jz naši firmi uslugo delam in če mi stvar uspe dobim predelano mašino moja original mi pa ostane če slučajno una ribne... :OK: Pa še čis novo čelado dobim :D

ej če nočeš ti sprejet tega jaz z veseljem sprejmem namesto tebe to predelano mašino. samo nepozabi tu še rabiš fergi najmanj 40 pa en prav za to anrejen izpuh. če je to poelg pol je tak svetovno nevem kaj čakaš sploh. plus tega pol moreš še brenze spozamenjat amortizacijo.

Objavljeno

ej če nočeš ti sprejet tega jaz z veseljem sprejmem namesto tebe to predelano mašino. samo nepozabi tu še rabiš fergi najmanj 40 pa en prav za to anrejen izpuh. če je to poelg pol je tak svetovno nevem kaj čakaš sploh. plus tega pol moreš še brenze spozamenjat amortizacijo.

Ma ja tut amortizacijo???Hm...ma sj bi mi mogu un tip vse zrihtt!!!A mogoče kdo ve kje bi lahk dobu plastike od tanove rS-e??Bi se mau poigral s carbonom... :devil:

Objavljeno

:topic:

@Ven0m

wtf odpiraš 3 leta stare teme?

Objavljeno

Ma ja tut amortizacijo???Hm...ma sj bi mi mogu un tip vse zrihtt!!!A mogoče kdo ve kje bi lahk dobu plastike od tanove rS-e??Bi se mau poigral s carbonom... :devil:

Dej ti mal pomisli, dko ti bo šel za 100k BSIT predelovat motor, skupej z vzmetenjem? Za 100k sit niti enih dobrih vilc ne dobiš... Ti boš pa dubu še GP mašino-kr še eno zravn, japajade... Kolk stane 175ccm cilinder? Bat, sklopka, glava, auspuh...

Človk... dej no, mal preračunej

Če pa je že vse to res(v kar ful dvomm) je pa ta tip ena velika budala

Pa brez zamere .)

Objavljeno

Dej ti mal pomisli, dko ti bo šel za 100k BSIT predelovat motor, skupej z vzmetenjem? Za 100k sit niti enih dobrih vilc ne dobiš... Ti boš pa dubu še GP mašino-kr še eno zravn, japajade... Kolk stane 175ccm cilinder? Bat, sklopka, glava, auspuh...

Človk... dej no, mal preračunej

Če pa je že vse to res(v kar ful dvomm) je pa ta tip ena velika budala

Pa brez zamere .)

100k je sam kar se mašine tiče...!!Sam MI mamo FIRMO!!!In jz morm pač nek zrihtt da dobim vse to!!!Ampk dobu bi pa zastojn...!!Ubistvu un tip bi mi sam naredu financirala bi pa firma...

:topic:

@Ven0m

wtf odpiraš 3 leta stare teme?

Sj ne bom več :cry: sam mau mi je blo dolgčas....

Objavljeno

100k je sam kar se mašine tiče...!!Sam MI mamo FIRMO!!!In jz morm pač nek zrihtt da dobim vse to!!!Ampk dobu bi pa zastojn...!!Ubistvu un tip bi mi sam naredu financirala bi pa firma...

Sj ne bom več :cry: sam mau mi je blo dolgčas....

Aja, to je pa drgač :OK:

Objavljeno

a je mozno da je bla tule ven uzeta blokada??

post-6595-1169402479_thumb.jpg

Objavljeno

ja neki je blo švasano ja, ker se vidi da to ni tovarniški var temveč doma spacano

Objavljeno

in kva ma veze...važn da je blokada šla vn...še zakuru bi jo če bi gorela :D

Objavljeno

če je zadeva varjena po tej poti pol so definitivno blokade ven.

post-4575-1169407714_thumb.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!