Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

jazst grem pa sedaj sedaj delat izspit za 125, tako da upajmo da bomo mel novega clana rs125 tu kmalu :evilgrin: :naughty: mater bo šlo ko burja :wub:

js grem pa marca delat, tko da lahko pričakujejo 2 nova člana .)

kje mi svetujete delat izpit....najcenej pa najbliži....sm pa iz Škofje Loke, bliz Kranja.

hvala!!

LP

Objavljeno

Jst pa junija šele....sam nwm kako ma to veze z RS125?

Objavljeno

Mene neki zanima:pri oglasu za motor pise da ma blokade zuni , v prometni 10kw.a zdej to pomen da ga peljes na servis al registracijo pa ga grejo testirat pa pol ugotovijo da nimas blokade pa si pol mal naj...al kako to gre?

LP

Objavljeno

Servis itaq nima nč veze z registracijo, tko da un ti nav težiu zarad tega k nimaš blokad, pr registraciji pa itaq nč ne gledajo na to... mislm ne merjo moči motorja, tko da te to nima nč za skrbet :D vid se pa tud nč ne da bi blo kej drgač.

lp

Objavljeno

eni pa se mehanike puznamo.. tko d zrihtajo papirje brez d pugleda motor :D (ali avto)

Objavljeno

nč narobe. noben ne izve .)

Objavljeno (popravljeno)

Thanks.

Zdej enkratmaja bom kupu en motor vrjetno bo to rs 125. :kva2:

Popravljeno . Popravil tada14
Objavljeno

upam da res...paše nick si spremen...maš tazga mopedističnega

Objavljeno

Thanks.

Zdej enkratmaja bom kupu en motor vrjetno bo to rs 125. :kva2:

a ta novga? :D

Objavljeno

Ah kje ,vrjetno ene 2002 l. al pa 2003l .Na (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com).

Kaj mas prot mojmu nicku? :P

Tko (tada) so me vedno kical vrjetn zaradi tega ker mi je ime Tadej.

no da nebomo prevec :topic:

Objavljeno

Ah kje ,vrjetno ene 2002 l. al pa 2003l .Na (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com).

Kaj mas prot mojmu nicku? :P

Tko (tada) so me vedno kical vrjetn zaradi tega ker mi je ime Tadej.

no da nebomo prevec :topic:

ja mot me tist "14"

ne morš vozt 125 pa met nick 14... sej nisi pussy

Objavljeno

eni pa se mehanike puznamo.. tko d zrihtajo papirje brez d pugleda motor :D (ali avto)

jst tut tko registriram rsko k je tist k tm dela na tehnicnih moj sosed :OK: :OK:

Objavljeno

oi :D

mene pa sam nekaj zanima kakšne barve aprilie 125rs so letošne a je mogoče spanis no1 :?

a sta samo črna in bela :OK:

Objavljeno

mene pa sam nekaj zanima kakšne barve aprilie 125rs so letošne a je mogoče spanis no1 :?

om vse barve so Lorenzo , black and white .)

Objavljeno (popravljeno)

am vsi freaki od rs125 imam ponudbo leta za vas polini 160(nanovo pohonan)+novi bat za pičlih 220 eurov točno enrkat ceneje kot novi. daj kupite to ker meni doma samo prah nabira.

aja pa še 34 fergi imam samo idina slabost sami bote morali mešanco delat.

PS po želji še je lahko celinder predelan se pravi še več hp-jev

Popravljeno . Popravil norc 16
Objavljeno

am vsi freaki od rs125 imam ponudbo leta za vas polini 160(nanovo pohonan)+novi bat za pičlih 220 eurov točno enrkat ceneje kot novi. daj kupite to ker meni doma samo prah nabira.

aja pa še 34 fergi imam samo idina slabost sami bote morali mešanco delat.

PS po želji še je lahko celinder predelan se pravi še več hp-jev

glede ponudb Aprilia RS 125 SBK letnik 2003 za pičlih 2400€

Objavljeno

Vse tri. BTW če mene vprašaš je rdeča nagravžna...

Fantje mogoče kdo ve kako se pravilno menjalnik od RS-ke "ulaufava"?

Objavljeno

Vse tri. BTW če mene vprašaš je rdeča nagravžna...

Fantje mogoče kdo ve kako se pravilno menjalnik od RS-ke "ulaufava"?

zakaj rabis ulaufanje menjalnika........od lera do prve pa pol do 6 pa spet nazaj do prve pa vse brzine do blokade in pa seveda brez sklopke menjavat :P .....drugace povedano----ne vem

Objavljeno (popravljeno)

Ja če maš nov motor ga že tak ne smeš gonit v obrate, je pa priporočeno glede menjalnika, da ne voziš dolgo v isti prestavi na istih obratih ampak malo več prestavljaš. Se pravi spreminjaš hitrost ne voziš konstantno... To govorim nasplošno ne za rs125, ampak se ne bi smelo razlikovat :D

Popravljeno . Popravil Brodar
Objavljeno

Ja če maš nov motor ga že tak ne smeš gonit v obrate, je pa priporočeno glede menjalnika, da ne voziš dolgo v isti prestavi na istih obratih ampak malo več prestavljaš. Se pravi spreminjaš hitrost ne voziš konstantno... To govorim nasplošno ne za rs125, ampak se ne bi smelo razlikovat :D

No to me je zanimalo. Tnx.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!